- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raider1184
csendes tag
válasz
tomee007007 #7124 üzenetére
Én is az aksi behalásra gondolok. Van amikor töltőre rakom és ugrik 10%ot rögtön. Sztem megérett egy aksi cserére
-
Raider1184
csendes tag
válasz
tomee007007 #7122 üzenetére
Kijelző 55% op rendszer 11% android rendszer 7%
-
Raider1184
csendes tag
válasz
guriga1234 #7120 üzenetére
Normál használat melett merül a telefon rengeteget. 1-2 óra alatt akár 50%ot is.
Esetleg egy aksi csere megoldás lehet e rá? Már egy pár dolgot letiltottam de még így is zabálja.. -
Raider1184
csendes tag
Sziasztok.
Tudtok valami okosságot mondani nekem, hogy miért merül iszonyat gyorsan a telefonom. Próbáltam már nagyon sok mindent, de nem sok sikerrel jártam .
Előre is köszönöm -
Raider1184
csendes tag
Sziasztok.
Problémám a következő.
Angliából hazaérkezve a telefonom imei száma megváltozott 350000000000006/25-re és nem képes kezelni a SIM kártyákat. nem ismeri fel a hálózatot.
A telefon független és volt már velem Magyarországon akkor semmi baja nem volt. tehát nem zavarhatta meg a magyar levegő
Valaki találkozott már hasonló problémával? -
Raider1184
csendes tag
Sziasztok!
sm-925T model számú telefonra szeretnék magyar menüt rakni. Valaki tud esetleg rá valamilyen megoldást? -
Raider1184
csendes tag
Sziasztok.
Még mindig nem találtam semmi infót róla, hogy az SM-G925T (amerikai gyártású) készülékre van e valami megoldás, hogy több nyelvet lehessen választani köztük persze a legfontosabbat a magyart
Ha valakinek van valami ötlete azt nagyon megköszönném. -
Raider1184
csendes tag
Sziasztok
SM-G925T-re lehet magyar rom-ot feltenni?
-
Raider1184
csendes tag
Sziasztok.
Angliában vásárolt S6 edge telefonomra szeretnék magyar menüt tenni.
Hogy tudnám megoldani?
előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest