Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurtuzov
senior tag
Én a magam megoldását tudom. Mindig ezt csinálom minden OS esetében. Ha valami nem klappol, akkor teljesen újra húzom az egészet. Ehhez persze az adatok megfelelő mentése is szükséges. Az új friss rendszer belakása is nem árt ha rutinként megvan.
Tehát android esetében factory reset és utána Odin alól újra rakom a mega mappa legfrissebb svájci ROM-ját.
Lehet mega-giga wipe-olni is, de ezt csak komolyabb bajok esetén látom indokoltnak - nem szoktam használni.
-
r0by
addikt
Bocsi, nem is figyeltem.. Ez a telefonos verzió.
Note3-al egyébként jól működik, gondolom s3-al is menni fog. -
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest