-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIstvan4
tag
válasz
guriga1234 #9779 üzenetére
Most elolvastam a xeh tartalmát.Bizonytalan a mikrofon.Gsm telefonáláskor a hivott fél nem jól hall engem.Messengeren keresztül kifogástalan a hangminőség.Ezért érdeklödöm,Lehet egy korábbi rom rátöltéssel javulna a buborékoló hanghatás.
-
TIstvan4
tag
válasz
guriga1234 #9775 üzenetére
Sok gyári rom van android 5 .6 és 7 .
Mindegyikböl van havi megjelenésse.1.2 havonta frissitettek. -
Enigma1945
őstag
válasz
guriga1234 #9753 üzenetére
Sziasztok. Tegnap megvettem az s6 edge mobilt. Azonban, azt vettem eszre, hogy mikor kamerát elindítom ( nem mindig fordul elő a hang) akkor furcsa hangot ad ki. Fogalmam sincs mi ez. Más telonal ilyet még nem tapasztaltam. Kamerat elinditom es fura hangot ad ki. A kamera egyebkent tokeletes. Mi lehet ez? Köszi a valaszt, és bocsi az ékezetek miatt mobilról irok
-
Zin
őstag
válasz
guriga1234 #9745 üzenetére
wfx fájlokat látok csak.A TC egy mokolt 13 éves TC kb.ezt szoktam meg.Nem egy atlagos Tc sajnos.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
guriga1234 #7358 üzenetére
Nem ugy van az. Valaki irta vagy itt vagy az s7 topikban hogy a malyvacukron maradna letiltotta a frissitest de csak jon es jon es jon.
-
hubertus33
tag
válasz
guriga1234 #7344 üzenetére
Nem megyek bele ilyen felesleges vitákban.. öreg vagyok már bohócnak részemről ennyivel le is zártam.
-
hubertus33
tag
válasz
guriga1234 #7337 üzenetére
Maradjunk abba hogy szemétség! Nem fejtem ki jobban a véleményen egyébként akkor nem ez a baj ha másoknál is ez van vele és a knox 0×0
-
TommyNagz
senior tag
válasz
guriga1234 #7237 üzenetére
Hat oke
-
TommyNagz
senior tag
válasz
guriga1234 #7235 üzenetére
Hé. Ki mondta hogy én fent vagyok?
A korábbi önmagamból indultam ki, de felhasználástól függ. De amíg volt facebookom, és messengerem, szinte a leggyakrabban használt app volt. Most felváltotta a Chrome, és a PH
Anno S4-nél amikor visszavittem, hogy szar az akkuidő, ilyeneket mondtak, hogy kapcsoljam ki a mobilnetetn, a location-t, az e-mailt, és a naptár szinkronizációt. TESSÉK?
Picit ilyen érzésem támadt megint. De mondom, én magamból indultam ki, mert korábban a No.1 alkalmazás volt számomra ez a kettő. Ha anno azt mondja nekem valaki, hogy le kell törölnöm, hogy működjön rendesen a telefon, akkor inkább elmegyek és veszek egy másikat. -
Raider1184
csendes tag
válasz
guriga1234 #7120 üzenetére
Normál használat melett merül a telefon rengeteget. 1-2 óra alatt akár 50%ot is.
Esetleg egy aksi csere megoldás lehet e rá? Már egy pár dolgot letiltottam de még így is zabálja.. -
phobos86
csendes tag
válasz
guriga1234 #7067 üzenetére
Január 23., 17:00-ra állítottam be egy eseményt, két jelzéssel, egy "egy nappal előtte" és egy "1 órával előtte", ma direkt néztem 17:00-kor, hogy jelez-e és sajnos semmi.
-
phobos86
csendes tag
válasz
guriga1234 #7065 üzenetére
Ne nézz már ilyen balgának
-
Beca1990
senior tag
válasz
guriga1234 #6978 üzenetére
abban igaza van, hogy ha nagy teher és fájdalom normálisan válaszolni akkor inkább ne válaszolj...
nincs itt senkinek semmi baja veled, csak a megnyilvánulásod. épp elég is.
ezt több ember mondta már neked.
lásd be! -
becenevem
aktív tag
válasz
guriga1234 #6976 üzenetére
Igen komolyan kérdeztem. A téma-összefoglalóval kezdem, abban nem volt benne. Most átolvastam még egyszer a cikket. Igazad van. Tényleg benne van.
Ha neked meg ennyire fáj, hogy válaszolj egy fórumon, akkor ignoráld a kérdés. Majd válaszol más vagy akár senki.
Moderátor! Töröld a 6973-as számú kérdésem.
-
mati12
senior tag
válasz
guriga1234 #6972 üzenetére
Az S6-nál valamiért a fizetős verzió sem jelzi. Van egy Samsung tabom azon gyönyörűen számolja de az S6-nál hiányzik ez a funkció.
-
pils00
tag
válasz
guriga1234 #6968 üzenetére
A szellemi fogyatékos rövidítésének tűnik.
-
::Trunks::
senior tag
válasz
guriga1234 #6963 üzenetére
És neked? Mindenki látja,hogy szefós vagy, de tudjuk, bennünk van a hiba.
-
madgie
titán
válasz
guriga1234 #6957 üzenetére
Szóval szerinted az normális, hogy neked kell megkeresni, majd kilövöldözni a problémás appokat (mert törölni ugye nem lehet)? Aztan vagy működik más google app, vagy nem.
Szerintem ez nem normális, úgy tűnik, különbözően gondolkodunk.
-
senior tag
válasz
guriga1234 #6951 üzenetére
Pihenj egyet, hátha nem leszel ilyen irigy, elfogult, és buta
-
Beca1990
senior tag
válasz
guriga1234 #6936 üzenetére
mostanában olvasom a hozzászólásaid, jobban járnál inkább ha csak olvasnád a topicot.
az emberek általában csak tanácsot, segítséget kérnek, de ezek a hozzászólások...
- OFF VÉGE - -
senior tag
válasz
guriga1234 #6936 üzenetére
12db iPhoneom volt, és kb 40db androidos készülékem, de nagyon megmondtad most a magadét. Ez egy prémium készülék lenne , 200.000ft-ért vásároltam ,és hogyha jogtalan a felháborodásom, miszerint egy nagy szar az egész, akkor igen, ítélj el.
-
TommyNagz
senior tag
válasz
guriga1234 #6925 üzenetére
Igen. Ezt irtam en is.
-
Marquess
tag
válasz
guriga1234 #6915 üzenetére
Én úgy látom,hogy csak te vergődsz itt is ,meg a másik oldalon is
Bocs,hogy megmertem kérdezni a forumba,hogy megéri e vagy sem ..Legközelebb tőled kérdezem meg,hogy kérdezhetek e bármit is oké? -
barmar
aktív tag
válasz
guriga1234 #6670 üzenetére
Nem kötekedni akartam. Én csak azt tudom, hogy van egy ilyen jelenség és nem vagyok vele egyedül. És azért írok ide kérdést, mert az alap dolgokat már én is végig zongoraztam. Fr, wipe, odinnal nulláról rom reinstall... gondoltam hátha valaki már rajött a megoldásra. 🙂
-
Lt.zole
tag
válasz
guriga1234 #6659 üzenetére
Semmi reakció.
-
peti_s
addikt
válasz
guriga1234 #6595 üzenetére
Hát pedig nem világított, most már világít.
A light flow-t nem szándékozom letölteni, inkább akkor elfogadom hogy szar.
De azért köszönöm mindenkinek, eddig nagyon tetszik, az akku sokkal jobb mint amire számítottam, a fényerőt nagyon szépen le lehet venni, ez a LED felnyomta az agyam, de kezdek megbékülni vele. Egyáltalán nem bántam meg, újra megvenném.
Amúgy gyárilag már 6.0-val jött ki. -
peti_s
addikt
válasz
guriga1234 #6595 üzenetére
Egyiket sem akarom látni, amúgy töltés közben nem világít, csak ha feltöltődött. Csak akkor világítson ha értesítés van, az akku töltöttsége nem érdekel ilyen szempontból. Az S3 NEO-n ezt szépen be lehetett állítani, és csalódott vagyok hogy ezen nem.
-
tomee007007
addikt
válasz
guriga1234 #6493 üzenetére
Jogos! Ott a pont
Procira és kamerára értettem, de így a pontos. -
peti_s
addikt
válasz
guriga1234 #6486 üzenetére
Egy okostelefon mindig legyen okos. Akkor is ha a zsebemben van, és egy emailt várok.
-
madgie
titán
válasz
guriga1234 #6383 üzenetére
Persze, automatán használom. De mondom, nem zavar igazán, úgyis ösztönösen az árnyék felé fordulok, mert úgy látni normálisan (akkor meg már nem villog).
mati12: dehogy szűnt meg, mindig a legfrissebb romot használom, mind villog (auto fenyerőn), ha telibe veri a nap az érzékelőnél.
-
madgie
titán
válasz
guriga1234 #6377 üzenetére
Dettó. Illetve közvetlen napfényben villog a fényesség, bármelyik szoftverrel. Elfordulok, hogy árnyékolva legyen a kijelző, jó lesz.
-
válasz
guriga1234 #6280 üzenetére
Látom neked nagyon fáj, hogy mertem véleményt nyilvánítani, amiben vannak negatív dolgok is. Egyszerűen leírtam a tapasztalatimat és valamihez kellett viszonyítanom. Értelemszerűen ez az a készülék volt, amit eddig használtam. Ennyire ne vedd a szívedre, hogy bizony az S6 sem tökéletes telefon.
-
válasz
guriga1234 #6275 üzenetére
Ha rendesen olvastál, egyáltalán nem szaroztam le az S6-ot, csupán leírtam az eddigi tapasztalataimat vele. Nem tudtam, hogy egy adott telefon fúrumjába csak és kizárólag pozitív dolgoket lehet írni.
Nem egyszer írtam, hogy egyben van a telefon és tetszik is, de bizonyos dolgok bizony az én megszokásaimmal nincsenek összhangban. -
Zin
őstag
válasz
guriga1234 #6057 üzenetére
Jaja még van 8 hónap gari rá....ma raktam átt kártyámat másik telobol...böngészés az oké, de majdnem 1 oraig töltöttem 50 MB-ot...kicsit vicc pedig gyors volt masik telon mindig sose kellett ennyit várni...1-2 perc max
Edge lightning opciót, ami alatt ott van a Gyors válasz (Quick reply) opció is. < ezt hol érem el? -
mati12
senior tag
válasz
guriga1234 #6052 üzenetére
Ahhoz képest,hogy semmit sem menőzésből vettél elég menőzős lett ez a hsz. Szerintem...
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #6043 üzenetére
+1,
Van még aki csak azért vesz jó telefont, hogy legyen egy jó telefonja?
Én azért vettem edge+-t (tudom ez nem az a topic), hogy legalább a telefon ne idegeljen fel a lassúságával és legyen értékelhető kamerája, valamint akkor csinálja amit akarok amikor én akarom, kvázi azonnal. A gyönyörű kijelző és az egyéb feature-ök valamint a gyönyörű ház csak ráadás. Kollégák szinte mindig megcsodálják milyen vagányul néz ki, de én nem ezért vettem. Akartam venni hozzá Gear S2 Classic-ot, az még vagány lett volna, de rájöttem hogy úgyis mindig előttem van a telefon, nem szorulok ilyen rápislantós eszközre. Az árából lehet venni normális karórákat is.
Ha menőzni akarnék akkor valami V8-as szívóbenzines Volvoval krúzolnék munkába meg haza. Ehhez még kell pár év. -
icemad
nagyúr
válasz
guriga1234 #6036 üzenetére
Basszus, azt már ideje lenne javitanom.
Egyébként Schiedamban élek, Hollandiában...
-
madgie
titán
válasz
guriga1234 #6047 üzenetére
Mondjuk igaz, nem nagyon nézek kertévét.
-
madgie
titán
válasz
guriga1234 #6045 üzenetére
Azt látsz, amit látni akarsz.
-
madgie
titán
válasz
guriga1234 #6043 üzenetére
Én erről a divattetoválásról még nem hallottam.
-
Zin
őstag
válasz
hja itt azert menj mar oda utepitokhoz meg nezd meg h a teher autosoknal mien telo van.15 eves nyomogombos...130kg sörhas stb...nagyon sok embernek nincs erintokepernyos teloja pedig az 30 ezer ft. Ezek meg 200...ezek az okostelefonok.legalabb is sztem
-
nggabi
félisten
válasz
nem euroval, telefonnal
-
Atta20
csendes tag
válasz
guriga1234 #5934 üzenetére
Hm...kösz, még szerencse, hogy mint írtam párszor közelben nincs olyan hely ahol személyesen megtudom nézni
-
Atta20
csendes tag
válasz
guriga1234 #5931 üzenetére
Gsm bolt nálunk nincsen
csak szolgáltatói ahol mint előbb is írtam csak rendelésre hoznak.
Még annyira tudnál válaszolni, hogy az ujj lenyomat az full sötét képernyőt is feltudja oldani vagy előbb megkell nyomni a home gombot hogy feléledjen a kijelző és csak utána olvassa az ujj lenyomatot?
-
Atta20
csendes tag
válasz
guriga1234 #5921 üzenetére
Ez jogos érv.
Egyébként az értesítő lednek a fényereje az milyen? Erős, gyenge vagy fogjuk rá hogy közepes?
-
Atta20
csendes tag
válasz
guriga1234 #5914 üzenetére
Hát ezzel az a probléma, hogy nem tudok. Nem vicc. Egy ismerősömnek sincs s6edge a telekom üzletben nincs csak s7 kirakva de azon meg rajta van a hátlap fólia így az nem mérvadó.
Haveromnak A52016 van de neki se csúszik mivel neki is rajta van még a fólia
-
Atta20
csendes tag
válasz
guriga1234 #5884 üzenetére
Pontosan ahogy írod minden telefonnak sőt minden terméknek vannak hibái amik vagy előjönnek vagy nem.
És az aksi meddig bírja?
Icemad: na ez az hogy az aksi időt nem mondják valami jónak. Oké az aksi kapacitása se olyan mint a konkurenseké csak olvastam, hogy valami szoftveres gond miatt is gyorsan merülnek és nem tudom ezeket mennyire javították így hogy már s7 kijött.
-
mazsi70
senior tag
válasz
guriga1234 #5805 üzenetére
Köszi ! Kipróbálom .
-
SZ78
csendes tag
válasz
guriga1234 #5807 üzenetére
Volt olyan,hogy csak ki-be kapcsoltam,ugyan úgy merült este. De lényegtelen. Az a gond,hogy egy felső kategóriás telefonnál ilyen problémát nem tudnak orvosolni.És ez nem újkeletű.
-
Mauzes
addikt
válasz
guriga1234 #5698 üzenetére
És én mire válaszoltam? Arra, hogy miért nem akarom repülő módba tenni.
-
tomee007007
addikt
válasz
guriga1234 #5650 üzenetére
Gyorstöltés nélkül is fel kell hogy töltse kb 2,5 óra alatt..ott hardveres probléma lesz.
-
feroooo31
tag
válasz
guriga1234 #5650 üzenetére
Igen engedélyezem meg anélkül is megnéztem és ugyanannyit írt ki.
-
senior tag
válasz
guriga1234 #5633 üzenetére
Közben megtaláltam,hogy rendesen lementi a képeket, nem úgy,mint az apple termékeknél, szóval nem vesztek volna el. De az összes beállítás, appok, névjegyzék, jegyzetek, sms-eket is vissza állította, ami azért rengeteg időt spórolt meg nekem.
-
madgie
titán
válasz
guriga1234 #5633 üzenetére
Nem kell ahhoz plugin se, sajátgép, dcim mappa, drag&drop a pc-re.
-
Taknyoshal
tag
válasz
guriga1234 #5615 üzenetére
A phone infó alkalmazás szerint nincs rootolva.
Nem igazán tudom, hogy mi az a knox.Lehet, hogy egyszerűen még nem jött ki minden s6ra a frissítés?
-
válasz
guriga1234 #5615 üzenetére
A Sammobile oldalán csak valami szolgáltatói verzióra láttam frissítést.
Persze, ez nem jelenti azt, hogy régebben ne jöhetett volna ki a függetlenre, de azért valószínű, hogy még nincs kinn. -
freezespider
tag
válasz
guriga1234 #5426 üzenetére
Tudnál segíteni, hogy ehhez melyik gyárikat kell kikapcsolni, és mivel?
-
csutizs
tag
válasz
guriga1234 #5426 üzenetére
Ok. Tehát ez normális?. Akksi ezt tudja kb...
-
csutizs
tag
válasz
guriga1234 #5424 üzenetére
Igen, mert előbb felkerekítettem :-)
Amúgy 50 százalékos automata fényerőn nyomom azóta.
Most 9% és 4 óra 21 perc kijelzőidő. Nem kerekítve :-) :-) :-)
A kérdésem, hogy ez nagy átlagban okés? -
Valkűr
addikt
válasz
guriga1234 #5405 üzenetére
De ez nem tok, hanem csak egy keret, amibe van egy beletolható hátlap is. Nem minden keretnek van hátlapja.
-
Valkűr
addikt
válasz
guriga1234 #5400 üzenetére
Igen picit vastag a keret, nem gondoltam én sem elsőre. Volt vékonyabb is, az jobb lett volna, de képről nem gondoltam, h ez ennyivel vastagabb. De ennek van hátlapja is, igy nem ér le a kamera. Bár sok szempontból kicsit macerás tok.
-
SAABPEPE
tag
válasz
guriga1234 #5388 üzenetére
Na oké de azért véleményt mondhatsz róla nem , hogy bevált neked stb : tapasztalatok ajánlod nem ilyenekre lennék kiváncsi . Mennyire lett jobb a 6 Android után meg ilyenek .)
-
gidion90
tag
válasz
guriga1234 #5344 üzenetére
Amoledet akartam írni, tudom, hogy az LCD más technológián alapul, de úgy látszik, hogy te tényleg kötekedni szerettél volna! Többieknek köszönöm szépen a segítséget!
Remélem akkor kompletten kapok egy újat
Mert az akksi, meg a kijelző, ilyen árkategóriánál ne legyen semmi hiba
Üdv!
-
Peet91
aktív tag
válasz
guriga1234 #5341 üzenetére
Az hogy a panel technológiáját figyelmen kívül hagyta a hiba leírásánál, szvsz irreleváns a probléma szempontjából. Felesleges szőrszálhasogatásnak érzem.
-
Apollo_21
addikt
válasz
guriga1234 #5306 üzenetére
Nem "csak" de gondolnám buta fejjel hogy nem egy össz 2órás aktív nyomkodás a hatás ami miatt fog egy többszázezres valami lemerülni...oké h véges az akku kapacítás, de ennyire?
A P6-om mikor az volt a csúcs bírta majd 2napig is... -
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #5287 üzenetére
Én értettem, csak érdekesség képpen írtam az előbbit. Mindenképp érdemes óvni mindenféle behatástól a telót, mert kitudja mi lakozik benne.
-
Markizmark
addikt
válasz
guriga1234 #5285 üzenetére
Olyan előfordult már néhányszor, hogy 10 centis eséstől berepedt a kijelző. Valószínűleg folyamatosan feszült az üveg összeszerelés óta. De ez elég ritka eset és ennek is kell egy minimális behatás, hogy eltörjön. Csak úgy magától viszont kizárt, hogy elrepedjen.
-
phedi77
tag
válasz
guriga1234 #5282 üzenetére
Kerestem de sajnos nem találom, pedig biztos itt olvastam....
-
phedi77
tag
válasz
guriga1234 #5278 üzenetére
Pedig valahol itt a fórumon olvastam!
-
Stanbacsi
tag
válasz
guriga1234 #5257 üzenetére
Erre minek válaszoltál? xD
-
Miraq
csendes tag
válasz
guriga1234 #5202 üzenetére
Akkor egy linket légyszíves. Koszi
-
icemad
nagyúr
válasz
guriga1234 #5204 üzenetére
Azt a részt már jó rég írtam. De majd frissítem. Köszönöm, hogy szóltál.
-
gaucho
tag
válasz
guriga1234 #5049 üzenetére
Szőrszálhasogatás,értsd jól!"Venia sit dicto."
-
mati12
senior tag
válasz
guriga1234 #4891 üzenetére
Szerintem az OTA-s frissítésnél sem árt. De kinek a pap kinek a papné....
-
tangiers
tag
válasz
guriga1234 #4762 üzenetére
Lehetek én is olyan cinikus mint a védenced?
Én arra gondoltam, hogy egy pincében is sötétség uralkodik. Az, hogy ő ezt magára vette???Részemről lezártnak tekintem a vitát.
-
tangiers
tag
válasz
guriga1234 #4760 üzenetére
Az volt a személyeskedés, hogy leírtam nem mérvadó a telefonhasználati szokása? Szerintem ezt igen kultúrált formában fogalmaztam meg. A személyeskedés nem itt kezdődött, hanem a válaszban, némi felsőbbrendűséggel és cinizmussal tálalva. A személyeskedés itt kezdődött. Neked meg nem hiszem, hogy mélyebben bele kellene avatkoznod, felnőtt emberek vagyunk, meg tudjuk oldani ketten is, ha nem probléma.
-
halig12
tag
válasz
guriga1234 #4593 üzenetére
Olvasd már el mit írtam kötekedő uraság.
A gyári UK 6.0.1-et raktam fel a gyári UK 5.1.1 telefonomra.
Ami után a teló lehalt.Egy csöppet eldurrant az agyam a korábbi tapasztalataimat tetézve ezzel.
Jöttél Te és user erroroztál...
Te vagy az igazságosztó vagy mi?
Nem lehet negatívumot írni?
Azt hiszem ez a fórum nem csak Rólad szól, az hogy itt élsz (ezen a fórumon) az meg a Te bajod -
halig12
tag
válasz
guriga1234 #4590 üzenetére
Úgy látom ügyeletes kötekedő itt is megvan..
A fórum "user errorja"
Bye-bye -
halig12
tag
válasz
guriga1234 #4582 üzenetére
Sőt, három samu tvnk van.
Meg két tablet, klíma, mikro..Gondolhatod, hogy felment a pumpa, mikor reggel ez fogadott.
Volt már vagy 50 telóm amúgy, kicsit kütyübuzi vagyok.
-
halig12
tag
válasz
guriga1234 #4582 üzenetére
A tv még nem romlott el :-)
1997 óta vannak telóim, egyik első "hackelő" voltam a PDA fun clubon.. user hibát kizárnám.Közben egy jó hír!
Elindult a teló!
Download modeba sikerült csak tenni..
Töltőn volt idáig, de délelőtt még nem reagált semmire.Töltöm le az 5.1.1-et.
Félő, hogy a 6.0.1 kavart vmit.
-
halig12
tag
válasz
guriga1234 #4576 üzenetére
Hidd el nem az, ilyennel nem viccelek, nem olyan családból származom.
Ha nagyon akarnám előszedhetném a TMX történelmet.. de most kedvem sincsBármit veszek, majdnem minden elromlik
-
NoilDwen
csendes tag
válasz
guriga1234 #4463 üzenetére
De most ilyen van.
-
roli654
tag
válasz
guriga1234 #4344 üzenetére
igen volt reset is.. nos én nem is értek annyira a routerekhez, így azt sem tudom, hogy a beállításokban mit is kéne nézni. de meló helyen pl jó a telefon a routerrel.. így tuti nem teló hiba. szar kínai routerek... fúúúj.. van 1 tplinkes routerem is de azt nem tudom ezzel a fos zte-vel összekötni.. nem értek hozzá :S
-
2008Kft
tag
válasz
guriga1234 #4351 üzenetére
Igen igen
hát már most a 6.0.1 en van professional mód ami elég jó
az 1Gb ram most jelenleg hasznos plusz mert nekem átlag 90%-os foglaltság van.
-
roli654
tag
válasz
guriga1234 #4302 üzenetére
megmondom a frankót én a digitől kaptam a routert (ZXHN H298N) mert az 500megás net van. igazából ehhez nem is értek, szóval nem is tudom ott mit kéne megnézni :S
esetleg ha tudsz valami segítséget privben azt megköszönöm
-
havast
aktív tag
válasz
guriga1234 #3950 üzenetére
Ja, először téged kell megkerdeznem, mit csinálok a telefonommal. Értem, ezután igy lesz, ígérem. A knox ugrásnak semmi köze eme általános hibához. Amennyiben érdemben nem tudsz válaszolni a kérdésre, a véleményed (főleg ha olyan jellegű, amilyen) nem érdekel. Ez egy szakmai topik. Szakmai kérdést tettem fel. Hogy rootolom e vagy epp osszetaposom a telefonom, nem a te bajod. Mindössze joszivbol , ajándékba odaadnám egy ismerősömnek, de ugy, hogy működik is. Hogy ne csak porosodjon. Ezért vettem elő a témát, tudom hogy a rootnak nincs koze a problémához, mivel az root előtt is fennállt már, illetve másnál is fordult elő ilyen itt a topikban. Ezért merészeltem kérdezni.
-
jeni
félisten
válasz
guriga1234 #3937 üzenetére
Oda írtam kinek szántam.
Gondolom,hogy a gyártók már nem állnak le hosszabb időkre tesztelgetni és ezért szinte nincs idő,hogy kiderüljön melyek a teló gyengeségeik. Minden telefonra igaz lehet.
Nokiáknál zsinórban jöttek elő a kijelző elválások és a mikrofon elhalások.
Az Edge téren nem tudom ,mert nincs olyan telóm,így csak találgatni lehet.
Én arra gondolok,hogy maga kijelző rész ami leginkább sérülhet,hiszen már majdnem lelóg a hátlapra. -
jeni
félisten
válasz
guriga1234 #3930 üzenetére
adokveszekBP
1 évet még akkor sem ad a Samsung ha a Knox 0x1-n áll!
Ezért sose rootolnék drága új cuccot!
A rejtett gyári hibák meg csak később jönnek elő,és rajta. -
havast
aktív tag
válasz
guriga1234 #3930 üzenetére
Jól latod, knox egyes.
-
Valkűr
addikt
válasz
guriga1234 #3932 üzenetére
Igen arra gondoltam...
-
Valkűr
addikt
válasz
guriga1234 #3929 üzenetére
Köszi. ..azt jol latom hogy a radio azt kimaradt a samsungbol?
-
gaucho
tag
válasz
guriga1234 #3800 üzenetére
Pedig az az egy ikon amit az enyémen sem lehet mozgatni.
-
senior tag
válasz
guriga1234 #3795 üzenetére
Természetesen ez volt az első amit megpróbáltam ,de a menübe lépő ikont nem mozgatja el.
-
ZGO
tag
válasz
guriga1234 #3778 üzenetére
Áh, de igazad van!
-
INFINITYzz
tag
válasz
guriga1234 #3774 üzenetére
Akkor bizony jól éreztem
-
John D'oh
aktív tag
válasz
guriga1234 #3756 üzenetére
Be tudom vinni pl. a T-mobile boltba is ahol vettem ? Felszámolnak vajon valamit az új aksi árán felül ?
-
Hina
aktív tag
válasz
guriga1234 #3634 üzenetére
Szerintem szinte mindenkinek van fehérarany ékszere, mint nekünk is. De a fehérarany az ezüst színű:
és abszolút nem olyan mint a Gold Platinum. Mint mondtam, hétköznapi színek közül a bézs (pezsgő) szín ami leginkbb hasonlít rá.
-
tomee007007
addikt
válasz
guriga1234 #3634 üzenetére
-
tomee007007
addikt
válasz
guriga1234 #3632 üzenetére
Asszonynak ilyen van itthon, nekem a kék/fekete...
Az arany inkább platina/titán szín kombinációja. -
Hina
aktív tag
válasz
guriga1234 #3629 üzenetére
Inkább bézs metál színű. De arany az tuti hogy nam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest