-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintka
addikt
válasz
*Mukeey* #42466 üzenetére
Egyetértek. A dizájn és a prémium anyaghasználat is az S8-ra érett be.
S6-on az edge dizájn vágott, kényelmetlen volt plusz a korlátok (akksi méret, nincs microSD, vízállóság), S7-en meg a vastag alsó-felső káva volt maradi (az S8 fényében). Persze, az is jó teló, de mostanra eléggé ránőtt a konkurencia sebességben, kamerában (néha magasabb áron). Szoftveresen meg már nincs jövő az S7-ben, néhány hónap aztán a havi frissítések is leállnak rá, tippem szerint év végén-jövő év elején. Én nem tudtam ellenállni az S8 dizájnnak
.
Átütő elismerést szerintem is az S8 kapott igazán, erre nem tudott komolyat lépni tavaly a konkurencia.
-
-
sebgutkopf
őstag
válasz
*Mukeey* #42305 üzenetére
Aszta! Szépen feltolták a prime árát. Én még egyszer akcióban vettem meg 199Ft-ért.
A testre szabhatósága ahogy írod páratlan, utána mindig amikor először próbálok egy gyárit nagyon hamar elfogy a türelmem, hogy nova-val egy rakat funkciót úgy érek el ahogy akarok (gesztusok), oda azt pakolok, amit szeretnék, már régen is tudta a start képernyőt elforgatni oreo nélkül. Meg az se utolsó, hogy a beállítások elmenthetők akár telefonon, akár felhőbe és mindent visszaállítani pár érintés. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
*Mukeey* #42202 üzenetére
Elfogy a RAM, azért tölti újra az oldalt. Ha több, nagy "méretű" alkalmazás is RAM-ban van tartva, akkor nem olyan meglepő ez. Éppen ezért is csodálkozom, amikor egy-egy mobilarénás cikk alatti fórumban leírja néhány nagyokos, hogy felesleges a RAM mennyiségének növelése..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
*Mukeey* #41462 üzenetére
Meglátjuk, megrendeltem, hétfőn vagy kedden meg is kapom.
Én is úgy voltam vele, hogy ha nem jön be a teljes koncepció, a matt fekete hátlap tok az ízléses Samsung felirattal önmagában is korrekt fogás lesz, de ki tudja, lehet a fizikai qwerty gombsor is hasznos és tetszetős kiegészítő lesz számomra.
Az meg tényleg érdekes, hogy ilyen nagy árkülönbség van az S8-hoz és az S8+-hoz való Keyboard Cover között, vagy elírás, vagy készletkisöprés lesz az oka gondolom. Utóbbira utalhat az, hogy most azt írja a webes felület, hogy külső készletről elérhető a tok, míg előtte emlékeim szerint csak annyit írt simán, hogy készletről elérhető. Bár az ár most is ugyanannyi. -
Quqesz
nagyúr
-
-
sgeza
veterán
válasz
*Mukeey* #41047 üzenetére
A Chrome néha nekem is csinál ilyet, hogy nem a normál oldal jelenik meg, hanem az elmentett képnézet. Ilyenkor újra meg kell nyitni az alkalmazást, hogy észhez térjen. Illetve ugyancsak a Chrome-ra néha kiírja a rendszer csak úgy a semmibe, hogy a Chrome leállt. Pedig közvetlenül előtte nem is használtam, hogy épp valami hülyeség történhetett volna.
-
Richie86
senior tag
válasz
*Mukeey* #40965 üzenetére
Egyetértek
Nekem most egy Xiaomi Mi A1-et váltott, pedig azzal is meg voltam elégedve, de hát csúnyán nem egy ligában játszanakGondolom azért tavalyi csúcsmodell lévén, még egy főverzió frissitést kap az S8, illetve remélem, hogy minimum 2 évig gond nélkül használható, mert egy darabig le szeretnék állni a telefoncserélgetéssel
-
Divinity
őstag
válasz
*Mukeey* #40704 üzenetére
Nekem is a Pixel 2 XL volt a cél de mivel tényleg elég fogós árban vannak így egy OP 5T lett az utód. Addig az S8-at is egy gyors telefonnak ítéltem meg, ehhez képest viszont hát elég döcögősnek hat(hatott amíg kettő volt egyszerre)
Viszont tényleg ennyi, kb ez a két teló ami tud többet nyújtani és ami mindenben többet ad az csak a Pixel. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
*Mukeey* #40702 üzenetére
A Samsung a csúcsmodellekkel azért elég jól bánik ilyen téren is. De tegye is, hisz kifizettünk a mobilért egy valag pénzt!
Mondjuk számomra minden kiadott centet megért ez a kis teló, évek óta ez az első mobilom, amiről egyszerűen nem érzem szükségét, hogy váltsak (néha persze megkísértik az embert a felbukkanó lehetőségek, de racionálisan gondolkodva nincs értelme cserélni).
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
*Mukeey* #40691 üzenetére
Még 1 adalék ehhez (direkt rákérdeztem neked az S6 topikban is, még a kollégák gyors reakciója előtt): [link].
Gyakorlatilag 3 év várható az S8-nál is ezek alapján, ebből még ugye van hátra kettő. Mondjuk abba ne menjünk bele, hogy hányunknak lesz még meg 2 év múlva ez a mobil.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
*Mukeey* #40691 üzenetére
Na nem Android főverziókkal – bár még azt is elcsíphetjük, de ez utóbbi nem biztos, hogy a hasznunkra válna –, ebből még egyet kapunk szerintem, de én inkább a havi/időközönkénti biztonsági javítócsomagokra gondoltam.
Biztos van itt olyan S6-os/S7-es kolléga, aki nemrég váltott S8-ra és aki egyben megerősítheti, hogy még mostanság is kaptak biztonsági frissítéseket a korábbi csúcsmodellek.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
*Mukeey* #40686 üzenetére
Igazából abból nagyjából ki lehet indulni, hogy az S6/S7 meddig kapta/kapja, de szerintem még egy másfél-két évig valószínűleg megkapjuk őket. Esetleg az időben előre haladván kicsit ritkább gyakorisággal, hiszen ugye mindig az aktuális csúcsgépekre nyomják ki a legújabb update-eket.
-
igergo19
tag
válasz
*Mukeey* #40138 üzenetére
Köszi a segítséget!
Esetleg van olyan alkalmazás amivel mérhető a hőmérséklet? Hogy lehessen látni, hogy ez még normális, vagy nem.
Illetve már így az első napon azt tapasztalom, hogy viszonylag gyorsan merül. Az első éjszaka merült 10%-ot, most reggel pedig kb. 15 perc alatt újabb 6%-ot. -
hkari
őstag
-
prolad
addikt
válasz
*Mukeey* #37936 üzenetére
Nagyon jó a nova launcher, szerintem a legjobb. Kevés erőforrással elvan, általában gyorsabb a gyártói felületeknél (egyedül a Oneplus launchere, amit eddig hasonlóan gyorsnak találtam), főleg, ha az animációkat is gyorsra állítod. Emellett talán a legjobban testreszabható megoldás, ha nem akarsz rootolni.
-
-
sgeza
veterán
válasz
*Mukeey* #35333 üzenetére
Én mondjuk elég sok alkalmazást használok, és szeretem személyre szabni őket. Jó lenne ilyenkor egy mozdulattal visszaállítani mindegyik adatát! Egyesével mindent beállítani elég sok idő azért. Nem beszélve olyan dolgokról, amiket nem tudsz visszaállítani: például - ami engem mondjuk annyira nem érint, de attól még létező probléma lehet - játékok állásait, rekordjait, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest