Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Szerintem neki csak az érintő panel sérült. Lehet, hogy csak az adatokat akarja megmenteni (ha felelőtlen módon nem csinált biztonsági mentést a tartalomról), arra meg elég az, ha olcsón lecserélik az érintő részt addig, amíg kimenti a cuccait. De ez persze csak egy feltételezés a részemről. Hosszú távon én sem örülnék barkács megoldásnak.
-
Ludovicus
aktív tag
-
tetova
tag
Tulajdonképpen "támogatja", hiszen a Samsungos alkalmazások - remélhetőleg - még évekig frissülnek. Az meg, hogy nem jön ki rá újabb android verzió, lehet, hogy jobb is. (Csak példaként: a Nexus 7 2013-as tabletem a 2GB ramjával és a 6-os droiddal még most is "pattogós", de valószínűleg már a Nougat kinyírta volna!)
Én végül Note9-re váltottam, főleg az S Pen miatt. Tökéletesen elégedett voltam az S8-cal, vallom, hogy jobb ár/érték arányú teló nincs most a piacon. S6 óta nem veszünk, ugye, QHD+-nál gyengébb felbontású kijelzővel telefont, ezért a Note10 kiesett, a Note10+ meg indokolatlanul drága, hála az IPhonok árazásának. Aki vár a váltással, azt teljesen megértem, hiszen az S9/S10 az nem igazi alternatíva, nem nyújt annyi pluszt, mint amennyit fizetni kell érte. Az S20-ra meg ugyanaz érvényes, mint a Note10+-ra, érthetetlenül túlárazott. Úgy gondolom, nagyjából az S6 Edge áránál meg kellett volna húzni a képzeletbeli vonalat, és lehet, hogy a haszon is nagyobb lenne, mert sokkal több csúcskészüléket adnának el. (Persze ez az én véleményem, és a kutyát se érdekli...
)
-
Predatorr
őstag
Én max 100e-ért nézelődöm (mert ez sem ér többet), kb. csak xiaomi van, Note 8 Pro, 9 lite, de hiányosságokkal, a 10-est meg azok az ökrök is lekerekítették, hogy égne a pokol tüzén, aki ezt kitalálta (Samsung), Galaxy A sorozat túlárazott vacak. LG K60-at várom (v mi lesz), mert anyám K50-ese pöpec (érzésre simán pörög úgy, mintnaz S8) , csak hát sötétben fotózásra, játékra annyira nem. Mindenképpen ennél.nagyibb kell a normális gépeléshez, amíg a diktálás ennyire szar.
-
dionaea
őstag
Ugy gondolom s8 még mindig felső kategória szinten van tehát mondjuk amiben felső kategória most egy samu abban megállja a helyét. A71 a51 jó telok de pl a fotós képesetekben több kamera ide oda nem hozza az s8 at. Persze kinek mi a fontos.Tehát nincs mese innen csak felfele vezet az út.
Persze konkurensek között van sok jó készülék de aki Samsungnál marad azoknak azért nincs sok választásuk.
Én addig tartom meg míg elfárad teljesen vagy nem jön egy jó lehetőség. Huszon pár év alatt kimondhatom eddig ez a legjobb mobilom.
-
-
icemad
nagyúr
Play áruházban vannak ilyen programok. Én ezt használom:
[link]BoneDragon: az android rendszer az operációs rendszer. Persze, hogy fogyaszt valamennyit. Ha használsz valamilyen programot, akkor az fog fogyasztani. Akkor kerül az android a lista elejére, ha valóban semmit nem csinálsz a telefonnal. A 2 óra sot eléggé kevés. Lehet, hogy már az akkumulátor csereérett...
-
-
thedarkfox
senior tag
És hol van az a "bizonyítottan"?
Nem kötekedésként de ez már számtalan fórumon vitatéma volt/van. Kinek ez jön be kinek az.
Sajnos nem látok egy egzakt tesztet sem 2 ugyanolyan telefonnal/akkuval X évig tesztelve....
A felhasználói szokások pedig merőben eltérőek!
Na ha lesz ilyen mindent elhiszek -
dkovizoli
addikt
Nos én az összes készülékemet nagyjából ugyanúgy töltöm és töltöttem eddig is. 100-ból 99-szer 100%-ig, legtöbbször egész éjszaka rajta van. Nagyjából 5 % körül teszem fel őket. Semmivel sem bírják rosszabbul, mint bárkié, úgy gondolom. Az s8+ tavaly májusi és másfél napot simán elzötyög 4-5 óra sottal. A G4-em több, mint 3 éves, gyári akksival még mindig, 130 óra készenlét mellett átlag másfél óra+ sot. Szóval nekem nem bizonyít az állandó 20 és 70 % között tartás semmit.
-
guminyúl
tag
Meglehet, de a note 4 cserélhető akkujánál, nyilvánvalóan ugyanolyan töltési szokások mellett, az egyik fél év után elengedte magát, a másik pedig 2 és fél évig kiváló volt (ekkor adtam el). Naponta cseréltem, felváltva voltak a készülékben. Ez nem töltési szokás kérdése.
-
marquuard
veterán
4:3-ban több tartalom fér el a képen, a 16:9 inkább "cropped" verzió. 4:3 inkább nyomtatóbarát, de szélesvásznú kijelzőre 16:9 fog teljes képet adni anélkül, hogy szétnyújtanád a kijelzőn. 4K-s TV-n szoktunk bohóckodni ezekkel, de ugyanúgy tökéletes a 16:9, mint a 4:3.
Leegyszerűsítve annyi történik, hogy a szenzor utómunkával megvágja a fotót.
-
-
HaliGab23
senior tag
-
Mr.Silkó
veterán
Lehet a te vonzáskörzetedben nem olyan jó a lefedettség – persze ez függhet a szolgáltatódtól is –, de még így is jobb, mint számtalan európai, ázsiai vagy dél-/észak-amerikai országban. Én, jártamban-keltemben nagyon ritkán találkozom rossz lefedettséggel, inkább csak a nagyobb betonépületek vagy raktárak közelében tapasztalok ilyet (főváros).
-
sgeza
veterán
Nem önmagában az ujjlenyomatos feloldáson van a hangsúly, hanem azon, ha harmadik fél alkalmazása segítségével végzed el a képernyő lezárást. Ilyenkor sok esetben nem engedi a feloldást normál módon a készülék biztonsági kockázatra hivatkozva. Tehát keresni kell azokat az alkalmazásokat, amikkel lezárás után normálisan oldható fel a készülék. Néhányan ilyen külső alkalmazás segítségével zárják a képernyőt.
-
Mr. Sword
tag
Ha jól vettem le, akkor arról van szó, hogy a legtöbb külsős locker programmal ha lezárod a telót, akkor abba a biztonsági fokozatba kerül, hogy feloldáskor nem fogad el biometrikus azonosítást. Én pl Nován használom a dupla koppos lezárást. Itt is be kellett állítani hogy a biztonsági házirend lezárás után engedélyezze a biometrikus azonosítást.
-
madgie
titán
Szerintem semmi, pár napja rendeltem domino kuponnal a telekomtól, ennyiért már csak a rendes usb-c kábel miatt is megéri
Más: valaki esetleg vezet drónt itt a topikban S8-cal? Kimentem ma gyakorolni, az 'stennek sem akart összepárosodni a DJI Go 4 meg a drón/RC, martam is magam, hogy nincs nálam a szifon. Hazaautókáztam, próbálgattam itthon is, utánaolvastam, hogy másnak is esetleges a DJI kábellel a kommunikáció, próbáljam meg az RC seggében lévő USB-re dugni a Samsung gyári USB-C kábelét. Az oké, hogy így ment, de annak az USB-C vége meg nem L alakú, így nincs rendes fogás az RC-n. Aztán itthon valahogy mégis beindult a dolog a gyái kábellel is, örömömben ki se kapcsoltam a telefont, úgy ültem autóba, nehogy megszakadjon a kapcsolat
Ez OK itthon, de ha melóba kell, ráncolni fogom a homlokom
-
polonic
félisten
Igen. Fiat punto, opel astraba nem működik.
Renault grand scenis, opel corsa megette. Teszi a dolgát, ahogy kell.Viszont a fast charge-nak nem érzem autós töltőnél a létjogosultságát. Mivel bekapcsolt kijelzőnél nem működik a fast charge és ugye azért autós töltöt mondjuk navigáláshoz használ az ember főként.
-
gurus
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Újszerű, Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest