Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varszegig
veterán
válasz Lacko84 #35390 üzenetére
1) Csak és kizárólag gyári garival vegyél (magyar nyelvű samsung garancialevél, kitöltve stb.). Ha igazán becsületes a vevő, akkor a számla is megvan. Óvakodj a részletre vett szolgáltatós telefonoktól, ha nem fizeti tovább az eladó, akkor letiltják.
2) Kijelzőt nézd meg, meg az usb csatit. Ha vannak hibák, akkor ezeket érintik. (USB pl. töltsön )
3) Kijelző elvileg karcmentes, gyakorlatilag egy porszem bármit megkarcol, ami nem zafír. No szóval én egy steinheil curved fóliát tennék rá.Ronny3: A mai világban (pláne android felhasználók) nem tartanak telefonszámokat a simen. Így erre nem igen lesz app-szerintem. Semmi értelme ott tartani, ráadásul töredékét éred el a lehetséges opcióknak.
[ Szerkesztve ]
-
ordogfajzat
csendes tag
válasz Lacko84 #43636 üzenetére
Spigen Galaxy S3 Case Ultra Thin Air-t használok, Steinheil Galaxy S3 Screen Protector Steinheil Ultra Nano-val. a telefont többnyire a farmergatyám zsebében hordom, de a fólián nyoma nincs a folyamatos csiszatolásnak. nem fedi le 100%ban a teló elejét, de egyáltalán nem zavaró.
-
legenda
válasz Lacko84 #43753 üzenetére
szia,
a t-mobile azt a 2 éves gyári garit adja, amit a hivatalos és megfelelő forrásból származó füöggetlen is.
üzletben úgy érdemes venni, hogy szintén 2 év gyártói garancia legyen rá, mert bár 1 vagy 2 év bolti garanciával olcsóbb, de úgy erősen rizikós, pláne a kérdéses üzletek esetén...
az s3 lte bizonyos csomagokban olcsóbb, mint a sima s3, és az lte verzió 2 gigabyte ram, illetve lte képes, így nem rossz vétel! 111 e ft 2 év hűségre úgy, hogy csak az előfizetésre van hűség, díjcsomagra nincs! részletre is annyi, akár 1 ft kezdővel! a webshop árakat nézd, úgy olcsóbb!
biztos fog esni az s3 ára, de nem azonnal és sokat az s4 megjelenésekor, arra várni kell majd kicsit.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Lacko84 #43757 üzenetére
igen, szerintem jó megoldás a szolgáltatós, ha nem probléma a hűség, részletre is kedvező feltételek adottak.
valóban csak egy színben van lte verziós, de ha hosszabb távra tervezel, akkor esetlegesen érhet annyi kompromisszumot a 2 gigabyte ram és az lte képesség - pláne, hogy most olcsóbb is, mint a sima s3, amennyiben feltétlenül fehér kell, úgy marad a sima verzió.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
w333
félisten
-
Gizmo94
veterán
válasz Lacko84 #44070 üzenetére
Itt van még egy az úriembernek, vedd és vidd.
Ghostman78 Így van. Abban semmi bukta nincs, ha drágábban hozza, mert akkor nem vesszük át és ennyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Lacko84 #44829 üzenetére
Semmi extra, a hiedelmekkel ellentétben a Lithium akkut nem kell formázni, néha néha lemeríted 1-2 havonta és annyi. Ennek a technológiának az sem kedvez, ha teljesen lemerül. Töltsd ahogy jól esik, elég sok ciklust kibír..
Ja és üdv a Galaxy családba
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
-
apaszka
veterán
-
Krisz0630
senior tag
válasz Lacko84 #46854 üzenetére
Nekem is gyári minden. Csak azért kérdeztem, hogy milyen romod van fent, mert nekem független a teló és azok pár hete kapták meg a XEMC2-es szoftvert. A beállítások/eszköz névjegye/alapsáv verziója, ott tudod megnézni.
XBOX SERIES X ID:Bkrisz90 + iPhone 14 ProMax + iPad 10
-
Varszegig
veterán
válasz Lacko84 #47070 üzenetére
Bocsánat, hogy nem voltam itt, és nem válaszoltam azonnal Szombat van, nem ülök a gépnél. Különben is óvatos vagyok, már nem merek mindenre válaszolni, a múltkor toltam egy választ valakinek, akinek senki nem válaszolt, erre le lettem cseszve egy harmadik fél által, hogy kit érdekel Ennyi év után a hsz gyűjtők mondják meg, mit szabad, és mit nem
By the way, olyan nincs, hogy nyomod 8 mp-ig, és nem indul újra, az még SOD-ból is felkelti, belive meSilenzio: Épp az energiatakarékos mód a baj, azért akad.
[ Szerkesztve ]
-
dome93
csendes tag
válasz Lacko84 #47118 üzenetére
1.
S tervező/beállítások/naptárak/névjegy születésnapja pipa ki.2.
Én ezeket az alkalmazásokat tiltottam le:
-google play zene
-papper artist
-Google+
-google csevegő
-game hub
-s suggest
-samsung apps
De ha van még olyan amit nem használsz azt is le lehet.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20+
-
koxminator
senior tag
válasz Lacko84 #47118 üzenetére
itt egy táblázat, hogy mit lehet biztonsággal, kevesebb biztonsággal letiltani illetve mit nem igazán ajánlott
legegyszerűbb módszer vagy a TB-vel, vagy System App Remover progival (ezekkel lehet backup-ot is készíteni)
Cégünk alapfilozófiája: nem bántjuk a sz**t, amíg nem büdös!
-
Jadro
veterán
válasz Lacko84 #47937 üzenetére
Online fájl tárolásra. Ez a fő funkciója. Azért jó, mert egyx rakás dolog tud oda exportálni, fájlkezelők online tárhelyénél megadható stb. Mostanában kreáltak hozzá egy foto menedzselő részt is. Hab a tortán, hogy a tartalmát szépen meg lehet osztani. Jó cucc na.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
trobi28
addikt
válasz Lacko84 #47937 üzenetére
Azt mentesz oda amit akarsz.
A legjobb funkciója hogy beállíthatod automatikusan tőltse fel a fotókat,videókat amiket camerával készítettél.
Nekem be van állítva és amire haza érek a PC-en vannak a dolgok
Van hozzá pc kliens is.[ Szerkesztve ]
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
kengyel
nagyúr
válasz Lacko84 #49372 üzenetére
Nekem egy Samsung Class 6 ,8 GB verzió ketyeg benne hibátlanul Vehetsz bele Class 10. est is ,és persze nagyobbat Én innen vettem
Ez sem rossz de van egy csomó alternatíva különböző árfekvéssel
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
apaszka
veterán
válasz Lacko84 #49372 üzenetére
EBAYEngem mostanában szivatnak! Nemrég rendeltem egy 32 es kártyát CL10 est,és most meg a köcsög ebay törölte! Megírtam,nekik,hogy mehetnek ...a!
-Válasz,hogy még várjak!
Mire??? Ha ők törölték,akkor nem fog megjönni megint,és csak én fizettem azonnal,mint szoktam!
-Többé nem rendelek semmit onnan! Már sok dolcsim bánta !
Persze ez az én véleményem,és valaki esküszik rá,de én már nem veszek semmit onnan![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kengyel
nagyúr
válasz Lacko84 #49380 üzenetére
Az írás, és olvasási sebesség Nyilván a Class 10 kártya gyorsabb
Ez jó csak van ettől olcsóbb is. Nézz szét alaposan, mert nagy ár különbségeket fogsz látni.
[ Szerkesztve ]
kengyel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- Formula-1 humoros
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ukrajnai háború
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest