- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandita4141
tag
annyit írt hogy a működése leállt, a telefonon a telepítési csík majdnem végigért de nem ment végig. Lehúztam újraindítottam a telepítést, de ugyanott megállt, most nem lépett ki az odin de nagyon hosszú ideje ott áll, és nem tölti tovább az adatokat. A felső kockában System-et ír.
-
Marquess
tag
-
TommyNagz
senior tag
-
TommyNagz
senior tag
Nagyon habiszti szaga van ennek a leírásnak, én így Nexus 4-en nyitottam bootloadert. Samsungoknál szerintem erre nincs is szükség. Simán lehet flashelni custom recovery-t ODIN-nal és custom ROM-ot a recovery-ből utána, de ne felejtsd el, hogy ezzel azonnal ugrik a gar, a KNOX 0-ról átáll 1-re, és nem lehet visszaállítani sehogy. Mit szeretnél egyáltalán csinálni vele?
-
-
bounty123
őstag
Én LG G2-ről váltottam. Eleinte hiányzott a hátsó hangerőállítás és a szoft gombok, de hamar megszoktam és kárpótolt a telefon prémium külleme+belseje, az amoled képernyő (innen nincs visszaút IPS-re), a Qi töltés, ujjlenyomat olvasó. Jelenleg teljesen meg vagyok elégedve vele, ki is hagyom az S7 generációt, talán majd az S8-ot megpróbálom, ha jelentős fejlesztések lesznek. Vagy persze más gyártó újdonságát, nálam nincs olyan, hogy márkaellenesség/függőség, mindig az adott készüléket nézem, nem érdekel mi a címke rajta.
-
-
peterson1190
tag
-
-
erik88
aktív tag
jó azért ne nagyon hasonlitgassuk a magyar viszonyokhoz... én pl kp-re is megvehettem volna mert céges flottára kaptam még 3-4 honapja 138 ezer forintért de nem tettem mert ugyanennyiért elhozhattam részletre is. Nem lett akkora kiadásom egyszerre aminek örülök. szépen utána befizettem 10 hónapot előre oszt csók
-
madgie
titán
Nekem nincs tokban, mert nincs normális tok rá. És tényleg szép így, szerintem az oldalsó alu is strapabíróbb, mint az i6s előtti iPhone-oké (azok mar attól megsérültek, ha ferde szemmel néztem rájuk), a hátulja kapott egy Ultimate Shield-et, így szinte tapad az ujjaimhoz, nem csúszik, mint pucér állapotában.
Tényleg gyönyörű amúgy, de az biztos, hogy soha nem posztoltam még véletlenül ennyit random dolgot a facebookon
(simán elküld egy emojit, ha úgy fogom meg
) Itt a PH-n is gyakran elkeveredem ismeretlen topikokba, hála az edge kialakításnak
-
JoeYi
őstag
én nem cserélném be. Edge-ben még mindig ott a wow factor, jó érzés birtokolni. Sima S6 megjelenésében semmi extra sincs. Olyan ez mint amikor a szép lányt választod, pedig tudod hogy hisztizni fog, vagy amikor kabriot veszel zárt tetős helyett, pedig tudod, hogy mennyi kompromiszummal jár, de nem érdekel, mert szebb/jobban tetszik/akarod
-
hakos1987
őstag
Megtettem, állítólag nem lesz gond, ha baj van a telóval, ő elintézi..... nem mondom, hogy megnyugtatott, de megszerettem a telót, így nem szívesen vinném vissza.
Ezért legalább tovább nem ugrasztanám a KNOX-ot (ha egyeltalán lehetséges).
Ha valaki veszi a fáradtságot, és leírná, hogy milyen firmware-t lenne célszerű leszednem a sammobile-ról, valamint hogyan telepítsem, esetleg mivel lehet kiküszöbölni az akksi merülés problémáját, nagyon hálás lennék!
-
hakos1987
őstag
1. Knox tovább ugorhat? 0x1, 0x2, stb....?
2. Nem vagyok ebben a témában jártas, mit kellene telepítenem, hogy ne legyen vele nyűgöm, egy független rom kellene, ami magától frissül és ennyi, nem kell root, stb.
3. recoverym alatt mit értesz? Sorry, láma vagyok a témához...
-
madgie
titán
Nem, mert akkor hamar elfogy a mobilnet. Mindig akkor kell a legrégebbi fotó, amikor nincs wifi
Nekem az iPhone 6 is azzal ment az agyamra, hogy hamar megtelt a 16 giga videóval, fotóval. Az utódja meg ugye 4k videót is tud, eszméletlen, mennyire pofátlan húzás volt az apple részéről a 16 GB meghagyása. Tudom, így komoly lóvét le lehet gombolni a 64 gigás változattal...
-
-
JoeYi
őstag
amit próbáltam:
- menüből factory reset
- recoveryből cache wipe és factory reset
- csak a hálózati beállítások resetje
- router: biztonság nélkül, WPA, WPA2, 2Ghz és 5Ghz módban
- Google Play adatainak törléseCsak így tudok jelenleg vmit telepíteni.
- mobil neten
- vagy ha böngészőben nyitom meg a play-t és onnét telepítek, úgy letöltődik a telóraA csalódottságom már maximális
sw verzió: g925fxxs3dpdc
-
techie_guy
tag
Ez biztos? Mert szinte mindenhol azt látom, hogy támogatja.
Pl.: http://www.samsung.com/global/galaxy/galaxystory/s6-inside-stories/wireless-charging/
Vagy ez régió függő? Ha igen, akkor mondjuk nem egy itthoni áruház is benézte, mert nagyon sok helyen azt írják, hogy kompatibilis az S6 Edge is. -
subset
senior tag
Akkor érthetetlen a dolog....
Esetleg v.milyen battery monitorral nézegesd mi zabálja le az akkut, bár fr után nem lenne szabad semminek sem ilyen szinten
Gsam Battery monitorEsetleg a Samsung Smart Switch-ben, ráerőltetni, hogy húzza újra a rendszert - nem tudom a funkció pontos nevét most, de tud ilyet.
-
Ákkk
addikt
Szerintem meg nálad valami nem stimmel a telefonnal vagy rom-al az MM minden téren javulást hozott. Játékok terén meg sok kis és még komoly hw igényűt rosszul írtak meg a fejlesztők az MM-ra mert az exynos procit feleslegesen túl pörgeti ezmiatt merül a telefon aksija legfőképpen és ez a játékfejlesztő hibája nem a készüléké.
Egyébként nekem a sima s6 3.5 óra kijelzőidő alá még soha nem ment ezt az ídőt is tűző napsütés esetén és auto fényerőn produkálta ami azért nem rosz
Persze nem 2 napos üzemidő alatt. És nem játszok rajta.
Apollo 21
Pár töltés kell míg beáll az aksi,próbáld meg a game tuner-en keresztül futtatni azt a játékot. -
Apollo_21
addikt
Amióta megvan, 2hónap múlva lesz 1éve, ez az első hogy ennyire nemtetszik rajta vmi...ami a működéséről szól...eddig lehetett egész éjjel netezni meg minden, ennyit erősödött volna a játék front?
Mind1...sztem elengedem ezt a játék bosszantás dolgot...MM frissítés után is kell idő hogy beálljon pár nap használat után az akkufelhasználás ilyesmi?
-
freezespider
tag
Mindenképp írok majd, hogy az enyémmel mi lett!
Pénteken bementem a szervizbe.
Mondtam, hogy mi a bajom. Kérdezték, hogy a rendes frissítéssel tettem fel az új 6 -ost? Mondtam, hogy igen. Amikor ecseteltem a gondokat, a csaj meg sem lepődött. Mondta, hogy csak a náluk feltett verzió fog tökéletesen működni, így meg kell nézni, hogy utána is produkálja -e ezeket a telefon (látványosan rosszabb akksi idő, néha nagyon erős kontraszttal világító kijelző, gépelésnél eltűnő hangok, magától néma üzemmódba váltás, stb ...)
Kértem, hogy akkor ott hagynám a telefont.
Adnak cserét?
Igen adunk, de csak olyat ami nem nano sim -es! (????????????????)
Na mondom fasza
Erre ő: akkor küldjem futárral.
Szerintem ilyen kategóriánál minimum elvárás lenne egy hasonló csere ....
Szóval most ott tartok, hogy csütörtökön viszik. (még mondjuk nem hívtak)Nagyon kíváncsi leszek .....
-
spanglee001
addikt
hogy nyomatod a pc játékokat? esetleg egy beszámolót kaphatnánk? a gear vr topikban pont most volt ez a kérdés
-
halig12
tag
UK-ból származó a telóm (eredetileg 5.1.1 volt rajta és BTU a CSC-je), viszont nem jelent meg OTA-n a 6.0.1 frissítés, pedig a sammobile-on ugye fent van.
Onnan szedtem le egyben a ZIP-et, kitömörítve egy mdb file-t kapunk, azt raktam fel ODIN-nal.
Amikor először felment, akkor nem csináltam WIPE-ot, és ma reggelre a teló kakukk lett.. nagy nehezen újraéledt. Aztán nem győztem kivárni míg lejön az 5.1.1, ezért a 6.0.1-et újraraktam (WIPE-ot is csináltam). Na nemrég ismét kakukk lett. Most felraktam a magyar 5.1.1-et.
Érdekes, hogy ezzel nem melegszik közel sem úgy, mint a 6.0.1-el, pedig minden frissítés fut most rajta.
A 6.0.1-en amikor minden frissítést elindítottam 42 fokos is volt a külső burkolat..Samsung Smart View 2.0-t használom a TV-hez. Wifin megy, és tudom nézni a telón azt, ami a TV-ben megy.
(Talán 6.0.1-en alapból menne ez, de nem próbáltam ki.) -
Markizmark
addikt
Heliummal tudod menteni azon alkalmazások datáját is, amelyeknél ezt engedélyezte az alkalmazás készítője.
Persze root nélkül. Valószínűleg én is fogok majd így menteni, bár nem tervezek hard resetet, de kitudja mit fog okozni a főverzió váltás.
Anyám Tab4-esén pl. teljesen flottul frissült a rendszer 4.4.4-ről 5.1.1-re OTA-n. Azóta is ugyanúgy bug és fagyás mentes, mint előtte. Eredetileg így is kellene működnie a frissítéseknek, nem szabadna semmilyen adatot bukni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest