- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Divinity
őstag
válasz
#67656192 #34447 üzenetére
Én is novázok mégis elég sok mindenben jobb az oreo.
Már csak a PiP miatt is megérte a dolog. Ráadásul nekem érezhetően pörgősebb, jobb az üzemidő sőt mintha az írisz olvasó is gyorsabb lenne. Így nagy hirtelen ennyi jutott eszembe.Szerk: bundeld notification, snooze notification is elég király dolog.
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
#67656192 #33102 üzenetére
Azért annál jóval magasabb szintű itt a társalgás! Remélem így is marad. Jó, egy picit valóban többen lettünk és ez törvényszerű, hogy vannak nem olyan magasszintű beszélgetések. De azért jó lenne, ha maradna az a mag, akikre tényleg lehet számítani. Sok mindenkit úgymond megismertem én is azóta, amióta tag vagyok itt a különböző topikokban. Sokban a mai napig jelen vagyok, leginkább mert megvannak a készülékek. Sokakat látok, hogy szinte ugyanarra közlekedünk az évek folyamán és legtöbbjük valóban jó fej és amiben tudunk, segítünk egymásnak. A többivel meg nem kell foglalkozni. Szóval én sajnálnám, ha pont azok lépnének le, akik sokakat segítettek már és lehetett számítani rájuk.
-
dkovizoli
addikt
válasz
#67656192 #32938 üzenetére
Ezt már az első, még zip-es telepítésnél kibeszéltük, hogy van akinek van, van akinek nincs. Nálam eltűnt. Párom s8-asán pedig nem lehet bekapcsolni, mert szürke. Tudom, hol kell keresni, de ott nincs nálam. Máshol sincs. Nugaton még volt. Csak ezt sajnálom, egyébként tetszik az oreo. 😀
-
sgeza
veterán
válasz
#67656192 #32759 üzenetére
Akkor nem jól fogalmaztam. De a lényeg, hogy a csomagolás sem szar, csak más. Ami neked nem tetszik. De ez is ugye azért, mert jelenleg az odin nem kezeli. Nyilván hidegen hagyna, hogyan van csomagolva, ha menne az odinnel. :-)
Ez amúgy szerintem csak idő kérdése. A Samsung valamiért úgy döntött, hogy mostantól még plusz betömöríti. Hogy miért, lövésem sincs, nem hiszem, hogy sokkal kisebb lenne. De tuti lesz hamarosan egy frissebb odin, amivel menni fog. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #32643 üzenetére
Azért valamicskét mégis, úgy gondolom, nem véletlen a több képpont rögzítése, még ha nem is minden esetben feltűnő a végeredményen.
Amit nagyon szerettem, az anno az S6-omnál a 16:9-es arányú, 16 mpx-es kamerafelbontás volt. Kitöltötte a képernyőt a kész fotó, és a minőségen sem vesztettem így.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
#67656192 #32629 üzenetére
És mi ennek az értelme, ha levág a képből? Ezzel az erővel lejjebb is vehetnénk a felbontást, hogy 16:9 legyen a képarány.
Mit fotóztál előtte, ami a galériából kikandikál?
Elég brutálisnak tűnik..
(#32631)
Nem nézed meg a felbontást ehhez a módhoz, a tegnap lefrissített S8-adon?
-
sgeza
veterán
válasz
#67656192 #32496 üzenetére
Csak pontosításként:
A Samfirm nem fogja sosem visszavonni, mert annak nincs saját szervere, így nincs mit visszavonnia. Az csak egy program, ami a Samsung szerveréről tölti le a romot pontosan ugyanúgy, mint a smartswitch. Annyi különbséggel, hogy megadhatjuk magunk a kívánt verziót, és "megkapjuk" a fájlokat. (Ez utóbbi részét nyilván tudod, csak egészben akartam megfogalmazni.)Éppen ezért van az, hogy innen hamarabb tölthető, mint a sammobile-ról, nem mellesleg sebesség korlát nélkül.
-
sub71
aktív tag
válasz
#67656192 #31872 üzenetére
Én nem akarok semmit mondani. Dekrer kolléga kommentje, szerintem elég tárgyilagos volt:
"Nem értem minek problémáznak rajta egyesek. Kinn van fellehet tenni ha meg nem tetszik akkor várni OTA-n rá. Ennyi. Senkit sem kell győzködni, mindenki eldönti melyik a jó neki."
senkit nem akart semmire rávenni és nem volt okoskodó sem... erre Te egy elég hosszú hozzászólásban fejtetted ki ellenvéleményed, ami számomra már közel sem volt tárgyilagos, ezért válaszoltam rá. Nem szeretnék vitatkozni, főleg nem ilyen apróságon! Béke veled...
-
sub71
aktív tag
válasz
#67656192 #31806 üzenetére
"Az említett oreo rom s8p-re egyelőre csak az XDA-ról származik mindenféle támogatás nélkül. Aki akarja felteszi sd-ről aki nem az meg nem. Én az XDA-t nem tartom ilyen szempontból "forrásnak", ennyi erővel tehettek fel akármit litván oldalakról is mert az is felmegy, gond nélkül ráadásul a knox is marad 0, November ota vannak fenn oreo romok még s7e-re is."
Ez a hivatalos oreo frissítés a béta teszterek számára! különben fel sem menne a gyári recoveryből, illetve ugrana a knox is.. nem tudom hogy szerezték meg, de ettől még minden bit megegyezik a Samsung hivatalos frissítésével.az XDA oldalról röviden: az hogy neked nem releváns oldal az nem igazán szempont ebben az esetben . nem akarom őket védni, mert nem szorulnak rá. a legismertebb oldal, ami a telefonokkal és a hozzájuk tartozó szoftverekkel foglalkozik ....
-
sgeza
veterán
válasz
#67656192 #31788 üzenetére
Tudom én, hogy értesz hozzá. Valójában csak az elnevezésekben volt félreértés. Ahogy te érted, úgy valóban nem hivatalos. Én úgy értettem a hivatalost, hogy nem barkácsolt, hanem valamiféle módon a samsungtól érkezett frissítés. :-)
Én is jobb szeretem "normálisan", csak azt akartam jelezni másoknak, hogy ettől sem kell megijedni. -
sgeza
veterán
válasz
#67656192 #31753 üzenetére
Értelek én. De egyébként az hivatalosan valahogy kijött, csak még nem mindenhol (mert házilag az aláírás hiánya miatt nem lehetne ezt a fájlt megkreálni). Lehet igen, hogy ez épp a bétásoknak. Vagy nem tudom hol, mert ugye qla5-ről megy. Mindegy egyébként. Amúgy én sem tettem fel.
Ja, a recovery-s frissítés teljesen rendben van. Az otán megérkező frissítés ugyanezt teszi. Tulajdonképp megérkezik neten az update.zip, és felrakja magának pont úgy, mintha a recovery-ből magad tennéd. -
sgeza
veterán
válasz
#67656192 #31727 üzenetére
Az nem félkalóz, hanem az otán megérkező update fájl (valaki, akinek megjött, kimentette valahogy)! Szóval hivatalos az. Nem is igazán lehetne "hamisítani", mert ha nincs meg az aláíró kulcsod (ami a Samung birtokában van), akkor nem tudod aláírni. Ez esetben pedig a stock recovery nem fogja engedni telepíteni! (ezért vannak custom recovery-k, mert azzal bármit telepíthetsz - nyilván root esetén)
Szóval amit a gyári recovery-ből telepíthetsz, attól nem kell nagyon félni, hogy szét van mókolva. Maximum nem a készüléknek éppen megfelelő verzió, de azt szintén nem fogja engedni telepíteni, mint itt korábban volt is néhány kollégánál, hogy nem megfelelő verziót akartak felrakni.
Ezzel senkit sem akarok bátorítani, csak tisztázni akartam, ha valaki nem lenne tisztában ezzel a dologgal. -
nünüke1975
aktív tag
-
dnelb
veterán
válasz
#67656192 #31677 üzenetére
beég a kijelző? miért csak 3 órát bír a teló? mi a jó fólia ? mi a jó tok? mikor jön az android X ? miért nem jelzi az otát? miért raktok fel más kamera appot, nem jó a gyári? hogy mukodik az odin? miért ennyire törékeny az s8 ? mikor fog esni az ára? mikor jön az s9?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest