- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
Sziasztok. Elkoszonok a topiktol. Kellemes és elegedett év volt a S6 Edge tarsasagaban. De eljött az idő a váltásra. A nagyteso S8 plus váltotta. Remélem hasonló kellemes élményekkel telik majd a vele eltöltött idő is. 👍👋
-
Valkűr
addikt
Összefoglalva nekem is sokkal jobban fekszik ez az uj droid. Gyorsabb a telefon, a menük átláthatóbb, használhatóbb, a kép is szebbnek tűnik valamiért, valamint az akksi üzemideje is nőtt valamennyit. Nekem egyértelműen hozott a konyhára, és jobban fekszik ez a felület. Bár nyilván ez izlés kérdése, tesomnak a P9 esetében az előző jobban feküdt, bár gondolom ott a gyárto is a saját szoftverét is igazgatja a droidhoz.
-
Valkűr
addikt
T mobilra is megérkezett a frissités, reggel fel is tettem.
-
Valkűr
addikt
Most már igazán kiadhatnák a frissitést
-
Valkűr
addikt
Nekem jött valami frissités, nem is figyeltem mi volt az.
-
Valkűr
addikt
Sokunk a mai napig ki sem használja még a régebbi telefonok tudását se, csak divatbol vesz uj telefont. Van ismerösöm aki iPhone 7 rohangál de soha nem láttam, h a telefonáláson kívül valaha is használta volna másra a telefonjait. Mellesleg az elsök közt volt mikor megjelent és megvette 300 ezer Ft feletti Áron. 😃😃
-
Valkűr
addikt
válasz
Apollo_21 #7179 üzenetére
Mint telefon siman megvennem MA i, ha Jo az ara. Azzal nem vagyok elörébb ha egy másik 1 , max 2 orával többet bír aksiban. Én használok mellé powerbankot, ennyi. Mind mellé kell, mert egész napig egy se birja. Itt most az megint nem jo példa, h jön az S8. Valszeg jobb telefon lesz, de 3 szoros Áron, mint ami most egy S6. Tehát akinek 100 ezre van rá, az nem fog 3* drágábbat venni, csak mert az biztos jobb. Még szép, h jobb hisz 3 x annyiba is kerül. Sok telefonom volt már, aksiban a mai napig mind elég gyengusz.
-
Valkűr
addikt
Kíváncsi lennék ki ez a néhány S6 ellenes kommentelö. Csak megjegyezném, ha esetleg nem tünt volna fel ez egy S6 edge topik! Akinek nem ez van és nem szereti az ne itt ossza már az igét!
Nem éri meg 120 ért S6- ot venni? Akkor hajrá lehet venni majd 300 ezerért S8- at. Az biztos jobban megéri majd
Az S6 a mai napig egy igen jo telefon, nyilván valószínű az S8 jobb lesz, mint ahogy az ára is 3* annyi lesz mint egy S6- Nak.
-
Valkűr
addikt
Biztos nem vennem az A5. Minden tekintetben teljesen más kategória! Az S6 tamogatottsaga nagyon jó, már az csoda hogy kijon ra az uj nougat...Én nagyon örültem neki
-
Valkűr
addikt
válasz
::Trunks:: #7089 üzenetére
S6- ra később jön, még csak most indult az S7- re is.
-
Valkűr
addikt
Sziasztok! 2 napja volt egy kemény bringás balesetem. Szerencséje a telefon nem sérült komolyabban. Viszont betört a kamera védő lencse. Hol és mennyiért tudják cserélni ezt nekem? Ehhez is szét kell szedni a telefont teljesen? A telefon elvileg tmobilos garanciás.
-
Valkűr
addikt
Nem akarok illúzió romboló lenni, de az a telefon amire azt mondják milyen jól birja az aksija is ugyan úgy lemerül egy nap alatt aktív használat mellett. Az nekem nem sokat hoz a konyhára, ha 1 órácskával mondjuk tovább birja. Vesz az ember néhány ezer forintból egy kisebb powerbankot amivel 2x feltöltöm a telefont és a gond megoldva. Nekem a 3500 forintos 2x feltölti a Samut, ráadásul igen kicsike észre sem veszem a zsebemben sem.
-
Valkűr
addikt
De mondjuk nem is értem, hogy csak mert Android és van lehetőség és rengeteg szoftver, miért kell minden hasznavehetetlen xart felpakolni egy telefonra? Rengeteg szoftvert végignéztem csak a tesztek kedvéért és elmondható, h 80 százalékuk nem való semmire. A maradék 20 százalékban már benne van a gyárilag is telepitett, valamint játékok is. A 80 százalékkal még lehet keveset is mondtam
-
Valkűr
addikt
Hát hozzászólva a témához. Én eddig HTC párti voltam, nagyon szeretem a telefonjait. A kamerájuk kivétel nélkül elég vacak volt, ráadásul az One M7 lilahibás is lett. Samsungot addig azért sem mertem venni, mert sok panaszt hallottam az összeszerelés és a felrobbano aksikról. Tesómnak a Huawei P8 van, azt is agyon dicsérték, de valami bűn rossz az állitólagosan jó kamerája. Legalábbis a lakásban nappal értelmes képet nem sikerült vele késziteni. Mikor anno hozzám került az S6 Edge szerelem volt első látásra, és tudta mindazt amit eddig hiányoltam a telefonokból. Nyilván ez sem hibátlan, hisz az Android maga nem egy magabiztos rendszer, nem egy IOS. De ennek ellenére az eddigi legjobb telefonom. A Páromnak iPhone S4 volt, az még a régi HTC telefonomhoz képest is kuka volt, hiába a stabil oprendszer. Maradtam a S6 mellett, és szerintem maradok is egy jó darabig. A kamerája noha én alapbol tükrös Nikonnal szoktam fotózni, de emellett is azt mondom , hogy jól beállitva elég jól lehet vele fényképezni és nem csak kattogtatni. Egy jobb kompakt gép minőségét tudja hozni általános felhasználásokkal. Egyébként nekem most nagyon tettszik az új LG is. Szerintem ebben az árszegmensben minden gyártónak van jó telefonja, kinek melyik és miért jön be jobban ez egyéni izlés kérdése.
-
Valkűr
addikt
válasz
guriga1234 #5405 üzenetére
De ez nem tok, hanem csak egy keret, amibe van egy beletolható hátlap is. Nem minden keretnek van hátlapja.
-
Valkűr
addikt
válasz
guriga1234 #5400 üzenetére
Igen picit vastag a keret, nem gondoltam én sem elsőre. Volt vékonyabb is, az jobb lett volna, de képről nem gondoltam, h ez ennyivel vastagabb. De ennek van hátlapja is, igy nem ér le a kamera. Bár sok szempontból kicsit macerás tok.
-
Valkűr
addikt
válasz
eladogeppc #5261 üzenetére
-
Valkűr
addikt
Forditva vagy összerakva. Öcsém is ezt a hüvelyt vette a P8, de sztem katasztrófa egy telefon. A kijelzője borzalom a Samuhoz képest. A kamerája amit annyira istenitettek is förtelem. Akkor mitől is jobb? De a választás a te kezedben, csak akkor ezt a badarságokat ne a Samsung topikban terjeszd
-
Valkűr
addikt
A poén , h még az alkalmazásokban sem találok olyat, h téma, csak téma áruház.
-
Valkűr
addikt
Érdekes dologra bukkantam. Használom, illetve csak használtam eddig a Package Disable pro programot hogy a külső témák ne váltsanak vissza 2 perc után gyári témára. Ehhez ugye tiltani kellett a temákat és a téma áruházat. Na most a témák az uj android esetében eltüntek, és csak az áruházat tudom blokkolni, de ugyan ugy vissza áll a gyári téma. Milyen fájlt kell akkor az új droid esetében tiltani, h továbbra is működjön a dolog, mert a témák mint ilyen már nem látható . A videon 1:24 nél látni, h mit kell tiltani a theme store az meg van, de a theme az eltünt, az előző droidnál láttam még.
-
Valkűr
addikt
NA akkor első tapasztalatok amik azonnal feltűntek. Jobb a térerő mint a wifi mint pedig a telefonszolgáltatom esetében. Belenyulkáltak a felbontásba is? Mint ha az is jobb lenne egy fokkal?! A Ram kezelés is láthatóan jobb lett a 75-85 százalék lement egész 63-ra. Igy már nem fáj annyira a szememnek sem. Fényképezőnél is kaptuk amit hiányoltunk, plusz lehet a felbontást is külön közvetlen állitani. Ami továbbra sem tetszik, hogy ha átváltok a video azonnal indul és nem én döntöm el mikor induljon. Ezt nem értem miért igy van.
-
Valkűr
addikt
Tmobil is frissül már! Kíváncsi leszek
-
Valkűr
addikt
Mi a fene van ma az emberekkel? Mindenkieg van ma mindenhol bolondulva?
-
Valkűr
addikt
Előjött az első S6 edge hiba. Tegnap még hasznaltam a mobilnetet, majd kikapcsoltam és rá pár órára ismét hasznslni szerettem volna, de nem kapcsolja be a mobilnetet, az ikonja sem jelenkk meg.Valakinek otlete.?
-
Valkűr
addikt
válasz
freezespider #4437 üzenetére
Ez most mi akar lenni?
-
Valkűr
addikt
Azért kiváncsi lennék , h a mi a faxt alszanak az új droidon, amik már megjelentek mobilok azokon már az van a kisebbeken is. Nem vágom mit szaroznak már ennyit.
-
Valkűr
addikt
válasz
norbibuvar #4425 üzenetére
Üdv a klubban. HA már leirtad én is megosztom a tapasztalatom.
2 hétig volt nálam egy iPhone 6. Én azért nem irnám le azt a telefont, de... Kijelzőben az S6 szebb. Gyorsaságban hasonlóak, volt ahol az S6 gyorsabban betöltött az iPhone gondolkodott, nem tudom mire vélni, pld weboldalak esetében. Kamerában, hát nem is tudom, nekem az S6 itt is jobban bejött. Az iPhone irreálisan magas árú. Túlságosan kötött az alma rendszere, nagyon szokni kell. Nem témázható unalmas kijelző.
Amiben az iPhone jobb az az egyszerűség, S6 a mai napig van, h keresnem kell dolgokat mert nem találom. Ebben az alma jobb, egyszerűbb a menürendszere, átláthatóbb. Ha egy magot futtat akkor az alma szintén gyorsabb, bár lassan nem sok minden marad ami 1 magot kér. Aksiban nálam az iPhone jobban birta, de ugye az S6 nagyobb felbontáson operál.
Mindent összevetve én maradok az S6 mellett az Android gyerekbetegségei ellenére.De ennek ellenére azt mondom nagyon jó telefon az iPhone 6 és mentes a Iphone 4 nyűgjeitől.
-
Valkűr
addikt
válasz
freezespider #4389 üzenetére
Attól még az automata frissítés a már feltelepitett szoftvereket frissíti. Barmelyikkel összeakadhat. Ne egyből a telefont okoljuk, főleg ne az Android esetében ahol tudjuk, h alapból gyerekbetegségekben szenved. ☺
-
Valkűr
addikt
válasz
INFINITYzz #4385 üzenetére
Igazából az ujrainditast hetente nem árt alapból megcsinálni. A te esetetben valami xarul elkeszitett program miatt lehet és nem hinném, h a telefon hibája. Ezekből indulnak a pletykák hogy milyen xar telefon, közben semmi köze a telefonhoz. ☺
-
Valkűr
addikt
válasz
freezespider #4376 üzenetére
Akkor pedig nincs más hátra mint előre, valamivel összeakadt ...Csinálj egy gyári visszaállitást.
-
Valkűr
addikt
válasz
freezespider #4374 üzenetére
Akkor állitsd be, az országoknál alul ott az egyéb ország. Ha pedig nem kell akkor a föképenyőn tartsd rajta az ujjad és huzd a kukába. De tuti nem attól fagy le a telefon. Nálam simán megy.
-
Valkűr
addikt
válasz
bounty123 #4321 üzenetére
Maradjunk annyiban hogy a haszontalan és az ég vilagon semmire sem jó legyen inkább saját véleményed. Én pld. van amit kihasznalok az Edge kijelzőn és örülök, h van ez a lehetőség. Sok aksi idő sporolható meg vele, h nem kell mindenért teljes képernyőt kapcsolni. Az óra megváltás, a különböző ertesitesekről nem is beszélve. Amit megcsinalhatnanak az az hogy ne csak fejjel lefele működjön néhány funkció, na meg bővithetnék az oldalsáv funkciókat.
-
Valkűr
addikt
Na most akkor elindult már az android 6 frissités vagy sem? Van ahol azt irja már Decemberben elindult és a tmobil kapja meg elsőnek. Ahhoz képest lassan Február és még semmi..
-
Valkűr
addikt
Valaki mondja már el mi a fax van. Uzenetet akarok küldeni de multimédia lesz belőle amit mms- ként küld de azt nem tudja fogadni akinek küldeni akarom, nameg ugye az sokkal drágább is. Mi a fene ez?
-
Valkűr
addikt
Leírtam másik telefonomról is másik topikban, hogy aki ezektől jobb képet akar akkor könyörgöm ne telefonnal fotózzon. A másik pedig, hogy tudni kell fotózni és nem ész nélkül kattogtatni és az automatizált menüt használni. Ott a manuális beallitasi lehetőség, nappal ISO 100-200 és jön majd a manuális záridő is. Nekem pedig egy normálisabb tükrös gépem van, már az is meglepő hogy egy telefonnal ilyen képeket lehet csinálni amire az S6 és az iPhone képes. Ezeket arra találtak ki, h az elkapott pillanatokat lefotozzuk, es nem arra, h profi fotokat csinaljunk vele amik jol mutatnak a 130 centis plazma tévén is. ☺
-
Valkűr
addikt
Nálam baromi jó a kamera. Megkockaztatom, h van olyan jo mint egy kompakt gép képei. Az új szoftverrel még jobb lesz.
-
Valkűr
addikt
Elvileg jön ebben a hónapban a marshmallow is...
-
Valkűr
addikt
Na felpakoltam én is a tokot és a fóliát. a fóliával picit megszenvedtem de szépen felment. A tok szerintem nagyon rendben van, könnyű is beletenni a telefont és nagyon mutatós, bár nagyit a telefon méretén valamennyit, mint a tokok általában. Csak azért, h ne legyen minden tökéletes a fólia másik darabja azaz a hátlapi része egy rakás fos, ugyanis csak a hátlap közepét takarja, minden oldalról kisebb legalább 3-4 milliméterrel, igy nem is fekszik fel tökéletesen, de nincs jelentősége mivel rajta a hátlap, de feltettem mert a csomagban volt.
Dobtam néhány képet is, az Avengers témákkal, amik szintén tökéletesen futnak és marha jól néz ki.
-
Valkűr
addikt
Na bepakolta 2x... ☺
-
Valkűr
addikt
válasz
tomee007007 #4103 üzenetére
Gyakorlatilag kikapcsolt telefonnal , frissitések kikapcsolva 85 százalékot mutat mikor elinditom, ami szerintem baromi magas.
-
Valkűr
addikt
Sajnos előjött az első problémám. Valosak a panaszok a ramhasználatot illetően. A 3 gigabol h a faxba maradhat párszáz mega ugy hogy semmit sem használok csak a rendszer fut és az a néhány program amit használ. Sajnos szemmel láthatóan jocskan laggol is mikor elkezd fogyni a ram, mert nem rud annyit kilőni magának mint ami kellene. Mikor 1giga volt a telefobomba is maradt még 4-500 mega, most a háromból nem marad ennyi? Szerintem erre mondták h a Samsung nem képes normálisan optimalizálni, mert ez nem normális jelenség. Többen írták más forumokon, külföldi oldalakon is.
-
Valkűr
addikt
válasz
tomee007007 #4082 üzenetére
Ő azt tudom, de nem ez érdekelne. Rosszul tettem fel a kérdést. A Htc eseteben a tarcsazoban vagy a névjegyzékben lehetőség volt a gyors váltásra. Át tudtam egy mozdulattal váltani, h melyik névjegyzéket akarom látni. Tehát mobil, simkártya, facebook vagy bármi egyéb. Nem kellett ezért külön a beállításokat megváltoztatnom. Nem tudom érthető e amit szeretnék ☺
-
Valkűr
addikt
Hogy a fenébe tudok a simkartyara menteni telefonszamokat, vagy akár a telefonba. Amit mutat az az email partnereim száma, de nem azt szeretném látni. ?
-
Valkűr
addikt
válasz
parasikoly #4065 üzenetére
-
Valkűr
addikt
Azt mondták azért vették ki, mert ezt a prémium Avengers szériához rakták be eredetileg, és ha bent hagyják akkor az Avengers mint 1000 darabos limitált kiadás értelmét veszti. Amiben van valami, mert a témákkal is tokkal, meg egy szines előlap fóliával szinte ugyan az elérhető lett.
Én már megrendeltem ezt a kerete mellé, védi is a telefont, plusz ad is a témához az arany keret. Valamint beszerezhető a piros előlapfólia is, de azt lehet kihagyom, mert a fekete arannyal alapból elég ütős.
-
Valkűr
addikt
válasz
tomee007007 #4051 üzenetére
Nekem is 80 ezer felett van valamivel...
-
Valkűr
addikt
Közben sikerült letiltani a visszaszámlálást ezzel a progival, de igy be sem lehet menni a témák menübe, tehát témaváltáskor újra engedni kell és újra letiltani a témaáruház és a támákat is. Már aki cserélgetni akarja a témákat. A jó benne az, h ez mindössze 350 forintba került és bármilyen téma betehető. A tiltás után már ez a program nem is kéri az újrainditást, szóval simán használható.
-
Valkűr
addikt
Igen addig eljutottam, h letiltogattam majd ujra inditottam és megjelentek a témák amit betudtam állitani. A bajom az, h egy perc után visszaszámol és lekapcsolja a témát mivel proba témaként van letöltve. Nem tudom, h az általad linkelt programmal ez a visszaszámolás leállitható -e
Ujrainditás után nekem a témaáruház ugyan ugy a tiltottak közt marad, egyedül a témák ami visszaáll.
-
Valkűr
addikt
Jut eszembe, aki érti az Angolt erre ránézne , ha van ideje és kedve. Non root telefonokra is irja a gyári S6 telokból kiszedett Avengers témákat. Nekem be is sikerült tenni, de mivel azt irja próba igy kb egy perc után visszaszámol és ki is kapcsolja a témát. Megvenni nem tudom, mert azt irja nem elérhető. A kérdés, h én csinálok valamit rosszul, vagy félre értem az ott leirtakat és non root telefonon is elérhető, h a téma ne kapcsoljon ki?
-
Valkűr
addikt
válasz
bubibaba31 #4037 üzenetére
Igen, kérdésedre reagálva tökéletesen elégedett vagyok, sőt. Minden előítéletem elszállt a Samsungot illetően ezzel a telefonnal, na de várjuk ki a végét elég új még. Nyilván sokat olvastam amire döntöttem, mert az iPhone 6 is szóba került, de egyszerűen nem tudom azt a rendszert és menüt és annak kinézetét megszokni. Nekem az Android a gyerekbetegségei ellenére is szimpatikusabb megoldásokat nyújt, minden tekintetben.
Szóval ez a Samsung megadott eddig mindent amire szükségem volt, remélem, ha ne adj Isten baja lenne, a szerviz is más lesz mint a HTC esetében, ami szó szerint kritikán aluli.
-
Valkűr
addikt
válasz
CharlieBrown #4038 üzenetére
A posztod nem tartalmaz ilyen információt amire reagáltam...Én kértek elnézést érte
-
Valkűr
addikt
válasz
CharlieBrown #4035 üzenetére
260 a 64 gigas verzio. A 32 gigas olcsobb kell legyen
-
Valkűr
addikt
NA kérdeztétek, h mi a helyzet az Avenger témákkal. Kivették gyárilag, és csak a limitált kiadáshoz van bent. Itt a fórumon megmutatják, h lehet visszatenni nem rootolt készülékre. Vissza is tudtam tenni és baromi jól mutatnak, de csak probaidőre lehet kiprobálni, megvenni meg nem engedi. De a fórumon nem látok erre utalást, h ez a probaidő 1 perc alatt letelik. Vagy én csinálok rosszul valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest