Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung topic
- Yettel topik
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Az elmúlt sok éven keresztül az S8+ az egyetlen telefon ami 2 évig húzta nálam (öcsémmel, anyumnál is) , soha semmi bajom nem volt vele. Csak a csúcsokat írva Xperia Z, Z2, Z3, Galaxy S7, egyik sem bírta ki 2 évig nálam mert cseréltem. S10-en gondolkodtam de felesleges számomra viszont az A70 meggyőzött a szuper aksijával és baráti ára is van, főleg ha eladom az S8+om. Jó volt sokat fórumozni itt és megosztani a tapasztalatokat
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Hali srácok!
Látom van még itt pár ismerős arc..
Most jár le a garanciám az S8+ról és az a kérdésem, hogy lehet venni a Samsungnál rá + garanciát a 3.évre ahogy eddig lehetett olvasni? Vagy nem? Mert, ha nem beújítok egy S10-et
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
fjudors #50807 üzenetére
Főverzióként újrarakni nem valami nagy dolog. Ez a 2. nem? Nem hit kérdése ez. Biztos vagyok benne, hogy több appot használok mint te mégsem rinyálok. Kétlőpcsős azonosító kódokat is egy appom tárolja ami szinkronizál (igazsd van nem 5 perc hanem kb 1)mint majdnem az összes. Újratelepítés után meg minden appom feltelepül magától. Sőt, a jelszavam is SafeinCloud-ba tárolom. Tehát nem, nem sok idő. A különbség, hogy kitudom használni a lehetőségeket míg te ezekszerint nem.
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
Oppenheimer #50804 üzenetére
Az elsőt használd. A Home-os nem wipeol.
-
Deck
titán
válasz
Oppenheimer #50800 üzenetére
Én a DBT-t ajánlom bár úgyis átáll a simed alapján régiósra. Odinnal felrakhatod igen, minden gond nélkül de full wipe-al tisztán mert azért egy új rendszer.
-
Deck
titán
Az Adhell 3 állandóan leáll. Legújabb :/
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Pie felrakva Odinnal. Minden rendben volt
-
Deck
titán
Azt írják XDA-n, hogy a Pie-ról a legutolsó Oreo-ra vissza lehet downgradelni.
-
Deck
titán
válasz
marquuard #49798 üzenetére
Nálunk ugye 3 van a családban (S8+) és mindegyik gyors, havonta frissítgetem és semmi más. 1,5 éves az öcsémé meg az enyém is. Nálunk aztán ki van használva pedig de nem laggol, akad, semmi. Net, mytv, torrent, böngészés, sorozat, fényképezés, zene, youtube, twitch, twitter, messenger, stb, stb. Elég komolyan igénybe vannak véve
Nem hiszem, hogy lecserélem idén mert mindenre tökéletes még most is, de veszek hozzá +1 év garit szerintem.
Amúgy reklám egyikünk telefonján sincs.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Jelentem hetekkel később is tökéletes az uv-s üveg
-
Deck
titán
Twichen blokkol. Chrome alatt, hogy működjön kell egy 1 perces chrome beállítást eszközölni.
YouTubera ott az black YouTube (advanced). Root nélküli csak fel kell telepíteni. Fekete téma, teljes reklámmentesség, háttérbeni lejátszás és még egy csomó minden.
Reklámblokkolás mellett amúgy jegelni is tudja az appokat. Bixbyt ezzel lövöm ki mindig.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
válasz
oroszlan12 #48034 üzenetére
ShanDor1982: Na ez tuti nem fog feljönni
Képeket találsz a linkbe sőt videót is
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Szerda óta fenn van az uv-s üvegfóliám erről írnék egy kis tapasztalatot. Röviden: Minden várakozásomat felülmúlta
A felrakása nagyon könnyű, állítható még mielőtt az uv lámpát használnád, olyan mintha rajta se lenne erzésre, nagyon vékony. Az üvegfóliákkal ellentétben ez: nem pontrácsos, nem csak oldalt ragad így nem megy be alá semmi, nem ront a színeken, nem lesz pontatlan az érintés miatta, nem vastagít a telefonon annyit.
A fóliákkal ellentétben: könnyebb felrakni, ez tuti nem jön fel oldalt, nem megy alá semmi mikor felrakod.Szóval nagyon állat
3db telefonra raktam fel. Aliról rendeltem mert több ezer pozitív visszajelzés volt erre és mindenki szereti. 4k 2db-os csomag.
-
Deck
titán
Vettem uv-s üvegfóliákat. Este rakom fel 3 készülékre is. Utána beszámolok róluk
-
Deck
titán
Melyik a legjobb módszer ha akarok egy full resetet a telefonomon? Töröljön le minden programot, beállítást stb. Odin most nem játszik
Gyári adatok visszaállítása?
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
Valami működő reklámblokkoló van? Adhell szinte már semmit sem szűr :/
-
Deck
titán
Megjött az Okktóberi frissítés, már frissít is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Revolut
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA