- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
tetova #57670 üzenetére
Nem. Ezt elektronika szabályozza. Sosem tudod teljesen lemeríteni vagy feltölteni az aksit. Amikor te 100%-ot látsz, az a valóságban 85 százalék. Az 1% meg a valóságban 15% körül van. Ezért ordas nagy baromságok az olyan cikkek, aminél azt írják, hogy 20-80% között kell tartani az aksit, mert ezt minden telefon tudja alapból, és az elektronika szabályozza. Az akku állapotát meg a Jóisten sem tudja megmondani.
-
sgeza
veterán
válasz
tetova #57667 üzenetére
Az, hogy a felhasználónak szoftveresen mennyit ír ki, és kémiailag milyen állapotban van épp az akkumulátor, az két külön dolog. Simán merül a kijelzés szerint 0%-ra, ami a felhasználó számára a lemerült állapot, mert nem tudja tovább használni. De az akku nyilván nem merül ilyenkor le teljesen, mert akkor tönkre menne.
-
viktorhu
veterán
válasz
tetova #57501 üzenetére
Ez fontos infó, köszi... Visszafelé torontói átszállásnál nézegettem a Galaxy árakat, szerencsére drágák voltak, így nem hoztam, néztem volna nagyot
Érdekes, hogy odafelé viszont működik. (Még vittem is ki telefonokat Peruba rokoni rendelésre, mondjuk azok Xiaomik voltak, de azok is EU-ba szánt rommal, és azokkal sem volt gond.)
-
Szajo
őstag
válasz
tetova #57328 üzenetére
Teljesen igazat adok és lehet, hogy nem is cserélem le én sem az S8at amíg nincs valami "értelmes" telefon jó áron...
Igazából csak azért gondolkoztam a Cserén mert unalmas az S8, minden jó minden működik rajta mai napig és talán egy néhány ember, mint például én olyan hogy kell valami új neki. Nem azért mert szüksége van rá, hanem mert csak. :D
De jobban bele gondolva teljesen elvagyok az S8al... -
dkovizoli
addikt
-
dkovizoli
addikt
válasz
tetova #57193 üzenetére
Akkor a bétára tuti, hogy home csc-vel ment fel a végleges. Ahogy írod, hogy nem is volt valami jó. Azóta pedig nem raktál fel telenoros romot. Amikor ott megcsináltad a visszaállítást, akkor lett az xeu- ból a kártya miatt xeh. Arra pedig mindegy mit teszel fel odinnal, az akkor is xeh marad. Az s8 pedig amikor szolgáltatói romról függetlenre vált, akkor xeu-ra áll alapból. Az s8+ pedig dbt-re.
-
icemad
nagyúr
-
gps76
őstag
válasz
tetova #56600 üzenetére
Kicsit túlparáztam a dolgot, mivel FD-hez csak távolkeleti romok vannak, féltem a sima felrakásával. Mondjuk a Samu részéről elég nagy "bug", hogy a S8 Duos beragad egy 2017-es rom-nál, OTA-n nem talál frissítést. Letöltöttem a legutolsó sima F-re valót és Odinnal felraktam a tárhely törlős CSC-vel és JÓ lett. Névjegynél FD-nek írja, dual SIM is jó, érdekes hogy az FD romok akkor minek kellenek.
-
dkovizoli
addikt
válasz
tetova #56441 üzenetére
Nem tudom, miért kéri nála mindig. Én gyári led tokban használom. Kinyitom és irisszel azonnal fel is oldja mindenféle pin vagy minta nélkül. Ugyanez van, ha ujjlenyomattal oldom fel. Pedig , mint fentebb írtam, pin be van állítva védelemnek és időnként ahogy kell, kéri is. De nem mindig. Ott valami nincs jól beállítva.
-
Probert75
addikt
válasz
tetova #56118 üzenetére
Nem kell bizonygatnod, hogy ez egy Samsung alkalmazás, hiszen egy pár GoodLock appot jómagam is használok.
Kipróbáltam, ha gyári launchert teszem alapértelmezetté, gondoltam ezért nem indítja azonnal. De nem! Semmi köze hozzá! Ma csak a te kedvedért raktam fel 3X, de egyszer sem indult el magától.
Meg van az összes GoodLock app és csak egynek van telepítés után ikonja az alkalmazástárban a beállításához.
Az pedig a Galaxy Store-ból letölthető One Hand Operation+.
Ezzel én be is fejeztem a bizonyítgatást! -
Tomiii258
tag
válasz
tetova #56110 üzenetére
Eredetileg pont erre akartam rákérdezni, amit Probert75 legutoljára írt: ha jól emlékszek, akkor a Task Changer sima telepítése után nem lesz indító ikonja és ehhez kell egy plusz app, amivel csinálsz neki (amit a Novával is meg lehet oldani, ha az ember úgyis azt használja).
Most ez a bal alsó sarok felhúz azt jelenti, hogy az alkalmazásváltóból elérhető akkor is, ha nem csinálsz neki ikont egy másik appal?
Vagy mire célzol azzal, hogy bal sarok felhúz és ott van? -
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
-
Probert75
addikt
válasz
tetova #53332 üzenetére
Nekem XEH/XEH/TMH független már ahogy megvettem a telót január óta, mikor segítséggel sikerült ezt összehozni. Azóta meg OTA-n frissült folyamatosan. Ezt az általad említett DBT meg nem toltam fel, mert a mostani hibátlanul teszi a dolgát. Majd jön rendesen a frissítés, ha még lesz egyáltalán.
-
dkovizoli
addikt
válasz
tetova #53332 üzenetére
Én még a megjelenésekor felraktam az általad említettet. Mire gondolsz, milyen változást vársz? Egy sima havi frissítés nem szokott szemmel látható különbségeket hozni. Azt a főverziók váltása szokta. Néha egy-egy funkció kerül be, esetleg ki. De ez még ráadásul egy hó közbeni patch.
8 vagy 8+ a telód? -
AliasB
senior tag
válasz
tetova #53273 üzenetére
Írtam, hogy miből tevődött össze ez az idő (böngésző, messenger, gmail 50%os fényerő semmi komoly alkalmazás) én is meglepődtem amikor megláttam hidd el. Azért is osztottam meg mert ennyire keveset még sosem fogyasztott nem pedig, hogy bárkit félrevezessek. Persze egyből lehet óvodás módon fikázni ahogy egyesek tették. Amikor feltettem a pitét volt hogy 3óra után 20%on figyelt a készülék és egy órát szórakoztam vele, hogy személyre szabjam a beállításokat. Utána már sokat javult. Vannak akik erre is lusták utána meg leszólják, hogy milyen gyenge az akku (ezt ne vedd magadra)
-
AliasB
senior tag
válasz
tetova #53245 üzenetére
Wi-fi csak otthon van a munkahelyen nincs ezért ott marad a 4G
itthon csak wi-fin lóg
Amúgy meg teljesen felhasználó függő a dolog
bluetooth?? Azt sem tudom mikor használtam utoljára annyira elavult már
ennyi sok szarságot amit leírtál egyik hülye sem használ egyszerre szerintem
ez egy teljesen átlagos felhasználás nálam amibe számottevő használat az a böngésző, gmail, viber, messenger és az időjárás ami frissít óránként.
Olyan apróságokat nem írok le, hogy ébresztett, ránéztem a naptárra, a traffi huner alkalmazásra, megnyitottam 2 ppt-t, telefonáltam 5 percet, rendeltem a netpincéren, a shazammal felismertettem egy számot meg lőttem 3 képet
mert ezek nem számottevő dolgok.
Mindenkinek más az átlagos használat fogalma. -
Zsozsoka 74
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest