- iPhone topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gya82
csendes tag
Amíg ez a 2 csomag le van tiltva addig nem tudod beállítani a témát, tehát ha sikerült az import a csomagok között ott van a 2 letiltott csomag:
Témaáruház és a Témák.
Kiveszed mindkettő után a pipát addig amíg beállítod a kívánt témát és azután újra importáld be az xml-t. Innentől mennie kellene... -
gya82
csendes tag
Oké, akkor nézzük tovább. Nekem a visszatöltött xml igy néz ki és visszatöltéskor 2 letiltva-t ír ki:
<importExportSetting>
<disabledPackages class="java.util.ArrayList">
<string>com.samsung.android.themestore</string>
<string>com.samsung.android.themecenter</string>
</disabledPackages>
</importExportSetting> -
Isual
veterán
Na igen és mit tudok tenni, ha nem. Én, mint írtam az O2-nál vettem (ez egy szolgáltató) és nincs itt kint nálam magyar sim kártya, jövő héten megyek haza és ott már magyarral szeretném használni. Ha nem független, akkor van rá mód Magyarországon hogy függetlenné tegyem?
-
Kasya
nagyúr
Azt azert sokan nem veszik szamitasban, hogy rengeteg embernek folia nelkul sem karcolodna meg a kijelzoje. Sokan csak otthon/irodaban/suliban nyomkodjak, igy nagyon poros helyre nem is kerul a telefon.
En felevente kijelzot csereltetek a telefonjaimon beeges miatt (de ez most mindegy is) es latom, hogy otthoni/irodai korulmenyek kozt nagyon jol birja a kijelzo barmilyen folia nelkul is, ellenben a szanton/erdoben nyaron egy het alatt egy evet oregszik a keszulek kijelzoje a meleg nyari idoben a szallo por miatt
Es nekem aztan tenyleg minden korulmenyt megjar a telefon honaprol honapra.
Igy inkabb azt mondom, akinek "light" szinten kell vedelem, annak nyugodtan ajanlhato legyen a kencefice, akinek "mid" vedelem kell, annak esetleg a folia (mert abbol vannak erosebbek, vastagabbak), akinek "high", annak ott az edzett uveg, vagy folia + kencefice (ezt probalta mar valaki?
). Az utobbi azert utesek ellen is jol tud vedeni bizonyos esetekben. Sajnos az Edge temaban ebbol talalni a legenehezebben megfelelot.
Meg annyit, hogy S6 eseten tapasztaltam, hogy a kijelzok keszulekenkent egyenetlen. Tehat az edzett uvegek szelei egyes telefonokra nem mentek ra pontosan (egyik sem). Ilyen minimalis elteres lehet Edge eseten is, ami tovabb neheziti az uveg kereseset.
-
Kasya
nagyúr
Egy szazassal en a sima GG1-et sem tudtam megkarcolni. Az ereje a cuccnak nem az ilyen teszteken jon ki, hanem pl. a poros helyeken, szantofoldon, zsebben, stb. strapa korulmenyek kozott.
Tovabba a hsz-em nyelvezete korrekt erthetosegben velemenyt fejez ki, nem pedig "ismeretet". En csak leirtam a szempontokat, amit mindenkepp erdemes atgondolni. Vagy atgondolja az, akit erdekel, vagy nem... de ha hamis dolgot irtam, nyugodtan cafold meg magyarazattal.
Nem haragszom amugy, csak nem ertem
(#4712) Apollo_21 : hat latod...ott csucsul a raktarban valahol es nem adjak ki 11-e elott... Addig is 10 nappal megelolegeztem az alairast, mint leendo tulaj
-
spanglee001
addikt
és amit mások is kérdeztek de nem találtak választ, hogyan tudom meg, hogy már lekopott/meggyengült a bevonat. nem lesz e rosszabb az érintés/ujlenyomat/kamera érzékelés, ha már 10+ réteg van a telón ha 3-4 havonta van kenegetve? vagy eltávolítható e valamilyen oldószerrel? a sima fólia feljön e a telóról a sarkoknál a kerekítés miatt?
-
bounty123
őstag
Plexi a fenéket, akkor hónapok után nem 0 karc lenne a tok nélküli s6-omon. De ha por megy a tok alá és az mozog, a kvarckristályok bizony megkarcolják. Ugyanúgy egy kristály vagy gyémánt ékszer, fémtárgy is tudja karcolni, csodák nincsenek. A tok tervezési hibás volt, a fedőlapja könnyen elmozog, tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Társasjáték topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Cyberpunk 2077
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest