Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Íme az új Android Auto!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Tervezem a cserét Note 9-re, de csak akkor lépem meg, ha nem az lesz, hogy hűű meg haa, majd rendelhető lesz 2150-ben, mert kifogytak az első készetek, meg hasonlók.. ha ilyen marketing, meg egyéb trükkökkel kezd a Samsung, akkor elbúcsúzok a samutól, így kb. 8-9 év után.
-
Alc
tag
válasz
üzenetére
Igen, frissítés után rögtön nálam is hol érzékelte a tapicskolást, hol nem. Viszont egy újraindítás után megszűnt ez a hiba. Maradt a pocsék térerő. Akadás nincs, viszont csak FHD+ -on használom a telót, lehet azért.
De hogy nem találok a play áruházban egy normális widgetet ami egy gombnyomásra átállítja a hálózatot 2G-re vagy másra!

-
Mr.Silkó
veterán
válasz
üzenetére
Itt ami igazán érdekes az az, hogy annál, aki korábban valahol az általatok keresett opciót beállította (mint például én is), annak ugyanúgy eltűnt ennek a beállításokban található menüpontja (vagy csak annyira elrejtették, hogy senki sem találja), viszont magát a beállítást megjegyezte a szoftver, mert például nálam nincs leúszó ablak fentről.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Nem jó, mert így sem zöld led nincs, meg rezgés sem, csak az ikon az állapotsorban.
A messengeren belül nem működik az a funkció amúgy.
Régebben működött:Értesítések és hangok -> Értesítések előnézetei
Ezzel a kapcsolóval lehetett ki be kapcsolni, de egy ideje ez semmit nem csinál.
Szerk:
Összeakadhat valahogy az oprendszerrel, mert pl. a hangot is hiába kapcsolom ki ott, ugyanúgy ad ki hangot, amikor üzi jön...
-
-
Gábor-KJ
őstag
-
válasz
üzenetére
S7 kijelző beégés miatt volt csak szervizben mert abban a hónapban lejárt a 2 év gari. Mindig beküldöm a szervizbe még utoljára cserélni.

Az még amoled betegség, azon kívül semmi baja. Az S8 meg biztosítás miatt volt szervizben mert széttört és cserélték. Érdemes gari lejárta előtt megnézni a kijelzőt és még időben ingyenes cserét kérni. -
-
sgeza
veterán
válasz
üzenetére
1. Nehogy annyiban hagyd! Csak próbálkoznak. Ilyen nevetséges indokkal nem utasíthatják el! Gari időn belül nekik kell bizonyítani, és az nem bizonyítás, hogy kijelenti, hogy karcos, ezért nem garis!
2. Ne a TMX-be vidd!
3. Írj panaszt közvetlenül a Samsungnak! Ők értelmesebben állnak hozzá. -
válasz
üzenetére
Nekem a párom S7 készülékét nemrég kaptam vissza.
Szép munkát csináltak a TMX-ben, még a középső keretet ami sérült volt egy kicsit azt is cserélték pedig csak kijelző beégés miatt küldtem be, mert a gari is lejár pár nap múlva.Úgyhogy elégedettek vagyunk a TMX munkájával kapcsolatban.

De azért én is körbe fotóztam mielőtt elvitte a MPL futár.
-
geri005
tag
-
Divinity
őstag
válasz
üzenetére
Hát nekem ez inkább sportos de az ízlés nem vita tárgya.

Az elegáns számomra mondjuk ilyen:

bigdady
Ahogy a fenti képen is látszik nekem számolja, épp 1 van.

És igen ez gyári face csak nem a Huawei-é hanem a Google-é.
Mindenestre nem is a face jelzi mert ez egy plusz réteg felette.
A rezgést akkor úgy fogalmazom, hogy én ezt is érzem, nem olyan erős de számomra tökéletes, melóban mindig dnd-n van a telefon, sose maradok le semmiről.
A pulzus mérésre én ezt használtam: Hearth Trance nagyon királyul működik és szinkronizál a Google Fit-tel.
Mindössze meguntam, hogy állandóan basztat, hogy magas mikor tudok róla. 
Elengedem az Off-ot én is itt.

-
-
hevepapa
senior tag
-
Trigo
csendes tag
válasz
üzenetére
konkrét nagy ok nincs, csak sok apró ok, amik önmagukban tuti kevesek lennének, ezért volt csak elméleti a kérdés
(most az egyik legutolsó, hogy kiszámláznak valami olyan t-email-es emailcím havidíját, ami állítólag nekem 2015 óta megvan (mármint valami krix krax emailcím). Sosem volt ilyenem, sosem kértem, sosem volt a számlán ilyen. És ha most nem veszem észre, akkor mostantól havonta fizetem (és hányan és hányan nem veszik észre). Ez nyilván nem olyan főok, ami miatt szerződést bonthatok, de ilyesmiből több tucatom van már a 20 év alatt...)A telót én sem védem. Azon az egy - valszeg szerviz általi - mély karcon kívül semmi baja. És nekem sem csúszós. Ennek a telefonnak a külseje a fő vonzereje nekem.

Ja amúgy a kijelző üvegének felső éle és az oldala közé a zsebben tárolástól kis por azért beragad. -
bezz
tag
válasz
üzenetére
Fasza!
Legalább tudnánk, hogy mitől. De ez így nem valami megnyugtató.Megmondom őszintén, nem vagyok elájulva a Z3 után. Jó: szebb, gyorsabb, a kijelző napon is nagyon tuti, de annyival nem nyújt többet, amennyivel drágább. Meg vannak benne bosszantó dolgok. Most pl még mindig nem tudok mit kezdeni azzal, hogy nem szinkronizálja a névjegyzéket a google-val. Már minden alkalmazás adatot töröltem, ami összefüggésben lehet, átnéztem minden beállítást, telón, google-ban, mégis elakad félúton.
pontosabban úgy tűnik csak kiírja, hogy elakad, de amúgy megjelennek az újólag beírt számok a gépen is.
Csak tartok tőle később nehogy valami problémát okozzon. Nem normális működés ez így.Ami még szintén bosszant, hogy ha jön valami értesítés, addig kolompol, amíg meg nem nézem, vagy ki nem kapcsolom. A Sony egyszer jelzett, aztán kirakta az értesítő panelt, meg villogott a led, oszt jónapot. Ez nem hagy békét még meg nem nézem. Ezt lehet valahol állítani? Hátha csak én vagyok a béna.
Ha még az sms-ekkel is gond lesz, akkor lehet a következő frissítésig visszaváltok az "öregre" -
viera
őstag
válasz
üzenetére
Részemről,rendben van.

Egyébként én meg a te ellentéted vagyok,mert amiket eddig vettem műszaki cuccot (ami nem kevés)egyikkel sem volt még gond.
Ha valamit eladok,szinte meg sem kell hirdetnem mert az ismeretségi körömben mindig el tudom adni.Már az S8+ -nak is megvan a gazdája amikor meglesz az S9. 
-
Szabcsizz
őstag
válasz
üzenetére
Nemsokára lejár az előfizum, de ha ez tényleg így van akkor kiesik a jelöltek közül. Anno az S4-ben(Snap800-as verzsön)hatalmasat csalódtam, pozitívan. A mai napig tökéletesen működik, és már lassan a harmadik évét tapossa. Van pár jelölt, de legfőképpen ezért húz a szívem a Samu felé.
-
thebear007
aktív tag
válasz
üzenetére
Ne keverjük ide a Smart View funkciót, az most is működik, de az nem autós alkalmazás. A Mirror Link 1.1 egy szigorúbb szabvány, kifejezetten autós kérdésre kitalálva.
Részletesebben: A jelenleg futó fejegységek kompatibilitása a kérdés. A VW csoportot tudom csak, ők még nem tudják ezt, de egy frissítést ígérnek, ami megoldja, viszont az Android Auto nem fut valamiért rajta, ha Mirorr Link is van. Még nem találtam rá jó megoldást. Ezen ne múljon az autóvásárlás, lesz megoldása. Az A2DP kompatibilis fejegység tudj a zenelejátszást ettől függetlenül.
-
sgeza
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- E-roller topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ha valamit eladok,szinte meg sem kell hirdetnem mert az ismeretségi körömben mindig el tudom adni.Már az S8+ -nak is megvan a gazdája amikor meglesz az S9.