- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
anrab
addikt
válasz
Den Hadnagy #55359 üzenetére
szia.
a wish-en 0-500 ft.
ha ingyenes 1000 ft. a szállítás.
ha 500 ft. akkor 500 ft a szállítás. -
marquuard
veterán
válasz
Ez egy Samsung füles, tuned by AKG. Mint Huawei-nél a Leica.
-
glspeter1
őstag
válasz
Den Hadnagy #55361 üzenetére
Próbáld ki.
Mert véleményem szerint nagyon is jó cucc. -
zzola
titán
válasz
~3300-tól indul az új ára, egy budget pizza áráért talán elviszik.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Den Hadnagy #54534 üzenetére
TMH- t mobil hungary. Vagyis a szolgáltatói szoftver. De ma a készülék független.
-
nagyj74
senior tag
válasz
Den Hadnagy #54368 üzenetére
Váci út, egy hétre ígérték, másnap kész volt.
-
dnelb
veterán
válasz
év elején Váci út 1 hét
-
sgeza
veterán
válasz
Den Hadnagy #54370 üzenetére
Egészen pontosan én a Váci úti szervizbe vittem, nem tudom, hogy mindenhol megvan-e ilyen gyorsan.
A kalibrálás a home gomb nyomásának erősségére vonatkozik. Van egy ötfokozatú skála, amin tudod állítani a nyomás erősségét. Ha nem kalibrálják, akkor iszonyat érzékeny a "gomb", és hiába állítod az 5-ös, vagyis a legérzéketlenebb szintre, szinte semmit nem számít, ugyanolyan érzékeny, bárhova is állítod a csúszkát. -
sgeza
veterán
válasz
Nekem annakidején kb. 4 óra alatt cserélték a kijelzőm. Délelőtt beadtam, délután már mehettem érte.
Viszont határozottan kösd a lelkükre, hogy kalibrálják a home gombot, maguktól ugyanis sosem teszik meg. -
Ateszpapa
addikt
válasz
Den Hadnagy #52930 üzenetére
Szerintem rakj fel egy Telenoros romot, akkor hátha jó lesz.
Telekomnál régebben Telekomos rom kellett még az elején, de utána jó már a független is.
Lehetséges jobban járnál egy Telenoros vagy független rommal, egy próbát megér. -
szubrutin
aktív tag
válasz
Den Hadnagy #49610 üzenetére
Igen, ujrainditas es repulogep mod ki be utan is csak h+ van kiirva, igaz igy se lassu a net.
Felesegem telojan is, igaz neki sam A5.
-
Mauro812
tag
válasz
Den Hadnagy #48715 üzenetére
Az lehet. Mert elvileg 0 fok felett jól kell mennie a telonak.
-
marquuard
veterán
válasz
Den Hadnagy #48655 üzenetére
Teljes értékű az USB-C port, azaz áramot/adatot/hangot is átvisz.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #48576 üzenetére
Az autó márkakereskedések is azok mégsem viheted másikhoz az egyiknél vett alkatrészt hogy ingyen szereljék be.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #48543 üzenetére
Akkor vedd ott, semmi közük az edigitalhoz.
-
hroberto
veterán
válasz
Den Hadnagy #48558 üzenetére
Akkor valószínűleg a felhasználói szokásoddal van a baj ha beégnek a kijelzők a telefonodon. Én már a hatodik amoled kijelzős telefont használom, és egyik sem égett be.
-
Robbie85
tag
válasz
Den Hadnagy #48552 üzenetére
Emiatt kicsit tartok a telefon megvásárlásától. Nem szívesen löknék ki 80e Ft-ot kijelző cseréért. Már 2 amoledes telóm is volt, de beégés sosem volt. Az S8-ra ez jobban jellemző?
-
Robbie85
tag
válasz
Den Hadnagy #48543 üzenetére
Mitől kezdett el beégni?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #48535 üzenetére
Szerinted?
-
LIFE1
tag
válasz
Den Hadnagy #46946 üzenetére
Tok nélkül ki írja!meg próbálom majd!Te is használsz ilyen tokot?
-
LIFE1
tag
válasz
Den Hadnagy #46944 üzenetére
Igen! Jó végülis eddig csak az otthoni vezetékessel próbáltam de az bent van a telefonomban!
-
sgeza
veterán
válasz
Den Hadnagy #45099 üzenetére
Kiegészítve Silkó kollégát, nekem úgy rémlik ismerős elmondása alapján, mintha lenne Miskolcon Samsung, de ez csak egy hirtelen rémkép. Erre egyszerűen rákereshetsz a neten, de ami egyértelmű, hogy lehetőség szerint a Samsungba vidd közvetlenül! Nézd meg, hogy a Váci úti szerviz üzemeltetőjének van-e esetleg Miskolcon szervize. Talán Oktogon szerviz, de ebben nem vagyok biztos.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Den Hadnagy #45099 üzenetére
Az elsőre: nem tudom, Miskolcon vagy a közelében van-e Media Markt vagy hasonló üzlet, de szerintem ilyen helyen a legegyszerűbb a kívánt holmi beszerzése.
Gariztatni pedig nyilván a Samsungnál a leggyorsabb, feltéve, ha van a városodban, persze ha nincs hivatalos szervizpartner ott, akkor megfelel a Telekom is, csak ott lassabban őrölnek a malmok, idő, mire megjárja a telefon a szervizbe az utat és vissza.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Den Hadnagy #44959 üzenetére
A töltések számát akár mérheti is pontosan az app, de a becsült akkumulátor kapacitás elég hasraütés szerű.
-
viktorhu
veterán
válasz
Den Hadnagy #44735 üzenetére
Nekem a CD helyére pattintható tartóm van, de ott is éri a légkondi, és az tényleg segít. Más megoldás nemigen van ilyen melegben.
Szombaton sima sétálás közben úgy melegedett, hogy alig lehetett megfogni. Ha elraktam a táskába, akkor azért (szellőzés hiánya), ha kézben tartottam, azért (napsütés), majdnem egész nap úton voltam, és majdnem egész nap tűzforró volt a telefon, féltem is, hogy tönkremegy az akku vagy feloldódnak ragasztások / forrasztások.
-
marquuard
veterán
válasz
Den Hadnagy #44637 üzenetére
Tedd azt, böngészőből ugyanúgy elérni minden funkciót. Sőt Chrome vagy Samsung Browser alatt értesít is.
-
oba
addikt
válasz
Den Hadnagy #44633 üzenetére
Nem tudom, hogy megoldja e, de:
beállítások/alkalmazások/facebook/legyen alapértelmezett/ugrás a támogatott URLekre
Itt próbáld átállítani.Egyébként ugyanitt le is tudod tiltani a Facebook alkalmazást a kikapcsolás gombbal.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Den Hadnagy #43746 üzenetére
Biztos, hogy beégés?
Csak azért kérdezem, mert nekem is csinált ilyet, de csak pár netről letöltött háttérképnél.
Ezeknél nekem is világosabb volt az egész sáv. Háttércsere megoldotta. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Den Hadnagy #43750 üzenetére
Amíg más se tud ezzel a technológiával jobbat és garanciában cseréli a beégett kijelzőket a Samsung, addig minden oké.
-
marquuard
veterán
válasz
Den Hadnagy #43750 üzenetére
Ilyen az AMOLED. Akármelyik készüléket veheted vele, nem ettől függ.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Den Hadnagy #43746 üzenetére
Sajnos ennek a technológiai korlátnak a leküzdése egyelőre nem megoldott, hiába vigyáz rá az ember. Plusz a kijelzőknek is van egy minőségi szórása.
-
iceQ!
addikt
válasz
Den Hadnagy #42129 üzenetére
Nekem ugyan úgy működik mint eddig, sőt mivel beta tester vagyok jött is 3-4 hete 2 frissítés.
-
madkiller
őstag
válasz
Den Hadnagy #36276 üzenetére
Ajánlom a 0.5x-1.0x-0.5x beállítást
-
enginev3.0
félisten
válasz
0.5re kell tenni, úgy lesz gyorsabb
-
marquuard
veterán
válasz
Még gyorsabb ha kikapcsolod az animációt.
De elég fluid alapon is.
-
marquuard
veterán
válasz
Den Hadnagy #36236 üzenetére
Pulsar zenelejátszó, változik itt is.
Kapcsolgasd ki-be zenehallgatás közben, észre fogod venni a különbséget, ha az Adapt Sound "tüskéi" kiugróak a beállítás után.
-
thamasz
senior tag
válasz
Den Hadnagy #36236 üzenetére
Fentebb írtam, hogy mikkel próbáltam, minddel ment, szerintem poweramp se lesz kivétel.
-
csabicska
senior tag
válasz
Den Hadnagy #36128 üzenetére
Mi is pontosan?
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Den Hadnagy #36122 üzenetére
Nem sárgul be az nagyon gyorsan?Úgy emlékszem,volt nekem anno s7e-emre és kb 1 hónap után már sötétsárga volt...
batai15 jól néz ki ez az armor.Kiváncsi leszek,majd rakd be ide képpel,mikor megjön légyszi!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Den Hadnagy #35949 üzenetére
Én is pont így vagyok vele.
-
gabo01
őstag
válasz
Den Hadnagy #35949 üzenetére
Most már én sem csinálnék factory resetet de már megcsináltam. Azóta próbálom valahogy átvarázsolni a google fotókat a galériába de nem megy!
-
kengyel
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #19244 üzenetére
Nekem is szolgáltatós a telefon, de azonnal én is regisztráltam. Minden szolgáltatós Samsunggal ezt tettem, jobb a békesség.
-
elekreg
tag
válasz
Den Hadnagy #19244 üzenetére
Jól írja Mr.Silkó, ha az információknál lenyitod a Mobiltelefonok (Mobilszolgáltatónál vásárolt) kategóriát, ott is írják, hogy:
Kiterjesztett jótállás időtartama (az alapjótálláson felül) Termékregisztráció nélkül (hónap): 12
Csak a nem mobilszolgáltatóknál vásárolt készülékeknél kötelező a regisztráciü a második 12 hónaphoz, persze ha a feltételek adottak, tehát megflelő helyről származik és a szükséges papírok is megvannak hozzá.
Sansung jótállással kapcsolatos információ: [Link] -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Den Hadnagy #19240 üzenetére
A szolgáltatós Samsung telókra alapból jár a 2 év gari.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Den Hadnagy #19031 üzenetére
Nincs az égvilágon semmi gond a gyári böngészővel, a Chrome sokkal-sokkal több energiát és adatot zabál.
-
bezz
tag
válasz
Den Hadnagy #19031 üzenetére
Operát használok. én is. Az tette be a kaput a Samsungosnál, hogy meg se nyitottam és mégis levett 60megát.
-
DoubleW
csendes tag
válasz
Den Hadnagy #19023 üzenetére
Értem. Köszi, nekem ez úgy félig megoldotta...kisebb az a rész ami világos. De mint irtam a gyári launchernal is ott van az a világosabb rész és csak azoknál a képeknél tiszta fekete a háttérkép amit a samsung theme-böl töltök le.
-
DoubleW
csendes tag
válasz
Den Hadnagy #19018 üzenetére
Gondoltam hogy nem a készülék a hibás mert a gallériában szép feketén mutatja a képet gond nélkül és mindenhol máshol csak a hattérképnél ilyen. A Novanál a show shadow beállitásra gondolsz? Mert az kivan kapcsolva. Ha bekapcsolom akkor egy része fekete lesz de még mindig van világosabb rész benne akkor is
-
kengyel
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #18987 üzenetére
Szerencsére én bankhoz nem használom, de naponta szoktam kapni. Sajnálom akik nem kapják meg, reméljük orvosolni fogja a gyártó.
-
frischmannak
csendes tag
válasz
Den Hadnagy #18971 üzenetére
Az Erste-nél a mobilbank alkalmazásukkal is probléma van a belépés esetén. Egy hibakóddal megállít bejelentkezésnél és nem tudsz tovább menni. Már többen jelezték ezt a problémát az Erste felé. Azt mondták ismerik ezt a hibát és az S8, S8+ készülékpáros produkálja, de igyekeznek orvosolni a problémát. Mióta megvan a telefonom ez még nem jött össze nekik. Ez azért sokszor elég zavaró tud lenni, ha valamit épp intéznék a netbankon.
-
kengyel
nagyúr
válasz
Most minden oldalon ezt olvasom, nálam minden sms megérkezik. Most kaptam egyet, simán átjött. Gondolom, javítani fogja a Samsung.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
K&H-nál szerencsére megoldható ujjlenyomattal. Vagy ha PC-n akarok belépni, akkor QR + ujjlenyomat kombóval.
-
racerx
őstag
válasz
Den Hadnagy #16687 üzenetére
Spigen Neo hybrid eléggé jó ilyen szempontból. Pláne ha case friendly az üveg, akkor azzal biztos megfér.
-
N.otorious
senior tag
válasz
Den Hadnagy #16665 üzenetére
A védőfóliát kell lecserélni, mindegyik tok le fogja nyomni.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #16113 üzenetére
Ha az S8 Qualcomm Quick Charge 2.0 szabvánnyal kompatibilis akkor miért kell qc 3.0?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #16113 üzenetére
Ezt rendeltem ez az egyetlen ami cd nyílásba rakható és tud gyorstöltést és wireless. Szellőző kerek oda nem tudok tenni semmit. Telefonban úgy is le van tiltva a gyorstöltés csak ha már veszek gondoltam olyat veszek ami ha kell tudja
Most szivargyújtót keresek (2 portosat) alá ami tudja, de még nem találok csak sima 2.1-eseketThamasz: köszi. Linket tudnál dobni?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #16110 üzenetére
Köszi.
akkor gondolom 1A a normál lassú töltés, nem a gyors (az 2a).
Közben találtam egy 19 usd-s gyorstöltőset. Már csak egy gyorstöltős adapter kell hozzá a szivargyujtóba. Ban ajánlott esetleg? -
Lazika
senior tag
válasz
Den Hadnagy #15107 üzenetére
Én se tudtam biztosítást kötni mert telenoros vagyok. Hiába van dominó kártyám is. Dominós nem köthet biztosítást csak az aki két évig fizet nekik mint a katonatiszt.... Szánalmas
-
zzola
titán
válasz
Den Hadnagy #15095 üzenetére
Telekomnál csak készülék vásárláskaor lehet biztosítást kötni, utólag már nem...
-
válasz
Den Hadnagy #15097 üzenetére
Nem akartam biztosítást kötni.
-
válasz
Den Hadnagy #15095 üzenetére
Érdekes, mert nálam megkérdezték a Telekomnál, hogy akarok e biztosítást kötni (ugyanúgy Telenornál vagyok).
-
icemad
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #14432 üzenetére
Amíg ezt nem oldják meg, addig teljesen felesleges ez a funkció. Nekem az is elég lenne, ha félpercenként villogna egyet.
-
Deck
titán
válasz
Den Hadnagy #14432 üzenetére
Engem is érdekelne ilyen.
-
válasz
Den Hadnagy #14411 üzenetére
Köszi! Kipróbálom mindenképpen!
-
válasz
Den Hadnagy #14390 üzenetére
Arra még lehet én is rá nézek!
Pontos neve micsoda?
-
sgeza
veterán
válasz
Den Hadnagy #14387 üzenetére
Nekem úgy tűnik, hogy azt nem tudod állítani. Könnyen lehet, hogy az akkor témafüggő.
Egyébként igen, az a zárképernyő. -
válasz
Den Hadnagy #14387 üzenetére
Ig, van ahogy mondod. Én pont e miatt váltottam róla, pedig amúgy tényleg nagyon jól néz ki.
-
sgeza
veterán
válasz
Den Hadnagy #14375 üzenetére
Az aod beállításokon belül lehet módosítani a megjelenő óra paramétereit. Könnyen lehet, hogy a téma alapértelmezetten beállítja a szivárványos megjelenést.
-
törölt tag
válasz
Den Hadnagy #14270 üzenetére
Igen. Van leírás a topikban, "Siófok" kolléga szájbarágta. Mindkét kártyát vedd ki majd romolás után ha felállt a rendszer tedd vissza. Csinál mégegy fr-t és be fog állni XEHXEHTMH-ra.
-
Deck
titán
válasz
Den Hadnagy #13790 üzenetére
Nekem tudja a Nova.
Gyári nálam laggos, buta. Mindig kipróbálom de a Nova közelében sincs
-
válasz
Nekem 1 hónappal ezelőtt még tökéletes volt, viszont kipróbáltam sok launchert és a végén mindig visszatértem a gyárihoz mivel ez most már nagyon jó😁
-
ilyen_85
senior tag
válasz
Nálam pont az Apex launcher-rel volt ilyen hiba. A dokkot átállítottam, hogy 6 ikon férjen rá, azután már semmilyen ikont nem tudtam betenni az üres helyre (eddig 5 volt rajta). Amikor ráhúzom a dokkra az ikont, a dokk "kifagy" nem kattinthatóak az ikonok.
Most átváltottam Nova-ra és nagyon jól megy a telón.
-
sgeza
veterán
válasz
Den Hadnagy #13822 üzenetére
Szerintem nem. Nekem max felbontáson van, és baromira jól bírja az akksi. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne bírhatná jobban alacsonyabb felbontáson, de nem hinném, hogy érezhető jelentősége lenne.
-
törölt tag
válasz
Semmi gond vele
-
icemad
nagyúr
válasz
Nálad lesz a gond. Nálam is működik hiba nélkül. Hogyhogy nem tudod mozgatni az ikonokat? Nyomvatartod rajta az ujjadat és húzod.
-
manokaki
addikt
válasz
Nekem tökéletesen futott rajta..
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Den Hadnagy #12814 üzenetére
ez is szintén ki van kapcsolva, tényleg minden erre utaló beállítást átnéztem és semmi... már factory reseten gondolkozom hátha helyre rázná
-
racerx
őstag
válasz
Den Hadnagy #12524 üzenetére
Én is Novát használok. Hogy gyorsabb e azt nem tudom, sokáig nem volt Tw. Megszoktam, jobban testreszabhatóbb, gyors, szép, egy az egyben áthoztam a beállításait, . Ennyi..
-
Pompi
nagyúr
válasz
Den Hadnagy #11833 üzenetére
Én ilyet használok: Sweex Car Holder
Évek óta megvan, volt benne Nexus 4, Oneplus X, S6, S7 és most az S8.
-
racerx
őstag
válasz
Den Hadnagy #10495 üzenetére
T Mobilnál, listaáron, függetlenül, 2 év garival, starter kittet 263.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest