Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluigi
senior tag
válasz
dkovizoli #58147 üzenetére
Én tisztában vagyok vele, csak volt olyan delikvens, akinek próbáltam segíteni, és azt szajkózta, neki magyar romja van, és mégsem ajánlja fel a sim resetet (persze azt elfelejtette mondani, hogy magyar, csak szolgáltatós) Azóta javaslom inkább az ILO felrakását biztos ami biztos, wipe meg ígyis-úgyis lesz... Az OXM csoport és a multi CSC taglalása meg tapasztalatom szerint, további kavarodást okoz a fejekben...
-
hunluigi
senior tag
Igen ez a rom jó. Igazából bármilyen OXM csoportba tartozó megfelel, csak nem akarom elbonyolítani
Ha fent a rom, és beraksz egy izraeli kártyát, fel fogja ajánlani a sim resetet. Én már tovább adtam az izraeli sim kártyám itt valakinek. Keress vissza, és írj rá, mert kikötésem volt a creative commons.
-
hunluigi
senior tag
ILO romot kell feltenni, és izraeli SIM-el SIM resetet csinálni. Utána menni fog a rögzítés.
-
hunluigi
senior tag
válasz
ny.erno #57955 üzenetére
Őőőőő.... az az én hibám lesz. Azt elfelejtettem mondani hogy szolgáltatós rom-mal nem fog menni a mutatvány. OXM rom kell hozzá! Kezdésnek kell fel odinnal pl egy xeh normál csc-vel. (mondjuk bele nézhettem volna az sw infóba de mind1... nálad a sim, rom csere után menni fog
)
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
-
hunluigi
senior tag
válasz
kisdobos0111 #57839 üzenetére
(Ugyan telenor), de amikor én intéztem, bementem, és azonnal a kezembe nyomta az ügyintéző egy cetlin. Szerintem is hívd őket, mert mintha rémlene, hogy a másik két szolgáltatónál bemenni sem kell.
-
hunluigi
senior tag
válasz
lanszelot #57630 üzenetére
Valahol olvastam én is, hogy a google ismét elérhetővé teszi a hívás rögzítést minden régióban. Ennek örömére le is rántottam az ACR-t (annó meg is vettem, szerettem). Nem működik. De... rémlett még a cube acr mint külön utas fejlesztés. Na az megy (leszámítva, hogy bt fülessel nem ok).
Mindez s20u droid10, de egy próbát megér, hátha jó s8 droid9-en is...
-
hunluigi
senior tag
Én világ életemben az összes telefonom úgy használtam, ahogy kifejezetten nem ajánlja senki
Minden éjszakát a töltőpadon tölt, függetlenül attól meddig merült. Anno a note3 kapott új akkut (púposodott) de azon kívül soha semmi negatív hatása nem volt a módszernek. A 8+ is így volt kezelve, és köszöni szépen teljesen jól elketyeg tovább fateromnál az eredeti akkuval. Nyilván van kapacitás vesztés így nem is tudom hány év után, de nem eget rengető.
-
hunluigi
senior tag
válasz
lanszelot #57380 üzenetére
Én ugyan nem kábelt használok hanem egy baseus dock-ot de ez a melegedés szempontjából szerintem mind1 is. Nálam gyakorlatilag kiváltotta a dex a napi munkában a lapost. Persze itt van az is, de nagyon ritkán, olyan feladatokhoz van csak benyomva, amit nem tudok dexen megoldani. Nem melegszik az s8 jobban mint dex nélkül, a hamar tönkremegy dolgot meg nem is értem... Használd bátran! A "kevés" ram szokott a szűk keresztmetszet lenni, ha tényleg dolgozik vele az ember.
-
hunluigi
senior tag
Én egy kicsit máshogy gondolkodom... 3-4 évente cserélem a telefonom. Note 2 óta (egy kilengést nem ide véve) samsung vonalon. Ilyenkor mindig az aktuálisan elérhető zászlóshajót választom. Egyszerre nagy kiadás nyilván, de évekre letudva a telefon kérdés. Mivel a dex óta az asztali gépem is kiváltotta, így ebből most már pláne nem engedek. Pont a jövő héten váltok, szóval egyben el is köszönök tőletek! Köszönöm mindenkinek aki segített, szivesen annak akinek én tudtam segíteni! :D S8+ persze marad családon belül, mert azon túlmenően, hogy leszolgálta az idejét, hibátlan patika állapotban van (némi kijelző sárgulást elnézve neki), és rendületlenül teszi a dolgát!
Sziasztok!
-
hunluigi
senior tag
-
hunluigi
senior tag
Lássuk be, ha segítene, nem sok értelme volna az fpr lock-nak...
Van rá mód amúgy de warez. Legegyszerűbb, ha az előző tulaj kilép.
-
hunluigi
senior tag
Nincs ebben semmi érdekes, mert NINCS külön fd rom
de nem győzködünk akkor tovább. A típus alváltozatok és a csc más más dolgokat aktíválnak ugyan abban a oxm romban.
Azért van az is, hogy xeh csc-vel nincs hívás rögzítés, de romolás nélkül ilo-ra cserélve van, vagy ugyan az a rom egy duál készüléken hozza a kapcsolódó opciókat...
Az meg hogy melyik alváltozatra melyik csc-vel jön az ota-n (tök ugyan az) a rom üzletpolitikai kérdés.
-
hunluigi
senior tag
Na megjött az izraeli sim. Kicsit fájt újra belakni a telót, de a hívás rögzítés megy végre megint.
-
hunluigi
senior tag
válasz
martonl #56363 üzenetére
A waze mostanában csinál érsekes dolgokat... idióta kerülők, cím tévesztések stb. Ellenben van pár funkciója ami hiányzik a gmaps-ban. Ráadásul a gmapsban valamiért nem tudok tts hangot állítani. Ha teszthangra rányomok ok, de navi közben már más hang van ami nem olvas utcanevet (vagy soha nem is olvasott, csak én emlékszem rosszul?)
-
hunluigi
senior tag
Megint bele futottam egy szituba, és most untam meg a hívás rögzítés hiányát. Le is rendeltem az izraeli SIM-et... Aki ILO-n van emiatt erősítse meg legyen kedves, hogy még mindig él/járható ez az út! ACR megy (ha már megvettem anno) vagy csak a "beépített" rögzítő?
-
hunluigi
senior tag
-
hunluigi
senior tag
válasz
BoneDragon #55119 üzenetére
Beállítások->kijelző->navigációs sáv->kezdőlap gomb erős nyomása
-
hunluigi
senior tag
Nem szoktam, de most leengedtem a teszt erejéig 15% alá. Nálam nem jelentkezik a hiba. Legfrissebb 8+ XEH és OTA-n lett rakva. Gyalu főverzió ugrás óta nem volt. Szerintem nem bug lesz ez, valami más gond van.
-
hunluigi
senior tag
Hát... ha ez így maradna egy darabig még, az nem volna gond. Utána meg úgy is kap egy rootot és megy fel a jó öreg adaway
-
hunluigi
senior tag
válasz
Probert75 #54614 üzenetére
Na azért ennek nézz jobban utána! Nem az van betervezve, hogy mikor, hogy romoljon el, hanem hogy meddig ne! (Jobban mondva általánosságban egy sokaság 80%-a a megadott életciklus végén még működjön)
Megelőzendő, ne gyertek az izzóval, amit rendre példának felhoznak, mert az is nettó baromság!
Amúgy valóban megoldható/legyártható volna (ahogy van is erre példa olyan területeken ahol ez elvárás) a termékek tulnyomó része a jelenlegi élettartam töbszörösére, de az alkalmazott anyagok/technológiák miatt nem akarnád te azt kifizetni. Amúgy meg a gyártó nem hülye. Ha azt látják a termékét a nagytöbség mondjuk 2 évig használja, akkor oda lövi be az élettartamot, és nem fog 4 évre tervezni, mert csak anyag/erőforrás/kapacitás pocsékolás, ráadásul növeli az előállítás költségét, így csökkentve a profitot.
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
A zoom melyik frissítéssel lett eltüntetve? 🤔 Nem mintha sokat használtam volna csak most tünt fel...
-
-
hunluigi
senior tag
Valahol korábban írtam, hogy a pite váltással jött a "hiba" Samsung gear fit sem hozta a neveket, sőt az értesítések tartalmát sem. A gearfit app fejlesztői kontaktjára dobtam egy mailt, pár nap múlva jött is egy frissítés. Azóta jó! Ezt kéne tenned neked is!
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz
trebrona #53161 üzenetére
Mi meg arról diskurálunk, hogy a hivatalos álláspont szerint PAN régióval megy kizárólag, amiről már akkor is lehetett persze tudni, hogy nem igaz, viszont jól jellemzi, mekkora a kommunikációs káosz náluk.
-
hunluigi
senior tag
Akkor ez kicsit 22-es csapdája, mert a telenor viszont azt kommunikálja, hogy csak az ő firmükkel (PAN) müködik a volte... (ami viszont nem igaz, mert nálam is megy független régióval) Mondjuk amekkora katyvasz van náluk ezügyben évek óta, szerintem már ők sem tudják mi van... 😆
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz
laszlolczka #52986 üzenetére
Én nem neveznélek hazugnak de... Ugyan "vissza áll" a knox számláló alapra, és ha a szervíz szoftverrel nem néznek rá, ki sem derül a turpisság. Fizikálisan az e-fuse nem fog vissza állni semmilyen mókolástól, csak a közbeiktatott soft fog hazudni a lekérdezésnél az állapotáról.
-
hunluigi
senior tag
Huba AHD8 rögzítő P2P hozzáférésű freeip kamera appja is hibátlanul megy... mondjuk ezt rendszeresen frissítik is. Egyedül a mentett felvételek visszanézése nem működik, de az már oreo alatt sem ment.
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
válasz
lasse001 #52639 üzenetére
Tudom, hogy a Te problémádon nem sokat segít, de a gear fit1 is problémás volt pite frissítés után (többek között szintén nem jöttek át a hívónevek). Végül írtam szinte minden hova, és jött egy gyors frissítés a gearfit manager programra, ami megoldotta. Állítólag valahogy máshogy kezeli a (samsungos?)pite a hozzáféréseket a hívások, értesítések és azok tartalmaihoz külső appok számára. Lehet jelezned kéne az órához tartozó app fejlesztője felé a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
Ezt most csak úgy itt hagyom...
-
hunluigi
senior tag
válasz
róland #52298 üzenetére
Nem volt/nincs az égvilágon semmi probléma a melopow-al. Az elsők között voltam aki megvette, és azóta is napi szinten használatban van. A mostani könnyítés samu szoftveres oldalról jött (amit a melopow eddig is megkerült), miszerint nem korlátoz be a gyári eszközökre. Ami érdekesebb, a dexmód ráncfelvarrása. Javított felület, és a telefon/monitor paralel egymástól független használata, mint az S9/Note9 pároson.
-
hunluigi
senior tag
Azokat kérdezem, akik órát is használnak...
Pie óta az értesítések tartalma nem jön át gearfit-re. Csak annyi, hogy a részletek a telefonon tekinthető meg. Másnál mi a helyzet? Valami engedélyre gyanakszom, de egyenlőre nem fejtettem meg, hogy merre keresgéljek.
-
hunluigi
senior tag
Az új dex azért nagyon pöpec. És mint a note-nál a telefon paralel használható közben.
-
hunluigi
senior tag
válasz
Bunda555 #51244 üzenetére
Igen jól gondolod. Ha eltérő buildal jön az xeh akkor home csc-vel fel kell csapnod azt is, és utána lesz már ota, máskülönben bentragadnál egy olyan kiadáson, ami xeh-ra nem jött ki, ezért aztán nem tudná frissíteni. Ha azonos buildal jön az xeh akkor semmi dolgod. A sim reset miatt xeh szerinti ota-t kapni fogod.
-
hunluigi
senior tag
ACR most frissített, és bedobott egy közleményt. Nincs minden veszve hívás rögzítés ügyileg... 😉
-
hunluigi
senior tag
Minden bántás nélkül, továbbra sem értem, miért nem tudtok várni pár napot-hetet, amíg kijön a saját régiótokra ota-n!? Mindezt úgy, hogy sokan az alap dolgokkal, és a következményekkel sincsenek tisztában.
Tényleg No Offense!
-
hunluigi
senior tag
Nálam viszont az az érdekes adhell ügyileg, hogy 17.-én lejárt a kulcsom, ennek ellenére hibátlanul működik tovább és az új kulcsért sem reklamál. Minden esetre felkészültem lélekben, hogy nálam is hasalás lesz a vége... 😑
-
hunluigi
senior tag
Ez a fold bitang cucc lesz (a következő generációjában) Az s széria egyenlőre nem hozta az ide vele érzést. Élőben kell majd megnézni. Ami viszont tetszik (bár csak érintőlegesen demonstrálták), hogy végre neki fekszenek az ökoszisztémának. Ideje volt...
-
hunluigi
senior tag
válasz
eladogeppc #50284 üzenetére
-
hunluigi
senior tag
válasz
hunluigi #49857 üzenetére
Na úgy néz ki a Bluetooth kapcsolat törlés, data és cache törlés a bluetooth, és a gear fit appban, plusz óra gyári vissza állítás, és mindezek után újra configolás megoldotta a problémát. A januári ota valamit tévútra rakott nálam. Mind1, az a lényeg, hogy megint jó...
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
Akkor csak a fit1 régi már ehhez a történethez... pedig amíg működik, nem hajítanám el. Nekem tökéletesen elég volna.
-
hunluigi
senior tag
Januári frissítésben (oreo) megint elpacsálták a bluetooth reconnectet. Ha megszakad a kapcsolat a készülék és a gearfit között, manuálisan kell vissza akasztani. Így, hogy a smart lockban a fit a kucseszköz, kicsit bosszant a dolog...
-
hunluigi
senior tag
Nálam a chrome ki van véve az adhellben (nincs blokkolás) és így is vacakol a ph fórum kb egy hete. Szerintem valamit csúnyán elfaragtak a háttérben.
-
hunluigi
senior tag
ipv6 kikapcsolás nem segít (általában) a routeren. Úgy is multi natolt a szolgáltatók 90%-a. Gondolom akkor nem telenor a mobil szolgáltatód.
Szerk: amúgy nálam natívban élesítve megy a v6 és flip (magenta) a kábeles szolgáltató, de megy minden flottul. Dec környékén volt vele pár nap szívás legutóbb.
-=Nat áthaladás bekapcsolva a routeren és a modemen is? =-
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával