- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ЯΞD
senior tag
válasz
hunluigi #58148 üzenetére
Igen amúgy nekem TMH-os. De már 1 éve hűség nélkül vagyok. Lehet fel kéne hívnom a szolgáltatót, hogy függetlenítse a készüléket. Ha jól tudom van erre lehetőség.
A lényeg erre a ROM-ra gondolom akkor nem jó. Kell az amit letöltöttem és gondolom előtte egy wipe meg utána is. És akkor nincs más feladat mint hogy SIM-et beszerezzem.
Ha eljutottam erre a pontra akkor a SIM reset után simán mehet bele az én kártyám és kezdődhet a telefon belakása? -
dkovizoli
addikt
válasz
hunluigi #57632 üzenetére
Valóban lehetett olvasni róla. De ahhoz meg kellene oldani, hogy minden hívás előtt bemondja a rögzítés tényét és még így sem minden országban engedélyezett. De ez jó eséllyel csak az android 11-el tér vissza. Amúgy meg tudjuk, hogy most is előcsalogatható a natív beépített rögzítő.
-
dkovizoli
addikt
-
Predatorr
őstag
válasz
hunluigi #56883 üzenetére
Nem mindenki tesped székben/ágyban egész nap, és nem mindenki tudja stabilan fogni a szappant, ha éppen gépelne a lehajló képernyőn mondjuk átlagos méretű kézzel. Vagy folyton beugrálnak a szélső karakterek. Szerintem a korona vírus is átkokból lett.
viktorhu: Tudom, hogy olyan, mint az NCAP teszt, de ha figyelmesen olvastatok volna, minden alkalommal leírtam, hogy olyan magasságról esett a telefon (1m-1.3m), ahonnan minden bemutató szerint nem karcolódik és nem törik, erre írtam az átverést, hiszen látja az ember a gyári és „független” teszteket, csak nem tudja, hogy mind deep fake.
-
viktorhu
veterán
válasz
hunluigi #56883 üzenetére
Én pl. nem tudok vigyázni rá, és emiatt mindig kerültem a komolyabb telefonokat. Meglepetésemre viszont az S8 már két éve bírja nálam, és szerintem nem én lettem óvatosabb vagy kevésbé szétszórt, ráadásul fél éve már tokban sem tartom, mert navi közben szeretett felforrósodni benne.
-
martonl
senior tag
-
dkovizoli
addikt
válasz
hunluigi #56251 üzenetére
Persze, hogy él. Én azon vagyok (ILO) , kb amióta kijött a 9-es droid, mivel akkor váltottam régiót a főverzió váltás után. Azóta odinnal teszem fel m8ndig a legfrissebb DBT-t és hibátlanul megy azóta is. Acr-el azóta nem játszok az s8+-on, párom 8-án nem rögzítette csak a saját hangját. Pedig én is megvettem.
-
Dany007
veterán
válasz
hunluigi #54430 üzenetére
Köszönöm.
Céleszköz volt az első ötletem nekem is.
Néztem is dashcam-et 40-50 ezres kategóriát, ami már egész jó minőségben rögzít. Ehhez szintén kell egy sd kártya mondjuk 10k.
Csak aztán egy barátom adta az ötletet, hogy miért nem veszem fel az S8-cal. Eleve ezerszer jobb képet ad, mint bármelyik 40-50 ezer forintos dashcam, képstabilizátor stb... és ahhoz csak egy sd kártyát kell venni 10k-ért.
Szóval érted, 50-60k vs 10k költség. Ez azért elgondolkodtató volt hozzátéve, hogy egy céleszközt évi 1-2 alkalmas nyaraláson kívül úgyse használnám semmire.@sgeza: Az app jó ötlet, köszönöm.
-
dkovizoli
addikt
-
válasz
hunluigi #52902 üzenetére
A Telekomnál az S8 már régen benne van a VoLTE támogatott készülékek listájában; [link] és be is kapcsolják az előfizetésen a 4G hanghívást, ha viszont a Telenorra értetted - mert amire válaszoltál, abban a hozzászólásban mind a két szolgáltató említve van -, akkor ott igaz lehet, sőt, akiknél eddig működött az általuk nem támogatott készülékeken, azoknál is kikapcsolják, mert gondok vannak: [link]
Domino előfizetőknek is elkezdték bekapcsolni a Telekomnál a VoLTE funkciót, akinek még nem, kérésre külön megteszik manuálisan. -
hunluigi
senior tag
válasz
hunluigi #49857 üzenetére
Na úgy néz ki a Bluetooth kapcsolat törlés, data és cache törlés a bluetooth, és a gear fit appban, plusz óra gyári vissza állítás, és mindezek után újra configolás megoldotta a problémát. A januári ota valamit tévútra rakott nálam. Mind1, az a lényeg, hogy megint jó...
-
sgeza
veterán
válasz
hunluigi #49275 üzenetére
Nem használok vpn-t és ipv6-ot sem. Nat-ot természetesen igen. De eddig teljesen rendben működött, az utolsó frissítés óta szarakodik. És ha törlöm a play adatait, akkor működik 1-2 letöltésig. Szóval nem hálózati gond van, én szinte biztosra veszem, hogy a play szarakodik.
-
sgeza
veterán
válasz
hunluigi #49271 üzenetére
Na ez az, hogy már minden épeszű lehetőséget kiszűrtem: ipv6-ot már korábban kikapcsoltam a routeren, valamint mobilneten is ugyanez a jelenség!
Nyakamat tenném rá, hogy play áruház bug, ami viszont nem mindenkinél jelentkezik. Csak az a baj, hogy az okát nem találom, legalább a különbség szempontjából.
-
-
sgeza
veterán
válasz
hunluigi #48827 üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy nem a Samsung cseszett el valamit a wifi kezelésnél. Próbáld ilyenkor ki azt, hogy kinyomod a wifit, és mobilneten frissíted. Nekem rendszeresen csinálja azt, hogy a Google fordító cseszik fordítani, csak teker. Ilyenkor ha átnyomom mobilnetre, rögtön jó. A routerrel nincs gond, minden más hibátlanul megy.
Nekem az az érzésem, hogy csak ez a telefon csak wifin szarakodik néha. -
marquuard
veterán
válasz
hunluigi #48564 üzenetére
Neem, nem veszem annak.
A beépítettet október 15-én frissítették újra. Van egy script, amit lefuttatva összerakja egy fájlba a kívánt forrásokat, átalakítja, hogy a KNOX-nak megfeleljen (regex-ek nélkül) és elmenti ezt. Én ehhez a forráslistához hozzáadtam még néhány frekventáltabb szűrőt, amelyek mindegyike knox-kompatibilis és ugyanezzel a módszerrel rakom össze a szűrőt és töltöm fel Githubra. Technikailag tényleg nincs szükség a kikapcsolásra, de akkor két dolog történhet: a régi/gyári szűrőből az összes bejegyzést ignorálja az app (mindig a legutóbb frissített listával kezdi a duplikációkat szűrni), vagy a régi listából betölt olyan URL-t is, ami már nem él, ezzel csak fölösleges helyet foglalva.
-
lacam
aktív tag
válasz
hunluigi #48387 üzenetére
Az írisz scan miatt? Ez számít? (alapból mindíg kicsit hunyorgok....)
Arc felismerésre tettem ....az nagyon faszán működött...mígnem közölték, hogy egy fotóval vagy akár egy skiccel is fel lehet oldani a készüléket....az ujjlenyomat olvasó pozícióját meg szoknom kell...így most van pár zárfeloldó funkció, de még mindíg a passcode a leggyorsabb és legbiztonságosabb
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest