Hirdetés
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
Enigma1945 #9752 üzenetére
Egy vadi új S6 Edge aksija is gyenge, egy használté még gyengébb.
AOD nincs. -
guriga1234
addikt
Total Commander alá telepítsd a Total Commander oldaláról a Media Audio2 plugint. Ha USB-n összekötöd a PC-vel, akkor a Total Commanderben a drive sorból kiválasztod a "Hálózat"ot, azon belül a MediaAudio2-t, és ott meg kell jelenjen a telefonod, azt kiválasztod, és onnantól szabad a préda, tetszés szerint oda-vissza másolhatsz bármit.
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #8229 üzenetére
+1
-
guriga1234
addikt
válasz
hubertus33 #7343 üzenetére
Dehogy maradunk abban! Maximum magaddal maradhatsz abban. Egyébként kifejtheted nyugodtan jobban a véleményedet.
-
guriga1234
addikt
válasz
hubertus33 #7336 üzenetére
Szemétség??? Talán nem kellett volna ugratni a knoxot!
-
guriga1234
addikt
válasz
Raider1184 #7116 üzenetére
Mi a kérdés?
-
guriga1234
addikt
válasz
Beca1990 #6979 üzenetére
Teljesen normálisan válaszoltam. Te viszont jobban tennéd, ha leszakadnál rólam. Mi vagy te? Pszichomókus? A feltett kérdésre bezzeg nem tudtál adni semmilyen választ, viszont már a 3. személyeskedő megnyilvánulásod velem szemben. Ha csak ennyit tudsz, akkor inkább maradj csöndben. Majd ha kíváncsi leszek a véleményedre, akkor szólok.
-
guriga1234
addikt
válasz
becenevem #6977 üzenetére
Neked valami bajod van? Hát nem válaszoltam a kérdésedre? Hol láttál te benne fájdalmat?
A leírás alatt nem a cikket értettem, hanem amit a telefonhoz adtak. Ha a cikkben is benne van az külön öröm, már rég olvastam.
PS: remélem nem vársz bocsánatkérést azért, hogy válaszolhattam neked a kérdésedre
PS2: miért kéne a kérdésedet törölni? -
guriga1234
addikt
válasz
::Trunks:: #6965 üzenetére
Elárulhatnád, hogy mit jelent a "szefós".
Hogy benned hiba van, arra szerintem más is rájött. -
guriga1234
addikt
Én nem problémás appokról írtam, hanem azokról, amiket nem használok. Gyk: amiket soha nem használok, azoknak az esetleges betöltődését is megakadályozom, mert feleslegesen ne csökkentse a memóriát/aksit. A felesleges frissítéseikről nem is beszélve. Mindezekkel együtt az a pár gugli app, amiket használok, hiba nélkül működik.
-
guriga1234
addikt
válasz
::Trunks:: #6949 üzenetére
3 hónap alatt biztosan nem fog 100 ezret esni a samu ára. Ne essél túlzásokba, mint az állítólagos telefonjaid számában. Tényleg nem való neked semmilyen androidos telefon. Az almáshoz nem kell érteni semmit, jó lesz az neked.
-
guriga1234
addikt
válasz
::Trunks:: #6935 üzenetére
Jobb lesz neked (meg nekünk is), ha gyorsan eladod és veszel egy almásat. Nem is kellett volna próbálkoznod androiddal, mert elvégre tökéletes az almás, igaz?
-
guriga1234
addikt
válasz
Marquess #6916 üzenetére
Azt írsz le, amit akarsz. Meg én is. Csak kissé unalmas volt már, amit csináltál. Miért mástól kérdezed meg, hogy mit vegyél és mennyiért? A te pénzed, te fogod megvenni. Ráadásul fogalmad sincs, hogy akik válaszolnak neked, azok miért azt mondják, amit. Mindenkinek más a preferenciája, igénye, a pénztárcájának a vastagsága.
-
guriga1234
addikt
válasz
Marquess #6636 üzenetére
Ha csak filmet akarsz nézni, arra jó egy 2000 Ft-os VR szemüveg is (Auchan). Van a play-en egy csomó ingyenes app, amivel tudod is használni.
A samu szemüvegét annak idején próbáltam, egy tragédia. Egyrészt rossz a képminőség, másrészt nyúlhatsz be a zsebbe, ha valamit akarsz is vele csinálni. Nem éri meg! Még egy sima filmet is a saját oculusos förmedvényén keresztül tudsz csak megnézni. Nagyon felejtős. -
guriga1234
addikt
válasz
tomee007007 #6492 üzenetére
"hardver szempontjából teljesen ugyan az a kettő" - ??? Az Edge+ 1 GB RAM többlete semmi? Meg a nagyobb aksi? Viszont nincs benne infra. Tehát nem ugyanaz a hw.
-
guriga1234
addikt
válasz
Cingáriusz #6278 üzenetére
Rendesen szoktam olvasni. Nekem nagyon is szarozásnak tűnt, egyébként meg miért váltottál az LG-ről? Nem lennének problémáid, ha ahhoz vagy szokva. Már írtam, hogy add el gyorsan az S6-ot, és vegyél egy LG-t.
-
guriga1234
addikt
válasz
Cingáriusz #6268 üzenetére
Szerintem add el azonnal és vegyél LG-t, felesleges itt az S6-ot leszaroznod.
-
guriga1234
addikt
Nem válaszoltál a kérdésemre. Wifi-n töltöd a frissítést?
OTA-n megy a frissítés?
Miért csak 8 hónap gari van? Használtan vetted?
A telefon Magyarországon lett vásárolva?
KNOX milyen állapotú?
Mennyi a szabad tárhelyed?
Milyen sebességű az internet elérésed?
Mennyi a szabad RAM?
Ameddig ezekre nem válaszolsz, ne tegyél fel nekem más kérdést. -
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #6051 üzenetére
Nekem is Edge+ van, de szintén nem menőzésből (nem szoktam kitenni asztalra, általában a zsebemben van, leszámítva azt, amikor a kezemben, mert használom). Tény, hogy gyönyörű a telefon, de én elsősorban a tudása miatt vettem. Nekem van Gear S2, hogy ne kelljen mindig a zsebemből előkotorni a telefont (autóban, vezetés közben egyébként is macerás lenne). Emellett még van sok órám, a legdrágább egy Breitling, de azt csak öltönyhöz veszem fel, ami nálam ritkaságszámba megy.
A Volvo jó autó, bár nekem BMW-m van, de szintén nem menőzésből (mert lassan már tucatautóvá válik), hanem a gyorsasága, ereje, a kényelme és az extra szolgáltatásai miatt. -
guriga1234
addikt
A közszolgálati csatornákon kívül tulajdonképpen mindegyik kereskedelmi tévé. Még a sportcsatornák is, amiket én elég sokszor nézek. A legalja, a legtöbb szennyet okádó csatornák a retek és csiga csoport, valódi népbutítást csinálnak. Egyiket sem nézem, de sajnos a saját tévéjén a szobájában a nejem igen, és időnként, ha rövid időre is, látom, hogy mi megy ott.
-
guriga1234
addikt
Sajnos én nem vagyok annak a képességnek a birtokában, hogy szelektíven lássak (a szó szoros értelmében). Amerre nézek, azt látom is. A látott dolgok "feldolgozása", véleményezése már más dolog, de sajnos arra sem vagyok képes, hogy az emlékeimet szelektíven töröljem. Irigyellek, ha te ezen képességekkel bírsz.
-
guriga1234
addikt
Te az árakkal eléggé el vagy tévedve. A Lexus is drágább, a Bentley-ról nem is beszélve. Utóbbi még használtan is 40+ misi. De ahogy nem a ruha teszi az embert (leszámítva az alacsony IQ-jú emberek értékszemléletét), úgy egy mobiltelefon sem. De míg egy drága autó abszolút elérhetetlen az emberek többségének, addig egy mobiltelefon (még a legdrágábbak is!) elérhetők bárki (saját keresettel rendelkező) számára. Egy eltartott (pl. gyerek) számára maximum akkor, ha a szülő megveszi neki.
Manapság a kereskedelmi tévécsatornák okádják a szennyet és azt próbálják az emberekkel elhitetni, hogy te csak akkor lehetsz elfogadott (vagy ha úgy tetszik: trendi), ha rendszeresen tetováltatod magad, a legújabb divat szerint öltözködsz, és drága telefonod van. Mintha tetoválás nélkül nem is lennél ember, nem a legújabb ruhában meztelen lennél, olcsóbb, de használható okostelefonnal nem tudnál telefonálni, és egyebeket megtenni. A fogyasztói társadalom már csak ilyen. De nem kell feltétlenül hülyének is lenni és elhinni, amit el akarnak hitetni veled. Olcsó húsnak híg a leve. -
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
válasz
msgt.fubar #5726 üzenetére
Már nagyon rég.
-
guriga1234
addikt
válasz
Dr.FantastiK #5703 üzenetére
Valahányadik javítás után kérhet cserét. Ezt gari nélkül nem tudja megtenni.
-
guriga1234
addikt
válasz
::Trunks:: #5624 üzenetére
Ami simán egyéb módon is menthető, azt felesleges smart switch-csel menteni. Arra bőven jó a Total Commander MediaAudio2 pluginjét felhasználva egyszerűen kimásolni. Tehát képek, videók, zenék másolására bőven jó és nagyon gyors.
Ami ezzel nem megy, azt kell a smart switch-csel menteni (pl: névjegyzék, híváslista, beállítások, stb) -
guriga1234
addikt
válasz
Taknyoshal #5617 üzenetére
A Knox a samu védelmi rendszere, amit elsősorban céges ügyfelek részére találtak ki, amivel lehetővé válik az, hogy a céges és magán adatok/programok egymástól elkülönítve legyenek.
A nejemnek T-s szolgáltatói, a fiamnak független S6 Edge van. Mindkettőn 6.01 van már rég, sőt, azóta jöttek biztonsági frissítések is mindkettőre. A Knox állapotát kéne még megnézned, azt is tudja mutatni a phone info.
Ha a Knox nem ugrott, akkor menj be valamelyik samu márkaboltba vagy szervizbe és kérd a segítségüket.
-
guriga1234
addikt
válasz
Taknyoshal #5614 üzenetére
A Knox milyen állapotban van? Ugye nincs rootolva? Mert akkor ne is számíts frissítésre.
-
guriga1234
addikt
válasz
::Trunks:: #5602 üzenetére
Smart Switch
-
guriga1234
addikt
válasz
freezespider #5430 üzenetére
Az alkalmazáskezelőben tudod megtenni. Amit nem akarsz használni, azt letiltod. Én nem szeretném neked megmondani, hogy te hogyan használd a saját telefonodat és miket tilts le, ezt neked kell tudnod.
-
guriga1234
addikt
válasz
csutizs #5425 üzenetére
Ez lehet több is és kevesebb is. Attól függ, hogy milyen fényerőn, miket használsz. Vagyis milyen alkalmazásokat használsz, milyen háttérfolyamatok futnak, milyen rádiókat használsz (GPS, WIFI, BT, mobilinternet, NFC), illetve mekkora a cellától való távolságod.
Ha energiatakarékos módot használsz, akkor több lehet az üzemidőd (még így is nagyon gyors a telefon), illetve ultra takarékos módban még több lehet az üzemidőd, persze akkor sok funkciót nem tudsz használni.PS: nálam pár, gyárilag telepített alkalmazás le van tiltva, manuálisan állítom mindig a szükséges fényerőt, a nem használt alkalmazásokat és rádiókat a használat után azonnal kilövöm/kikapcsolom, nem is panaszkodom az üzemidőre. 3-4 naponta kell csak töltenem a telefont
-
guriga1234
addikt
válasz
SAABPEPE #5389 üzenetére
A nejemnek van S6 Edge, nekem S6 Edge+. A nejemnél szempont volt, hogy ne legyen nagy a telefon (előtte S3 volt neki). Szereti, van mellé neki egy Gear Fit is.
Én a nagyobb kijelzőket szeretem, többek között ezért is vettem az S6 Edge+ telefont és mellé egy Gear S2-t. Ha most kéne választanom, akkor is ezeket venném. S7/S7 Edge nem érdekel. -
guriga1234
addikt
"Az hogy a panel technológiáját figyelmen kívül hagyta a hiba leírásánál, szvsz irreleváns a probléma szempontjából" - még csak véletlenül sem. Nem ez lenne az első eset, hogy valaki rossz topicba ír. Ha kijelzőt írt volna, akkor a rossz topic lehetőségének kisebb esélye lett volna. Na de direktben LCD-t írni? Egyáltalán tudja az illető, hogy az mit jelent?
-
guriga1234
addikt
válasz
tomee007007 #5326 üzenetére
Valami biztosan szívja, mert magától nem merülne le az aksi (csak ha hibás).
Az aksikezelő nem mutat sajnos minden folyamatot, valójában csak alkalmazásokat. Lehet olyan folyamat, ami szívja az aksit, de nem látszik az aksikezelőben. Lehet olyan rosszul megírt alkalmazás is, ami folyamatosan akarna frissíteni/szinkronizálni/reklámokat letölteni úgy is, hogy nincs internetes kapcsolat. Egy ilyen is tud rendesen meríteni. -
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
válasz
Markizmark #5286 üzenetére
"Csak úgy magától viszont kizárt, hogy elrepedjen." - én is ezt írtam.
-
guriga1234
addikt
válasz
phedi77 #5276 üzenetére
"olvastam hogy volt akinek csak úgy az asztalon fekve elreped a képernyő" - ezt hol olvastad? Egyébként természetesen lehetséges, ha közben pl. kalapáccsal ütöd, vagy egyéb fizikai behatás éri. De csupán attól nem fog elrepedni, hogy az asztalon fekszik, és külső behatás nem éri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A33 128GB dual sim, független, fekete, pöpec állapotban!
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2019 2TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X 15 I Touchbar hiba I Cam I Gari!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest