- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Balzsika47 #59020 üzenetére
Messenger, Facebook mindegyik Android 9 től
-
francz'70
senior tag
válasz
Balzsika47 #59016 üzenetére
Nálam nincs gond, de amúgy milyen alkalmazásokra gondolsz pontosan?
-
francz'70
senior tag
válasz
Balzsika47 #59004 üzenetére
Három hónap alatt (utolsó komment) nem változott semmi😉
Teljesen vállaható, mondjuk a felsoroltakból telefonálás és tiktokon kívül napi szinten minden megy, pl. most is az S8+ on írok miközben megy róla a zene bt-on, kapja az ívet rendesen és nem lassú. De mint ahogy írták, nálam is a böngésző néha akadozik, vagy néha kicsit lassan tölt be a Note10+ hoz képest, de nem vészes, valszeg egy újrarakás azt is rendbe tenné, pláne, hogy kb.4 éve volt utoljára
A lényeg, hogy sokkal többet használom mint a Note-ot, eleinte azért mert vigyázztam a Note-ra, de annyira jól teszi a dolgát, (már 6 éve) hogy azóta is imádom nyüstölni. Amíg bírja marad, az tuti -
francz'70
senior tag
válasz
Balzsika47 #58991 üzenetére
Nálam 6 éve napi használatban van, kb. 4 éve párhuzamosan használom a Note 10+ mellett, amolyan kis mindenes, azóta a telefonáláson kívül szinte mindenre, (bt.zenelejátszó, böngésző, messenger, stb...
Patika állapotú, az akksi is még aránylag jól bírja, nyilván a 6 év az 6 év, kicsit sűrűbben kell már etetni de mivel zömében csak házon belül van használva, kéznél a vez.nélküli töltő. Egy biztos, amíg bírja marad, nem kérdés, hogy az akksi cserét is bevállalom ha kell, nagyon megvagyok vele elégedve, sőt, annyira, hogy az asszonynak is inkább vettünk egy új s21fe-t, csak hogy az s8+ nálam maradjon
...mondjuk sokat nem kellett győzködni -
francz'70
senior tag
válasz
zolikaDB #58739 üzenetére
Csak beütöd a keresőbe és meglepően nagy választékra találsz, még gyáriból is van rendesen...
Nálam egy gyári clear cover hátlap tok van fent a kezdetektől (4 éve) és még mindig szép állapotban van. (na, jó azért egy belebújós bőrtokot még használok mellé)
(..bezzeg a Note10+ ra már alig találok gyárit -
francz'70
senior tag
válasz
BoneDragon #58597 üzenetére
Nem latok az utobbi evekben nagy elorelepest telefonok teren
Több mint 1.5 éve használok N10+ t, de megtartottam a most már közel 4 éves S8+ t is mellette, hááát ....van különbség, nem kicsi
De, nem véletlenül maradt meg az S8+, párhuzamosan használom a Note mellett, igazából semmi szégyenkezni valója nincs, még mindig nagyon jó teló és amíg bírja marad is -
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
válasz
ricsip #58537 üzenetére
Nézőpont kérdése, használtan 5-6000, újonnan most már 9-10 körül is kapható. Mondjuk én egy úgynevezett "S8+ kezdőcsomag"-ban vettem amiben volt még hátlap+fólia stb. 16500.- ért, de töltőfej+kábel nem volt hozzá, így az S8+ ét használom.
Ha az S8 hoz szeretnél töltőt akkor szerintem tarsd meg, jó kis cucc. -
francz'70
senior tag
válasz
gmarcell23 #58512 üzenetére
Csakis Samu
N10+ ra váltottam lassan 1.5 éve, hát, hogy is mondjam, brutál ez a teló, egy kis túlzással szőröstül-bőröstül megeszi az S8+ t reggelire. Ilyen jó telóm még soha nem volt, pedig nálam csak flagshippek játszanak.
De, ...az S8+ nak semmi szégyenkezni valója nincs, olyan szépen hiba nélkül teszi a dolgát több mint 3 éve, hogy másod telóként továbbra is használom.
-
francz'70
senior tag
válasz
dkovizoli #58507 üzenetére
Az S8+ nál kéri a kijelző feloldását, igaz egérrel nem próbáltam mivel a touch padot használom.
Kíváncsiságból rátettem a Dex padra a N10+ t, ott viszont egy képernyővédő (óra) ugrál ide-oda, azt fel lehet oldani egérrel?
Mondjuk mivel vez.nélkül használom, így is, úgy is kell a kijelző -
francz'70
senior tag
válasz
zekk007 #58464 üzenetére
Nem tudom, hogy segítség-e, de nálam van a háztartásban egy VR szemcsi (igaz nem Samu) és egy S8+ is.
Ebbe a VR -be a törött részek nem zavarnak bele, bár az a jobb felső határeset, de úgy nézem, hogy még pont nincs benne. Viszont a sima S8 kisebb, lehet, hogy annál tényleg kicsit necces. -
francz'70
senior tag
válasz
YosheeLocote #58428 üzenetére
Az s-pen egy szoftverezett toll, ilyen csak samu note-oknak van, a többi csak egy stylus, kb. a vicc kategória. Ahogy előttem is írták szinte mindegy melyiket választod, piszkálni az olcsó is jó.
-
francz'70
senior tag
válasz
Predatorr #57888 üzenetére
Még megvan az S8+, tartalék teló (napi használatban
)
a Note10+ mellett és eszem ágában sincs eladni, soha semmi probléma nem volt vele, .... kis kezes bárány.
Mondjuk a Note10+ más ligában játszik, de az S8+ - nak sincs semmi széngyenkezni valója lassan így 3 év után se -
francz'70
senior tag
-
francz'70
senior tag
válasz
dionaea #57312 üzenetére
Ugy gondolom s8 még mindig felső kategória szinten van tehát mondjuk amiben felső kategória most egy samu abban megállja a helyét.
Hááát........
Féléve váltottam S8+ ról Note10+ ra.(az S8+ is megvan, mert 2.5 éve tökéletesen teszi a dolgát, és patika állapotú!)
A Note10+ úgy pörög, hogy az S8+ hozzá képest egyhelyben áll
De.....az S8+ t még csak most frissítettem 9 -es droidra (nem éreztem szükségét, + nem tetszett a felület, stb.) azt kell, hogy mondjam, egy új telóm lett
Gyorsabb, pörgősebb, a SOC is jobb lett és valamiért úgyérzem, még a kijelző is szebb(lehet csak optikai...)
A lényeg, hogy kisebb lett a különbség a Note10+ hoz képest
(ami azért is nagy szó, mert a Note10+ szerintem egy etalon, brutál jó teló!!)......és mostanában már két telót használok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged