-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
::Trunks::
senior tag
-
Harlequin
tag
válasz
Wapmester #3676 üzenetére
A spotify egy online adatbázis, minden egyforma minőségben jön le, de offline is elérhetőek a listáim.
És be van kapcsolva a normalizálás, de akkor nem a szám közepén hangosodna fel szerintem. illetve most épp ki van kapcsolva, tehát nem értem.
Csináltam olyan cache izét, meglátjuk. -
Cold5
senior tag
válasz
Wapmester #3623 üzenetére
Tokban hordom ráadásul nem is rosszba (Lucrin). De nem tehetem mindig abba, mikor leteszem valahová a telefont.
A szilikon tok nekem nem tetszik. Mindig bőr tokom volt: Beyza, Lucrin, Vaja pouch fajta.
Nincs szerencsém ezzel a telefonnal... Kapok egy újat megint, adom is el...
-
-
Katsu
aktív tag
válasz
Wapmester #3235 üzenetére
Hali.
A független telefon is román IP címmel van és az működik. Inkább a fw különbséget tudom okolni. Lehet felrakok rá egy független fw-t, ha a párom engedi. :-) Hisz mégis csak az ő mobilja. :-) Minden esetre köszönöm az ötletelést. Bár most hogy belegondolok nem biztos hogy a telefon a ludas. Hisz ha a laptopról bejelentkezek az ő google fiókjába, akkor ott is jelentkezik ez a különbség a play áruházban.
Na mindegy. Kiderül ha hazaértünk. :-)
Üdv: Katsu
-
Katsu
aktív tag
válasz
Wapmester #3228 üzenetére
Szia,
Köszi a választ. Én is ilyesmire gondoltam. Ki lehet kapcsolni ezt az átállást?
Azért nem használom a független telefonon, mert az az enyém. A függő meg a páromé. Neki van rá szüksége. A böngészőben nem tudunk telefonról valami miatt belépni. Hiába írjuk be a szükséges adatokat. Persze minden más oldal hibátlanul fut. Az oldalon meg csak egy link van a play áruházra. Azt használva meg nem találunk semmit a függő telefonon. Ördögi kör. :-)Üdv: Katsu
-
KovA
tag
-
szata.68
senior tag
válasz
Wapmester #3117 üzenetére
Az ujjlenyomatolvasót csak akkor bukod,ha a KNOX-ot érintetlenül akarod hagyni. Igazából túlzottan nem merültem el ebben,mert én tudtam,hogy kellenek a friss romok,és az ujjlenyomatolvasó az meg csak a knox kisütésével lehetséges. (most még)
Jól olvastad. De amúgy még az android pay sem fog menni rootolt gépekkel. -
Kékes525
félisten
válasz
Wapmester #3041 üzenetére
Úton a biztonságos Android! Havonta érkeznek majd a biztonsági frissítések!
"Ennek érdekében a Samsung eszközei is részesülnek majd a havonta kiküldésre kerülő biztonsági frissítésekben, ráadásul a felbukkanó, biztonsági kockázatokat jelentő hibákat is gyorsabban orvosolják majd, mint eddig."
-
Apollo_21
addikt
válasz
Wapmester #3009 üzenetére
Ez egy szép cikk..de úgy tudom..és ez szinte biztos hogy 1000%, hogy minél többször merited le mondjuk 10-15%ig és utánna maxra töltöd annál nagyobb az akku élettartama..namost ittmeg azt írja h minél gyakoribb töltéseket javasol..bullshit..pont h az nemtesz neki jót h 5-10%okat rátöltök..ez biztos..!
A töltéstől melegedés meg sztem 9ből 9töltővel fentáll...mondjuk nem extrém meleg a sajátom...épp ezért nemis töltöm csak adatkábellel gépről.
-
Kékes525
félisten
válasz
Wapmester #2821 üzenetére
Itt azt írják, hogy több mint 5W. Samsung Galaxy S4 wireless töltő hátlap és Samsung Galaxy S4 Wireless charging kit 40-78% kedvezménnyel
Az input az 5V/2A, azaz 10watt. -
Apollo_21
addikt
válasz
Wapmester #2698 üzenetére
Hátja...nemis értem ezt a fekete dolgot énsem...
Akitől a sajátom van" fekete "...mondom ember ez nem sapphire black hanem inkább vmi baromi sötét kék ami a napfényben látszódik csak...vagy vmi..
NeNe most tuti megne mondjam már neki hogy ez idáig is kék volt mert hülyeség
Én speciel örülök neki -
gretzky77
veterán
válasz
Wapmester #2579 üzenetére
Őszintén szólva nem sokat használtam az előző rommal így nem nagyon tudom hasonlitgatni illetve én nagyon sokat nyuzom a telót és sokat ülök autóban ahol tudom tölteni.
4850 oc a kamerával ez normális,így oldották meg sajna. Ha langyos az szerintem nem gáz de sokmindentől függhet.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Önerő nélkül - RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. XIAOMI G34WQi
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest