- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
madkiller
őstag
Én ezt úgy oldottam meg beta előtt, hogy smartswitchel lementettem a telefonom a laptopomra. Sms , jegyzet, appok, fiókok, stb. képek alapból memkártyan vannak, amit folyamat ment a nasra is. Ezután factory reset , feldobtam a szükséges oreot és rá az update zipet. Majd miután beléptem a telóba smart switchel elkezedtem vissza állítani. Tökéletes lett a telepítés.
-
batai15
félisten
Simán lehet hogy rossz helyre nyom olyankor én néha home gombot nyomom meg ha elő akarom csalni vagy task gombot.
Amúgy ennek a navbar rejtésnek ilyen esetben akkor lenne értelme ha lenne gesztus vezérlés mert amúgy nem kényelmes szerintem a használata mert par sec alatt eltűnik és olyankor plusz egy mozdulat ha valamit csinálni kell.
Amúgy is dukálna ehez a kijelzőhöz a kerek sarkok miatt ilyen vezérlés mert egyrészt rohadt kényelmes másik rész letisztultság növelné a prémium faktort és a felhasználói élményt.
Ilyen téren a meizu elég jó volt. -
batai15
félisten
Nekem inkább a 4 jellemző, igaz főleg mobilneten, viszont lte wifin is max fél órával több. Mondjuk annyira nen gáz, mert mikor tölteni kell tudom, meg hosszabb útra van powerbank.
Viszont nem értem kinek hogy jön ki ennél több,nekem redmi note 4el volt 6 óra körül.
Deck : 4:3 -
eladogeppc
veterán
Ez a szöveg kicsit nyakatekert, nem ?
"We had also mentioned in our report that Samsung was developing a new firmware version for the Galaxy S8 Android Oreo update and it’s now rolling out firmware version G950FXXU1CRB7 and G955XXU1CRB7 for the Galaxy S8 and the Galaxy S8+."
Első részben azt írja, hogy developing, és nem developed. Aztán meg már rolling out CRB7. Mi vaa ?
-
Ateszpapa
addikt
Ez igazán érdekes mert az S2 S3 szériák nem rezegnek azoknál az értesítéseknél Oreo alatt.
Köszi, hogy megnézted.
Akkor venni kell egy Gear Sport órát.batai15:
Hiába fizette ki egy összegben, ha nem fizeti a számláit amíg le nem jár a hűségidő és felbontja a Telekom a szerződését, akkor tíltva lesz a telefon is.
-
bigdady
nagyúr
Nálam teljesen el vannak szállva a viber értesítések
Ha a viber beállításokban nyomok egy alapértelmezett beállítások visszaállítását akkor elszállnak az üzeneteim és regisztrálhatok legelejétől vagy csak a beállítások resetelődnek vajon? Nem szívesen törölném az üzeneteim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest