- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
subset
senior tag
XEH -ra is megjött tegnap a frissítés
-
subset
senior tag
B.U.É.K. minden kedves S6E tulajnak is !
-
subset
senior tag
válasz
Tailor21 #8886 üzenetére
Nálam hibátlan a gyári billentyű, nem hallottam, hogy sokaknál lenne ilyen.
A mobilnettel sem szokott és nem is volt gondom.
Az ujjlenyomat érzékeléshez meg kell először nyomni a gombot, hogy a kijelző/telefon felébredjen, utána lehet csak használni.
Tipp: a gyakran használt ujjaidat többször is tanítsd meg neki.
Nálam minimum 10-ből 9x nyit.Sz.sz. mielőtt lezárom a telefont ki szoktam ütni a futó alkalmazásokat, 2 pöttyintés az egész.
Az akkuidővel is meg vagyok elégedve 2-3 naponta kerül töltőre - de itt nagyon sok múlik ugye a felhasználói szokásokon. -
subset
senior tag
válasz
#20749568 #8866 üzenetére
Nekem is októberi lett a biztonsági javítási szint - ugye az az ASL
És a wifim is jó - ahogy említettem az előzőekben.Amit nálad tölt le arról szerintem nem lehet infónk, ugyanis ilyen verziót még a sammobile.com -sem látni.
Nálam a PDA G925FXXU5EQJ2 és CSC G925FOXX5EQJ1 -el nincs gond a wifivel. XEH a régiókódja a készülékemnek.
A Tiéd milyen ? -
subset
senior tag
-
subset
senior tag
XEH-ra is megjött kb. 2 napja. 250Mb körül volt a mérete.
Aug 1. a biztonsági jav. szint. -
subset
senior tag
Látom újabb kamerás hiba
Nálam hallani, hogy "lötyög", de gondom még nincs belőle, szépen fókuszál....
Jövő év elejéig garanciális még, érdemes lehet kicseréltetnem ? Javított verziót tennének bele ? Nem tudom mennyire nézegetik, kibukna-e, hogy még ellátja a funkcióját ?
(Független, premium store-ban vásárolt) -
subset
senior tag
Lehet úgy is navigálni hogy nem nézem hanem hallgatom a telefont.
Persze jó a vizuális visszajelzés, de az út nagy részében nem azt kell nézni (szvsz), hogy milyen szépen halad a pozícióm a virtuális térképen - pl. 170km-en keresztül egy autópályán......úgy is pofázik ha ezt-azt kell csinálni - persze ha hallod mit akar.....
A pontos megérkezésnél szokott elkelni a segítség legalábbis nálam - akkor meg bekapcsolom a kijelzőt- akár. -
subset
senior tag
Tegnap éjjel frissült a Magyar független (XEH) 7-es...
(Valószínűleg csak biztonsági javításokat tartalmaz) -
subset
senior tag
Most látom, a 32Gb MM-ben 110 ropiért elérhető Tré töltögetős kártyával.
-
subset
senior tag
válasz
Mikeee89 #8282 üzenetére
Újabb példa a fr esetenkénti szükségességére...
Nem mellesleg pont a napokban panaszkodott 2 ismerősöm S6 és 7.0 frissítés utáni merülési/melegedési gondokra - nekik is a fr lett ajánlvaVcf-et csak a belső tárhelyre tudsz exportálni és importálni is csak onnan lehet. (*.vcf file a tárhely gyökerében)
A sim-re is tudsz exportálni és importálni is róla (korlátozott adatokkal = telszám/név).A "névjegyekben" nyomj az importálásra és válaszd a sim-et.
-
subset
senior tag
válasz
Kékes525 #8267 üzenetére
Attól, hogy esőben gyalogolsz és átnedvesedik a ruhád attól aztán semmi baja sem lesz az s6e-nek.
https://www.youtube.com/watch?v=LGBKmIlk52Q -
subset
senior tag
válasz
Apollo_21 #7999 üzenetére
Azt nem tudom (nem néztem anno) mit ígért az s6e és 7-es rom estén a samsung, gondolom a marketing duma, hogy megnövelt és optimalizált akku idő stb. - bár ezt maga a nougat is ígéri.
Sajnos akkor a szokásos, semmi sem lett belőle...én sem tapasztalako megugró teljesítményt, igaz eddig 2x töltöttem a 7-est ami nálam csak hétfő óta fut.
Az app-bezárást láttam már jó pár készüléken kevés tár esetén, ezek szerint a 7-es feature-k között ezt is megnyertük, bár csodálkozok, hogy eddig nem tett ilyet -
-
subset
senior tag
A Telenoros 7 nem tudom milyen, de a hét eleje óta használok egy 7-re frissült Magyar függetlent fr nélkül - fr hívőként. Igazából csak idő hiányában halasztottam az fr-t, de most már inkább egy kis teszt véget nem csinálom...
Eddig hibátlanul működnek azok a dolgok amik előtte is !
Mondjuk abszolút nincs telepakolva, sőt. csak kb. 25 általam telepített alkalmazásom van + ugyanennyi gyári amelyik letiltva.Szóval akinek "telepakolgatott", kesze-kusza a rendszere és frissítés után gondjai adódnak annak fr
Az update végeztével nem véletlenül ellenőrzi is az alkalmazásokat, hogy 7 kompatibilisek-e.
Főverzió frissítésről van szó, gyakorlatilag az egész rendszer lecserélődik - lehetnek gondok.A designt és az "alap dolgokat" is szokni kell a 6 után de ez más tészta...
-
subset
senior tag
-
subset
senior tag
A Magyar függetlenre XEH -ra is megérkezett végre a nougat OTA-n....
-
subset
senior tag
Lassan tényleg az egész "világon" kint van már a 7-es ....és igen, az XEH - azaz Magyar független még nem kapta meg.
Jó néhány Orange szolgáltatós még elkeseredettebb lehet, ők a napokban kapták meg a 6-os frissítésüket
Aki nem akar várni, annak odin 4 file ahogy mondják a kollégák. -
subset
senior tag
válasz
unicumnext #7782 üzenetére
Köszönöm a tippeket mindenkinek
Most már kivárom ha eddig bírtam, illetve shealth-ot is használom, ha jól tudom azzal szokott gond lenni. -
subset
senior tag
...nem értem, még mindig jönnek 6-os "frissítések" is az s6 edgére
Remélem ebben a hónapban már sor kerül végre a Magyar függetlenre is a nugátot illetőleg. -
subset
senior tag
válasz
Csarli85 #7727 üzenetére
OTA frissítésnél nem veszik el semmi.
De ! Minden adat min. akkor van biztonságban ha fizikailag legalább 2 különálló helyen megvan.
Mi van ha elszaródik v.mi frissítés közben, vagy leejted és széthullik, ellopják, elhagyod, stb. (na de ne történjen ilyen)
Illetve ajánlott hard resetet csinálni főverzió frissítés után (most azt kaptátok meg) - akkor ugye minden adat törlődik.Közben látom mások is hasonlókat írtak....
-
subset
senior tag
válasz
tomkranich #7616 üzenetére
Természetesen tök mind1 milyen sim van a készülékben
A firmware CSC kódja alapján jönnek az OTA frissítések.
Ezt például a "samsung phone info" app-al tudod lecsekkolni. -
subset
senior tag
Nem kell plugin a tc-hez, és állítani sem kell benne semmit ahhoz hogy lássa az mtp-s eszközöket.
Egyszerűen kitallózod az "Ez a gép"-et win10 hu esetén....anno "Sajátgép", ott ugyanazt látod mint amit az intéző. (Kis lefelé mutató nyíl az elérési út előtt a kék sávban)
Vagy, létre is hozhatsz egy parancsikont az eszközről és azt tallózod ki a tc-ben... -
subset
senior tag
Mindenképp a kábel a leggyorsabb ha az a cél...plugin nem kell, intézőből vagy tcommander-el másolhatsz.
Kevés adatnál ill. ha nem akarsz kábelezni akkor valamilyen androidos wifi file sharing app is szóba jöhet. -
subset
senior tag
Csak egy 6-os, biztonsági frissítés jött az XEH-ra. !
Lehet nem voltam 1értelmű az imént.
Kíváncsi vagyok ezek után mikor kapjuk meg a 7-est.....talán még ebben az évben ?! -
subset
senior tag
Ma reggel végre megjött az OTA frissítés az XEH -ra, de mégsem tudtam örülni neki.
A Visegrádi 4ek + a Román függetlenek is maradtak a 6-os Androidon !
Nagyon köszönjük samsung !!! -
subset
senior tag
válasz
philoxenia #7467 üzenetére
...a selyemúton
-
subset
senior tag
A Kaukázusiak és persze a ruszkik is megkapták már a 7-est a napokban....
Remélem(jük) a Magyar függetlenre is kitolják már végre. -
subset
senior tag
Azt egy kicsit nem értem, hogy jön ki a szolgáltatói (VDH) rom előbb mint a független (XEH) ?
-
subset
senior tag
Hétvégén XEH-ra is megjött egy ~350Mb-os update...
-
subset
senior tag
válasz
Raider1184 #7126 üzenetére
...ha ezt produkálja akkor valóban hardveres akku gondod van (cellahiba)
Gyors-töltést mennyit kapott élete folyamán ? -
subset
senior tag
Jól gondolom, hogy a sw frissítéseknek búcsút intenünk ?
Vagy csak nagyon dolgoznak az N-es verzión ? - ez persze csak vicc volt.... -
subset
senior tag
Nálam az új frissítéssel tűző napom már nem villog a kijelző, és azonnal reagál, nincs késés (egyből max.-ra állítja fényerőt)
Remélem másnál is megoldódott... -
subset
senior tag
válasz
hubertus33 #6069 üzenetére
...hát ma sem sütött a nap
majd ha igen, beszámolok
-
subset
senior tag
válasz
hubertus33 #6069 üzenetére
Holnap megnézem és jelzek majd, hogy sikerült-e javítaniuk....
-
subset
senior tag
válasz
hubertus33 #6067 üzenetére
Pontosabban mire gondolsz ?
Hogy erős napsütés mellett villog a kijelző max. fényerőn, vagy, hogy csak késéssel emeli meg a fényerőt mondjuk a zsebből elővéve ? -
subset
senior tag
válasz
bounty123 #5972 üzenetére
A 480 karakter a 3x160 karakterből adódik - 160 fér el 1db sms-ben, és tudtommal az így 3 felé tördelt sms-eket kezelik maximum a szolgáltatók hivatalosan. Nyilván anyagi és egyéb érdekekből van ez a korlátozás részükről.
Elméletileg igazad lehet, léteznek (léteztek) appok amik végtelen hosszúságú sms-t ígérnek...ki kell őket próbálnia a kollégának.
-
subset
senior tag
válasz
holtagx #5967 üzenetére
Erről nem a telefonod tehet, ez a hálózatok korlátoltsága miatt van így.
Max. 480 karaktert (angol abc) tudsz sms-ként küldeni - az emoji-k és ékezetes karakterek több "helyet" foglalnak.
Amint ezt meghaladod jelzi is, hogy mms-re váltott és már nem is karakterekben hanem mértben jelzi az üzenet nagyságát.
Sajnos ez van... -
subset
senior tag
Szerintem semmi trükközés nincs abban ha kipróbálja az ember hogy egy FR után, hogy néz ki az üzemidő kvázi sima telefon üzemben - úgy ahogy próbáltam ecsetelni az előzőekben. Csak egy teszt erejéig - szerintem fél nap alatt kiderül (főleg ha 20 óra jelenleg az üzemidőd) Ilyet is csináltál már ?
A szervizt meg azért emlegettem mert szerintem sem normális ami nálatok van. -
subset
senior tag
Bocsánat, de csak azért akadtam rá a témára mert mások által ismét emlegetve lett a dolog.
Az alábbi hozzászólásomban idézett fórumozónak például pont az ilyen dolgok oldották meg az akku baját - ha olvastad.
Szóval ezek szerint Nektek hibás készüléketek van. Sajnálom. A szerviz mit mond ?
(Nálam jelenleg 87%, 15 óra üzemidő, 43 perc kijelzőidő, 10 perc dumával.)
-
subset
senior tag
válasz
::Trunks:: #5951 üzenetére
Látom, hogy fut a telódon a "Peel Smart Remote" app.
Nem lehet, hogy az kavar be ? -
subset
senior tag
Merülős telefonosok ilyeneket pl. olvasnak ?? :
http://prohardver.hu/tema/re_samsung_galaxy_s6_edge_feliveles_gol/hsz_5874-5874.htmlOtt kezdjétek már a dolgot szvsz - hogy factory reset, majd a szoftveresen szűz telefonra semmit nem töltesz vissza különféle backupokból, nem teszel fel különféle hasznos és haszontalan programokat - launcherekekt, témákat stb. 1-2 napot csak kibírsz ezek nélkül - főleg ha tényleg ki akarod deríteni kiben vagy miben vagy a hiba. Amennyiben ezek után is indokolatlanul merül, vidd szervizbe.
-
subset
senior tag
válasz
BaZsee91 #5874 üzenetére
Na igen, erről van szó.
Még annyi: Szvsz, visszaállítást -akku problémás készüléken főleg,
úgy csinálnék(csinálok), hogy a különféle samsungos, külső full backup stb. programokat nagy ívben mellőzök - max. manuális mentés, sms/callog backup. Sajnos vesznek oda beállítások ez-az, de legalább megtudod szoftveres,
user vagy tényleges hardveres gondod van-e. Az utóbbiból szerintem kevesebb van.
Kritikus készülékeken - amin ez sem segít, Samsung Smart Switch-el "Emergency sw recovery" , esetleg ODIN-nal reflash.
Aztán meg tényleg figyelni melyik alkalmazásom milyen hatással van az üzemidőre - nem azonnal telenyomni appokkal launcherekkel... -
subset
senior tag
válasz
hubertus33 #5870 üzenetére
Nálam például sosem volt ilyen merülős gond, de még sokaknál van ez így....
Úgyhogy nem biztos, hogy egy frissítés fogja megoldani ezeket a problémákat. -
subset
senior tag
Magyar függetlenre (XEH) kijött OTA-n a havi frissítés adag....
-
subset
senior tag
Nálam sincs semmi gond az üzemidővel a legújabb frissítés után.
Soha nem is volt szerencsére, fél éve gond nélkül használom. -
subset
senior tag
-
subset
senior tag
Magyar függetlenre (XEH) megjelent a május havi frissítés OTA-n, ~250Mb.
G925FXXU3DPDPTartalma:
Téma stabilitás
Az akku üzemidő javítását is ígérik az internetkapcsolatok optimalizálásával - speciális üzemmód.
Általános teljesítményjavítás
Eszköz biztonság javítása
Általános javítások
Stabilitás javítása
Esetleges új funkciók - ezt nem részletezi -
subset
senior tag
Néhány hete magam is figyelmes lettem wifi problémára, miszerint leginkább a play áruház de egy sima webböngészés is képes volt időtúllépéssel elszállni az itthoni wifin - máshol jól ment.
Wifi ki-be stb. néhány oldal betöltéséig újra volt kapcsolat, aztán lehalt megint.
DD-WRT futott a routeremen, a hiba feltűnése előtt emlékeim szerint nem sokkal frissítettem a firmware-ét, de egy ideig fel sem tűnt a hiba, nem sokat nyomkodom a telefont itthon....
Most volt időm és már kezdett is idegesíteni a dolog, és látom mások is szenvednek hasonló problémákkal.
Megint dd-wrt frissítés, szórakozás a wifi beállításokkal és titkosítással....sem vezetett eredményre.
(Router Tűzfal és a telefon régió (XEH) sem befolyásolja a dolgot)
Jelenleg vissza van töltve a gyári tplink firmware és minden úgy működik ahogy kell....(Régebben is volt valamelyik dd-wrt verzió és telefon párossal már problémám, most hogy visszaemlékezem)
Szóval akinél wifi és play gond van az a routere háza tájékán nézelődjön szvsz. -
subset
senior tag
Akkor érthetetlen a dolog....
Esetleg v.milyen battery monitorral nézegesd mi zabálja le az akkut, bár fr után nem lenne szabad semminek sem ilyen szinten
Gsam Battery monitorEsetleg a Samsung Smart Switch-ben, ráerőltetni, hogy húzza újra a rendszert - nem tudom a funkció pontos nevét most, de tud ilyet.
-
subset
senior tag
Nálam pl. teljesen jó az üzemidő, még a legutolsó 18mb-os frissítés után is (hard reset nélkül)
Több mint 4 napja megy a teló egy feltöltéssel !
2 óra beszélgetés és 1.5 óra kijelzőidő mellett, még 24%-os a töltöttség !
Úgyhogy szerintem nem lehet az akkura panasz.
Akku problémások nézelődjenek a saját felhasználási szokásaik, futó programjaik háza táján, és ne feledjék: a hard reset és full wipe a barátjuk. -
subset
senior tag
Hali,
Nálatok működik rendesen az "Intelligens képernyőzár" ?
Hiába bámulom, nézek a kamera szemébe, mindentől függetlenül ugyanúgy kikapcsol a képernyő.
Ha jól emlékszem az 5-ös android alatt is ugyanezt csinálta.
Nem igazán kellett eddig ez a funkció, ezért nem is figyelgettem, hogy működik-e....
Hard-reset, meg ilyesmik megvoltak, semmilyen "egyéb" program nem fut ami befolyásolhatná a dolgot.
Az előlapi kamera is működőképes.
thx -
subset
senior tag
XEH-ra is kijött ma (ota-n) a "kis" frissítés mm-re...
Érdekes, hogy a sammobile.com-on még csak 5.1.1-nél tartanak -
subset
senior tag
válasz
freezespider #5073 üzenetére
Ezek szerint a "telefon menüjéből" csináltad a resetet - ami nem tudom de lehet, hogy amúgy is csinál cache formázást. Csak rákérdeztem....
Nálam okosabbak biztosan megmondják.Recovery módban biztosan lehet (persze a data-val együtt).
Bocs a nyelvleckéért de csak angolul találtam hirtelen, így lehet oda kerülni:Power Down the Galaxy S6
Press and Hold the Power Button, Volume Up Button and the Home Buttons at the Same Time
Continue Holding These Buttons Until You See Some Blue Text at the Top
When You See the ‘Recovery Booting….” Text, Then Let Go of These Buttons
Wait Until the Galaxy S6 Fully Boots into the Recovery Mode
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest