-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
subset
senior tag
válasz
Apollo_21 #7999 üzenetére
Azt nem tudom (nem néztem anno) mit ígért az s6e és 7-es rom estén a samsung, gondolom a marketing duma, hogy megnövelt és optimalizált akku idő stb. - bár ezt maga a nougat is ígéri.
Sajnos akkor a szokásos, semmi sem lett belőle...én sem tapasztalako megugró teljesítményt, igaz eddig 2x töltöttem a 7-est ami nálam csak hétfő óta fut.
Az app-bezárást láttam már jó pár készüléken kevés tár esetén, ezek szerint a 7-es feature-k között ezt is megnyertük, bár csodálkozok, hogy eddig nem tett ilyet -
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Apollo_21 #7445 üzenetére
Szerintem meg nem, de ízlések és pofonok. Pont az a lényege hogy végleg szakítani akar a Samsung a régi csili-vili TouchWiz -el.
Azért azt vedd hozzá, hogy ez csak a felszín, alatta rengeteg almenüvel, ellehet benne még tévedni, de már tisztább a rendszer. Pl. a legördülő választék is lapozható lett, stb... Nem rak ki mindent elénk. -
Bzzz
senior tag
válasz
Apollo_21 #7292 üzenetére
Szia. Én eddig még csak egyszer tettem fóliát telefonra, és az se Edge volt, de jól sikerült. A kulcs az volt, hogy a tisztogatás után, adnak hozzá matricát, amivel az összes szöszt tényleg jól le tudod takarítani. Ja és a fürdőszobában csináltam fürdés után (haverom mondta, hogy viszonylag nagy páratartalom mellett a por nem száll annyira) nekem bevállt. Össz-vissz 10 perc alatt megvoltam, mindkét oldallal
Talán ezen videó alapján.
-
Valkűr
addikt
válasz
Apollo_21 #7179 üzenetére
Mint telefon siman megvennem MA i, ha Jo az ara. Azzal nem vagyok elörébb ha egy másik 1 , max 2 orával többet bír aksiban. Én használok mellé powerbankot, ennyi. Mind mellé kell, mert egész napig egy se birja. Itt most az megint nem jo példa, h jön az S8. Valszeg jobb telefon lesz, de 3 szoros Áron, mint ami most egy S6. Tehát akinek 100 ezre van rá, az nem fog 3* drágábbat venni, csak mert az biztos jobb. Még szép, h jobb hisz 3 x annyiba is kerül. Sok telefonom volt már, aksiban a mai napig mind elég gyengusz.
-
Marquess
tag
válasz
Apollo_21 #7016 üzenetére
Persze,ha vigyázzol rá,akkor egyértelmű,de én már úgy bontottam ki,hogy alapba elől és hátul is karcos volt.
Annyira csalodott voltam ....Persze ez nem a telefont gyengíti,hanem a boltot,hogy ilyet próbáltak eladni,mint 0perces készűlék. G2 telomat 3év alatt párszor ledobtam véletlenül és egy karc sincs rajta ,szóval...tudom. -
tomee007007
addikt
válasz
Apollo_21 #6497 üzenetére
Az hogy wifin lóg folyamatosan, az sem feltétlenül kell hogy nagy merülést jelentsen...attól is függ h mit szinkronizál közben....egy FB messenger pl annyit tud zabálni hogy hihetetlen...
Játkoknál elég érdekes a kép - visszakanyarodva erre - van olyan játék ami beéri óránkénti 8-10%-al, de azért 14-16% az átlag...a combosabbak meg bőven 20% felett. -
guriga1234
addikt
-
-
-
mati12
senior tag
válasz
Apollo_21 #4246 üzenetére
Nem tudom,hogy működik a függővé tétel a szolgáltatóknál de szerintem minél ritkább és minél újabb egy készülék annál nehezebben teszik függővé. Emlékszem amikor megjelent a Huawei Ascend P6 a Telkomnál kb. fél évig függetlenül adták majd csak ezután tudták lezárni őket.Viszont a Samsung készülékeknél szerintem nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Apple MacBook
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest