- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister X
tag
válasz
Mr.Silkó #47094 üzenetére
Köszi a válaszokat ! A gyári fólia mennyire ér ki a széléig? Nekem megfelelne az is akár nem ragaszkodok az üveghez. De valamit rakni fogok rá az biztos. Most néztem a kollégám note 3-át ami lassan négy éves,egész tűrhető állapotban van. Sose volt rajta fólia és valószínűleg csak 3-as gorilla glass van rajta..
-
xrvman
őstag
válasz
Mr.Silkó #47034 üzenetére
Köszi, az az opció be van pipálva (Intelligens felvétel) és mégis, lenyomom a ki/be kapcsoló gombot és a hangerő le gombot egyszerre, elkészül a képernyő fotó, ám nem látok más lehetőséget, felugró akármit, hogy a képernyő látható részein kívüli részt is vegye hozzá.
Szerk: Közben meglett, 2 secre felugrik alul, és a görgetéses felvételre kell tappintani.
Köszi szépen! -
sebgutkopf
őstag
válasz
Mr.Silkó #46867 üzenetére
Persze a közvetlen egymás utáni főverziók akku gazdálkodási különbsége jó indulattal se nevezhető ugrásnak, de a folyamatos fejlődés csak összeadódik.
Emlékszem rá, amikor még a lolival úgy nyelte a céges mdm környezet az akksit, hogy egy napot se bírt ki az akkori telefonom, míg szép fokozatosan javult a helyzet, majd megszűnt az ilyen jellegű irritáció az évek során, ma meg már bőven marad nap végén is nafta a telóban.Csoda nyilván nem történik egyik telefon se fog hirtelen dupla annyi képernyő időt produkálni, inkább azt mondanám, hogy a készenléti időkben van a különbség és nem az aktív használat közbeni fogyasztásban. Ez utóbbit érdemben nem lehet javítani, a proci és kijelző fogyasztása nem lesz alacsonyabb egy oprendszertől, csak a részterheléses, vagy idle állapot fogyasztásán lehet javítani.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Mr.Silkó #46872 üzenetére
Én azért fogom a térerőre, mert az tényleg nagyon szar munkahelyen, és csak akkor merül kicsit jobban, ha ott vagyok.
Itthon, ahol maxon van a 4G, semmi gond nincs a készenléti fogyasztással.
A google hülyeségeire én se adok amúgy, mert ezt minden főverziónál ellövik, gyakorlatban meg...
Ha a rossz térerő melletti magas fogyasztás tényleg csak android sajátosság, akkor viszont tényleg van mit javítani a motorháztető alatt. -
<Lacy85>
addikt
válasz
Mr.Silkó #46853 üzenetére
Furcsa. Nekem néhány százalékot merül csak egy éjszaka alatt. Mondjuk ilyenkor net, stb. offolva, mert ha alszok, akkor nem az értesítéseket akarom hallgatni.
Egyedül munkahelyen merül kicsit jobban készenlétben, de azt meg betudom a szar térerőnek. Bent csak a vodásoknak jó a térerő. Telenorosként néha még a 4G-t is vadászni kell. -
sebgutkopf
őstag
válasz
Mr.Silkó #46843 üzenetére
Nekem azért az a tapasztalatom, hogy idle állapotban a mostani 8.0 már jóval kevesebb energiát igényelnek a telefonok mint a régebbi androidok. Elég szépen ki tud simulni az akku használati vonal, amikor nem nyomkodjuk, ami droidon nem volt sose magától értetődő.
Persze fejleszteni van hova tovább, de ami eddig javult azt is el kell ismerni. -
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #46773 üzenetére
Köszi! Remélem nincs igazad!
Bár nem létkérdés, de meg akarom oldani.
Az autóban az Android Auto funkciót használom a beépített cuccon/kijelzőn (például Wazéval navigálok), és ott kényelmesebb lenne beszélgetni vele. Bár érdekes, hogy azon meg működik valahogy féligmeddig. Például ma simán hazanavigált úgy, hogy csak annyit mondtam neki, hogy OK Google, majd navigate home, és azonnal intézte. Pofázott is vissza (persze angolul), hogy elindítja a wazét, és megyünk haza, stb. Az időjárást is simán bemondta, ha kérdeztem tőle, hogy milyen idő van ma Budapesten. De a készüléken nem hajlandó. -
viktorhu
veterán
válasz
Mr.Silkó #46746 üzenetére
Most már értem, miért nem akar nekem sem rendesen működni
Más: le lehet rendesen zárni a kijelzőt? Hiába zárom mindig, táskában vagy zsebben mindig ébresztőt állít be nekem, megváltoztatja a kamera beállításait stb.
A legkellemetlenebb helyzetekben megszólal egy random beállított ébresztő
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #46746 üzenetére
Hát ezt is jó tudni,imádom ezt a fórumot!Olvastam futólag róla...S8 Nálam rendbe volt sötétbarna szem,aztán megkapta Párom (akinek hasonló színű szeme ill világos mint fórumtárs aki panaszkodott)és egyszerűen nem tudta regisztrálni se(sajátomét töröltem természetesen)mindig megakadt,nem ismerte fel,tartsa távolabb stb....stb...Én meg mondtam Neki nem való ilyen komoly mobil Neki,használni se tudja,de akkor nem is Ő bénázott...
Mivel ujjlenyomat olvasó rossz helyen,így sima PIN kóddal oldja.....
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Mr.Silkó #46512 üzenetére
Ezt elég bosszantónak tartom.
A stabil frame rate-nek nem fícsörnek kéne lennie, hanem alapnak, ha már ráírják, hogy FHD és UHD felbontásokat tud a telefon. Az meg estimese, hogy a procit annyira megterhelné a videózás, mert az FHD@30p-t se tartja fixen.
Na meg az is jó lenne, ha legalább valami szabványos fps-t csinálnának, vagy pal 25 vagy ntsc 29,97, double pal és double ntsc, ezt a 30-at meg felejtsük már el, ilyen szabvány nincsen. -
XboxGamePass
senior tag
-
etooo
senior tag
válasz
Mr.Silkó #46101 üzenetére
Androidpolice-on egy kommentelő megpróbálta lemérni, ő erre jutott:
► Note 8 = 0.4s at 480FPS → 6.4s at 30FPS
► S9 = 0.2s at 960FPS → 6.4s at 30FPS
► Note 9 = 0.4s at 960FPS → 12.8s at 30FPSSzóval csak fele olyan jó, mint az S9-é, viszont 2x jobb, mint ami eddig volt, az is valami
-
-
Gaberiellb
senior tag
válasz
Mr.Silkó #46056 üzenetére
Sziasztok! Meg történt a szemre vételezés! Egy jó húsz percig nyomkodtam, szinte mindent kipróbáltam amit tudtam, minden rendesen működik! Viszont, ez a repedés....
sajna nem egy, hanem kettő! Az egyik jobb alul, kb 2 cm hosszú és egy darabja hiányzik is belőle, a másik gondolom amin landolt másodszorra a sarka ott is van egy kb fél centis! Illetve a kijelzőn khmmm...van egy jó pár hosszabb karc 2 cm kb 3-4 darab, bár hozzá teszem bekapcsolt kijelzőnél abszolút nem látszik! Néztem a kijelző be égését is semmit nem találtam max fényerőn volt de semmi szinezodes vagy anomália, majdnem kiégett a retinám a fehér ereje miatt...
Szerintem csinálnék egy hatlap cserét mindenképp, elmondom az üzleti részét, makulátlan tényleg karc mentes IPhone 6s 64gb, gyári független, minden tartozekaval, plusz adok egy tizest! Ez lenne az alku, a samuhoz csak doboz, papírok, töltő! De amúgy is egy Sony fülest használok úgyhogy nem para! Szerintetek? Kicsit aggaszt az a repedes(törés) de nem tűnik kamu embernek, mondta holnap be mehetünk az Árkádba meg nézhetem hogy van e bármi hitel vagy akármi rajta, 12-én járt le a garija, gondolom így esélytelen az “olcsóbb” hatlap csere
Úgyhogy alszok rá egyet, de nagyon tetszik a telo ez tény -
Gaberiellb
senior tag
válasz
Mr.Silkó #46054 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget, egyenlőre várom az embert aki hozza, igyekszem alaposan át nézni, a repedés állítólag a tulaj kezéből véletlenül kiverte a gyerek
minden mása hibátlan az elmondása szerint...
A kijelzőt alaposan át nézem van e rajta repedés, vagy be égés esetleg pixel hiba, jacket, hangszórókat, mikrofont mindent! Kicsit izgulok, nem szeretnék be fürödni vele, de hát aki használtan vesz mobilt mint én is az ezzel jár, kockázatos, szerencsére eddig semmi baj nem volt és volt már vagy 20-mobilom -
Williamgrant
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #45943 üzenetére
Legfrissebb volt rajta, ezért feleslegesnek éreztem downgradelni. Másik rommal meg ugyanúgy vesznek az adataim vagy még nagyobb katyvaszt okozok. Az update óta csinálta, tuti valami beragadt a frissítés során a viber vagy a képernyőzár adataiban.
Megoldotta, csak lehet belakni a rendszert nulláról. A legfájóbb a banki szoftverek aktiváltatása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest