-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
Srácok! Van BP-en olyan szerviz, ahol a kijelzőt egyből kicserélik, hogy ne kelljen várni 2-3 napokat?
-
őstag
Srácok! Ti milyen programot használtok "távirányítónak"? Az alappal az a bajom, hogy nem találok benne projektorokat(vagy csak én vagyok béna)?
-
őstag
Azért az mennyire szokványos, hogy az S Health, ~3 óra túrázásból csak 18 percet érzékelt és 5000 lépést mutatott, miközben vagy három-négyszerese volt?
-
őstag
Én sem szeretem a tokokat(még sosem volt). De azért erre szerintem ráfér, oké, hogy így szép a telefon, de a biztos fogás miatt valami nem ártana és ekkor jött az ötlet, hogy egy jó akkus tok milyen jó lenne, ebayen láttam is párat, de nemtudom azok közül melyik jó és melyik nem. Ezért is lenne jó, ha valaki tudna róluk mondani valamit.
Szerk.: Annyira azért nem rossz az akkuidő, rosszabbra számítottam, de a BB Q20am után megérzem a váltást, szerencsére minden másban jobb, leszámítva a billentyűzetet még. És nem dolgozok poros helyen, lévén mivel még diák vagyok és, ha végzek is, akkor is elvileg a jó hűvös iroda marad nekem.
-
őstag
Sziasztok Srácok!
2 év után úgy döntöttem Blackberryről visszatérek Androidra és hát a választásom erre a készülékre esett. Viszont lenne pár kérdésem felétek. Az első: nektek átlagosan mennyit bír az akku és milyen használat mellett?
A másik, használtok valamilyen tokot hozzá? Ha igen, milyet?
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest