-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyNagz
senior tag
válasz
TommyNagz #7354 üzenetére
ne foglalkozz vele, ki a gyászt érdekel. Az én S7-em amit az emagban vettem gyárilag OMN CSC-s tehát digó vodafone. Ha ráteszed a XEH ROM-ot akkor lengyelül szólal meg, mert a XEH egy MultiCSC része, amiben a XEO vagyis a polák a default. Nem kell vele foglalkozni. Rátettam a 6.0-s XEH ROM-ra a 7-es BTU-t home csc-vel és kész. Legalább a frissítésekkel nem basztat.
-
-
peti_s
addikt
válasz
TommyNagz #6777 üzenetére
Nekem, és miért? Mert baromi szép. Volt V3-m is, nem tudott semmit a konkurenciához képest amikor megvettem, de szép volt. Az emberek szeretnek szép dolgokat vásárolni. Az edge funkciót én is az első 5 perc után letiltottam, de ettől még elvitatni hogy lenne létjogosultsága ennek a telónak butaság. Illetve én pl. nem használok se fóliát, se tokot, ha összetörik ez van.
(#6775) Marquess, én személy szerint tudtam a gyenge üzemidőről, még is ezt vettem. Egyszerűen szerintem ennyivel szebb, az S7 edge szerintem is túl nagy lett, nem csak használhatóságban, hanem az arányai sem olyan szépek mint ennek.
-
Marquess
tag
válasz
TommyNagz #6777 üzenetére
Az edge funkció hasztalan pont ,mint a s7 edgnél is,de maga a hajlított képernyő szerintem nagyon menő,Ha megveszem a telot amit kb 1év mire eldöntöm,akkor biztosan én is úgy kezdeném,hogy az edge funkciót tiltom le....
Samsung Clear Cover Hátlapot hallottam,hogy jó igaz nem védi a képernyőt,de Gorilla Glass 4 es üveg van rajta,mint a G2 nél ...3év alatt egy karc se lett a telomon pedig nagyon sokszor leejtettem már tok nélkül -
icemad
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest