- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mati12
senior tag
Urak...!
Hozzászólás írása-alul különböző rublikák-itt a link nevű kiválaszt-majd ide a link bemásol.Egyből átláthatóbb és olvashatóbb lesz az oldal. -
mati12
senior tag
válasz
hubertus33 #7334 üzenetére
-
mati12
senior tag
válasz
hubertus33 #7332 üzenetére
A knox el van ugorva a készülékeden.
-
mati12
senior tag
A 7.0-ás verziónál hol található az edge képernyő beállítása. Mert én a menüben csak a ki-be kapcsolgatás lehetőségét látom.. Sem a helyét sem az átláthatóságát nem tudom állítani,illetve új paneleket is csak a Galaxy Apps "áruházból" tudok letölteni.
-
mati12
senior tag
Az Angol független romra is megérkezett a Nougat OTA-n keresztül.
-
mati12
senior tag
Na kész is vagyok.
Az első benyomások 5 perc nyomkodás után.
A felbontás beállítás sajnos nem került bele az új romba.A menü kinézete és felépítése követi a Galaxy Apps-ban található menüét. Jelentősen bővült a témaáruház,már nem csak komplett témák tölthetők le hanem külön háttérképek és ikoncsomagok is. Bekerült a kijelző nem kapcsol ki amíg nézzük funkció,ez egy régebbi tabomról ismerős már. Új funkciókkal bővült a kamera is. Sebességbeli különbséget nem nagyon tapasztaltam és persze az akkumulátor időről sem tudok még nyilatkozni.
És gondolom még van rengeteg újabb funkció aminek a felfedezéséhez idő kell,de egyenlőre ennyi. -
mati12
senior tag
Már tolom is fel az A1-es osztrák romot a kinti telefonomra..
-
mati12
senior tag
Az a helyzet...Lehet,hogy közel űlsz a tűzhöz de a füstöl nem igen látsz semmmit....! Kb. egy bő hónapja írtad itt az oldalon 1000 %-os meggyőződéssel,hogy az S8-at majd február végén jelentik be,erre én neked szegeztem a kérdést,hogy honnét veszed ezt az infót mivel mindenhol a március végi megjelenésről beszélnek...
Erre te bölcsen közölted,hogy nem veszed henem tudod...!
Szóval ennyit a mindig tuti információdról. Lehet,hogy hitelesebb lennél ha előnyben részesítenéd a feltételes módot a kijelentő móddal szemben. -
mati12
senior tag
Honnét vagy ennyire biztos a február végi S8 megjelenésében? Mikor minden azzal van tele,hogy majd csak március végén mutatják be.... Illetve a frissítésel kapcsolatos kijelentésedet is fentartásokkal kezelném mert ha jól emlékszem akkor az S6 S7 váltásánál is pont ez volt. Az okosok mind azt jósolták,hogy majd csak akkor lesz 6.0-a az S6-ra ha kijött az S7,hát nem így lett. A kijelző felbontás csökkentésétől meg lehet,hogy nem kell csodákat várni,de hogy tapasztalható pozitív változást hozhat a telefon üzemidejében az biztos.
-
mati12
senior tag
Jött egy 322 mb-os frissítés az Angol független romra,ami sajnos azt jelenti,hogy a Nougatra még várnunk kell.
-
mati12
senior tag
válasz
guriga1234 #6972 üzenetére
Az S6-nál valamiért a fizetős verzió sem jelzi. Van egy Samsung tabom azon gyönyörűen számolja de az S6-nál hiányzik ez a funkció.
-
mati12
senior tag
válasz
::Trunks:: #6937 üzenetére
Ez a kijelentés enyhén barokkos túlzásnak tűnik,hacsak nem valami gsm boltod van.
Mert ha figyelembe vesszük,hogy mióta vannak Iphone-ok illetve Androidos készülékek kereskedelmi forgalomban akkor könnyedén kiszámolhatjuk az általad megadott adatok alapján,hogy neked minden második hónapban új készüléked van. Ami persze nem elképzelhetetlen,de valljuk be kissé fura. -
mati12
senior tag
válasz
anonymus89 #6740 üzenetére
Lemerült.....?!
-
mati12
senior tag
Esetleg ez segíthet a problémán: [link]
-
-
mati12
senior tag
válasz
freezespider #6416 üzenetére
Tisztelt önérzetes önjelölt megmondó ember,ha a fórumtárs hozzászólásában találsz egyetlen egy segítség kérésre utaló szótagocskát is,nyilvánosan kérek tőled elnézést...
[link]
De addig.... -
mati12
senior tag
válasz
freezespider #6414 üzenetére
És neked ahhoz amit én....? Óvoda,esküszöm óvoda....!
Ja és ha nem tűnt volna fel itt szinte mindenkinek egy vakamikor negyedmillíóba kerülő telefonja van,és mégsem hisztiznek ha valami gond van vele. -
mati12
senior tag
A legutolsó frissítésnél (Angol független és gondolom az összes többinél is) javították ezt a hibát,már nincs semmiféle villogás se az automata se a manuális beállításnál.
-
mati12
senior tag
Hátha ez segít a problémán....
[link]
-
mati12
senior tag
válasz
Raider1184 #6254 üzenetére
Szerintem nem lehet mást rárakni. [link]
Ha hivatalosan lehetne akkor az itt lenne,persze ettől még főzőtt romot elképzelhető,hogy rá lehet valahogy varázsolni. -
mati12
senior tag
Ekkora egy semmitmondó írást,és ráadásul még pontatlan is.
[link]
-
mati12
senior tag
15 hónapos a készülékem,jó pár száz töltésen van már túl. Azt gondolhatná az ember,hogy az akkumulátor kapacitása jelentősen csökken ennyi idő után de nem, mert egy jó frissítés (pl. mint a legutóbbi) csodákra képes. Jelenleg 10%-on áll a töltöttségem a képen látható kijelző használattal,ilyet még új korában sem produkált.
-
mati12
senior tag
válasz
hubertus33 #6121 üzenetére
Fényerőszabályzás javítva,erős napsütésben sem villog a kijelző.
-
mati12
senior tag
válasz
hubertus33 #6119 üzenetére
Csak egy hsz.t kellene vissza olvasni.
-
mati12
senior tag
-
mati12
senior tag
válasz
guriga1234 #6052 üzenetére
Ahhoz képest,hogy semmit sem menőzésből vettél elég menőzős lett ez a hsz. Szerintem...
-
mati12
senior tag
Elnézést kérek hülyeséget írtam. Összekevertem a SamsungPay-t a Telekomos Mobiltárca alkalmazással. A Mobiltárca alkalmazás fut az S6-os készülékeken is,abban az esetben ha a sim kártyánkon engedélyezve van ez a funkció,illetve az Otp-nél van Mobil PayPass kártyánk.
Itt van részletesen: [link] -
mati12
senior tag
válasz
hakos1987 #5950 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek én is. Ami furcsa nekem ebben az egészben,hogy a fórumokon kívül sehol nem látom,hogy foglalkoznának ezzel a dologgal. Sem a Samsung sem a Google sem egyetlen más gyártó részéről nem láttam idáig hivatalos közleményt vagy állásfoglalást. Sőt egyetlen hazai szakmai oldalon sem találkoztam olyan írással ami akár csak futólag is foglalkozna ezzel a problémával. Olyan mintha nem is létezne vagy nem akarnának tudomást venni róla.
-
mati12
senior tag
Ez megint csak egy hókusz-pókusz. Nálam soha nem volt bekapcsolva semmiféle mentés köztük ez sem,mégis fenáll nálam is a Google rendszer álltal okozott merülés. Meg egyébként is ha ez lenne csak a hiba akkor a Samsung vagy más gyártók mérnökei nem jöttek volna erre rá.....? Egy hazai user kellett ehhez....haggyuk már.
-
mati12
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #5769 üzenetére
Nem tudom,hogy a 129 az nagyon olcsónak számit-e,de ha garanciában nem javítják majd valamelyik esetleges hibáját a knox miatt akkor biztos nem lesz az.
Vagy esetleg tőled vette a készüléket....? -
mati12
senior tag
válasz
hakos1987 #5766 üzenetére
Ezek így eléggé csak a magad nyugtatására való gondolatok. Azért nem fogod a telefont rendeltetésszerűen használni met hátha valami baja lesz...? Vagy majd mindig mérlegeled,hogy milyen baj származhat abból ha valmilyen funkciót használni akarsz...? Vidd vissza ha tudod,mert valami sumákság van a dologban,főleg így hogy az eladó eltitkolta a knox ugrást előled.
-
mati12
senior tag
Ma ismét érkezett egy 35 Mb körüli frissítés az Angol független romra,ez már a második ebben a hónapban. Remélem ez már hoz valami pozitív változást akkumulátor ügyben,mert az elöző csak a júniusi biztonsági csomagot tartalmazta szerintem.
-
mati12
senior tag
Az Angol független romra most érkezett egy 16.25 mb-os
frissítés. Azt írta,hogy teljesítménybeli javításokat tartalmaz,kíváncsian várom,hogy ez mit jelent majd.
-
mati12
senior tag
válasz
freezespider #5444 üzenetére
Ha esetleg vigasztal (gondolom nem) nekem se tudtak nano sim-es cseretelefont adni a győri Samsung szervízben.
Valami 5 forintos telefonnal akarta az ügyintéző hölgy kiszúrni a szememet,nem kis meglepődéssel az arcán,hogy én egyáltalán cseretelefont szeretnék az Edge helyett. -
mati12
senior tag
Én 3.hó 8.adtam be a készülékemet a győri Samsungba. Ma voltam bent harmadszor érdeklődni,és harmadszorra is azt a választ kaptam,hogy alaplap cserés a készülék de jelenleg nincs alaplap raktáron ezért nem tudnak kűldeni hiába rendelték meg.
Ilyenkor meddig vagyok köteles várni vagy mit tudok ilyen esetben tenni? -
mati12
senior tag
Ha minden jól megy akkor a jövő héten én már tudok véleményt mondani erről. Kb. 2 hete adtam be a készülékemet a győri Samsung szervizbe a vissza gomb meghibásodása miatt,első körben cserélték a gomb körüli dolgokat ami nem hozott változást,most ha jól értelmeztem az ügyintéző szavait akkor alapap cserére várok.
Amúgy ilyenkor mi a helyzet? A Telekomos függő készülék független lesz ha alaplapot cserélnek benne? Úgy tudom,hogy az Iphone-kat is alaplap cserével függetlenitik. -
mati12
senior tag
válasz
guriga1234 #4891 üzenetére
Szerintem az OTA-s frissítésnél sem árt. De kinek a pap kinek a papné....
-
mati12
senior tag
Ma sajnos szervízbe kellett adnom a telefonomat,mert az egyik napról a másikra megszünt működni a vissza gomb rajta. Teljesen érzéketlen egyáltalán nem érzékeli az érintést és nem is világít. A home gomb és a másik érintő gomb továbbra is tökéletesen működik.
Bíztam benne,hogy csak szoftveres hiba lesz,elkövettem vele mindent( gyári visszaállítás,full wipe,ismételt rom frissítés) de sajnos nem jártam sikerrel. Kíváncsian várom mit mond majd a szervíz mert ilyen meghibásodásról nem hallottam még idáig. -
mati12
senior tag
Hivatalosan Németországban tudod csak függetleníteni annál a szolgáltatónál ahol vetted 50 euro körüli összegért,feltéve ha nincs már rá hűségidő. Mert ha van akkor még a fennmaradó hűségidőt is ki kell fizetned.
Szerintem hazai "sufnituning" cégeknél sincs erre megoldás. -
mati12
senior tag
-
mati12
senior tag
válasz
feroooo31 #4787 üzenetére
Az,hogy ez egy sima VR szemüveg ami bármelyik telefonnal kompatibilis. Leginkább Youtube-on található VR videokat és 360 fokos képeket lehet nézegetni vele.
Ezzel szemben a Samsung Gear VR egy komplett rendszert alkot a Samsung bizonyos készülékeivel.És ha megengedsz egy tanácsot. Ha ilyen hosszú linked van akkor itt letudod rövidíteni [link]
Az így kapott linket meg a hsz. írásakor a szövegablak alatt található rublikák közül a "link" nevű helyre tudod illeszteni. -
mati12
senior tag
Remélem nem nagyon off:
[link]
-
mati12
senior tag
válasz
spanglee001 #4778 üzenetére
Természetesen nem megy bele. Sőtt,a kolleganőm készülékén van kijelzővédő fólia is kíváncsiságból kipróbáltam a szemüvegemet vele és sokkal életlenebbnek láttam úgy a kijelzőt mint az enyémmel amin nincs fólia.
-
-
mati12
senior tag
válasz
halig12 #4674 üzenetére
Nem tudom feltünt-e már neked,hogy ez a Samsung Galaxy Edge fórum és nem a Samsung Galaxy Alpha. Felelőtlenül irogatsz itt mindenféle hülyeséget (rootolás knox ugrás nélkül stb.)magadat nagy szakértőnek feltüntetve,majd a szakértelmedet megerősítve azzal,hogy te már ezt meg azt csináltad a Samsung Alphán.
Tájékoztatnálak,hogy a két készülék nem ugyanaz még ha a rajtuk található logo számodra egyezést is mutat.
Vannak itt a fórumon olyan tagok akik kevésbé járatosak a telefonok romolgatásában,biztos nagyon örülnének neki ha a te felszines viszont annál meggyőzőbb kijelentéseid alapján féltéglát csinálnának a telefonjukból.
De gondolom erre is meglenne a válaszod....,"ja én a Samsung Alphára gondoltam." -
mati12
senior tag
válasz
feroooo31 #4583 üzenetére
Esetleg nincs bekapcsolva a Beállítások-Zárolt képernyő és védelem-Biztonságos zárolás beállításai-Smart lockon belül valamilyen megbízható hely vagy valamilyen megbízható eszköz? Mert ezekben az esetekben inaktiválódik az ujjlenyomat olvasás és simán elhúzással oldható fel a készülék.
-
mati12
senior tag
Megnézné valaki aki már az új 6.1 romot használja,hogy nála van-e a fényképezőnek hangja.Úgy értem,hogy hallható-e valamiféle hang az exponálláskor. Mert nálam semmi,hangtalan a fényképezés.
-
mati12
senior tag
válasz
tomee007007 #4490 üzenetére
A béta rommal? Én ha idáig csatlakoztattam a szemüveghez a telefont azt írta, hogy a jelenlegi verzó nem támogatja a vr funkciót majd csak végleges!és.És valóban nem működött mert nem töltötte le a szükséges kiegészítő programokat.
-
mati12
senior tag
válasz
norbibuvar #4425 üzenetére
Én is Gerar S2-vel használom az Edge-t,tökéletes kombó szerintem.
-
mati12
senior tag
Kemény.......
-
mati12
senior tag
válasz
Apollo_21 #4246 üzenetére
Nem tudom,hogy működik a függővé tétel a szolgáltatóknál de szerintem minél ritkább és minél újabb egy készülék annál nehezebben teszik függővé. Emlékszem amikor megjelent a Huawei Ascend P6 a Telkomnál kb. fél évig függetlenül adták majd csak ezután tudták lezárni őket.Viszont a Samsung készülékeknél szerintem nincs ilyen.
-
mati12
senior tag
válasz
Santantica #4240 üzenetére
Ha a Telekomnál vetted és alá is írtál náluk akkor szerintem elég húzos összegért függetlenítik csak ki. Iyen intenetes "küld a pénzt mi meg majd küldjük a kódot" mesékben pedig nem szabad bízni,csak kidobott pénz az ablakon.
-
mati12
senior tag
Decemberben a 6.0-ás béta verzió tesztelése indult csak el,a teljes független frissítést január környékére ígérték.,ami a pesszimisták szerint csak február vagy március lesz a Galaxy S7 megjelenése miatt. Ha ez valóban így lesz akkor a hazai Telekomosok jó estben május környékén már frissíthetnek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest