- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Valami gáz van, mert mindenki panaszkodik a rendszerre. A múltkor én is elmentem inni a haverokkal, 94%-kal mentem el otthonról, és éjfélkor már 11% volt...
-
kentucky
őstag
Én sem értem, de kb. egy hete merül mint a bajnok. Volt hogy elmentünk este inni, és éjfélre 100-ról 0-ra lemerült.
-
kentucky
őstag
Hali! Telekomos készülékek mennyire függőek a valóságban?
-
kentucky
őstag
válasz
szata.68 #5828 üzenetére
Adatátvitel nem működik? Én a helyedben azt csinálnám, hogy totál csontra lemeríteném, de annyira, hogy még csak a lemerült akku kép se jöjjön be, és amikor kérdik mi a baja, akkor mondod, hogy semmilyen töltést nem vesz, hátha nem próbálják meg vezeték nélküli töltőre rárakni, és szépen gond nélkül cserélik.
-
kentucky
őstag
Spigen Neo Hybrid Crystal Clear-t vagy Ultra Hybrid Crystal Clear-t ajánljátok inkább? Esetleg még másik áttetsző tokot is ajánlhattok
-
kentucky
őstag
válasz
unicumnext #5782 üzenetére
Köszi! Csak gari miatt volt kérdéses
-
kentucky
őstag
Telekomos készülékre fel lehet rakni garanciavesztés nélkül a legfrissebb független ROM-ot? Azért kérdem mert borzasztóan idegesít a telekomos logó bekapcsoláskor.
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Mai nappal én is csatlakozok az S6 Edge táborához. G4-re kaptam csereutalványt, és így kaptam meg a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest