- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
feroooo31
tag
Akksit cseréltettem 1 év 10 hónap után. Valószínűleg a sok gyorstöltés tette tönkre! Felpúposodott, szervizben is volt pár hónappal ezelőtt, akkor jelezték illetve mozgó akksi miatt volt bent javítson. Most, hogy cserére jutott a régit feltétlenül vissza kértem! A púpok "rendben" voltak de a ragasztást gyakorlatilag kétoldalú ragasztóval oldották meg! Így kellene szakszerűen rögzíteni az akksit???
-
feroooo31
tag
Valaki tudja,hogy random letiltja a wifit a telefon?Net van de a telefonon a wifijelnél van egy felkiáltó jel!
-
feroooo31
tag
Szerintem maradok a szerviznél, aztán fúrok egy két lyukat a műszerfalra, hogy hűtse a klíma. Meg leragasztom a szelvedőt, hogy árnyékot vessen.
De gondolkodjunk csak, ahol állandó meleg van oda milyen készülékeket küldenek? Mert igazából nem az én hibám, hogy meleg van és nem bírja a magas hőmérsékletet a telefon, hanem a gyártóé, nem?
Közben megtaláltam, hogy 5-35°C között ajánlott használni a készüléket. -
feroooo31
tag
válasz
#20749568 #8421 üzenetére
Valahogy lemaradt, hogy melegben ne használja mobiltelefonját az autóban, mert a ragasztó elengedi az akkumulátort. Csoda, hogy nem esik szét a telefon, mert azt is ragasztó tartja össze. De gondolom ti nem használjátok autóba, főleg nyáron amikor megy az ember nyaralni és használnia kell a GPS-t és hova tenném ha nem a szelvedőre!?
-
feroooo31
tag
Véleményetekre vagyok kiváncsi! Lehetséges e az, hogy az autó szelvedőjére van feltéve egy univerzális telefontartó és benne a telefon és annyira felforrósodik a telefon, hogy az akksi ragasztója elengedi az akksit?! Mert már egyszer volt ez miatt szervizben és azóta megint produkálja ezt, hogy zörög a telefonban. Első szerviz emiatt egy hónapja volt és megint be kellene adnom!Kamera csere is volt, akkor mert ott is hangosabban zörgött,mint kellene.
-
feroooo31
tag
válasz
#20749568 #8213 üzenetére
Amikor újraindult állandóan a telefonom és magamtól jöttem rá, hogy egy app okozza. Akkor a Samu szépen ráirta a munkalapra, hogy alaplap, keret, érintő és usb csere! Na ebből nem cseréltek ki semmit, mert a kereten volt tűhegynyi sérülés és ugyanúgy kaptam vissza! Ezek után mit higyjek el nekik?
-
feroooo31
tag
Nekem volt a zörgős telefonom! Az biztos, hogy az akksi és a kamera ragasztója mondta fel a szolgálatot. Lehet autó szélvédőjén keresztül annyira felmelegedett, hogy nem bírta?! Kamerát cserélték. Az akksit is cseréltetni akarták, merthogy kicsit fel van púposodva. A kicsivel több, mint egy éves akksi, na persze. 14.000Ftot akartak elkérni. Akksi 6.000Ft,ragasztó készlet 3.000Ft, munkadíj 5.000Ft. Az akksival eddig se volt semmi bajom. Lehet csak kamu volt! Meg garanciális készülékre munkadíjat kérni? Abba még benne lettem volna ha kifizetem az akksit meg a ragasztót bár az akksit amúgy is vissza kellett ragasztani. Meg a készüléket szét szedte tehát az akksi visszahelyezése max 10 perc és én azért nem fizetek 5.000Ftot. Ha meg tényleg bekrepál az akksi akkor is 14.000Ft. Szóval amíg jó addig minek cseréljem!?
-
feroooo31
tag
Csináltam videót róla!
[link] -
feroooo31
tag
Sziasztok! Ma vettem észre, hogy a telefon felső részén valami elmozdult belül mert frankón zörög ha rázom a telefont. Nem volt leejtve meg ilyenek. Meg mintha az akksi is mozogna!
-
feroooo31
tag
Én nem értem mi van megint ezzel a nougattal de a magyar vodás van fent és ahol eddig simán ment a mobilnet a munkahelyemen most ott mintha nem is létezne. Telekom 4G, 2 csík a térerőnél és semmi! Van erre valami teszt?
-
feroooo31
tag
Ami esetleg érdekesség, hogy amit kaptam kölcsön telefont az is újraindulgat! Semmi média tartalmat nem tettem fel. Csakis Play áruházból vannak épp pár alkalmazás telepitve! Az inteligens kezelő átvizsgálta a telefont de nem talált semmit!
Az lehetséges, hogy a Google fiókom nem jó vagy lehet olyan, hogy "virusos" ? -
feroooo31
tag
Nekem a 7.0val kezdődött. Újraindulgatott a telefon.Majd 6.0val is produkálta.Előtte nem volt ilyen. Aztán elvittem szervízbe garisan.1 hét után visszakaptam.A munkalap szerint egy alaplap+kijelző érintő keret+usb cserével.Megjegyzem,hogy valójában kijelző...csere nem volt,így kérdéses,hogy a többit megcsinálták e?!Onnan tudom,hogy nem cseréltek kijelzőt,hogy alul a két sarkán volt egy-egy tűhegynyi sérülés.Gyári szoftver és play alkalmazások voltak a telefonon.A felmásolt fájlokat átvizsgáltam a gyári és számitógépes viruskeresővel.Azért az kérdés maradt bennem,hogy miért irnak a munkalapra olyat amit nem cseréltek?Illetve mi okozta a hibát?
-
feroooo31
tag
Sikerült 6.0ra tenni de ugyanúgy újraindul. Szóval amíg nem volt nougat addig minden rendben volt. Most vihetem szervizbe!
-
feroooo31
tag
Próbáltam downgradelni 6ra de az teljes csőd.El sem indul a rendszer.
-
feroooo31
tag
Valami alkalmazás lesz a bibi!Mert semmit se telepitve nem volt gond vele 3 órán keresztül!
-
feroooo31
tag
Á ugyanaz a hiba!
-
feroooo31
tag
Hát mégse jó! Ennyit a Vodafoneról 👎👎👎
-
feroooo31
tag
Gyári visszaállitás, wipe chace és partition. Odin 3.11 a 3.12 helyett és most OK eddig!
-
feroooo31
tag
4x
-
feroooo31
tag
Valami gáz van, mert ma már 2x indult újra magától!
-
feroooo31
tag
Én feltettem a magyar vodásat. Az az egy start alkalmazás elfér a Telekomos telómon. Csak frissítettem nem volt visszaállitás.
-
feroooo31
tag
Van egy kis problémám és remélem házilag megoldható.Használat közben a google leáll hibaüzenet után a készülék totál lefagyott és semmilyen gombra nem reagál így hard resetet se tudok csinálni.Számitógépre rádugva sem reagál.Van esetleg valami házi megoldás?Légyszives segitsetek!
-
feroooo31
tag
Valakinek előfordult az a probléma,hogy a töltés egyszer jó egyszer nem.Azaz valamikor gyorstöltés esetén a töltés 1-2 óra ami a százalék függvényében rendben van.De van amikor 3-5 órát ír és nem is tölti vagy óránként 1%.Szervíz lesz belőle?Volt már gyári visszaállitás rendszerfrissités is és nem oldotta meg a problémát!
-
feroooo31
tag
válasz
guriga1234 #5650 üzenetére
Igen engedélyezem meg anélkül is megnéztem és ugyanannyit írt ki.
-
feroooo31
tag
Gyári töltővel nagyon lassan tölt. Ami azt jelenti, hogy 4 és fél órát ír a teljes feltöltésre! Csináljak egy gyári visszaállítást? Vagy szervíz? Másik töltővel 50 perc. Csak az a gond, hogy bekérik a telefont is,mert olyan hülyék, hogy nem tudják kiszűrni, hogy a töltőfej a hibás. 2 hétig meg nem tudom nélkülözni mert a munkámhoz kell!
-
feroooo31
tag
válasz
Ghostman78 #4931 üzenetére
Én vettem. Szállítás alatt van. Wishen vettem 12$-ért.
-
feroooo31
tag
-
feroooo31
tag
Hol tudok beszerezni ingyen betűtípust? Ami kompatibilis is!
-
feroooo31
tag
Telekomosok frissítés is elindult!
-
feroooo31
tag
Van valahol valami leírás, hogy milyen változások lesznek a 6.0ban?
-
feroooo31
tag
http://www.aliexpress.com/item/BOBOVR-3D-VR-Glasses-Xiaozhai-II-Virtual-Reality-VR-Head-Mount-Google-Cardboard-Oculus-Rift-Gear/32416670434.html?spm=2114.01010208.3.2.NyaGYO&ws_ab_test=searchweb201556_9,searchweb201644_4_505_506_503_504_10032_10020_502_10001_10002_10017_10005_10006_10003_10021_10004_10022_10018_10019,searchweb201560_3,searchweb1451318400_-1,searchweb1451318411_-1&btsid=5b9b75fc-531c-4f73-951a-8d4b987136cd
Mondjátok meg légyszives,hogy ez a szemüveg miben különbözik vagy miben rosszabb,mint az eredeti gear vr?
-
feroooo31
tag
Újraindítàs után jó volt az ujjlenyomat olvasás aztán mintha elfelejtette volna, így sima húzás felodàssal feloldom a telót.
-
feroooo31
tag
válasz
tomee007007 #4579 üzenetére
Jó közben rájöttem, hogy el kell telnie egy kisebb időnek miután lezártam a képernyőt.
-
feroooo31
tag
Beállítom, higy a feloldás ujjlenyomat legyen. Ujjlenyomat meg van adva de simán fel lehet oldani a telefont! Mit csinálok rosszul?
-
feroooo31
tag
Az edge képernyőre miket lehet rávarázsolni és hogyan? Kérem segítségeteket!
-
feroooo31
tag
Olyan gondom van,hogy a Chrome beta nem szinkronizálja a könyvjelzőket. A beállításoknál koppintok,hogy szinkronizálja de nem csinál semmit.
-
feroooo31
tag
166.000Ft jó ár egy ilyen készülékért? Telekomnál veszem előfizetésre. Illetve függetlenül adják? Mert a Z3 compactom azt függetlenül vettem a Telekomnál.
-
feroooo31
tag
Illetve akkumulátor átlagos használatnál mennyit bír?
-
feroooo31
tag
Sziasztok! Szeretnék ilyen telefont venni. Pár szóban összefoglalnátok milyen tartozékokat vegyek hozzá illetve kiegészítőket?! Lehet konkrét jól beváltak is, linkekkel! Előre is köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- iPhone topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Trollok komolyan
- TV antenna és jelerősítés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest