- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
válasz
freezespider #6416 üzenetére
Tisztelt önérzetes önjelölt megmondó ember,ha a fórumtárs hozzászólásában találsz egyetlen egy segítség kérésre utaló szótagocskát is,nyilvánosan kérek tőled elnézést...
[link]
De addig.... -
toompa
őstag
válasz
freezespider #6416 üzenetére
Jesszus! Van baj!
-
mati12
senior tag
válasz
freezespider #6414 üzenetére
És neked ahhoz amit én....? Óvoda,esküszöm óvoda....!
Ja és ha nem tűnt volna fel itt szinte mindenkinek egy vakamikor negyedmillíóba kerülő telefonja van,és mégsem hisztiznek ha valami gond van vele. -
toompa
őstag
válasz
freezespider #6412 üzenetére
Ha én kínlódnék a drága telefonommal,addig vinném szervízbe amíg meg nem csinálják vagy ki nem cserélik. De nem vagyunk egyformák.
-
icemad
nagyúr
válasz
freezespider #6336 üzenetére
A két telefonon ugyanazzal a gmailes címmel lépj be, és legyen fent a google drive program is. Nekem így működik. (s6 edge és Xiaomi Redmi 1s)
-
Kékes525
félisten
válasz
freezespider #6241 üzenetére
Lehet, hogy ráférne egy factory reset, ha a szokásos javítgatással próbálkoztál.
-
zoli_suzuki
újonc
válasz
freezespider #6241 üzenetére
Valahogy tervezett Samsung betegségnek tűnik.Ezzel akarnak rávezetni,hogy vegyen az ember másikat.
-
Karcsi1964
tag
válasz
freezespider #6017 üzenetére
Felfrissítették a szoftvert. Ugyanolyan maradt. Gondoltam egyébként.
-
bounty123
őstag
válasz
freezespider #6016 üzenetére
Mivel legtöbbször cserélnek szerviznél, igazából ez inkább jelent előnyt szerintem, hisz új alkatrészek vannak a telóban, jó eséllyel tovább fogja bírni, mint egy használt
-
Karcsi1964
tag
válasz
freezespider #6011 üzenetére
A Váci út 30-ban történt mindez? Mert én velük beszéltem, és elsőnek szoftver cserét ajánlottak fel. Értelek én, de mit tehetünk, ha rossz? Mi nem tudjuk megjavítani. Egy szakszerviz csak ért hozzá. Személyesen fogom bevinni, és ha másodszor is rossz lesz, cserét fogok kérni.
-
Fehercsoki
aktív tag
válasz
freezespider #6011 üzenetére
Az miért baj ha tele van a garanciafüzet?
-
icemad
nagyúr
válasz
freezespider #5705 üzenetére
A kijelző villogás és a gyenge akksiidő szoftveres gond. Nem hardveres. Másoknál is jelentkezik.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
freezespider #5700 üzenetére
nagyon egyszeru !!
1. kell Root
2. telepited a Flashify3.azon belul [telepitesz vele] egy TWRP Recovery-t {okositott, touch Recorery} !
4. telepited ezt a Romot. -
Ákkk
addikt
válasz
freezespider #5700 üzenetére
Ha ezt felrakod már nem lessz garanciád mivel root kell hozzá és knox ugrani fog.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
freezespider #5695 üzenetére
felteszed a CarHD Rom -ot, {22.1} es telepiteskor bevalasztod ezt a kernelt.
_
_http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6-edge/development/rom-carhdrom-1-t3111519
_
_ -
Taknyoshal
tag
válasz
freezespider #5612 üzenetére
Nem ajánl fel frissítést.
-
Taknyoshal
tag
válasz
freezespider #5612 üzenetére
Köszi megnézem mi is ez pontosan!
-
freezespider
tag
válasz
freezespider #5486 üzenetére
Uppsz!
A Google Play Áruházban rámentem az egyebekre, és ott a frissítések eltávolítására. Visszaállította gyárira.
Ezt kellett? -
madgie
titán
válasz
freezespider #5481 üzenetére
Ott van a linken
Nyomsz egy eltávolítást a Play Áruházba na google-re és akkor leszedi a frissítéseket róla, gyári állapotba kerül vissza. Mondjuk énm nem vettem észre különbséget így sem, készenlétben merül a telefon.
-
Nite
őstag
válasz
freezespider #5449 üzenetére
igen, probald ki nekem eddig bevalt
-
Soltee
tag
válasz
freezespider #5444 üzenetére
Már én is megbantam h ilyen telefont vettem. Sok féle volt már de ennyire gáz még 1 sem. Én sem merek hozzáérni mert azonnal merül. Gyakorlatikag nem lehet használni. Kiprobaltam h letiltok pár dolgot és mindent kikapcsolok. Úgy birja, csak akkor kb. egy 3310-es szintjén van... Egyszerűen vicc ez a telefon... Sajnos.. ja és a kamera! Pffff... automatán ok, de az éjszakai mód... bármelyik 'kinai' generaciokkal jobbat csinál. Mind1 nem is húzom fel magam...
-
Nite
őstag
válasz
ugy nez ki a merules szoftveres gond, atmeneti megoldas, hogy feltoltes utan inditsd ujra a telefont!
-
mati12
senior tag
válasz
Ha esetleg vigasztal (gondolom nem) nekem se tudtak nano sim-es cseretelefont adni a győri Samsung szervízben.
Valami 5 forintos telefonnal akarta az ügyintéző hölgy kiszúrni a szememet,nem kis meglepődéssel az arcán,hogy én egyáltalán cseretelefont szeretnék az Edge helyett. -
guriga1234
addikt
válasz
freezespider #5430 üzenetére
Az alkalmazáskezelőben tudod megtenni. Amit nem akarsz használni, azt letiltod. Én nem szeretném neked megmondani, hogy te hogyan használd a saját telefonodat és miket tilts le, ezt neked kell tudnod.
-
Ákkk
addikt
válasz
freezespider #5073 üzenetére
Sima s6 fórum az összefoglalóban le van írva és kép is van.
-
subset
senior tag
válasz
freezespider #5073 üzenetére
Ezek szerint a "telefon menüjéből" csináltad a resetet - ami nem tudom de lehet, hogy amúgy is csinál cache formázást. Csak rákérdeztem....
Nálam okosabbak biztosan megmondják.Recovery módban biztosan lehet (persze a data-val együtt).
Bocs a nyelvleckéért de csak angolul találtam hirtelen, így lehet oda kerülni:Power Down the Galaxy S6
Press and Hold the Power Button, Volume Up Button and the Home Buttons at the Same Time
Continue Holding These Buttons Until You See Some Blue Text at the Top
When You See the ‘Recovery Booting….” Text, Then Let Go of These Buttons
Wait Until the Galaxy S6 Fully Boots into the Recovery Mode -
subset
senior tag
válasz
freezespider #5071 üzenetére
Elméletileg jobb kellene, hogy legyen az akku idő mm alatt...
A beállítások - alkalmazások - alkalmazáskezelő alatt tudod a legegyszerűbben letiltani azokat az alkalmazásokat amiket nem akarsz használni.Tipp:
A cache partíciót is formatáltad a hard reset alkalmával ? -
icemad
nagyúr
válasz
freezespider #4930 üzenetére
Hollandiában élek. Itt vettem a Kruidvat boltban. Van rajta gomb és állítható a lencsetávolság is. [link] Itt megtalálod bal oldalt középen. Ennyi pénzt bőven megér...
-
Solange0818
csendes tag
válasz
freezespider #4883 üzenetére
köszönöm
-
subset
senior tag
válasz
freezespider #4846 üzenetére
Szia,
Konkrétan nem tudom a választ a kérdésedre.
Annyit fűznék hozzá, hogy szerintem érdemesebb mindent "manuálisan" lementeni aztán egy szűz rendszerre visszapakolgatni a cuccokat az smseket, hívásnaplót. Tiszta sor, hogy a beállításaid és még csomó dolog "elveszik" de kapsz egy tiszta rendszert a visszaállításból származó esetleges bugoktól mentesen.
A vibert-is elméletileg le tudod menteni -
subset
senior tag
válasz
freezespider #4437 üzenetére
...hol "kezdték meg" ? Koreában ? Azt már régóta tudjuk.
-
Markizmark
addikt
válasz
freezespider #4439 üzenetére
"most"
Azért addig fogunk még aludni párat, sammobile firmware-k között még semmi nyoma.
-
Valkűr
addikt
válasz
freezespider #4437 üzenetére
Ez most mi akar lenni?
-
subset
senior tag
válasz
freezespider #4389 üzenetére
...lehet, hogy automatikusan frissítette magát, és nem nézted meg az értesítést róla !?
Nálam tegnap este megint frissítette magát a progi, pont az általad tapasztalt bugra jött ki a javítás - elméletileg !
Frissítsd, hátha tényleg megjavul. -
Valkűr
addikt
válasz
freezespider #4389 üzenetére
Attól még az automata frissítés a már feltelepitett szoftvereket frissíti. Barmelyikkel összeakadhat. Ne egyből a telefont okoljuk, főleg ne az Android esetében ahol tudjuk, h alapból gyerekbetegségekben szenved. ☺
-
madkiller
őstag
válasz
freezespider #4376 üzenetére
Pedig ki lehet kapcsolni, az appban beállitások majd app widget beállítások, majd ott vedd ki a pipát a főképernyő mellöl.
-
subset
senior tag
válasz
A nemrégiben 2-4 napja kiadott frissítéssel jött ez a feature.
Kb. a második "szellemeskedése" után az alkalmazáskezelőben letiltottam, azóta békén hagy.
Mondjuk nálam azért nem fagyasztotta le a rendszert... -
Valkűr
addikt
válasz
Akkor pedig nincs más hátra mint előre, valamivel összeakadt ...Csinálj egy gyári visszaállitást.
-
Valkűr
addikt
válasz
freezespider #4374 üzenetére
Akkor állitsd be, az országoknál alul ott az egyéb ország. Ha pedig nem kell akkor a föképenyőn tartsd rajta az ujjad és huzd a kukába. De tuti nem attól fagy le a telefon. Nálam simán megy.
-
Ákkk
addikt
válasz
freezespider #4370 üzenetére
A távkapcsolóra Peel smart remote ra gondolsz?☺
Ki lehet kapcsolni a programon belül a beállitásokban. -
szecska24
tag
válasz
freezespider #4370 üzenetére
Ez szerintem a Peel Smart Remote ikonja. Tiltsd le, ha nem használod, vagy az alkalmazáson belül tudod állítani, hogy kezdő képernyőn ne jelenjen meg az ikonja.
-
Apollo_21
addikt
válasz
freezespider #4356 üzenetére
Ez nálam kb talán 1 hete, írtam is ezügyben ide, azóta lassú is a telóm, mert kb akkortájt jött vmi javító frissítés pár száz mega volt. Rr3 azóta van h durván akad, kb jatszhatattlan, random produkál, képernyő nem ébred fel....nyomom vagy 5x a középső gombot semmi, oldalsórá 2-3-ra reagálja le . És láthatóan lassú, majd magára talál. ... se a tàrhely se a ram ilyenkor nincs tele.
-
freezespider
tag
válasz
freezespider #4201 üzenetére
Bocsi, megvan. A hívás elutasítása ahol kell.
Köszi még egyszer -
mati12
senior tag
válasz
freezespider #4197 üzenetére
Ja azt elfelejtettem,hogy én 6.1-es romon vagyok,ezek szerint az előzőnél akkor máshol van ha van.
-
mati12
senior tag
válasz
freezespider #4195 üzenetére
-
mati12
senior tag
válasz
freezespider #4193 üzenetére
Telefon-egyebek-beállítások-hívások blokkolása.
-
2008Kft
tag
válasz
freezespider #3958 üzenetére
Elvileg jan 18. De hát kitudja...még megy a béta teszt periódus...
-
Valkűr
addikt
válasz
freezespider #3959 üzenetére
Ez a videó mutat néhány dolgot mind a két programról...
-
bounty123
őstag
válasz
freezespider #3873 üzenetére
A fb messengernek van olyan beállítása, hogy minden kapott képet mentsen le a telóra. Az a tippem, hogy neked ez aktív. A galéria pedig minden képet mutatni fog, ami a telefon háttértárán van.
-
Apollo_21
addikt
válasz
freezespider #3565 üzenetére
Mortal kombat X, real racing 3..igy elsőre ezek ugranak be amik fent is vannak
-
tomee007007
addikt
válasz
Real Racing 3, Dead Effect 2, Afterpulse, Modern Combat 5
-
icemad
nagyúr
válasz
Talán a real racing 3. Meg vannak ingyenes fps - ek is jó grafikával. De azokkal nem nagyon játszok.
-
znagy69
őstag
válasz
freezespider #3490 üzenetére
Telefon/egyebek/beállitások/egyéb beállitások. Itt az első lehetőségnél tudod állítani.
-
guriga1234
addikt
válasz
freezespider #3391 üzenetére
Volt már.
Amúgy meg 3373
-
icemad
nagyúr
válasz
freezespider #3365 üzenetére
Kapcsold ki az alkalmazás optimalizálást. Sokat nem jelent úgysem.
-
unicumnext
aktív tag
válasz
freezespider #3338 üzenetére
+1
nálam is ez van, remélem a következő frissítés megoldja. -
Wapmester
senior tag
válasz
freezespider #3299 üzenetére
Lementesz mindent ami fontos aztán 5 perc visszarakni pl gépről, a beállítások testreszabása 10 perc, nem olyan vészes utána már csak az alkalmazásokat tolod vissza persze más kérdés hogy ennyire fontos neked az az edge órakijelzés?
-
Wapmester
senior tag
válasz
freezespider #3296 üzenetére
A reset mindig megoldás
-
Wapmester
senior tag
válasz
freezespider #3294 üzenetére
Miután behozod a lezárt képernyőn fel-le simogatással aztán jobbra-balra simogatással is lehet váltani hogy mit mutasson, próbáld még azt ki normális esetben mindig kéne mutatnia az órát mert az alap, ha továbbra sem megy nálad nincs valami rendben, lehet szoftverfrissítés után beakadt valami kell majd egy hard reset.
-
Wapmester
senior tag
válasz
freezespider #3288 üzenetére
Edge képernyő/információfolyam/hírcsatornák kezelése ott pedig csak balról az elsőt jelöld ki a többit ne jelöld be.
-
mati12
senior tag
válasz
freezespider #3273 üzenetére
Akkor mi történik ha a Beállítások-Edge képernyőn belül ráböksz a frissítések keresésére? Illetve melyik verzió van jelenleg a készülékeden?
-
Wapmester
senior tag
válasz
freezespider #3272 üzenetére
lehet az rss hírek be vannak állítva az Edge képernyőre , ha a beállátásoknál az rss izéket kikapcsolod akkor csak az időjárás és az óra fog látszani.
-
icemad
nagyúr
válasz
freezespider #3251 üzenetére
Ha lezárt képernyőnél fel le simítasz, akkor ugye előjön az edge képernyő. Amikor ez megjelenik, jobbra/balra húzva változtathatod a megjelenő információt.
De miért nem egyszerűbb a home gombot megnyomni, ha az időre vagy kíváncsi? Ez az edge képernyő szerintem tök felesleges... -
Wapmester
senior tag
válasz
freezespider #3251 üzenetére
az Edge alkalmazás a legújabbra van frissítve?
-
Wapmester
senior tag
válasz
freezespider #3241 üzenetére
Próbáld meg kikapcsolni az edge funkciót teljesen aztán indítsd újra a telefont, mennie kéne a funkciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest