- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markizmark
addikt
válasz
Kékes525 #8233 üzenetére
Minden ilyenkor fellépő problémát megelőz valamilyen user error vagy egy nem kompatibilis alkalmazás a hibák oka.
Biztos én csinálom rosszul, de nem töltök le akármit (pl amit mindenki 1 csillagra értékel) és főleg nem telepítek semmit Play-en vagy Galaxy Apps-on kívülről, nem használok a gyári lehetőségen kívül más tisztító alkalmazásokat és nem állok neki frissíteni szinte üres akksival, szar nettel és kevés tárhellyel. Kb ennyi a trükk.
-
Markizmark
addikt
válasz
Kékes525 #8227 üzenetére
Ez a tévedés. Alapvetően hülyebiztosan kell neki működnie. Én 5.1.1-el vettem az edge+-om, azóta 2 főverzió váltás is volt és egyszer sem nyomtam megvétel óta FR-t. Több, mint 100 telepített alkalmazásom van, hiba nélkül működik mind és gyors is a telefon. Ennek így kell működnie, nekünk nem is kéne tudnunk a recovery menü és a factory reset létezéséről.
-
Markizmark
addikt
Működnie kell anélkül is. Igaz nekem edge+-om van, de a lényeg ugyanaz. 2015 szeptemberben vettem a Telekomnál 5.1.1-el, azóta jött 6.0, utána sok kis biztonsági frissítés, majd 1 hete a 7.0.
SOHA nem csináltam FR-t rajta és kicsit sem lassú, 117 telepített alkalmazásom van és minden úgy működik ahogy kell.Nem mondom, hogy nem hasznos az FR, de anélkül is tökéletesen kell működnie.
-
Markizmark
addikt
válasz
Cingáriusz #6290 üzenetére
Nálam csak akkor volt sárgás az amoled amikor már beégett, az előző készülékeimen.
-
Markizmark
addikt
válasz
unicumnext #6062 üzenetére
Samfirm-mel le tudsz szedni olyat.
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #6043 üzenetére
+1,
Van még aki csak azért vesz jó telefont, hogy legyen egy jó telefonja?
Én azért vettem edge+-t (tudom ez nem az a topic), hogy legalább a telefon ne idegeljen fel a lassúságával és legyen értékelhető kamerája, valamint akkor csinálja amit akarok amikor én akarom, kvázi azonnal. A gyönyörű kijelző és az egyéb feature-ök valamint a gyönyörű ház csak ráadás. Kollégák szinte mindig megcsodálják milyen vagányul néz ki, de én nem ezért vettem. Akartam venni hozzá Gear S2 Classic-ot, az még vagány lett volna, de rájöttem hogy úgyis mindig előttem van a telefon, nem szorulok ilyen rápislantós eszközre. Az árából lehet venni normális karórákat is.
Ha menőzni akarnék akkor valami V8-as szívóbenzines Volvoval krúzolnék munkába meg haza. Ehhez még kell pár év. -
Markizmark
addikt
Azt egyébként tudja valaki, hogy ez a mentés valójában mikor megy végbe? Hiányolom a manuális lehetőséget és más nyomát még nem láttam, hogy működne.
-
Markizmark
addikt
Apropó....
Valaki tesztelte már élesben az állítólag a 6.0.1-el érkezett beépített alkalmazás data mentést?
Gondolok itt arra, hogy egy factory reset / wipe user data után a visszatelepített alkalmazásokat be kellett-e újra lakni, vagy pl egy nagyobb játék ugyanott állt-e ahol előtte, stb? -
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #5287 üzenetére
Én értettem, csak érdekesség képpen írtam az előbbit. Mindenképp érdemes óvni mindenféle behatástól a telót, mert kitudja mi lakozik benne.
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #5285 üzenetére
Olyan előfordult már néhányszor, hogy 10 centis eséstől berepedt a kijelző. Valószínűleg folyamatosan feszült az üveg összeszerelés óta. De ez elég ritka eset és ennek is kell egy minimális behatás, hogy eltörjön. Csak úgy magától viszont kizárt, hogy elrepedjen.
-
Markizmark
addikt
válasz
eladogeppc #5267 üzenetére
Edge+-nak is van saját topicja, nekem is az van. A legtöbben örülnek, hogy esnek le az árak az új modellek megjelenésével, mivel olcsóbban meg tudják venni a kiszemelt készüléket. Aki befektetni akar, az ne telefont vegyen. Sőt, semmilyen műszaki cikket. Az iPhone úgy ahogy tartja az árát, de az én szemszögemből nem lehet érv egy műszaki cikk kiválasztásánál, hogy mennyire tartja az árát.
Ha befektetni akarok, akkor aranyat veszek, vagy naperőművet.
-
Markizmark
addikt
válasz
eladogeppc #5264 üzenetére
Kint van a telenoros 6.0.1 G925F-re március 7. óta. Nyugodtan tedd fel odinnal.
-
Markizmark
addikt
válasz
eladogeppc #5244 üzenetére
Egyébként nagyon csúnyán akad az S6 Edge+ GFX Bench alatt.
Antutu 3D teszt alatt is. Játék közben viszont nem, pl RR3 vagy GTA San Andreas.
-
Markizmark
addikt
Be tud égni, ha mindig ugyanaz a tartalom ugyanott van a kijelzőn. Például autós játékban a gázpedál. Nekem a HayDay égett be még note 2-n. Alacsonyabb fényerőn persze elnyújtható a folyamat, de én inkább attól félnék, hogy nem bírja ki a napot az akksi, 5-6 óra játék nem kevés. Inkább akkor vegyen S7 edge-t, annak órákkal többet bír kijelzőidőben az akksija.
-
Markizmark
addikt
válasz
eladogeppc #5218 üzenetére
Ez olyan kérdés ami teljesen használatfüggő, megválaszolni pontosan senki sem tudja neked.
"-Mennyi?
- 30
- Mi 30???
- Mi mennyi??" -
Markizmark
addikt
Nálam maximum langyos a telefon vezetékes gyorstöltés közben. Olyankor mindig off a kijelző és nem használom. Akkor forrósodhat fel, ha közben nyúzva is van és a processzor az akkuval együtt fűti a házat.
Azt írják felforrósodhat. Tehát van rá esély bizonyos körülmények között. Ha nem írnák oda ezt a figyelmeztetést és valakinek leég a háza mert olyan hülye, hogy a párna alatt töltődő telefonon antutu-t futtat, akkor tudnák őket perelni.
-
Markizmark
addikt
A Váci (?) úti samu szerviz nem egyenlő a TMX-szel. Ha jól tudom. Az ott tényleg Samsung. Ott jól állnak a dolgokhoz az eddigi tapasztalatok alapján, de ha házhoz jönnek a telódért, akkor a Samsunggal szerződött szervizhálózat, a Telemax (TMX) fogja javítani, akik viszont gány munkát végeznek. Ezért javasolják itt a többiek, hogy inkább kerekedj fel és Te magad vidd be az említett Váci úti szervizbe a telód.
-
Markizmark
addikt
válasz
Taknyoshal #4942 üzenetére
Milyen képen?
-
Markizmark
addikt
válasz
Taknyoshal #4940 üzenetére
Tapasztaltam, 3 éves note 2-n. Mutass egy képet, megmondom ugyanaz-e.
-
Markizmark
addikt
válasz
halig12 #4696 üzenetére
Ezzel a rom összeszarós problémával is te jöttél elő, nem mi.
4,5 nap után kifeküdt a telód, nem a miénk, a TIÉD.
Köszkösz ... megleszünk az ilyen segítségek nélkül. Úgy jöttél ide és úgy álltál hozzá, hogy mi nem tudjuk mi az az odin, meg sammobile és elkezdted itt magyarázni a nulláról.
Némely hozzászólásod amivel egy másikra válaszoltál tök érthetetlen volt, hogy miért is írtad mert vagy nem kérdezte senki vagy nem ez a válasz a kérdésre amit írtál, vagy nem is volt semmilyen kérdés mégis írtál valami okosságot.
Nem tudom mióta csinálod ezt a romolgatást, de elárulom neked, hogy nem légből kapott dolog az, hogy lehet downgradelni. 4.1 körüli samsungokon egyáltalán nem volt kihívás visszatérni régebbire, 4.3-tól már trükközni kellett, mert megjelent a knox, és ha már egyszer volt knox aktív bootloader a telón akkor nem volt downgrade ugrás nélkül. Hivatalos sammobile-os vagy OTA-n érkezett romról NEM LEHETETT ugratás nélkül visszatérni korábbi verzióra. Akkor se ha az is sammobile-os volt. 5.1.1-re meg úgy néz ki vagy működik vagy nem.
-
Markizmark
addikt
Heliummal tudod menteni azon alkalmazások datáját is, amelyeknél ezt engedélyezte az alkalmazás készítője.
Persze root nélkül. Valószínűleg én is fogok majd így menteni, bár nem tervezek hard resetet, de kitudja mit fog okozni a főverzió váltás.
Anyám Tab4-esén pl. teljesen flottul frissült a rendszer 4.4.4-ről 5.1.1-re OTA-n. Azóta is ugyanúgy bug és fagyás mentes, mint előtte. Eredetileg így is kellene működnie a frissítéseknek, nem szabadna semmilyen adatot bukni. -
Markizmark
addikt
válasz
freezespider #4439 üzenetére
"most"
Azért addig fogunk még aludni párat, sammobile firmware-k között még semmi nyoma.
-
Markizmark
addikt
Sziasztok!
Van még valakinek gondja a facebook panel app-pal? Nálam csak azt képes kiírni, hogy tap to login, de hiába tap-elek, csak felold a kijelző és ennyi. Nem létfontosságú dolog, de idegesít, hogy nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- iPhone 11 Pro Max 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest