- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
hevepapa #58791 üzenetére
Bazz ezek az idők rohadtul nem relevánsak! 5 töltési cikluson keresztül használod a telefont ezerrel s mondjuk 20%-ra meríted 5 óra alatt minden alkalommal majd feltöltöd a rendszer figyeli a korábbi használati szokásokat, s azt fogja írni a 100%-os töltésre hogy bír 9 órát. Utána nem csinálsz vele semmit, hagyod magától lemerülni 20%-ra s feltöltöd - s ezt is eljátszod 5x - akkor meg majd azt fogja írni hogy 22 óra vagy még több.
-
dnelb
veterán
válasz
hevepapa #58773 üzenetére
nem mindegy, mert 2015ig úgy fejlődtek a hardverek meg maga az android hogy egyszerűen 2 év után kevés lett a hardver.. Kb az s8-tol indulva lett elég erős a hardver hogy most, még 5 év múlva is használható legyen. Amúgy mutass már másik android flagshipet ami 5 évesen kap BÁRMIT...
A wp már akkor halott volt amikor kijott, 2 lista meg egy jobbra nyíl volt az egész felület, vicc
Csupán azért bírt életben maradni egy rövid ideig mert akkoriban még laggoltak az androidok. Az egész szemléleted hibás amúgy, te telefonkent tekintesz rájuk pedig már rég nem azok, inkább mini pck.
-
Predatorr
őstag
-
zseko
veterán
válasz
hevepapa #43432 üzenetére
Én is úgy gondoltam ahogy sgeza írta, és én sem kifejezetten a program ellen, hanem általánosságban írtam csupán. Egyébként az igen csúnya biztonsági hiba lenne, ha más háttérben futó program csak úgy belenézhetne az előtérben futó alkalmazásba, különösen root nélkül.
Kössz a linket! Mondjuk ez sem az a bizalomgerjesztő kinézet a fekete alapon fehér szöveggel, minimalnál is minimálabb dizájnnal, mint anno a 90-es évek vége, 2000-es évek elejei weblapokA többit lásd alább
(#43446) sgeza Lehet én olvastam össze két hsz-t mikor gyorsan átfutottam, hogy milyen lehetőségeim vannak ezen a téren
viszont a program indításkor ezzel kezdi:
Ahogy látható, vpn-t használ, ami nem szerepel a play áruházban. És az oldalon van ez is, ami szintén nem szerepel a play áruházban:
'This firewall app uses a dummy VPN to block unwanted traffic...
If you block an app we send the data to a dummy VPN which is effectively a black hole on your phone. The app will not even be able to establish a full network connection to try to send any private data. Data from blocked apps never leaves your phone.'Vagyis hamis vpn-t csinál ha jól értelmezem, ami ebben a formában szerintem okés. Ha ez benne lenne a play általi leírásban (vagy működött volna az oldal), én sem problémázok
Egyébként azóta kipróbáltam azt, hogy megnéztem a whatismyipaddress oldalon az ip címemet, majd bekapcsoltam a programot és úgy is, nincs változás, ugyanazt az ip címet adja vissza bekapcsolva is mint kikapcsolva, és a speedtest is 97/27Mbps-t mér, vagyis úgy néz ki valóban úgy működik ahogy írja, és ahogy szeretném(mert amennyire tudom, ezt a sebességet nem kapom meg csak úgy vpn alatt)
(#43447) hunluigi nem lövi le, mert nincs ilyen engedély. Van Helyadatok, Telefon, Tárhely, amire egyikre sincs szüksége az appnak, de net hozzáférés, az nincs. Én sem értem miért, ez megint valami google fa..ság lehet talán, mert az Egyéb alkalmazáslehetőségeknél van egy teljes hálózati hozzáférés, aminek a vége úgy hangzik, hogy
'A böngésző és egyéb alkalmazások lehetővé teszik az adatok küldését az internetre, így ez az engedély nem szükséges az internetre való adatküldéshez'
Ezt nem tudom igazán értelmezni. Elsőre az jön le, hogy úgy küldözgethet adatot, hogy nem kell hozzá az engedélyem. Hát csessze meg a google a 'nagyszerű' rendszerét
(egyébként a Helix Jump játékról van szó, mint példáról, de ugyanez van pl. egy másiknál is) -
Gergőkee
aktív tag
válasz
hevepapa #43436 üzenetére
Nem az alkalmazás használhatja fel, hanem maga a VPN szerver üzemeltetője (amely valószínűen maga az alkalmazás fejlesztője.)
Tehát az elgondolásoddal szemben minden netes adatod a birtokába kerül.
Kvázi eltereli a netforgalmad. Azaz átengedi a saját VPN szerverén, és a reklám packeteket megfogja, a többit tovább engedi.
Nem véletlenül rak ki ikont az android, annyira fontos biztonsági rés lehet, hogy muszáj jeleznie.
-
-
sgeza
veterán
válasz
hevepapa #43429 üzenetére
Nem a vpn megy a tűzfalon keresztül, hanem a tűzfal működik úgy, hogy vpn-t használ, vagyis a komplett adatforgalmad keresztül megy valamilyen harmadik fél által üzemeltetett szerveren. A készüléken lévő többi alkalmazás nem látja az adatfolyamodat és nem tudja csak úgy "ellopni" az adataidat, ellenben a szerver igen. Plusz annak van még jelentősége, hogy egy adott szolgáltatót ismersz, megbízol benne, hogy neked kárt okozva nem él vissza az adataiddal, vagy egy ismeretlent használsz.
Nem akarok állást foglalni az alkalmazás ellen vagy mellett, csak a kolléga gondolatait akartam kiegészíteni, valamint személy szerint én sem szívesen küldenem ismeretlen szolgáltatón keresztül az adataimat. -
-
sgeza
veterán
válasz
hevepapa #37375 üzenetére
Nyilván, ha neked erre így van szükséged, akkor ok. Én nem látom értelmét a magam részéről.
"kapcsolatokat, sms-eket, hívásnaplókat és a naptárat" - ezek egyikénél sem igénylek olyan mentést, amit meg akarok tartani, miközben a telóról már töröltem. Egyébként a névjegyeknél a google fiókban van lehetőség korábbi állapot visszaállítására.
Persze nem kötekedni akarok, csak nem értettem, hogy alapból szinkronizálható dolgokra miért használsz külső alkalmazást, így gondoltam, felhívom rá a figyelmed, ha netán nem lennél jártas a lehetőségek terén.
Természetesen úgy csinálod, ahogy neked jólesik! -
-
Protezis
őstag
válasz
hevepapa #35791 üzenetére
Ez ilyen, nexus 5x-en is ilyen volt (vagy fél éve, amikor oreora frissült).
Egyébként nem értem, miért szedi ki a Samsung a ne zavarjanak opcióból a több elem felvételét. Alap Google feature, ez hiányzik legjobban s8-on. SoundAssistant-tal nagyjából megoldottam, de nem az igazi.
-
thamasz
senior tag
válasz
hevepapa #35721 üzenetére
Tegnap tettem fel odinnal a dbt-t, csak egy napot kellett volna várnom, de jó. Először xeu/xeu/tmh lett de nem volt benne hívóazonosító és spam védelem, valamint IMS regisztráció. Sim reset után xeh/xeh/tmh lettem, és mindkettő működik. Sőt most hívásnál kijelzi hogy HD hívás, ez nougaton nem volt eddig nekem.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
hevepapa #33402 üzenetére
Erre gondoltam én is, mikor olvastam ezt az újraindulási dolgot, hogy nálam is ez történhetett...
Akkor hirtelen arra gondoltam, hogy azért építették bele a random jelszókérést, hogy frissen tartsam az agyamat, és el ne felejtsem
Vagy esetleg az asszony megszerezte az ujjamat, és hogy megvédjen a teló a nem tervezett behatolástól -
-
-
válasz
hevepapa #27988 üzenetére
Jesszus, pont ezt akarom elkerülni. Alapjában véve dropbox párti vagyok, viszont mivel ott csak 10 giga helyem van, néha kellett már, hogy legyen valami más. Onedrivera van 1 TB helyem az Office előfizum miatt, de azok a gondok vannak, amiket itt madgie kollégával beszéltünk. Így sokat nem ér.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
hevepapa #27943 üzenetére
Részben igazad van, viszont azért szerintem a OneDrive klasszisokkal jobb, mint a Dropbox, már csak a logikusabb felépítése és a minőségromlás nélküli képfeltöltése miatt is. Én 60 GB-ot használok a 100-ból, és valószínűleg az ingyenes 2 év után is megtartom.
----------------------------
Más:
Akik használják a Samsung Music-ot, azoknak jelzem, hogy ma kapott frissítést az app, és a sokak által hiányolt lehetőséget beépítették: kikapcsolható lett a zenére vibráló villogó szélek funkció.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged