- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
trebrona #58414 üzenetére
Valószínűleg az újabbakon csak ezzel megy. De mivel ez nem működik az S8-on, ezért érdekelne, hogy vajon a másik működik-e!
Na majd csak valaki megnézi S8-cal!Egyébként a leírást először az #58408-as hozzászólásban említetted, az meg nekem nem tűnt fel (mármint maga a leírás említése). Előtte csak a videót linkelted, azt hittem, hogy amikor a videóra hivatkozol, akkor arra gondolsz, amit abban mutatnak.
-
-
sgeza
veterán
válasz
trebrona #58172 üzenetére
Az alkalmazás működik, fel is vesz, de mikrofonnal, nem pedig magát a digitális adatfolyamot. Legalábbis az előbb említett "elvileg" szerint.
Az a kérdés, hogy akinél "megy", az melyik esetet jelenti! Mert a mikrofonos verzió oké, hogy működik, de ég és föld a kettő egymáshoz képest.Egyébként melyik ACR-t használjátok? Honnan van letöltve?
-
-
Predatorr
őstag
válasz
trebrona #58061 üzenetére
Én eddig nem tapasztaltam ilyen hibát, GTR2-ben meg állítólag javították az előd hibáit. Ha mégis vacakolna a teló, még 14 napom van visszaküldeni, de ha töredék idő alatt talál.helyet galileo nélkül, mint a samu, és a szobám közepén is fél mp alatt megtalál, ahol a samu sehogy (csak az ablaknál), akkor azért még nem aggódom, pedig ettől tartottam.
Köszönöm a jókívánságokat. A pocohoz ráadásul alapból 3 év frissítést ígértek, nem csak biztonságit, ezek után a samu 2-400 rongyért dugja fel magának a 2 évet.
Lanszelot: hetente cseréled,.ha lejön,.de ha jól lesimítod a szélét, akkor nem fog. Vagy tokban.
-
törölt tag
válasz
trebrona #58033 üzenetére
Nem is értem ezt a dolgot. Nekem is problémám volt dombornyomott MC debit kártyával, pedig állítólag feltétel külföldi fizetésénél és elégséges.
Spanyolban nem fogadta el az autópályán az automata. Sok kisebb üzletben sem.
Európa szerte viszont a benzinkutakon problémám van vele, nem tudok fizetni, kártya elutasítva, a benzinkutas meg vonogatja a vállát és mutogatja a hibaüzenetet.
Szánalmas és vicces egyszerre. Évek óta ez a problémám, ha külföldre megyek, kell minimum ojró kp-ben, amit szerettem volna mindenképpen elkerülni, máskülönben egyszerűen nem tudok vásárolni sokszor.
Nem értem miért. -
dkovizoli
addikt
válasz
trebrona #57740 üzenetére
Nem biztos amit ír, főleg akksi ügyileg. Nekem anno alaplapot cseréltek garanciában. A szervizlapon nem is szerepel akkucsere, sem kijelző, ( amivel elméletileg együtt cserélik az akksit), csak az alaplap. Imei számot a hivatalos szervíz át tudja írni a régire. Ha az új , akkor új a telefon. Ha nem akkor semmi sem biztos. De nekem változott a gyártási dátum, tehát valóban új alaplapot kaptam, viszont mást nem cseréltek és az imei is maradt, tehát átírták az új alaplapra.
-
szemesi69
addikt
válasz
trebrona #57484 üzenetére
Én nem javítottam senkiét, ha vissza olvasol, csak jeleztem, ha valaki javítja más írását, akkor ne hibázzon. Én viszont hibázok sokszor és nem érdekel senki véleménye. A magyar mentalitás beköszönt, most lehet engem ekézni
sgeza
tetova
Köszönöm, majd alkalmazomAkkor térjünk vissza a fórum témájára
-
dionaea
őstag
válasz
trebrona #57199 üzenetére
Lehet ki kellene próbálnod hogy azt az alkalmazást amit ingyen vagy kévés pénzért megvettel és most többe kerül egyszerűen "megveszed" újra Tehát rányomsz a vásárlásra. Pl samsung store a korábban megvett alkalmazásokat reset után nem dobja mint megvett program de ha rányomok akkor telepíti és nem kell fizetni érte.
-
-
-
viktorhu
veterán
válasz
trebrona #56890 üzenetére
Köszönöm, úgy tűnik, hogy egyedül a dual sim és a kamera lenne előrelépés, meg nekem a műanyag ház is az lenne meg a törés esetén viszonylag olcsó kijelzőcsere, de az EMMC meg az ugyanennyi RAM már nem lenne szimpatikus ennyi pénz kiadása mellett.
Lehet, hogy cserélek akkut, és kivárom a telefoncserével, amíg az 5G telefonok megfizethető árkategóriába kerülnek
-
sgeza
veterán
válasz
trebrona #56426 üzenetére
Igen, értettem. Én meg azt, hogy mindkettőt bekéri, holott ő egy ujjlenyomattal azonnal akarja oldani a készüléket (ettől még ugye kell az alternatív tartalék, csak nem kéne kérnie mindig).
#56415 alapján. Bár most mégegyszer ezt is elolvasva, lehet, hogy nem jól értelmeztem. -
-
sgeza
veterán
-
D-Phrag
senior tag
válasz
trebrona #54928 üzenetére
Ugyan az alapfunkciot tökéletesen ellátja az igaz, de egy fólián keresztül nézed a telefont, ami meghatározza az élményt is. Ha a termékleírásban szerepel az, hogy matt hatás várható, akkor korrekt. Egyébként vásárlói megvezetésnek minősül szerintem.
Ha ezt tudom maradok a gyári fóliánál..
Megérdeklődöm mit lehet tenni. -
Tomiii258
tag
válasz
trebrona #53348 üzenetére
Abszolút miattuk van ez, de tényleg.
Hisz az emberi arc nem szimmetrikus, viszont mindenki a tükörben látja magát, azt szokja meg, azt hiszi, hogy az a normális kinézete, ezért érezzük sokan azt, hogy fényképeken (ami nem tükörkép) hülyén nézünk ki, miközben a fényképen látszik a valódi kinézetünk, mindenki olyannak lát minket, csak mi magunk nem, hisz mi a tükörképünkhöz vagyunk szokva
Szóval szelfi királynő csinál képet magáról az Instára, de azt látja, hogy jajjmár, de béna vagyok brühühü, milyen fos képet csinál ez a teló. Ha viszont tükrözve lesz a kép, egyből jobban tetszik magának és elégedettebb lesz a képpel+telefonnal.
(persze ha ezt a tükrözött képet tölti Instára, akkor meg pont mások számára fog furán kinézni, de az nem nagy baj, a követők 95%-a úgyse ismeri egymást személyesen)
-
-
hunluigi
senior tag
válasz
trebrona #53161 üzenetére
Mi meg arról diskurálunk, hogy a hivatalos álláspont szerint PAN régióval megy kizárólag, amiről már akkor is lehetett persze tudni, hogy nem igaz, viszont jól jellemzi, mekkora a kommunikációs káosz náluk.
-
Predatorr
őstag
válasz
trebrona #52074 üzenetére
Ha az én kedvemért, köszi. Hát ez a cucc pofázni szokott, amikor fogy a töltés. Egyébként ritka jó cucc.
Más: Fixittyel valaknek tapasztalata üvegcserét illetően? Nekem "saját felelősségre" vállalnák (gondolom, nem a sajátjukra), aztán, ha mégsem jó a kijelző, sokkal drágábban dolgoznának, mint a Samsung szarviz. Ez nekem gyanús, hátha, ha már ott a teló, rámondják, hogy kijelzőt is kell cserélni. Bár annak tökéletes működését videón dokumentáltam, nem mennék bele egy lehúzós vitába, mert csak a teló látná kárát. Vízállóság, egyebek nem tudom, mennyire látná kárát az üvegcserének, de 60% ár Samsunghoz (ahol bizonyosan megtartják a jó OLED kijelzőt) képest csábító.
-
dkovizoli
addikt
válasz
trebrona #52028 üzenetére
Ma direkt felhívtam a telenor ügyfélszogálatát. Ez is az okok között volt. Kértem, hogy vegyék le a volte tiltását a számaimról, mert alapból tiltva van. Azt mondta, hogy azt így nem lehet, majd ha szoftverfissítéssel megjelenik, akkor automatikusan érzékeli a rendszer és leveszi. Ami azért fura, mert egy ideje benne van a menüben. Kicsit kezd telelenni a hócipőm a szolgàltatókkal.
-
Probert75
addikt
válasz
trebrona #51870 üzenetére
A rolón nekem csak azt írja Töltöttség:közepes. Csak akkor írja ki, ha BT ikon alatt az eszközre tapicskolok és az a menü jelenik meg, amit képben linkeltél. A BT beállításokban meg megint %-os. Valószínű eszközfüggő. De nem is nekem volt ez fontos, hanem az egyik fórumtársnak, akinek válaszoltam.
-
Probert75
addikt
válasz
trebrona #51362 üzenetére
Én is telenoros vagyok, és be is van kapcsolva a telón. A szolgáltatótól is igényelni kell valamit vagy ez csak bizonyos előfizukkal megy?
Egyébként fenn van már a Sammobile-on a független magyar pite!
-
sgeza
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged