- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIstvan4
tag
válasz
csabyka666 #9789 üzenetére
Hali!Aksi terhelő app nincs rá telepítve?
Fura,hogy a végén hamar lekapcsol.Van aksimérő app
Az minden fesz áram fogyasztást kiír.Ampere a neve az appnak.
Valószínüleg aku hiba. -
Csarli85
aktív tag
válasz
csabyka666 #9711 üzenetére
Az enyémen is 7-es van már. De az 5-sel gyorsabb volt,jobban tetszett a felület (tudom lehet témázni, de nem ugyanaz) és én úgy láttam jobb képeket csinált. Az akksi már elég öregecske benne már amúgy is, illetve nem is elsődleges telefonként használom, ugyh az akkuidő annyira nem vágna földhöz.
-
icemad
nagyúr
válasz
csabyka666 #9705 üzenetére
Simán megoldható. Nálam a kocsiban van kihangosító és a fejegység is tud Bluetootht. A kihangosító van hívásra, a fejegység médiára állítva. Ha hívás jön lehalkítja a zenét, hívás végén vissza. Nagyon jól működik.
Ja, és automatikusan kapcsolódik minden mindenhez. 3 eszköz egyszerre tuti nem gond, mert ezek mellett okosórát is használok.
-
tomee007007
addikt
válasz
csabyka666 #9550 üzenetére
Az aksihasználat grafikonját csak nem veri át -
tomee007007
addikt
válasz
csabyka666 #9547 üzenetére
Na most már megnéztem párom telóját
Most 3 éves hogy megkapta, gyári aksival van, mindig gyorstöltéssel használja. Most van 38%-on az aksi, 3nap 4óra készenlét mellett és 1óra 51perc kijelzőidővel....Na erre varjatok gombot
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabyka666 #9544 üzenetére
Nem fikázta senki. Nekem már több mint 2 éve van, és nem válok meg tőle szerintem soha. Viszont, de az akksi az kritikán aluli, ezt el kell fogadnunk.
tomee007007: Igen, csináltam, sőt azóta többször is. Egy ideig használ amúgy.
Hát gyorstöltőn van nálam, és igen, az baromira csökkenti az akksi élettartamát... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabyka666 #9529 üzenetére
Szerintem is jó az a tok. Én is venni akarok majd egy olyat.
Használd egészséggel a párost. -
ZGO
tag
válasz
csabyka666 #9529 üzenetére
Használd egészséggel, és tartson Sokáig!
Én alaplapot keresek bele, hogy újra éleszthessem a sajátomat (ésszerű áron)
Ezt nem lehet csak úgy kidobni -
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabyka666 #9464 üzenetére
Ha a gyári navi erre nem képes, akkor nézz utána hogy alternatív (Play áruházból) navi megoldaná-e a problémád.
-
Attila8006
aktív tag
válasz
csabyka666 #9371 üzenetére
mindig újra be kell írni.nem értem miért
-
Marquess
tag
válasz
csabyka666 #9340 üzenetére
Hali
Nem tudom most már nagyon megszerettem a Samsung márkát,mert elég minőségi....Eddig Lg-m volt azthittem annál jobb nincs is,de mióta a S6e használom,alig teszem le... Igazából ha már lecserélném akkor
V30-ra vagy S7Edge-re cserélném...Csak sajna S7e hangszórója állítolag gagyi....Max 5,5 Colos telefont vennék 6 az már túl sok...! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabyka666 #9348 üzenetére
Most majd csinálok factory restet,és megnézem úgymond tiszta rendszerrel. Valószínű, hogy a Facebook, meg az többi ilyen akkumerítő program a felelős.
Csak tudod, van itt páromnál egy A5 2017, ami a megjelenésekor lett vásárolva, már vagy másfél éves, agyon van nyüstölve, a gyerekek azzal játszanak egész nap, fent van rajta kb. 40 program, és játék, és szó szerint még az utolsó 3%-ot is 1 órahosszába telik lemeríteni. Másfél éves leharcolt akkumulátorral kb. 2-szer akkora a kijelzőideje mint az S6-nak. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
csabyka666 #9346 üzenetére
Végül is igen. Túl nagy lépésekben egyébként sincs már fejlődés a verzióknál. Nem kell a kardunkba dőlni. Az akkumulátor az ami irritáló. Nemrég cserélték szervízben, de ugyan olyan szar az egész..... Az első 1-2 héten még azt mondtam, talán megérte a 10K-ót. De most azt hogy felesleges volt az egész. Nagyon rossz.....
ha otthon vagyok és sűrűbben nyomkodom, akkor fél fényerőnél is, naponta 2-szer töltöm. Ez több mint gané..... Úgy hogy menni fog nemsokára a háztól. Nekem ne számoljon visszafelé a szemem láttára úgymond új akksival..... -
icemad
nagyúr
válasz
csabyka666 #9250 üzenetére
Így van. A gyári visszaállítás töröl mindent.
-
icemad
nagyúr
válasz
csabyka666 #9242 üzenetére
Honnan rendelted? Az alpha centaury-ról?
Én is rendszeresen rendelek Kínából, de két hét alatt minden itt volt eddig. -
icemad
nagyúr
válasz
csabyka666 #9240 üzenetére
Egyrészt jobban melegszik qi töltőn, mint vezetékes töltésnél. Másrészt otthon nem használod navigálásra. Nyáron, napsütésben ehhez még hozzájön, hogy feltolja a fényerőt is. Az jó megoldás, ha hosszabb egyenes szakaszon kikapcsolod a kijelzőt.
-
Ákkk
addikt
válasz
csabyka666 #9238 üzenetére
Kocsiba qi töltő nem igazán jó ötlet főleg az s6 szériához sajna vagy nem tölt vagy pillanatok alatt tulmelegszik a telo nyáron navi esetén használhatatlan, az s7 pld már jóval jobb hűtés terén.. sajna az s6 gyengepontja az aksi...
-
icemad
nagyúr
válasz
csabyka666 #9234 üzenetére
Kocsiban nem a legjobb a qi töltő. Nyáron könnyen túlmelegszik.
-
balika333
tag
válasz
csabyka666 #9233 üzenetére
Nem tudom mi történt vele, de sikerült. Köszönöm a segítséget
-
Ákkk
addikt
válasz
csabyka666 #9209 üzenetére
Hát felismeri csak ott nincsenek fent előre a kompatibilis driverek.
Más hamarossan lessz hivatalos oreo az s6 párosra és az n5 re is
-
fdani0807
tag
válasz
csabyka666 #9180 üzenetére
Igen. De már akkor is melegedett amikor csinálta a gyári visszaállítást. Eddig ezt nem csinálta.
-
kbyte1024
veterán
válasz
csabyka666 #9171 üzenetére
Amúgy ja eltudnad adni
nincs mit szívesen!
-
Ákkk
addikt
válasz
csabyka666 #9167 üzenetére
Eredeti spigen tokot már nehéz hozzá szerezni ha nincs valahol raktáron mert már nem gyártják kifutott termék.
Mint a legtöbb gyári tartozékot sem. -
kbyte1024
veterán
válasz
csabyka666 #9157 üzenetére
ilyen
-
kbyte1024
veterán
válasz
csabyka666 #9157 üzenetére
én egy Iphone boltban vettem
mármint főleg iphonokkal foglalkozó boltban. 5pénz volt de nagyon jó!
-
kbyte1024
veterán
válasz
csabyka666 #9155 üzenetére
spigen
-
icemad
nagyúr
válasz
csabyka666 #9143 üzenetére
Holland Samu szervízben azt mondták, hogy hivatalosan nem lesz oreo. Hogy honnan veszik az infót, azt nem tudom.
-
Ákkk
addikt
válasz
csabyka666 #9097 üzenetére
Hát már itt is legtöbben a fórumokat hibák problémák megoldására használják ugyebár van user( ez van a nagyobb létszámban)és van hw hiba vegyél garanciális új telefont akkor az esetlegessen előfoduló hw hiba nem lessz a te költséged a legtöbben az innén onnén vett mókolt készülékek miatt szívnak.
Akinek problémája van vele azt itt találod mert akinek nincs fogalma sincs erről a fórumról mert már nem új készülék.
Amúgy az s6 szériát már nem gyártja a samsung kb 1.5 éve..... ami a boltokban kapható mind felújított vagy polcon maradt telefon.
A sima s6 és az s6e esetén sem volt sűrű ami a te problémád akinek volt azt garanciába cserélték de nem volt sorozatos tehát nem széria hiba. -
JoeYi
őstag
válasz
csabyka666 #6248 üzenetére
nekem is vágta. Raktam rá 2 dolláros szilikon tokot, amitől kényelmes lett, plusz a hátulja se csúszik.
Egyébként nekem az fm rádió meg a kivehető akksi a kritikám s6-al szembe (S2-ről váltottam).
Valamint mostanság heti 1x néha csak úgy újraindul...
-
Ákkk
addikt
válasz
csabyka666 #6250 üzenetére
Veszel rá egy spingen neo hybrid tokot így védve és fogás szempontjából se lesz vele gondod.
Vagy s7 de elég csúszós az is tok nélkül. -
icemad
nagyúr
válasz
csabyka666 #6248 üzenetére
Én vettem rá 2 eurós tokot, ezzel kb 1 centi vastag. Így már jó.
-
Darko
senior tag
válasz
csabyka666 #6245 üzenetére
Legalább érzed hogy a kezedben van, meg tud "akadni" a tenyeredben, S7E-nél javítottak rajta, na én ennél érzem úgy hogy csúszkál a kezemben mint egy darab jég.
-
szentkuti11
addikt
válasz
csabyka666 #6218 üzenetére
Ha nem gyári hibás a mobil és nem megy naponta 20 órát maximum fényerővel ugyanaz a kijelzőn, akkor nem jellemző, ebben a topikban sem láttam 3-4-nél több esetet, pedig elég sok fórumtárs használ S6 edge-et.
-
znagy69
őstag
válasz
csabyka666 #6209 üzenetére
Erről beszélek, bár mely régiós rom felmehet rá. Pl xeh ahol nincs szolgáltatói sallang. Csak a régió kód mászik el (csc). A T esetében portugál lesz. Frissülni is csak akkor fog, ha a portugál rom frissül.
-
znagy69
őstag
válasz
csabyka666 #6207 üzenetére
Gondolom a független romra gondoltál, ami feltehető csak a csc elmászik és macera a T-t vissza tenni.
-
bounty123
őstag
válasz
csabyka666 #6205 üzenetére
Vannak T-s appok, de mit számít? A telefon kaszott gyors, nem lassul így se, én egyszerűen nem foglalkozom velük. Disable-re bármelyik tehető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Egyedi ékszerdobozka
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest