Hirdetés
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Ateszpapa #55298 üzenetére
Igen igen. Meg is tettem mindent... Ezt kb egy beszámolónak írtam, mert hiába tettem meg mindent napokkal ezelőtt, dinamikusan változnak a dolgok. Mintha valami hullámvölgybe esett volna a telefon és onnan kikecmeregve magára talált, valamennyire.
Viszem is szervizbe. Hátha ott lesz valami okosság. QI töltőt tutira nem fogok ezért venni, mert én arra gyanakszom, hogy itt nem vagy nem csak az USB a ludas...akkor meg drágább mulatság lesz.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
-
dkovizoli
addikt
válasz
Ateszpapa #54716 üzenetére
Akkor lehet, hogy csak mielőtt indítod a telepítését a frissítésnek, akkor írja. Az is lehet, hogy vissza lehet lépni. Az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy amikor a számozás lép egyet, akkor már az előző, kisebbre nem lehet visszatérni. De lehet, hogy ez a frissítés kivétel, bár nem tartom valószínűnek. Majd ha valaki kipróbálja, úgyis leírja. Személy szerint én még nem akartam az s10- nél visszafele lépni. Amiben hiba volt, azt pedig elég gyorsan orvosolta Samsung.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz
Ateszpapa #53637 üzenetére
Ok. Azután 3-ra, majd 4-re. Az utolsó oreo még 4-es és a pite is az. Most még van lehetősége visszalépni. Ha esetleg kapunk egy újabb bl verziót, ami megtörténhet, hiszen nemcsak főverzió váltáskor változott a bootloader, akkor arról már nem lesz visszaút simán oreora. Egy dologról beszélünk, csak én konkrétan a jelenlegi helyzetre értem, mert azt írta, hogy most pitén van.
-
Probert75
addikt
válasz
Ateszpapa #52700 üzenetére
Passz! A garipapíron csak a Tmobile budapesti címe van. De mivel a srác debreceni, így gondolom itt vette.
Jaja, jó vastagon! Nekem a szervizes papíron Javítási szolgáltatás házhozszállítással címszó alatt 177 914 van, minusz az önrész 28 000. A biztosító így 149 915-t állt.[ Szerkesztve ]
-
Probert75
addikt
válasz
Ateszpapa #52693 üzenetére
A nekem adott garipapíron a teló adatain, a vásárlás dátumán és aláíráson kívül nincs semmi. Ha ugyanarra az IMEI-re írják át, akkor lehet nekem is vadiúj a teló. Meg egy olyan papírom van, ami igazolta, hogy a futár átadta és a tulaj pedig kiegyenlítette az önrészt. A vétel 2017 nyara és ahhoz mértem a 6 hónapot, gondolván 1 év gari volt rá, én meg ez év január 6-án vettem meg a sráctól.
(#52696) sgeza És a csuszkának alaphelyzetben középen kell állnia?
[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
-
dnelb
veterán
válasz
Ateszpapa #52615 üzenetére
ez azért van mert amit mindennap látsz, a rendszer, full ugyanaz mindkét telefonon, sebesség is hasonló, ahol meg fejlődés van pl kamera kevesebbszer használod.. Így persze hogy nem érzed a pluszt, ezért kell ilyenkor más márkára váltani.. Új telefon külső, új rendszer felület, nagyobb impulzus ér.
[ Szerkesztve ]
-
Predatorr
őstag
válasz
Ateszpapa #51604 üzenetére
Na, az alapbeállításra visszarakva megmaradt minden. Na, most megy gyári reset, már töröl. Így viszont felesleges a HOME-os rom.
Bluescreen!!!
Törlés, aztán teló totálba befagyott Samsung felirattal. lüktet. Ez még töröl, vagy szoptam? Még gépre sem kötöttem... Ebből persze nem lehet kikapni az aksit...Uh, para, elindult. Sorry[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
Ateszpapa #50036 üzenetére
Nekem akkor is ott van, ha csak be van kapcsolva, de nincs eszköz kapcsolódva. Csak a két ikon különbözik egy picit, jelezve a két állapot közötti különbséget. (VDH)
Egyébként az ilyen "beállítások" emlékeim szerint a /system/build.prop fájlban változtathatók (nfc, bt megjelenjen-e vagy sem, és még sok más egyéb mindenféle). Csak hát ugye ahhoz root jog kell. Szóval marad az, hogy az adott buildet épp hogy találta ki a készítője. -
fjudors
aktív tag
válasz
Ateszpapa #49482 üzenetére
vagy csak sokakat nem hoz lázba.
nem megy a hívásrögzítés, időkorlátos lessz a témázhatóság, etcarról nem beszélve, hogy a használt programok mikorra lesznek hozzáigazítva a kilences rendszerhez..van, ami még a nyolcashoz sincs.nekem eszköz, amit használok, használni akarok, és nem megoldásokat meg kerülőutakat vagy alternatívákat keresni...
én, részemről ezekkel a feltételekel maradok nyolcason. vannak bizonyos elvárásaim a telefonnal kapcsolatban amit használok, azért választok egy típust..ezért nem vettek pl S6-ot anno.
-
szegab1986
csendes tag
válasz
Ateszpapa #48783 üzenetére
Szia!
Én soha sem raktam víz alá a telefonom ez nem szempont számomra. Csak üveget nem igazán cserélnek sehol mivel macerás. Samsung szerviz kijelzővel együtt cserél 80 körüli áron, az nyilván nem gazdaságos az én esetemben. Leginkább a cég érdekelne, hogy mennyire megbízható.
Üdv
-
coolpet
senior tag
-
Beri
addikt
válasz
Ateszpapa #48375 üzenetére
Konkrétan azt mondta a samsung support, hogy a pecsét mindenféleképp kell és semmi sem lehet másolat. De ha legalább leírnák valahol feketén-fehéren... Én nem akarok random emberekkel vitatkozni egy év múlva, ha valami gáz van.
A legszebb az, hogy ahány samsung szerviz, annyi helyi kiskirály, aki kénye-kedve szerint csinálhat BÁRMIT, mert nincs semmi konkrét az ügyfél kezében arról, hogy konkrétan mivel kell rendelkeznie. A telekomos ügyintézők is csak a vállukat rángatják, mert szerintük minden rendben van, ha az ügyfél fizet.
Plusz eleve hülyének néznek, ha az a kérdés, hogy mit tegyen az, aki nem az eredeti tulaj, akinek nincs rajta a neve a számlán. Végülis hogy merészeli a kisember eladni a telefonját, majd elvárni, hogy az új tulajt ne köpjék le a szervizben... Itt jött be a képbe az adásvételi, ami meg a világ csodája egy ekkora értékű műszaki cikknél.[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz
Ateszpapa #48341 üzenetére
felhasználófüggő, nekem sokat van farmerzsebben, amibe kerülhet homok, vagy más olyasmi ami karcol. Meg van, hogy dolgozom a ház körül és koszos, poros, homokos stb. kézzel tudom felvenni például. Hát nekem már karcos rendesen a kijelzőm, a következőre biztosan teszek egy UV-s fóliát, mert annyit megér év végre kapható rá normális is!
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
őstag
válasz
Ateszpapa #46919 üzenetére
Számomra a legnagyobb előnye a Root-olásnak, hogy tudnám használni a Titanium backup-ot!
Egy esetleges wipe factory reset után kb fél óra alatt vissza állítható vele minden app minden beállításával együtt, mindenféle trükközés nélkül. Sőt, telefon beállítások is...
Sajnos a napokban kiesett a zsebemből a makulátlan S8-am, picit megsérült a kijelző egyik sarka, nem vészes, de a gari ugrott.
Így ekgondolkodom, hogy rootolom... -
dkovizoli
addikt
válasz
Ateszpapa #46919 üzenetére
Ezeken én sem érzem hiányát a romolgatásnak. Jók ezek így ahogy vannak. Sokat fejlődött az elmúlt évek alatt ez a rész. Nekem is rootolva a nexus 5 van pillanatnyilag, ami jó is, mert arra már van pite sütve. A másik régebbi készülék csak az adaway miatt igazából és van egy G5 is, amin már szintén nem érzem a hiányát.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával