- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Persze, ezekkel tisztában vagyok, hogy akinek semmi baja, nem ír ide, és ezért tűnhet úgy, hogy a széria rossz.
Igazán az érdekelt volna, hogy garanciában foglalkoznak-e az ilyen jellegű problémával, vagy újraszoftverezik, aztán örüljön a júzer...?
Garanciálisat kerestem mindenképp, pont emiatt. Igazából már bánom, hogy nem fizettem ki akkor azt a plusz ~40.000 forintot. Nem véletlen volt olcsóbb a sufniGSM-es, nem feltétlen azért, mert az rosszabb, de azokra 1 év gari van, míg a Samsung által Magyarországon értékesített (MediaMarkt, Edigital, mobilos boltok...stb) telefonokra 2 évet vállal.Ha a knox 0x0, akkor nagy baj nem lehet, jól gondolom? Mármint a gariztatással, ha persze elromlik. 2 ismerősömnek van Edge, egyikük 2 éve, másikuk 3 éve használja, nincs problémájuk vele.
Amúgy ez statisztika is, mivel ebből a telefonból sokat eladtak, persze sok problémát talál az ember fórumokon, de ha beírom, hogy "xy restarts randomly", biztos kiad rengeteg típust.
-
Marquess
tag
Hali
Igen a powerramp program megvan nekem.fizetősbe
Hogy miért? Alapba hogy kicsi,vékony és a curved edge szélek" Hangszorók eszméletlen erős és jó minőségű a s6 edge-be.
Lehet jobb az aksija,nagyobb a képernyője,de szerintem kamerába semmivel sem jobb!
az hogy vízálló legyen az ez vicc...nem szeretnék vele fürdeni...Tőrni meg tőrik mind2
S8 at is vehettem volna,de az sem tetszett. s6 edge ami egyedül megfogott...CSak azért vettem a s6 edge telot mert Zöld,kecses,nagyszerű képeket csinál és a zene +64Gb és nagyon jó árba volt!
Köszi,hogy írtál -
mati12
senior tag
Az a helyzet...Lehet,hogy közel űlsz a tűzhöz de a füstöl nem igen látsz semmmit....! Kb. egy bő hónapja írtad itt az oldalon 1000 %-os meggyőződéssel,hogy az S8-at majd február végén jelentik be,erre én neked szegeztem a kérdést,hogy honnét veszed ezt az infót mivel mindenhol a március végi megjelenésről beszélnek...
Erre te bölcsen közölted,hogy nem veszed henem tudod...!
Szóval ennyit a mindig tuti információdról. Lehet,hogy hitelesebb lennél ha előnyben részesítenéd a feltételes módot a kijelentő móddal szemben. -
mati12
senior tag
Honnét vagy ennyire biztos a február végi S8 megjelenésében? Mikor minden azzal van tele,hogy majd csak március végén mutatják be.... Illetve a frissítésel kapcsolatos kijelentésedet is fentartásokkal kezelném mert ha jól emlékszem akkor az S6 S7 váltásánál is pont ez volt. Az okosok mind azt jósolták,hogy majd csak akkor lesz 6.0-a az S6-ra ha kijött az S7,hát nem így lett. A kijelző felbontás csökkentésétől meg lehet,hogy nem kell csodákat várni,de hogy tapasztalható pozitív változást hozhat a telefon üzemidejében az biztos.
-
attila199207
tag
Értem amit mondasz, de tudod van egy hangsúly és stílus amit meglehet engedni magadnak, ez már azon túl van. Nyilván azért kérdezek, mert nem rendelkezek a megfelelő tudás birtokában.
Én azt hittem, mivel nem részletes a telefon, azt nem tilthatják. Csak ha nem fizetem engem vesznek elő behajtás stb. -
-
Allien
veterán
A másik, hogy már nem 1 "drága" készülékem volt. Note 1, amikor megjelent, note 4 van most. Esett le ez is. Igaz, nem a kijelzőre. Kollegám Note 4-se is megtörött, pedig kihajthatós tokban volt! Mindössze annyi, hogy esés közben kinyílt, és Murphy bele rúgott, hogy pont képernyő szélére essen.
No de az, hogy leesik egy székről (stoki), pontosabban lecsúszhatott, mert az asszony nem is vette észre, csak annyi, hogy amikor vissza ment, már a földön volt. Ergo, az esést nem látta, és csak tippelem, hogy egy boros üveg szájának csapódhatott, de ez kb 20-30 cm!!!
Sajna, a megrendelt tokok, meg valami speckó üveg szerű fólia meg nem jött meg olyan gyorsan.
Mire vissza ér a szarvízből, addigra persze már meglesz, és az lesz az első, hogy rá applikálom a védő felszereléseket.
-
erik88
aktív tag
igen abbol a nem tudom hány emberből akinek s6/edge van becsúszott x darab telefon ami szar gyárilag (szerintem ez elenyészően kevés) és van az az x ember aki csak simán nem figyel a telefonjára és épp valami a háttérbe szopja az akkut mert facebookon megnyit minden szir-szart vagy éppen letöltött amit nem kellett volna és rámondja, hogy haver ne vedd meg mert igy szar meg ugy szar a telefon. Most a gomblötyögésről ne beszéljünk mert szerintem itt az emberek 80 százalékának semmi baja vele. Meg ez is szubjektív ,hogy valakinek már lötyög de ugyanakkora lógásnál pl a másik észre se veszi. Na meg nem 30ezres SKF csapágy meg Optimal szimeringek vannak benne, hogy totál kiküszöbölje azt a minimális kimozdulást.
Valamennyit mozogni kell különben szorulna
-
hakos1987
őstag
Akkor próbáljam újrahúzni a rom-ot? A sammobile szerint a legfrisebb XEH hungary (2016.05.20) rom CSC-je és PDA-ja megegyezik az enyémmel, szóval akkor nincs frissebb. Max figyelek, ha lesz frissítés, hogy le tudja-e a teló húzni...
Sejtettem, hogy vmi nem ok, 129k túl szép volt érte, bár ha arra gondolok, hogy 135ért vettem volna amúgy gsm boltos garival, lehet azzal se vagyok beljebb... Vissza mindenesetre nem viszem, remélem, hogy nem lesz gond vele, USB csatit nem használom sokat, mert vezeték nélkül töltöm, GPS, játék meg nálam nem nagyon van használva (beégés veszély).
-
hakos1987
őstag
Lehetséges, hogy frissítem a ROM-ot és tégla lesz a teló?! Vagy más gebasz is lehet (pl. imei át van írva)? Ezért kérdem, hogy lehet, hogy a mostani ROM, ami rajta van, nem frissül? Igazából semmi bajom vele, de ha nem jönnek rá az apró hibajavítások, az baj. Ezért nem tudom, hogy ez a 3DPDP mennyire friss és mire számítsak...
-
bounty123
őstag
Ki mondta, hogy nem használom? Nem rohangálok 100 felé egész nap, de a telefont attól még használom ezerrel. Ráadásul ha figyelsz rájössz, hogy itt a készenléti fogyasztásról van szó, amikor épp _nem_ használod a telefonodat, akkor is széttekeri nekik az android system.
Megjött a Qi töltő az aliexpresstől, nagyon ott van 10 dolcsiért, ez szerintem full eredeti, vagy ha nem, akkor iszonyú jó hamisítvány. Még a kábel is minőségi, vastag. Csak simán a PC usb-jére tudtam hamarjában tenni, úgy is tölt szépen.
-
Zsoó
tag
Nekem ilyen nincs a fejlesztői beállításokban. Lehet mert nincs root-olva azért. Amióta beszívtam az S4-gyel a root-ot mert ugrott a gari, azóta ezt már nem is root-oltam meg.
Viszont a redőnyt ha lehúzom ott megjelenik az usb kapcsolat számítógéppel beállítás és ott kipróbáltam MTP és PTP módban is, de csak mint S6 Edge-ként jelenik meg az intézőben és nem önálló meghajtóként.
Anno a GetDataBack-kel bármit vissza tudtam így állítani, de ehhez az kéne hogy meghajtóként lássa a telót.A felhőket sajnos nem használom ilyen célú mentésre sajna
Most látom kárát.
-
halig12
tag
Legalább 20szor downgradeltem már Samsung telót.
Az S6 Edge-t, tegnap kétszer.
Tudni kell hogyan kell, ennyi az egész. És nem ugrik a knox. Kb. 20-30 hozzászólással visszább leírtam, hogy hogyan kell.
De legyen úgy, ahogy Te írod
Sőt rá lehet tenni bármilyen ROM-ot - függetlent, szolgáltatósat - bármilyet, a lényeg, hogy a teló típusához való legyen (G925F) a sammobile-on.
A rossz USB aljzattal egyetértek, de akkor sincs semmi, ha ROM írás közben megszakad a kapcsolat...
-
spanglee001
addikt
akkor ezek hímes tojás telók
gondolom a gear vr-ba jól mutatna egy karcos kijelző
láttam s7 unboxing videót t-mobilost, víz alattit, meg földre ejtegetőset s7 ből ott bírta a strapát. na remélem nem lesz gond. ez a vezeték nélküli töltés s6nál is volt már vagy csak ennél lesz? bármilyen vezetéknélküli töltő jó, vagy csak az aranyáras szamszung?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest