Hirdetés

2018. december 14., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: SamMobile

A Samsung is gőzerővel dolgozik a 8.0-s Android frissítésen, nemsokára a publikum segítségét is kérheti.

Hirdetés

Sok mindent lehet a roppant népszerű Android operációs rendszerre mondani, azt viszont nem, hogy az új főverziókra gyorsan átállnának a nem Google által szoftverelt készülékek. Nem kis munka van ugyanis a gyártók részéről a váltásban, amit tesztfázis kísér, tavaly pedig szűk körben a publikum is részt vehetett a Galaxy S7 és az S7 edge készülő 7.0 Nougat frissítésének próbálgatásában.

A Samsung Galaxy S8 és az S8+ kijelzője szinte kitölti az előlapot
Tippek és firmware kódok szerint nemsokára indulhat a Galaxy S8 páros Oreo frissítésének béta tesztelése [+]

A SamMobile kiszúrt két firmware kódot, ami ugyanerre utal (G950FXXE1ZQI7 és G955FXXU1ZQI7), csak a Galaxy S8 és az S8+ kapcsán, természetesen 8.0-s Androiddal. A publikáció nem tudja megmondani, hogy mikor indulhat a Samsung-féle Oreo béta program, mindenesetre arra számít, hogy a Note8 is a leghamarabb frissülő Galaxy készülékek közé fog tartozni.

Hirdetés

Előzmények

 • Samsung Galaxy Note 8 - hass, alkoss, gyarapíts!

  Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.

 • Android 8.0 Oreo rendszerbemutató

  Bár főleg a motorháztető alatt történtek az Android 8.0 legfőbb változásai, azért tudunk mutatni olyat, ami a felhasználónak is feltűnhet. Íme az Android, kekszes ízvilággal.

 • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

  Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.