- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Predatorr #58058 üzenetére
Ragasztószalagra én is gondoltam, méghozzá duck tape-ra, de minden ragszalag feljön pár hónap alatt /meleg miatt/, és egy ragacsos massza lesz rajta, amire semmi se fog ragadni, és leszedni lehetetlen.
Ezért az nem jó.
Pillanat ragasztó se jó, mert az meg porózus izé lesz, és letakaríthatatlan utána. -
-
icemad
nagyúr
válasz
Predatorr #58016 üzenetére
Az inkognitó módot próbáld kikapcsolni, és majd teszteld úgy. Hátha megoldja. Egyébként én sem tudom, hogy az pontosan mit csinál, mire jó vagy mi kapcsolta be.
Rosszul írtam az előbb... A térképeknél nem helyelőzmények van, hanem idővonal. Elméletileg ott is visszalehet nézni, hogy merre jártál. Akár évekre visszamenőleg.
-
-
icemad
nagyúr
válasz
Predatorr #58012 üzenetére
És erre milyen választ vársz? De komolyan kérdezem. Többen ötleteltünk rajta, kb. minden lehetséges megoldást leírtunk, egyik sem segített.
Két lehetőség van:
1. Valamilyen hardverhiba. Nem sűrűn, de előfordul, akkor szervíz.
2. Factory reset. Erre viszont nem vagy hajlandó.
Mást igazából nem tudunk ezzel kezdeni. -
Predatorr
őstag
válasz
Predatorr #57963 üzenetére
Bt füles pc-n teljesen jó, vezérlés is működik, bt hangfalpár telefonon szintén jó, de a bt füles továbbra is alig hallható telón, nagyon tompa a hangzása, hangerőszabályozás sem működik, támogatása kiszürkült beálllításokban, hogy nincs, ledig a frissítésig semmi baja nem volt. Valakinek tipp?
Ja, és vezetékes fülessel sincs probléma.
-
viktorhu
veterán
válasz
Predatorr #57922 üzenetére
Jó áron kaptam az S8-at ismert előélettel, és ez volt az ára (a dual sim hiánya). Előtte azt a kis telefont használtam dual simesként, az egyik sim így abban ment tovább.
Szerk: egyébként egyszerre nem gépeltem a két telefonon, szóval a méreteket nem érdemes összeadni
Szerk 2: és igen, az S8 utódai lassan autóárban lesznek, és mivel tudom magamról, hogy összetöröm a telefont, kizárt dolog, hogy olyan komoly összeget kiadjak egyért. Úgyhogy egyelőre maradok a redmi vonalon, amíg nem jön megint valami jó vétel. -
sebgutkopf
őstag
válasz
Predatorr #57909 üzenetére
Hátizsákban én is tudom hordozni
Egy rendes fizikai klaviatúrán lehet gépelni hiba nélkül (ha gyúrsz akkor meg igazán látványos a különbség), kijelzőn eleve irreális az elvárási a fizikai határolás és visszajelzés nélkül. Mindegy mekkora a kijelző azon gépelni csupán kényszermegoldás, ha nagyon kell. -
spider23
senior tag
válasz
Predatorr #57888 üzenetére
Nekem is megvan még teljesen hibátlan karcmentes. Viszont már kezdem unni és jó lenne cserélni. De egyenlőre még mindig nincs meg az alternatíva. Régebben azt mondtam hogy addig nem cserélem amíg egy töltéssel nem bír ki minimum 4napot nyomkodás melett a következő telefon, mint régen a jó öreg Nokia 5110.
(igaz azt sokat nem nyomkodtuk)
Szóval marad, aztán várok valami nagyobb dobásra. -
francz'70
senior tag
válasz
Predatorr #57888 üzenetére
Még megvan az S8+, tartalék teló (napi használatban
)
a Note10+ mellett és eszem ágában sincs eladni, soha semmi probléma nem volt vele, .... kis kezes bárány.
Mondjuk a Note10+ más ligában játszik, de az S8+ - nak sincs semmi széngyenkezni valója lassan így 3 év után se -
icemad
nagyúr
válasz
Predatorr #57874 üzenetére
Nem te voltál, aki egy csomó mindent letiltott, hogy ne lehessen követni/megfigyelni? Nem lehet, hogy valami ilyesmi kavar be? GPS használatát nem korlátoztad? Gondolom az indulásnál és az érkezésnél oldottad fel a telefont, akkor kapott gpst, azért egyenes a vonal.
Wifinél lehet gond a pontatlan beállítás a vpn/tűzfal programokban.
Gyári visszaállítás után is ezeket csinálja? -
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #57835 üzenetére
Sosem volt olyanról szó, olvasd el mégegyszer! Csak egy plusz lehetőség, ami nem kötelező, és az is egyetlen plugin volt. Anélkül is működik, csak a Totalcommanderbe telepíthető pluginnel kicsit másként. Én például így használom, valamiért annakidején így jobban tetszett, ennyi. De nem ez volt a lényeg, hanem az, hogy mindegyik eset MTP kapcsolódás. Innen indult ki a beszélgetés.
-
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #57830 üzenetére
De az nem meghajtó! Nem "mass storage", mint egy hagyományos pendrive, hanem MTP kapcsolat. Nem is kap meghajtó betűjelet. Persze, hogy megjelenik a Sajátgépben, mindenkinek megjelenik ott, ily módon a Totalcommanderben is látod, ha elnavigálsz a Sajátgépig, de a meghajtók között nem látod.
Ha van sd kártya a készülékedben, akkor az értesítési sávban át tudod állítani, hogy usb meghajtó módban csatlakozzon (nem emlékszem, hogy pontosan így hívja-e, de valami ilyesmi), akkor látod az SD kártyát ténylegesen meghajtóként, viszont akkor a belső tárhelyet nem látod, erre figyelmeztet is! Így lesz meghajtó betűjele is az SD kártyának. -
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #57803 üzenetére
Persze, hogy megy. Nem is írtam, hogy ne menne. Írtam, hogy az, amit te írtál, hogy működik. Ezenkívül van egy plugines megoldás IS. Már nem emlékszem, hogy miért, de valamiért én inkább az utóbbit használom.
A kollégának magával az MTP kapcsolattal van valami gondja. -
gery14
senior tag
válasz
Predatorr #57762 üzenetére
Akkor probálj meg egy clean instalt ami nálam azt jelenti hogy szervízromot rakj fel 4+1 fil os rom. Ujraformáz mindent nekem bármi fura dolog volt a szoftverel helyre rakta.
odin letolt samfrim szintén ird be a telód adataid rom leszed odinba betalozod a dgokat aztán kész ajánlom a XEH romot.
-
törölt tag
válasz
Predatorr #57765 üzenetére
Ez egy bullshit cikk, pláne hogy még apple is belekerült vhogy.
Nálam sosem mentek az S appok, mindig a Google-t használtam, mert azt bárhol elérhettem az androidos eszközeim között.
Megfelelő beállításokkal valamennyire tudod szabályozni, hogy mi kerüljön hozzájuk és mi ne.
Nem mindegy, hogy A vagy B látta eddig az adataidat? -
-
törölt tag
válasz
Predatorr #57734 üzenetére
Egyelőre semmi nem változott még csak a név Vodára.
Minden a régi hálózaton és eszközökkel működik ugyanúgy továbbra is.
Szóval ez nem upc - voda hiba, max annyiban, hogy a (név)váltás egybeesett a koronával, amikor mindenki otthonra meg online kényszerült és így lehalt az egész hálózat mindenhol. -
Tomiii258
tag
válasz
Predatorr #57728 üzenetére
Nekem munkahelyemen mindkét irodában gond nélkül csatlakozik a wifire és otthoni routerekkel sincs gondom (az utóbbi is 2 routert jelent, az egyik egy saját router DIGI nettel, a másik viszont szintén vodás exUPC).
Na jó, ha teljesen őszinte akarok lenni, azért az elmúlt lassan 3 évben a UPC-routerrel előfordult párszor, hogy hibát írt csatlakozáskor, de olyankor sosem tudtam eldönteni, hogy a teló vagy a router a hibás. Volt, hogy sima repülő-üzemmód ki/be megoldotta vagy újraindítottam a routert+telót is és utána OK volt.Az ujjlenyomatolvasó mostanában valóban mintha kicsit többet hibázna, de emberemlékezet óta nem frissítettem az ujjlenyomataimat, szóval lehet, hogy csak arra lenne szükség.
-
viktorhu
veterán
válasz
Predatorr #57687 üzenetére
Az nem valós százalékérték, amit a telefonod mutat. Ha 1%-ig lemenne, vége is lenne az akkunak, ezért az elektronika előbb lekapcsolja.
Csak annyi történik, hogy az állandó max töltéssel és merítéssel pontosabban kalibrálódik a vezérlés, így jobban meg tudja ítélni, hogy hol lesz a vége, vagyis neked 1%-ot mutat, míg másnak mondjuk ugyanolyan töltöttségnél 5%-osnak "hiszi", aztán jön a meglepetés, amikor kikapcsol.
Annyi előnye van annak, amit te csinálsz, hogy kb. fix darabszámú töltési ciklust bírnak ezek az akkuk, szóval egyrészt kíméli az akkut, aki csak a kapacitás felét használja, de a gyakoribb töltésekkel meg mégis gyorsabban elhasználja.
Én nem foglalkozom vele, éjszakára mindig töltőre teszem, az autóban amúgy is töltőn van az AA miatt, Lemeríteni úgysem engedi a vezérlés, teljesen feltölteni sem, szerintem bőven elég a beépített védelem, tipikusan úgysem az akku miatt szoktam telefoncserére kényszerülni.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Predatorr #57687 üzenetére
Mivel én nem vagyok jártas az elektronikában,így csak arra hagyadkozhatok,amit olvastam neten,vagy láttam youtube videókban.És ott egyöntetűen azt javasolják,hogy nem merítsd le és ne töltsd túl az aksit, mivel nem tesz jót neki.
Lehet,hogy ez valami kollektív néphülyítés és a gyártók megvették kilóra az oldalakat,de akkor ezzel egy mezei júzer nem tud mit kezdeni sajnos. -
Kroni1
veterán
válasz
Predatorr #57510 üzenetére
Áruld már el, hogy mi vonja el a figyelmemet!
Ha a motoromon beöltözve indulás előtt kiadom neki a goodbye parancsot, amire lekapcsol minden okosezközt és lehűzza a redőnyöket a beállított szintre?
Vagy ha túrázás közben félreállva megmondom a telefonnak a következő uticélomat, mert nincs kedvem levenni a kesztyűt és feloldani a telefont és begépelni a mapsbe?Tűzoltóként több autós és motoros balesetnél volt alkalmam megtapasztalni az élet milyen kevésen múlik, és mennyira nem csak rajtunk múlik. Szerintem mi, akik nap mint nap ilyesmit látunk jobban odafigyelünk közlekedés közben mint az átlag emberek. Szóval köszönöm a nem kért életvédelmi tanácsokat, de azt hiszem most már be is fejezheted az offolást!
-
Kroni1
veterán
válasz
Predatorr #57503 üzenetére
Köszi a jó tanácsot, az utat szoktam figyelni.
Pont azért szeretném az assistant-ot használni, hogy ne kelljen elővennem és kézzel tapicskolnom telefont, ha bringázok és valamit szeretnék vezérelni vagy bemondatni vele, meg ne kelljen lehúzni a motoros kesztyűt ha indulás előtt már beöltözve ki- be kapcsolnék valamit még amit akarok. Erre tök jó az assistant, mikor megy, csak sajnos rapszódikus.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Predatorr #57438 üzenetére
Érdekes eset, bár már más is írt hasonlókat. Én lassan három éve használok uv üveget, majdnem azóta amióta megvettem az s8+-omat, mert ezekre más, teljes felületén tapadós nincs ugye. Ezalatt az idő alatt az én s8+ és s10+-omon, illetve asszony s8-án jónéhány darabot cseréltem, de soha, egyikkel sem volt hasonló tapasztalatom. Ugyanolyan könnyen lejöttek, mint a sík üveges, nem uv-s üvegek és egyik sem a marha drága Whitestone domeglass volt.
-
Probert75
addikt
válasz
Predatorr #57340 üzenetére
Nem csak az S20, minden érintett.
"Rendkívül veszélyes sebezhetőséget rejt a Samsung minden, az elmúlt 6 évben kiadott, Androiddal működő okostelefonja."
"Ugyan a Samsung az idén májusi biztonsági frissítésében lezárta a veszélyes rést legújabb generációs készülékein, azon modellek, amikhez már nem érkeznek rendszeresen frissítések (mint pl. a Samsung Galaxy S6 és elődei), továbbra is támadhatók lehetnek a biztonsági résen át."
Fényképezőgép/Beállítások/Fényképezési módszerek/Hangvezérlés.
-
Szajo
őstag
válasz
Predatorr #57308 üzenetére
Nekem mák, hogy gari idő lejárta előtt 1 nappal cseréltek ingyen kijelzőt plusz akksit. Így nem érzek negatív hatást. Használom fólia nélkül legalább nem féltem :D
Nem tudom én sem mire valtanám le most... 300ezret nem adok telefonért... S20 drága. Talán A51 van jó áron Samsung terén -
dkovizoli
addikt
válasz
Predatorr #57275 üzenetére
Szerintem ez most még javítás előtt van, tehát sem törött üveggel, sem ugrott knox-al nem fog egy garanciális szerviz sem hozzányulni.
Egyébként a teljes gyári garancia sem indul újra a cserélt alkatrészre. Saját tapasztalat, garanciális alaplap csere, Váci uti szervíz. Fél év az új alaplapra. -
róland
veterán
válasz
Predatorr #57275 üzenetére
A kellékszavatosság, termékszavatosság, jótállás, garancia témakör vonatkozó jogszabályai:
2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről,
kellékszavatosság: 6:159§, elévülési ideje a 6:163§ (1) szerint 1, azaz EGY év!!!
termékszavatosság, amely a gyártót terheli 2 évig
jótállási igény 1 évig kötelez a törvény alapján151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó
kötelező jótállásról,
a Kormányrendelet 2§ (1) alapján a jótállás időtartama 1 év249/2004. (VIII. 27.) Korm. rendelet
az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról,
ezen Kormány rendelet 1§-a szerint a javító-karbantartó szolgáltatásra kötelező jótállást vállalni,
VISZONT: 1§(2) szerint E rendelet hatálya nem terjed ki arra a szolgáltatásra, amelyet a szolgáltatás tárgyát képező dologra vonatkozó szavatossági vagy jótállási igény alapján teljesítettek
2§ (1) alapján a jótállás időtartama hat hónap.AZAZ a garancia érvényesítése során cserélt alkatrészre nem vonatkozik a 6 hónapos plusz jótállás. Ha azonban nem garanciális csere történt, akkor van plusz 6 hónap a kicserélt alkatrészre.
-
válasz
Predatorr #57260 üzenetére
A szerviz fél év garanciát köteles vállalni a javításra, ha a gyári már lejárt, szvsz.
Vagy már levették 3-ra? De az minimum biztos. Nekem is megadták.
Na ezt sem tudtam. Esetleg tudsz adni egy linket hozzá?Mert akkor elvileg garis még a telefonom, persze ha nem veszik észre a knox számlálómat
-
Predatorr
őstag
válasz
Predatorr #57238 üzenetére
Megvan! Utánaolvastam, launchert (touchwiz) nem találtam, de a google szarságokat kipucoltam, restart után ott volt.
Ha valaki így járna.
A fotó appon sajnos semmi nem segít. Beállításokból (alapra visszaállt) rögtön kidob, ha viszont applistában megyek bele, duplán csinálja meg, azaz kidob, visszalép automatikusan, és megint kidob. Eltávolítani és downgrade-elni nem lehet. -
sgeza
veterán
válasz
Predatorr #57235 üzenetére
Az oké, de nem tudom, hogy melyik hozzászólásomra válaszoltad. Nekem nincs gondom.
Konkrétan milyen alkalmazásokról van szó? Ezt én így látatlanban nem tudom megmondani. Esetleg betette automatikusan valami mappába? Nemal az a neve az alkalmazások között, amire gondolsz? Onnan launchert használsz, amiben el lehet rejteni az alkalmazásokat, és valahogy el lettek rejtve? Stb.
-
trebrona
nagyúr
válasz
Predatorr #57171 üzenetére
Másfél évig 0. perctől volt Spigen thin fit tokban a telefonom, semmiféle kijelzővédőt nem használtam. Soha nem ejtettem el, nem szokásom, szóval igen, lehet rá vigyázni. Másfél év után úgy adtam el, mintha most lett volna kibontva, egy hajszálkarc nem sok, annyi sem volt rajta sehol.
Miért nem vigyáztok rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest