-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
eladogeppc #39080 üzenetére
Jó a spotyfi imádom.
-
batai15
félisten
válasz
eladogeppc #39008 üzenetére
Ez nem igaz. Itt sem rocog, ahogyan az ios sem fluid. Tényleg, senki nem kövezmeg mert váltottál, de egyrészt nem te vagy itt az egyetlen ios user , illetve nem kell on igazolni hogy a lelki béke meg legyen amiért váltottál, magadnak.
-
batai15
félisten
válasz
sebgutkopf #38999 üzenetére
Egy időre ?első galaxym.
Raadasul rengeteg ismerősnek van galaxy, főleg j5 szériák, a 2017 mit ne mondjak szvsz elég jól sikerült.
Igazabol s8nál van többeknek egy a hullámzó akku teljesítmény.
Nagyon jó telefon az s8, csak engem ez a hektikussága zavar. Általában fel napot nyomkodva ki bír, de ez az első telefon amivel nem merek el indulni például sehova 40 %alatt, mert tuti nem bírja ki.
Nem fordítottam tulajdonképpen egy romolashoz képest sok időt, de többet viszont mint amit elnézek, az akku idő miatt. -
batai15
félisten
válasz
eladogeppc #38996 üzenetére
Van egy rakás billentyűzet a Play Store on.....
Ez csak olyan mondva csinált kifogás...Mondjuk meg mondom őszintén lehet váltok egy mi mix 2re, valahogy mindig a xiaomi melett kötök ki, és hiába van mivel tölteni a telefont, nem begyere ez a hektikusság.
Mondjuk tegnap hogy felraktam az apróra, meg ilyedt azóta normális az akku...
20%1 óra sot... Tud ez ha akar. -
batai15
félisten
válasz
eladogeppc #38994 üzenetére
Nincs is azzal semmi baj, te sem bírsz meg maradni egy telefon melett ennyi a történet.
-
batai15
félisten
Volt elég telefonom hogy tudjam azonos szokások melett kb mit kell tudjon.
Egyszer a tőlem 3 méterre lévő wifin 5 óra máskor 3 jön össze ugyan így igaz ha például full 4gn van ahol 130 megával karcol a net. Étterembe rossz a térerő azt alá írom, de ne legyünk elfogultak és én legyek a kopter. Eddig az s8 a leg hektikusabb akku szempontjából.
Egyébként nem véletlen használnak sokan s8at, mert akun kívül valóban parádés készülék. -
batai15
félisten
Eleget romoltam ahoz, hogy azt mondjam köszönöm elég volt az ilyen megoldás. Egy csúcs telefon esetén ne kelljen már ilyenekkel szórakozni.
Az előző telefonom ugyan egy akku bajnok redmi note 4 volt, de azt naponta egyszer töltöttem, ugyan ezek az appok futottak, és egyszer nem kelett nyúlni semmihez a telefonba, csak használtam.
Es ott érdekes közel azonos volt a sot minden alkalommal.
Az hogy itt kevesebb semmi gond nem lenne mert eleve nagyobb teljesítmény, felbontas kisebb akku, de ha stabilan tudna azt amit néha tud akkor egy szót nem szólnék.
De nem m van hogy ithol wifin 5 óra sot jön össze, most reggel vettem le a töltőről, és most 78 %on vagyok. 1 óra sottal .
Mikor felraktam az oreot belaktam az első 3 napban 6 óra is meg volt. Se disabler se Saab semmi.
Ha nem lenne ennyire jó a kamera meg is lenne az alternatíva.
Hiaba van powerbank , fast charge ne kelljen már 2x tölteni naponta. -
batai15
félisten
válasz
sebgutkopf #38920 üzenetére
Egyrészt volt ios, nem jön be. másrészt öreg motoros vagyok droid fronton, (rengeteg romolas, ismerem androidot etc etc.) szóval nekem ne akarj be magyarázni semmit., az ilyen okos tanácsokat mellőzzétek.
Tartom hogy nem bennem van a hiba. -
batai15
félisten
válasz
Mr.Silkó #38917 üzenetére
Őszintén, mit nézzek rajta? Ez akkora hülyeség. Az összes telefonomat csak használtam és soha nem volt ennyire random akku idő a htc one x-et kivéve. Ráadásul még csináltam a disablert saabot is, és ugyan azok az appok, ugyan olyan használat jellemzi itt is mint bármelyik másik telefonomon. Ne én legyek a kopter már..
Egyébként nálam most meg update sincs, szóval még erre se lehet fogni m -
batai15
félisten
Aláírom nekem is elég gyenge az akku.
Eleinte nagyon jól bírta, mostanra maximum 4 óra sot van. Jah és van fent disabler is.
Nagyon nem kóser. -
batai15
félisten
Én úgy vettem észre hogy a gcam néhol jobb néhol nem.
Igazabol nekem a gari kamerával max annyi a bajom hogy a vakut ahol szerintem lehet kellene használni nem mindig akarja ott. -
batai15
félisten
Hat nem tudom gcam? Nekem szet fosta magát s8on.
-
batai15
félisten
Nem tudom mikor frissült a tárcsázó de van végre landscape mód.
-
batai15
félisten
Nekem tiegem usb kábel van, jó pár telefon óta. Meg vagyok vele elégedve.
Gyors töltés is megy vele. -
batai15
félisten
Kellemes ünnepeket fórumtársak.
Van valami újság? már már unalmas hogy nincs semmi gondom a telefonnal -
batai15
félisten
válasz
reddevil1975 #38125 üzenetére
Az lesz az köszi
-
batai15
félisten
Nem tudom fotózni pont most ment el, és neten de találom.
Kb úgy néz ki hogy oldal egy sávba van a wifi bt stb gombok, és egy baromi nagy körben van egy lakat rohadt ronda.
Telekomba mikor ki voltak a telefonok állítva azokon volt ilyen ronda lockscreen -
batai15
félisten
Sziasztok ismerősnek telekomos s8 van, ezzel a hülye lockscreennel, ki lehet valahogy kapcsolni?
-
batai15
félisten
Hát meg látjuk. Érkezőben van egy magnet mount meg egy baseus tok, ha működik ezzel a mount akkor az, ha nem van még az xprotecrornak szilikon tok is ami belül puha, mágneses akkor az lesz maximum wireless töltés mondok le, de nem nagy érvágás talán neg látjuk elsőnek mennyire jön be az a töltő.
Jah AliExpress iphone 6s tempered is darabokban érkezett.. -
batai15
félisten
Én most pitaka -tokkal szemezek.. nem olcsó de gyakorlatias mindent tud ami kellene . Qi töltés kompatíbilis, mágneses tartót is ,valamin jól néz ki és nem vastag tőle a telefon . Csak hát 14 k..
-
batai15
félisten
Köszi mindnekinek.
Ha a samu leszedte knoxal nem lesz gond? -
batai15
félisten
[link]
Elvileg fel raktam a drivera a saabsot
Off: végre meg van az új arcképem -
batai15
félisten
Saabs esetén kivételt hogy kell hozzá adni ? Mert pl árukereső linkek nem mennek .
-
batai15
félisten
Durva ez a saabs, 7000 ad blokokolva 17 óra alatt..
-
batai15
félisten
Meg csináltam ezt a saabsot ,disablerbe mit érdemes tiltani?
Ill adblockerbe mit érdemes hozzá adni ? -
batai15
félisten
Nem volna rossz ez a friendly de ha home gombal is kilépek egyből kilövi magát az app.
Viszont task váltóból nem .
Adok neki egy esélyt. -
batai15
félisten
Ha minden jól megy sikerült szerezni egy Samsung ep 920l wireless töltőt .ki milyen töltő és kábellel használja mert nem akarom ki be dugni a kábelt majd mindig
-
batai15
félisten
Van ez a Samsung p920wireless töltő, tényleg csak gyári Samsung töltő fejjel megy rendesen ?
-
batai15
félisten
válasz
marquuard #37311 üzenetére
Persze csak úgy mondom le kell szokni hogy nem mindent onnan.
Még akarok egy bt tripodot onnan aztán egy darabig mást nem akarok.
Még mindig pörgök a tok témán.
A gyári samsung autós tartóba bele megy a gyári szilikon tok? Illetve az támogatja a wireless töltést?
Szerintem ez lesz a nekem való kombo. -
batai15
félisten
Most lett elegem az ali expresszből. Oké hogy sok jó cucc van fent olcsón stb, de hogy az s8 temperedre is egy hónapot kelett várni aztán az is darabokban jött meg. (nem ez első hogy késik törve stb) Inkább meg fogom venni kicsit drágábban de nem kell várni.
-
batai15
félisten
válasz
feketedini #37236 üzenetére
Próbáld ki maximum elfüstöl
-
batai15
félisten
Nagyjabol mennyi idő amíg kiszárad az usb csatlakozó?
Mert már vagy 10 perce írja kifele hogy várjam meg amíg ki szárad, kádba nyomkodtam aztán pára volt. -
batai15
félisten
válasz
Locutus #37051 üzenetére
Olvass fentebb.
TOZ: szvsz túl van hypeolva. Amellett hogy nem olcsó melette kell még dbrand is ami dob még rajta, és nincs is olyan dbrand ami tetszik.
Nem lesz egyszerű olyan tokot találni ami minden igénynek eleget tesz.
Ha nem lenne mágneses tartó egy kritérium mínusz de annyira bejön hogy nem tágítok. -
-
batai15
félisten
Érkezett mostanság valakinek valami jó tok? Rá jöttem hogy a szilikon és átlátszó tokkal az a baj hogy a vaku este bevilagit.
Nem egyszerű ez a tok téma. -
batai15
félisten
válasz
zizike22 #36867 üzenetére
Nem. De mi lenne ha fel mennél a googleplayre azt szét néznél?
Egyébként szoktak jó learazások lenni ,mert jobb launchereknek ugyan van ingyenes verziója de az összes funkcióhoz kell fizetni igaz nem sokat párszáz forintokat általában onnantól barmikor le tudod tölteni .egyenkent meg éri meg venni a full verziót .
No offse de szerintem neked nincs másik launcherre szükséged . -
batai15
félisten
válasz
zizike22 #36865 üzenetére
Azok tükör fordításba indítók. No nem rakétákat , hanem egy másik grafikus felületet, asztalt ha úgy tetszik.
Elég változatos tudással rendelkeznek, sokszor jóval nagyobb tudással mint a gyárilag a telefonon lévőek. Van egy rahedli , próbálgasd őket.
Kocka körökbe a nova launcher prime a legjobb. -
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #36735 üzenetére
Gond volt a csomag elemzésekor hiba üzenetet kapom .
-
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #36733 üzenetére
Jogosultságot kell adni hozzá
-
batai15
félisten
válasz
Quqesz #36728 üzenetére
Jah azt írja nem kompatibilis ezzel az eszközzel ,Oreo van fent.
Egyenlőre azt mondom nincs meg a Best keyboard ,folyamat váltogatok köztük .
Gboard talán a legsmoothabb,de legalább butább ,
Samsung nem rossz , de nem témázható de talán a legjobb a szótára a swiftkey meg nagyon sok jó dolgot tud nem nem olyan smooth . -
batai15
félisten
válasz
enginev3.0 #36716 üzenetére
Linket tudsz adni ?
Épp tesztelem a billentyűzeteket ,Gboard Samsung ,swiftkey . -
batai15
félisten
Néha nem értem a telefont. Van hogy arányában durván jól bírja van hogy nagyon nem .
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest