- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LoGeN90 #54540 üzenetére
Nekem Gear Sport van, és már kb. másfél éve teljesen elégedett vagyok vele.
Nem érzek különösebb ingert lecserélni Galaxy Watch-ra. Két napot lazán elmegy, szoftver a legfrissebb, amire nekem kell tökéletes. Tetszik a szabvány 20 mm szíj, az acél óratest, amin némi karc már van, de egyáltalán nem feltűnő. Az üveg fólia nélkül sem karcos, pedig van strapálva, mert mindig hordom napi munka közben ugyanúgy, mint hétvégi betonozáskor.
Jó a vízállóság, ha tisztítani kell egy kézmosással egybekötve az is megejthető.
Egyetlen "hátránya", hogy a Gear Fit 2 kényelmesebb volt főleg sporthoz, de ez nem fitnesz karkötő...
Szóval részemről ajánlott a cucc.Mondjuk, az S8-at sem igazán akarom lecserélni, nézegettem az S10-et, lenne is rá lehetőségem, de nem ad annyi pluszt.
-
havasil
csendes tag
válasz
LoGeN90 #54540 üzenetére
Tavaly decemberben vettem, akkor még 50+ volt akciósan, de nem bántam meg. Mindenképp vízállót akartam, így az akkor már létező Galaxy Watch jöhetett volna még számításba, de az kb. 2x annyiba került volna. A tudásbeli különbségeket (hangszóró, hívás bonyolítás lehetősége) pedig nem használnám ki. Jelenleg a legfrissebb Tizen + OneUI fut már ezen is. Note8 mellett használom, nekem bevált.
-
marquuard
veterán
-
Tomiii258
tag
válasz
LoGeN90 #53545 üzenetére
Ezt hogy érted?
Bezárogatja a legutóbbi appokat pl?
Mert nálam is ez a helyzet, de rajtam kívül kb 1 valaki reklamálta még ezt és gyanús, hogy ezt más ne venné észre (neten se találtam erre vonatkozó panaszáradatot)...szóval ha ez a gond, akkor én továbbra is arra tippelek, hogy csak valami beállítás okozza, csak nem tudok rájönni, hogy mi. -
kelly416
veterán
válasz
LoGeN90 #48493 üzenetére
Eddig mind ok (ezt nagyjából magamtól is tudtam), de így, hogy egy kézben volt mindkettő, akkuról tudsz valami számszerűt írni? Legalább annyit, hogy reggeltől délután 4-ig bírta az S8, estig bírja az S8+? Mert ha elenyésző a nagyobb akku teljesítménybeli előnye, akkor a kompaktságot választom inkább.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
LoGeN90 #46797 üzenetére
Elsőre úgy tűnik, hogy működik. Tök jó, hogy lehet állítani bitrátát és kódolást is. Mondjuk igazán akkor nyugtáznám a sikert, amikor pc-re is átteszem a felvételt, hogy mi lett belőle.
Jó lenne még valahogy az 50 fps-t belescriptelni. A mellékelt szöveg szerinti 60-as érték 50-es átírása sajnos nem működik nem jelenik meg mint új opicó a kiválasztható sebesség listáján. -
hunluigi
senior tag
-
marquuard
veterán
válasz
LoGeN90 #45035 üzenetére
OTG-vel csatlakoztatod, és felismeri USB eszközként. Értesítési sávból válaszd ki, hogy MIDI-eszközként mountolja. Viszont olyan játékot indíts, ami támogatja a kontrollert. De a telefon alapvetően felismeri az eszközt.
Ez a játék pl. támogatja, első körben próbáld ki ezzel.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
LoGeN90 #44864 üzenetére
Az utolsó mondattal vitatkoznék: az átlag felhasználót hidegen hagyja, hogy melyik Android verzió fut a telefonján, a legtöbb esetben a többség csak annyit tud, hogy androidos a telója, vagy még azt se. A techfórumot látogató emberek egy nagyon kis szeletei a Samsung (vagy bármelyik másik gyártó) által kiadott mobilok felhasználóinak.
Befektetésnek egyébként sem célszerű telefont, vagy bármilyen elektronikai cikket venni, mert hamar elavulnak az újabbnál újabb modellekkel összehasonlítva. De ha már mindenáron az lenne a cél, hogy értéktartó mobilt vegyen az ember, akkor iPhone-ra érdemes a kategórián belül beruházni.
-
HaliGab23
senior tag
válasz
LoGeN90 #44851 üzenetére
Jó oké, akkor 100e Huf.. (annyiért láttam a minap makulátlant).
(Olyan ez, mint az autó, kihoztam tavaly egyet a szalonból, aztán volt egy probléma, el kellett adnom és a 2hónapos 800km-t futott autó már 1.8misivel olcsóbban ment csak el... Jó befektetés voltAki megvette tőlem az is így tapsolt
)
-
UfoZoli
aktív tag
válasz
LoGeN90 #44456 üzenetére
Hát az eMag csak 1 fokkal jobb mint a sufni GSM-es megoldás. Ha majd behal esetleg a telefon viheted hozzájuk, s ők meg majd elküldik Romániába szervizelni, s rosszabb esetben 1 hónapig nem lesz telefonod. Amit nyertél vele, az az hogy a bolt nem fog megszűnni, ergo mehetsz hozzájuk verni az asztalt, ha esetleg valami javítási igényed lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest