- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
hogy nyomatod a pc játékokat? esetleg egy beszámolót kaphatnánk? a gear vr topikban pont most volt ez a kérdés
-
spanglee001
addikt
valakinek van itt gear vr? a kérdésem ha tokban van a teló akkor is belemegy a vr szemüvegbe?
-
spanglee001
addikt
a wireless töltők, nem károsítanak semmit minden frankó velük? mekkora árammal töltenek, ritka az amelyiknél megvan adva. van ebayon már 600ft ér vezeték nélküli töltő
de a gyári samsung 2k a fast charge 3k ami magyarba legolcsóbban 13k
nincs s6om amúgy csak jövőhéten veszem át az s7et, és gondolom sok eltérés nincs köztük.
-
spanglee001
addikt
és amit mások is kérdeztek de nem találtak választ, hogyan tudom meg, hogy már lekopott/meggyengült a bevonat. nem lesz e rosszabb az érintés/ujlenyomat/kamera érzékelés, ha már 10+ réteg van a telón ha 3-4 havonta van kenegetve? vagy eltávolítható e valamilyen oldószerrel? a sima fólia feljön e a telóról a sarkoknál a kerekítés miatt?
-
spanglee001
addikt
akkor ezek hímes tojás telók
gondolom a gear vr-ba jól mutatna egy karcos kijelző
láttam s7 unboxing videót t-mobilost, víz alattit, meg földre ejtegetőset s7 ből ott bírta a strapát. na remélem nem lesz gond. ez a vezeték nélküli töltés s6nál is volt már vagy csak ennél lesz? bármilyen vezetéknélküli töltő jó, vagy csak az aranyáras szamszung? -
spanglee001
addikt
sziasztok galaxy s2őm volt utoljára
változott valami?
előrendeltem az s7 edget, arra lennék kíváncsi, az s6 tulajoktól, hogy mennyire kell óvni ezeket a telókat, karcolódik törik? gondolom az s7 is hasonlóan fog viselkedni.
nem vagyok samsungpárti igazán, de kell a víár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest