-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Marquess #9360 üzenetére
Üdv!
Az Edge egy olyan teló, amit a mai napig megnéznek. Nem mintha ez lenne a fontos persze.
A sima S6 szerintem használhatóbb, volt olyanom is, kényelmesebb, de pár nap alatt ráállt a kezem a lekerekítettre is.Ezek minőségi, prémium telefonok, ezerszer veszek inkább egyet használtan, mint ugyanennyiért új droidost.
El kell fogadni, hogy olcsón nem lehet ilyen minőséget kapni. -
válasz
Marquess #9330 üzenetére
Üdv!
Páromnak LG G6-ja van, nagyon meg van vele elégedve. A kamerája szuper, a kijelzője régebbi technológia, mint az S6 / S6 Edge, de cserébe nem ég be, és sokkal élethűbbek a színek - nekem nem jött be a Samsung túlszaturált kijelzője. Alap színmódban azért élvezhető az is.
Akksija is jól bírja, gyors, nem fagy, de ha prémium telót veszel, kis eséllyel nyúlsz mellé, a baj inkább az olcsóbbakkal van, márkától függetlenül. -
NemProfi
tag
válasz
Marquess #8436 üzenetére
Akkor mi másra gondoltál USB kábel és wifin kívül? Milyen programra? A levegőben mégse mehet az adat(hacsak nem gépről tolod fel a fájlt a felhőbe. Drive, dropbox, stb.. És aztán telefonnal leszeded onnan, de szerintem ez hülyeség folyamatos adatátvitelre.) Még talán az van ha veszel egy USB-micro usb csatlakozós Pendrive-ot és azt használod e célra. 4E körül már van 16gb-os.
-
Kékes525
félisten
válasz
Marquess #8264 üzenetére
Köszi, hogy írod. Most információ gyűjtő szakaszban vagyok, nem döntöttem még el, hogy mit vegyek. Lehet, hogy várok még. A zenei hang és a kinézet fontos a számomra. Az S8 az számomra túlságosan keskeny. Az S7edge alakja jó, de ha a hangja nem jó, az kizáró ok. Az S6-al igazából megvagyok elégedve, nem olyan sürgős a csere.
-
Kékes525
félisten
válasz
Marquess #8115 üzenetére
Próbáld ki a Poweramp Music Player (Trial) Szerintem érdemes megvenni, megéri. Poweramp Full Version Unlocker ez "csak" a feloldó kulcs. Sokkal jobb, mint a gyári.
(#8120) Marquess: Itt miért nem használod?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Marquess #7970 üzenetére
Ez a hely miatt is lehet. Nekem is születnek hasonló alkotások. Pl. a fal színe, és a bútorok színe is befolyásolhatja gyenge fényviszonyok mellett az eredményt. De ez szinte az össze telefonnál így van.
De akár egy sárga függöny, és a megvilágítás is lehet a ludas.
Az nagyon látszik hogy kevés volt a fény ott. Szinte félhomály ez biztos. Ha jók voltak a fényviszonyok akkor viszont valami gond van. -
Ákkk
addikt
válasz
Marquess #7788 üzenetére
Poweramp a legjobb de meg kell venni a teljes verziót ezt használom s6-s7e és s8- on is megy.
A wifit a helyadatok ellenőrzése is használja ha nagyon pontosra van állítva és ilyenkor ha rá tud csatlakozni akkor más is eléri az értesítéseket a beállitások menű értesítések menűpontban tudod be és kikapcsolni alkalmazásonként.
A másik amit én nem értek ha majdnem ennyibe került az s7e akkor miért ezt.
S7e 4gb ram jobb esti fotók jobb multitasking nagyobb és jobb kijelző gyorsabb és akuidőben brutál, víz és porálló és micro sd kártyával bővíthető. A méretet amúgy meg lehet szokni a fogása szerintem ennek sokkal rosszabb.
Nekem a sima s6 és és megint s7e van az s8 kitérő után . -
Ádám16
addikt
válasz
Marquess #7140 üzenetére
Ez a tok is hajlamos erre, vagy csak a Clear View Cover nem ajánlott e tekintetből?
-
phobos86
csendes tag
-
icemad
nagyúr
válasz
Marquess #6921 üzenetére
2 év garival szerintem best buy.
Vezeték nélküli töltőnek én egy 5 eurós kínai csodát használok, megy vele rendesen, vastag tokon keresztül is. De ez csak egy műanyag téglalap. Ha fontos a kinézet is, akkor érdemes jobban körülnézni. Ha csak a funkcionalitás a lényeg, akkor jó az olcsó. (Szerintem!)
-
guriga1234
addikt
válasz
Marquess #6916 üzenetére
Azt írsz le, amit akarsz. Meg én is. Csak kissé unalmas volt már, amit csináltál. Miért mástól kérdezed meg, hogy mit vegyél és mennyiért? A te pénzed, te fogod megvenni. Ráadásul fogalmad sincs, hogy akik válaszolnak neked, azok miért azt mondják, amit. Mindenkinek más a preferenciája, igénye, a pénztárcájának a vastagsága.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Marquess #6861 üzenetére
Nemsoká itt az S8...hova várjanak
Akik meg használtan vennék vehetik a sima edge-ket szépen 80-100között kb.
Bár énis fontolóra vettem h eladom a sajátomat. De nincs olyan amire szívesen váltanék...
150+ pedig nincs újabb csúcs készülékre amit miután megvettem rá 3-4hónapra elavult erős köz kateg. fogunk tekinteni -
senki66
senior tag
válasz
Marquess #6817 üzenetére
Üdv,
Köszönöm a hozzászólásod, de nem azt kérdeztem, hogy lehet e más színben kapni, mivel sajnos ezer szállal kötődök a T-hez, ezért személy szerint ez volt a legelőnyösebb számom(unk(ra, a színnel kapcsolatos megjegyzésem tulajdonképpen off volt. Azt sem mondtam, hogy a fekete nem jó, ha magamnak vettem volna, akkor tökéletes a fekete. De. T-től a készülék 20000 Ft + havi 4000 előfizu, tehát 24 hónapra széthúzva 116 e, amiből 96 e ugye lebeszélhető illetve netezhető. Nem a szívem csücske a T. , de én ennél anyagilag kedvezőbb ajánlatot nem találtam.(Sajnos az E.Digital 0%-os akcióját későn vettem észre) Ha szerettem volna kp-ben kicsengetni a készüléket bizonyára találtam volna más színűt is. Továbbra is várom az esetleges érdemi válaszokat a kérdéseimre.
Köszi;
senki66 -
toompa
őstag
-
::Trunks::
senior tag
válasz
Marquess #6778 üzenetére
LG G2-n sosincs GG4. De attól se kell hasra esni, az enyémen van karc, plusz a zsembemve végig is repedt. Rejtély... Az edge képernyő nem jó semmire, de iszonyat szép, mindenki megcsodálja az enyémet. Pláne az enyém még zöld is ,ami toronymagasan a legszebb, és nagyon ritka.
Mondjuk a messenger úgy laggol,hogy össze tudnám törni a telefont. Viszont erről számolnak be az S7 edge-es haverjaim, de még iPhoneosok is. Tele van bullshit funkcióval ,és egy 8magos telefononon laggol. Akkor mi van pl egy 5éves alap telefonon? Vicc amúgy.
Egyébként az edge kijelzőn nekem éjjel óra van, én nagyon szeretem. Bár rohadt sokszor lefagy, nézem hajnali 1, megnyomom a home gombot, és elmegy az 4-nek is. Ismét nagy gratulációm a samsungnak, ez a hatalmas energiát felemésztő app is le tud fagyni
-
TommyNagz
senior tag
válasz
Marquess #6775 üzenetére
Oszinten ki a f.sznak kell az a nyamvadt hajlitott kijelzo. Foliat nem talalsz ra, az edge funkcionak meg semmi ertelme. Mikor fogod simogatni a szelet hogy mutasson hireket? Rohej...arrol nem beszelve hogy nekem lapozaskor mindig elojott a kurva edge panel, vegen inkabb letiltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest