- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
válasz
hroberto #48560 üzenetére
Semmi probléma nincs a felhasználói szokásaimmal, írtam is. Ez az amoled gyengesége, meg tervezési probléma, amit nem oldottak meg, ez van. Te vagy szerencsés, vagy én vagyok kevésbé. Btw a Nexus6 is másfél/két évig bírta, mire zavaró lett. Vagy csak te kevesebbet használod egy nap: nem vagyok 16 éves FB zombi, a készülék nyújtotta funkciókat használom a mindennapokban.
Meghát én vagyok a telefonért, vagy az értem? A Nexusnál még egydolláros appem is volt, ami automatikusan rejtette a navigációs sávot + értesítésit is, mégis elfáradt.
-
sgeza
veterán
válasz
hroberto #48104 üzenetére
Tulajdonképpen nem felajánlja, csak simán megteszi, ha rányomsz a gyári alaphelyzetre. Ha nincs net kapcsolat, akkor szól, hogy anélkül nem megy. Pont azért, mert ki akar léptetni. Persze azzal bajt semmiképp nem teszel, ha te magad, előbb kilépsz minden fiókból, csak felesleges.
De ez a menüből történő gyári visszaállításra igaz ugyebár, a recoveryből történő resetre nem, mert az természetesen nem léptet ki. Olyankor él a védelem. Ha onnan akarnál nyomi visszaállítást, akkor ki kell lépned magad minden fiókból! -
Quqesz
nagyúr
válasz
hroberto #36801 üzenetére
Sztem ott vmi beakad. Mikor repülőbe rakod vmi sztem még szinkronizálni akar, de mivel nincs hálózat, ezért egy végtelen szinkronizálási ciklusba esik. Nekem gps csinált ilyet, vmelyik app pozit akart, de mivel ki volt kapcsolva a gps addig próbálkozott, míg be nem kapcsoltam. Szívta rendesen az akkut. A szinkron meg a gogli play szolgban fogyaszt. Azt nézd meg ha ilyen történik, hogy mielött visszakapcsolnád repülőből a szinkron menüben nincsenek-e ott a kis karikák a gmail fiók szinkronizácionál(tudod: gmail,névjegyek,drive,stb....)
Skynet
Azért sztem a hangszóró teljesítménye kell hogy erősebb legyen egy kihangosításhoz. Aztán lehet eddig is alkalmas lett volna, csak sw visszafolytás miatt nem tudta. -
iceQ!
addikt
válasz
hroberto #36801 üzenetére
Tedd fel a SystemPanel 2-t.Bár fizetstős de megéri. Én is ezzel nézegettem mindig ha valami gáz van.
-
Tomiii258
tag
válasz
hroberto #36267 üzenetére
Áhh, nem az volt, de majdnem eltaláltad, adattakarékos módban nem volt engedélyezve
Soha az életben nem csinálok többet FR-t, mert esélytelen, hogy minden korábbi beállításra emlékezzek
Köszi!Most már csak a Gboard javaslatok kukázásra kéne rájönnöm, tuti, hogy az is vmi ilyen egyszerű dolog lesz!
-
válasz
hroberto #28730 üzenetére
Nem. Pl. ha egy nagy excel táblázat volt nyitva, akkor egyrészt az excel után azt is meg kell nyitnom, és nem is pár mp, mert felhőből nyitom. A weboldalak is gyakrabban töltődnek újra (sokkal), a játékoknál meg szinte esély sincs, hogy egy ideig a memóriában maradjanak a háttérben (6GB-nél simán bent maradt minden amire szükségem van, és még 2-3 játék se rondított a dologba).
-
tonnni7
tag
válasz
hroberto #28462 üzenetére
Rendben, majd írom a fejleményeket. Addig egy A5 öst nyúzok, az aksija nagyon jól bírja.
28463: Nekem végül is mindegy a lényeg, hogy legyen garancia. Nagyon megszerettem ezt a telefont, valószínűleg csak jövő héten jön meg de nagyon örülnék ha esetleg pénteken megérkezne.
-
kislaci
senior tag
válasz
hroberto #28455 üzenetére
Kicserélteted a hibátlan telót, majd kapsz egyet ami állandóan a szervizben lesz. 😉
Amúgy ha így állnak hozzá és nem küldenéd vissza és valami gond lenne egy éven belül a telóval, vagy ők csináltatnák meg vagy cserélnék, vagy valami tuti lenne. Nem a te pénzeden kéne javíttatni. -
tonnni7
tag
válasz
hroberto #28431 üzenetére
Igen, és szerintem ez korrekt. Én éltem a lehetőséggel. Egy kicsit félek, mert nyilván nagyon nagy gondok nincsenek az S8 as készülékekkel de azért itt a fórumon lehetett egy két dolgot olvasni fókusz problémákról és egyéb másról is, az enyém tökéletesen működött. De úgy gondoltam egy év garancia az mégiscsak jól jöhet.
-
bezz
tag
válasz
hroberto #27902 üzenetére
Nálam is ez van szeptember óta. nem tudok vele mit csinálni.
Egyik ismerős szerint lehet valami olyan a névjegyek között, amit nem tud szinkronizálni és ez megakasztja, ezért jelez hibát. A többi cuccot szinkronizálja.
Még ezt el is fogadnám, de miért nem tudom valahogy kideríteni, hogy mi nem tetszik neki? -
törölt tag
válasz
hroberto #27867 üzenetére
Ez valami új biztonsági intézkedés lesz. Akkor adj hozzá egy másik, általad ismert Google fiókot előbb(mondjuk az asszonyét) vagy csinálj egy teljesen újat és utána el fogod tudni távolítani a sajátodat.
Amikor bevittél egy új fiókot akkor, azon meg is tudod nézni, hogy az szinkronizálja e a cimtárat.. -
-
madkiller
őstag
válasz
hroberto #25775 üzenetére
Nekem is svájci van, én is így lettem tájékoztatva a fórumon korábban, hogy nem uniós, ezért nincs gari. Viszont a doboza alapján és a samsung weboldalán olvasottak alapján, úgy értelmezem, hogy EU+ Svájc +még pár európai unión kívül európai országra is jár az egy év garancia. Hogy melyik országok ezek, most azt nem tudom kikeresni, de a lényeg, svájcra is van 1 év.
-
válasz
hroberto #24299 üzenetére
Az összes európai készülék dobozán van egy "European SIM card only" matrica. Ha ezt nem látod sehol, akkor Európán kívülről jött. Vagyis célszerű személyesen átvenni a boltban a készüléket, és rögtön látod a dobozán, hogy fogsz-e kapni rá 1 év gyári garit, avagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest