Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
valeno
tag
válasz
szubrutin #58570 üzenetére
Melyik gsm bolt az ajánlott, vagy honnan tudom hogy EU régiós?
N.otorious#58571
Számomra is meglepő hogy mennyire jó telefon még mindig. Egy napot simán kibír, egyáltalán nem lassú. Néha jól jönne a több kamera de egyébként mindenre megfelel nekem. Az emberi természet, kívánja az újdonságot.S21 FE vajon mikorra várható?
-
-
icemad
nagyúr
-
JMarty
tag
válasz
szubrutin #49609 üzenetére
Normális. Nem aktiválták a 4G-t az új sim kártyádon. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és bekapcsolják vagy vár 48 órát mert utána automatikus bekapcsol.
Ennek valami technikai oka van, ugyanígy jártam.Szerk.: Feltéve ha új a Vodás sim vagy hosszabbítottál/új szerződést kötöttél mostanában.
[ Szerkesztve ]
-
-
sgeza
veterán
válasz
szubrutin #49343 üzenetére
Ha valamilyen zárolás van a telefonon, akkor az a minimum, hogy annak kérik a feloldását. De szerintem ennyi elég is, ők úgyis resettel kezdenek. Nem hinném, hogy megkövetelik, hogy neked csupaszon kelljen beadnod. Bár én személy szerint sosem adnám ki adatokkal a kezemből.
-
Zolik
senior tag
válasz
szubrutin #42317 üzenetére
Sajnos bajai vagyok, posta pontos leadást tudnám csak innen intézni.
Nem hiszem, mert eléggé szimmetrikus a csík és a készülék alsó részén is van egy ugyan ilyen csak halványabb valamennyivel. Aktív kijelzőnél csak akkor látszik ha világos a háttér. Csak nem akarom hogy rám sózzanak egy 12ezres hibafelvételi díjat azért mert megnézik..Nem, nincs rajta fólia. De hát ez már gorilla glass 4, vagy ennyit is ér a csoda üveg?
---
Megvan mi lehet a baja.. használtan vettem és amit kaptam "ajándék tokot" hozzá, annak a belső hitelkártya tartó kis zsebe pont akkor mint a két csík a kijelző tetejénél és alján (szvsz pont lefedi azt a területet..
Akkor ez nem garancia, ha jól sejtem[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
szubrutin #41596 üzenetére
Maga a tok eléggé rendben van, külsőre egy-az-egyben a Clear Cover ikertestvére, csak nem átlátszó és selymes a tapintása, látványra bőrhatású, de persze nem az. Az előlapi üveget nem védené esésnél.
A billentyűzetet nem volt még alkalmam hosszasabban tesztelni, de picit talán nehezebb vele gépelni (de mindenképpen lassabb), mint a virtuális klaviatúrán. Ugyanakkor jópofa ez a retro gombsor, szépen reagál minden egyes érintésre, kellemesen kattog lenyomáskor (pedig ugye a másik oldala tök sima), könnyen felcuppan a telefonra, le viszont nem esik, ha meg nem használja az ember, akkor hátracsatolható. A képernyő azonnal igazodik a felpattintott fizikai billentyűzethez, kicsit alacsonyabb is az egész felülete a virtuális megoldásoknál, ugyanakkor ugyanúgy megvannak a szójavaslatok a felső sávban; nincs késlekedés levételkor sem. Ami számomra nagy pozitívum – pedig tartottam tőle –, hogy ugye bár a külső billentyűzet a Samsung gyári klaviatúrájára, ha leveszem a kiegészítőt, akkor automatikusan egyből visszavált a számomra kedvesebb virtuális Gboardra, nem erőlteti a virtuális Samsung billentyűzetet.
Összességében bőven megért nekem ~5400 forintot szállítással együtt, de 14-ért nem venném/vettem volna meg.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
-
hevepapa
senior tag
válasz
szubrutin #35842 üzenetére
Nem utolsó szempont talán, hogy a Sygic is teljesen magyar nyelvű. 1 hétig tudod használni a teljes verziót. Utána van valami korlátozás, de most nem ugrik be micsoda. Jelenleg az Európa + valós idejű forgalom akciósan 18 euró. Ez élettartam licenc a térkép frissítésekre is. Ritkán ugyan, de ki lehet fogni még olcsóbban is.
-
SonyNex7
senior tag
válasz
szubrutin #35816 üzenetére
Rengeteget használom, Németországban dolgozom.Szinte soha nem hibázik.
Nem mondom hogy tökéletes, olyan nincs, de próbáltam az összeset ami van a storban, de messze a legjobb.Google a tartalék.Igo régen sokkal jobb volt, nézd meg a véleményeket a storban...Here mapsot szoktam néha tesztelni de még nem győzött meg.
Amiért szeretem mert...
Offline,csak a forgalmi adatokhoz használ némi netet,amiket meglepően naprakészen mutat színnel és újra tervez.
Nagy országok különböző tartományai letölthetőek külön.
Tud hagyományos, vetített kijelzőt(szélvédőn virtuális) , valóság módot(kamera veszi az utat és a valóságra rakja a kék csíkot)
Hagyományos módban 3D-ben mutat közelről. (de ez állítható)
Használható Dashcamként.
Nagyon fontos hogy, jelzi az összes fix traffipaxot!,sebesség túllépést, vasúti átjárót, benzinkútat, stb képpel és hanggal, és ezek hangjai távolságai testreszabhatóak.
Nagyon jól működik a sávaszisztens.
Automata parkolóhely felajanlás.
Automata gyorsabb útvonal felajanlás.
Bluetooth rendszerre kapcsolodva automatikusan indul.
Viszont ha zene is szól a telefonról akkor is átadja a hangot de ez béta írja is. A saját kocsimba nem de az új cégesben igen. Mikor beszél egy pillanatra elhalkul a zene, zavaró, talán ez az egy hibája van.
Full európa+forgalmi adatok 5-6000 Ft egy életre.
Ezek nagy részét nem tudja a Google.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
sgeza
veterán
válasz
szubrutin #29922 üzenetére
Én sem örülnék, ha "használt" készüléket kapnék, de ha fóliázott, hibátlan állapotban van, akkor ha használta is valaki, feltehetően ugyanúgy vigyázott rá, mint te. Ilyen megközelítésből bízz benne, hogy az! :-)
Kicsit olyan ez így, mint a "Boldogok a tudatlanok". :-D Inkább higyj benne, hogy új, ha minden arra utal! :-)
Persze ezt abban az esetben, ha egyébként minden arra utal, hogy új, és biztosan nem tudod kétségbe vonni ezt![ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz
szubrutin #29812 üzenetére
Egy ideig nekem is csinálta, kocogtatós módszert alkalmaztam akkoriban, ami nagyon bosszantó volt tekintve a teló árát, DE, egyszer csak elmúlt, és már pár hónapja nem is jött elő.
Megjegyzem egyetlen egyszer leesett a teló, nem tudom biztosra mondani, de akár lehet összefüggés, hogy amiatt "javult" meg -
Zsozsoka 74
senior tag
válasz
szubrutin #29812 üzenetére
Szia,
A Váci úton lévő szervizt sokan részesítik előnyben mert állítólag szebben és jobban dolgoznak mint a tmx...
(bár gondolom mások is megerősítik még ezt az infót).
Egyébként régebben többször előjött ez a hiba amit úgy tudom egy kis kocogtatással kell megoldani.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 5
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- További aktív témák...