Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr.Silkó

veterán

válasz szubrutin #41596 üzenetére

Maga a tok eléggé rendben van, külsőre egy-az-egyben a Clear Cover ikertestvére, csak nem átlátszó és selymes a tapintása, látványra bőrhatású, de persze nem az. Az előlapi üveget nem védené esésnél.

A billentyűzetet nem volt még alkalmam hosszasabban tesztelni, de picit talán nehezebb vele gépelni (de mindenképpen lassabb), mint a virtuális klaviatúrán. Ugyanakkor jópofa ez a retro gombsor, szépen reagál minden egyes érintésre, kellemesen kattog lenyomáskor (pedig ugye a másik oldala tök sima), könnyen felcuppan a telefonra, le viszont nem esik, ha meg nem használja az ember, akkor hátracsatolható. A képernyő azonnal igazodik a felpattintott fizikai billentyűzethez, kicsit alacsonyabb is az egész felülete a virtuális megoldásoknál, ugyanakkor ugyanúgy megvannak a szójavaslatok a felső sávban; nincs késlekedés levételkor sem. Ami számomra nagy pozitívum – pedig tartottam tőle –, hogy ugye bár a külső billentyűzet a Samsung gyári klaviatúrájára, ha leveszem a kiegészítőt, akkor automatikusan egyből visszavált a számomra kedvesebb virtuális Gboardra, nem erőlteti a virtuális Samsung billentyűzetet.

Összességében bőven megért nekem ~5400 forintot szállítással együtt, de 14-ért nem venném/vettem volna meg.

Új hozzászólás Aktív témák