- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly01
senior tag
-
bigdigit
addikt
válasz
OCTAMD #44393 üzenetére
Tegnap vettem kéz alól egy s8-at amit gsm-ben vettek de elvileg 1 év gyári garis. Viszont a képeiden szereplő elől látható papir nincs benne csak a hátsók és annak az egyik oldala van kitöltve imei dátum és pecsét. A telefon elvileg dbt régiós. Most akkor így is vihetem gond esetén samsungba vagy nem?
-
Greg Vinous
tag
válasz
OCTAMD #42545 üzenetére
Na így már teljesen összeállt a kép.
Külön hálás vagyok, hogy volt türelmed összefoglalni ezt az idióta helyzetet, amibe keveredtem.Egész konkrétan 3 hónapja garis kijelző cserén volt egy hivatalos Samsung szervizben, a Samsung Exp. Store EuroParkban. Amikor onnan visszakaptam, furcsa volt, hogy a beállítások alján nyitva lett egy rejtett menü, ami addig nem volt (fejlesztői beáll.), illetve minden újraindításnál előjön az alábbi értesítés: autopreconfig - új szolgáltató...
Eddig ezek annyira nem zavartak, költöztünk, építkezünk, basszus semmi időm nem volt a témára.
De így már értem a bug-okat. Fasza, hogy így kaptam vissza a telót. Bár a hardveres kijelző csere és úgy az egész szerviz ügymenet tökéletes volt, de ez egy kis keserűség utólag a sztoriban.
Ha jól értettem a direktívákat
akkor kell csináljak egy biztonsági mentést, majd utána egy "gyári adatok visszaállítása" nyomást és utána elvileg a magyar voda-s kártyámmal benne a telóban, megtalálja a helyes utat a teló?
-
Greg Vinous
tag
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
OCTAMD #41107 üzenetére
Erre gondoltál?ez xeh-nek tűnik.
-
-
kazanka
őstag
válasz
OCTAMD #40029 üzenetére
Meg kell tudni válogatni kitől veszel.Tőled lehet hogy nem vennék.Nem akarok idézni,mert nem akarok visszakeresgélni, de volt néhány olyan megjegyzésed ami miatt biztos hogy nem.Ahonnan én vettem ott a tulajdonos,nagyon korrekt volt egy pillanatig sem keresett kibúvót,a véleménye az volt hogy "így jártam" és megoldotta,teljes megelégedésemre.
-
hj79
csendes tag
válasz
OCTAMD #39919 üzenetére
Meg van még. Nem is adom el, tartalék telefonnak jó lesz. Nagyon elégedett voltam vele. Kamera és DEX (meg kinézet) miatt váltottam csak róla S8-ra.
Ugyanúgy raktam fel ahogy itt van írva az elején az összefoglalóban. De van neki saját összefoglalója is:
https://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_a5_2017_lottootos/friss.html -
-
Ákkk
addikt
válasz
OCTAMD #39359 üzenetére
Gondolom nem ha nem törlik a google fiókot és ez be volt kapcsolva + biztonságos indítás ráadásként oreó van a telefon gyakorlatilag használhatatlan nemrég teszteltem a saját note 8 al hiába raksz fel másik romot sima cssc-t fr -t nem csinál csak azzal a google fiókkal tudod inditani a telefont amivel használták próbáld meg nem fog menni.....
+google find device megtalálja. -
Quqesz
nagyúr
válasz
OCTAMD #39359 üzenetére
Azért írtam, hogy ha ért hozzá, akkor ez nem akadály. És igen, ahogy írta Ateszpapa rengeteg videó van a youtube-on. Viszont rengetegen belefutnak még eladáskor is ebbe a hibába(nem törlik a gmail fiókjukat) a mai napig, és az frp lock-al szembesülnek. Okostelefon meg gmail fiók nélkül sok funkciótól esik el.
-
john33
csendes tag
válasz
OCTAMD #39329 üzenetére
Próbálom átlátni a dolgokat, két évig S6 Edge volt, ott nem volt sosem ilyen probléma se odinnal, se samfirmmel...
Akkor az megoldás, ha a legutolsó XEU romot odinnal felteszem, a home csc-t betallózva (akkor a sima csc-t nem kell betallózni???), és így megmarad minden?
-
rayoliviero
veterán
válasz
OCTAMD #39295 üzenetére
50 körül mennek a repedt kijelzős S8-ak, ahogy néztem, de ez használható legalább, mert a repedés nem ér bele a kijelzőbe (csak tovább ne repedjen), így talán megérhet 60-at. A G6-omra cserélném amúgy. De nyilván egy az egyben semmi esetre sem, legalább 30 ezret rá kell kérnem.
Ateszpapa: Igen, attól tartok, hogy tovább repedhet. Ha tudnám, hogy nem fog tovább repedni, akkor meg tudok barátkozni ezzel az esztétikai hibával.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
OCTAMD #39274 üzenetére
nagyon vicces, gratulálok.
Silko:
ma jár le a 72 óra, vissza is vihetném. de megmondom őszintén, mivel jóval drágább a magyar 2 év garis, mint a német 2 év garis, igy nekem egyébként se érne meg 25-30rugót, h itthon szervizeljék. ha beszarik, várok, imádkozok. 24e se éppen olcsó, amit a samu kinál.
egyébként valszeg ehhez is meg lehetne vásárolni a plusz garit, beszéltem már velük.
-
Divinity
őstag
válasz
OCTAMD #39012 üzenetére
1 év jótállás, 1 év kellékszavatosság.
" A magánszemélyek által vásárolt iPhone készülékek esetében a szavatosság időtartama két év, tehát az első évben a jótállás és a szavatosság is él, de mivel a jótállás a fogyasztóra kedvezőbb, mondhatjuk úgy is, hogy a vásárlás utáni első évben a jótállás, a második évben pedig a szavatosság van érvényben. Tehát egy évig a gyártónak, kereskedőnek kell bizonyítania, hogy a készülék a fogyasztó hibájából romlott el, a második évben viszont a felhasználónál van a bizonyítás kényszere, ha azt szeretné, hogy a hibás készülékét garanciálisan megjavítsák. "
-
lenovomen
aktív tag
válasz
OCTAMD #38599 üzenetére
Szervizben azt mondta a csávó, hogy alaplapot cseréltek a telefonomban. Szerintem viszont ez nem biztos, mivel svéd VPN-en keresztül töltöttem le az Oreo-t, ezért német nyelvű az az applikáció. A flash rom bele van égetve az alaplapba, ha tényleg csere lett volna akkor gondolom most magyar nyelvű lenne.
-
Akosman
aktív tag
válasz
OCTAMD #37603 üzenetére
Felrakom a DBT-s romot sima CSC vel majd mikor kéri a sim resetet nem resetelek. Így DBT lesz. Vagy ha független a telefon nem csak a CSC kódod XEH, akkor ha német simet raksz bele és úgy simresetelsz akkor is DBT lesz. Én PAN ról indultam. De most mindegy hogy PAN vagy TMH.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest