-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badmad
senior tag
Semmit nem kell tenned beleteszed a simet és használod...vagyis igazából anyit mégis ,hogy csinálj egy hard resetett és ted be a simet majd kapcsold be.Így a beállítások a vodafonos is automatikussan beállítodik és nem kell bénázni a mobilnettes beállításokkal meg ilyesmi.
-
badmad
senior tag
-
badmad
senior tag
válasz
Markizmark #4719 üzenetére
Yes...
-
badmad
senior tag
Évekkel ezelőtt amikor hegesztőként nyomtam akkor kaptak a telefonjaim rendessen ,por,piszok,köszörűlés,volt minden ott ezek a kütyük meghallnának .Föként a levegőben szállóngó fém por amit nagyon nem szeretnek ,főként a hangszoró kijelző na azok karcolnak rendessen.Akkoriban igaz volt egy melós meg egy úri telóm ...
rendessen kütyü bolond voltam már akkor is.Az otterboxok nagyon jó védelmet nyújtanak mondjuk extrém helyzetekre bárkinek ajálom.Most hogy irodai körülmények között nyomom sokkal kevésbé van ilyennek kitéve a telóim.De azért nállam a fólia és egy szilikon tok az alap ...így szoktam meg szeretek vigyázni a cuccaimra .Nállam egy 2 éves teló is patent...bár az utobbi időben egy teló sem volt 2 évet még néha 2 hónapot sem
-
badmad
senior tag
Már ne haragudj de ha nem ismered honnan tudod "Csak a hajszalkarcokra adhat jo vedelmet"...Én fém 100ft-ossal teszteltem megprobáltam megkarcolni és nem sikerült.He egyformán eloszlatod akkor egyformán kopik.A tapintáson és láthatóságon sem ront jobban mint egy komolyabb fólia.
-
badmad
senior tag
válasz
Markizmark #4633 üzenetére
Igen egy kicsit tapadossabb talán...nekem már felsem tünt.Most mint írtam fóliát használok hát nállad nem tudom mit jelent a selymes de nekem ez olyan selymes mint a selyem..(hihi ezt jól megírtam)
-
badmad
senior tag
válasz
spanglee001 #4629 üzenetére
3 havonta kb nem árt frissítenni mi nem vettük észre hogy az érintést befolyásolta volna.Jó kérdés mi alapján lehet eldönteni ezt Én sem tudom...oldószer szerintem nincs hozzá vagyis Én nem mernék semmit.Nekem az edge plusom van azon van fólia ,hogy milyen márka azt nem tudom de nekem bevált.Nanoshinet akartam havernak éppen elfogyott ezért lett fólia.Egyet tudok ez előre íves volt tehát megvolt hajtva 1-2 buborék maradt alatta az íven de pár nap és ezek is eltüntek nekem kb 1 hónapja vant fent és kiváló..
-
badmad
senior tag
Kikerültük a videó alapján csináltuk felkentük majd eloszlatuk egy másik kendővel amit adnak hozzá....némi várakozás után megismételtük.Ahogy kész van 10-15percet kell várni nem szabad tapogatni a kijelzőt.A teljes száradás 24 óra ...Én extrém modon a pénzérmével karcolgattam vagyis próbáltam sikertelenül! De ilyen extrém behatás valós helyzetben nem éri úgysem...
-
badmad
senior tag
válasz
norbibuvar #4425 üzenetére
Szia...itt nézelődnék...[link]nagyon jó minőség nem olcsó de ez a teló megérdemli a jót.
-
badmad
senior tag
válasz
Santantica #3989 üzenetére
Szia ...ez menyire bántja a knoxot ha felteszem??
-
badmad
senior tag
Sziasztok...sajnálatos modon öszetörtem a telcsim érintőjét..
Tudnátok tanácsot adni hol javítják és menyiért?
-
badmad
senior tag
Sziasztok ha lecserélem a telekomos romot függetlenre...akkor adot esetben gariztatásnál vissza lehet tenni a t.romot.Nyoma nem marad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest