- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomiii258
tag
válasz
S e t h #42940 üzenetére
Ez komoly? Mármint a Gboard prediktívben megtanult szavai mennek a kukába, ha más telóra váltok vagy csinálok egy gyárivisszát?
Utóbbit már csináltam egyszer és taníthattam is meg neki mindent, de akkor azt gondoltam én nem állítottam be vmi szinkronizálást és meg is jegyeztem, hogy a legközelebbi előtt mindenképp utánanézek ennek. -
-
Mr.Silkó
veterán
-
-
-
janosibaja
őstag
válasz
S e t h #29968 üzenetére
Itthon Waze, külföldön adatroaming helyett letöltöm wifin a Google Map-re (egy vagy két hónap után automatikusan törlődnek az offline térképek, s gyakorlatilag egy napos késésben vannak a valós időhöz képest) az út offline térképét.
Az iGo már nem ér semmit mobilra szerintem.
-
törölt tag
válasz
S e t h #29968 üzenetére
Én végig próbáltam szinte mindent ami androidon fellelhető, persze mindenkit más szempontok vezérelnek, nekem a kezelhetőség a sűrű frissitések és a megbízhatóság a legfontosabb és persze, hogy offline legyen . Ezekre mint irtam a sygic vált be a legjobban. Használok locust is de annak egy olyan változatát ami a play árzházban nincs.
Gyalogos navit nem nagyon használok civilbe de autóst annál inkább, ráadásul olyan helyeken is ahol nincs mobilnet. Szóval nekem a sygic bár a regi igok kezelőfelülete jobban tetszett lehet, hogy mert azon szocializálódtam még pda-s korszaktol kezdve.
A navi az egyik autómban egy A5 2016,szerintem sygiccel ment amióta a telefon megvan150 000 km-t. Nem állítom, hogy tökéletes de ennyi idő után is elégedett vagyok vele. 2011-ben vettem meg, azóta sokminden valtozott benne, legtöbbször előnyére. Szerintem egy jól kezelt, támogatott megoldás, a többi a hardveren múlik.
Az s8 is ment már jopár km-t sygiccel csak olyan helyeken hibázott ahol a Becker is pedig az egy céleszköz. -
kislaci
senior tag
válasz
S e t h #29420 üzenetére
Néha nekem is rossz. Nekem két "otthonom" van, az egyik mindig jó a másik mikor hogy. A rossznál nekem is megvan adva vagy 5hely. De azt vettem észre hogy rosszabbul pozícionál ha nagyon pontosra van állítva. Akkor nézi a wifit meg ilyeneket, ha csak a GPS-t használod általában pontosabb. Esetleg próbáld meg úgy.
-
SharpSA
veterán
válasz
S e t h #27900 üzenetére
Nekem azért nem tetszik, mert nem lehet benne kérni olvasottságra visszajelzést. Korábban volt benne ilyen is. Amúgy jó lenne. Illetve a fehér háttér nem tetszik, bár az lehet, hogy témával más lenne. Így maradtam az AquaMail-nél, azzal minden úgy működik, ahogy nekem kell.
-
barcsajani
tag
válasz
S e t h #27215 üzenetére
Megtudnád nekem mondani, hogy hol kapcsoltad be azt a módot? Valamint, hogy pontosan melyik Lock Screen appot használod? Mióta androidos telefont használok azóta használom [ezt az appot], nem tudok leszokni róla, így se ujjlenyomatot, se íriszt nem tudom használni mert mindig a pint kéri helyettük az app miatt. :|
-
törölt tag
válasz
S e t h #17604 üzenetére
Ezt én sem tudom, illetve mondanak ezt is, azt is.
Nem szoktam soha tökig meríteni, ez most egy egyszeri eset volt. Tölteni viszont mindig maxra töltöm egy s4 töltőpadon. Kábeles gyorstöltéssel csak ritkán élek.
A személyes véleményem az, hogy nem lehet a modern akkukat tönkretenni max az állandó gyorstöltéssel(de ebben sem vagyok biztos) .
A minimum és maximum akkufeszültség ráhagyással van megadva, magyarul nem lehet valójában "0"-ra meríteni illetve 100%-ra tölteni. -
lanszelot
addikt
válasz
S e t h #15696 üzenetére
Azt írtam, hogy nagyon kevés, nem azt hogy senki. Te az a kevés vagy.
De az eredeti, amire válaszoltam nem erről szólt:
"Hát nem... Az S8 üzemideje hatalmas csalódás a cég egyik csúcsmodelljétől számomra, szerintem vérciki.Ahogy az is, hogy itt a fórumon kell okoskodnunk, hogy mi a bánatot tiltsunk le (nem azért van és vettük, hogy használjuk minden funkciójával együtt?).
Nem baj, majd jövőre veszek egy használt Note 8-at, addig pedig kárpótolnak valamelyest azok a dolgok, amiért a OnePlusomat erre cseréltem."S8 akksijával van gondja, mi lesz a használt note8 aksival?
Majd folytattam, hogy a 2 teló között s8 nyer /ismétlem akksi idő/ plusz hozzá tettem pár dolgot. Erre jöttek a hozzá szólások, hogy de az spen, meg hogy mennyivel jobb.
Maradtam az eredetinél, és annak fejében folytattam válaszaimat.
Ezért is írtam a mod-nak, hogy kiforgatta az egészet és vitára vitte az egyszerű beszélgetést.
A gond, hogy senki se nézte vissza mire írtam. Egyre jobban ferdült az egész.Ha valakinek már ott az s8 miért dobna ki extra pénzt ugyanazért, vagy számára még rosszabbért? Az spen nem dob akkorát, hogy megérje eladni használtként, és ráfizetni egy használtra.
-
lanszelot
addikt
válasz
S e t h #13962 üzenetére
icemad: Eloszor is nem kotekedesnek irtem, azert is irtam, hogy szerintem.
- moto g 2013 : - 3nap akksi ido /3,5 ev utan is majdnem 2 nap volt az akksi ideje/
- rendszer ami rajta volt veri az s8-at /nem azert mert tiszta android/-note8 : s8+ ugyanaz, ja az s8 ban nagyobb az akksi /bar igy is nudli az 1 napjaval/
- 2 kamera...phff minek, hogy homalyos hatterem legyen, vagy mindenrol 2 kepet lojon...hagyjuk
- spen - 12Gbp ert vettem az s8+ hoz
- 200Gbp tobblet az s8+ hoz kepest. /ahol en vettem ahhoz kepest 400Gbp/
- soha nem veszek elofizetest, senkitol se fuggok. Akkor adom-veszem-dobom el amikor akarom. es az elofizetes mindig dragabb mint a fuggetlen. -
CHIPman
nagyúr
válasz
S e t h #11951 üzenetére
Nem egy olyan ismerősömnek, azt azt mondta, hogy semmi baja az amolednek, mutattam már meg a beégett kijelzőjét. Valószínűleg egy év után neked is meg tudnám mutatni, hiába bizonygatod az ellenkezőjét. Nem azt mondtam, hogy mindennapi használat során észrevehető (bár ilyet is láttam már a sajátjaimon), hanem hogy van olyan helyzet, amikor igen.
Szerintem zárjuk le a vitát, én úgy gondolom, hogy elég nagy mintamennyiséggel rendelkezem ahhoz, hogy számomra ez elég bizonyíték legyen, hogy az AMOLED alap használattal beég. Ez még nem tántorít el engem (ahogy a példa is mutatja) az AMOLED-től, csak felkészítek mindenkit, hogy mi várható. És az eddigi összes esetben ez be is igazolódott. -
CHIPman
nagyúr
válasz
S e t h #11895 üzenetére
Szóval 10 év alatt, 4 telefonon 7 kijelzőm beégett (az 5. telefon, az s8+ még nem), és ne mondjam azt, hogy rendeltetésszerű, már-már kímélő használat mellett az amoled beég? Megengeded akkor, hogy megkérdezzem, hogy honnan szeretnél hitelesebb forrást? A médiából esetleg?
(#11887) Cobra652: Ez nem csak S8, hanem valami Android feature, de látom megoldottad. Ha nálam legközelebb előjön, akkor én is beállítom.
(#11890) Kud1988: Aquában vettem Plasmát, egyáltalán nem fóliabarát. Kínai TPU (vastagabb, mint a sima fólia), fóliát raktam rá, úgy, hogy élesollóval gondosan körvevágtam felrakás előtt. -
Cuccok
tag
válasz
S e t h #9824 üzenetére
Mondjuk ezt lehet átfogalmaznám úgy hogy van aki látja, és van aki nem 😏
Anno amikor megjelentek az első pentile kijelzők az emberek egy része nem értette hogy miről beszélek hogy kifolyik a szemem amikor kijelzőre nézek. Részükről teljesen rendben volt. Vagy aki szerint most nincs difi az fhd és a qhd között... Nah nekik nem mikrokarcos 😝
-
válasz
S e t h #8448 üzenetére
Te most miről is beszélsz?
Olvass már egy kicsit visszább mielőtt belevau!
Próbálok megoldást találni, mert zavar a sérülés a telefonon, ha nem találok megoldást akkor eladom és veszek másikat, mert engem zavar, ennyi!
De ezt fentebb is leírtam.
Amúgy meg semmi közöd hozzá, hogy ki miért vesz ilyen telefont vagy bármit, szerintem.EclipseGT-értem én majd találok más megoldást👍
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Vírusirtó topic
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Google Pixel 9a 128gb - Makulátlan, iPon garancia, akár beszámítással
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- MacSzerez.com - iPhone 8/ Független / 256GB / Asztro / Garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest