- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Cingáriusz #6324 üzenetére
Szerintem a 4g miatt mutat kevesebb csíkot. Egyébként ha tudsz hívni és téged is elérnek, akkor nem nagyon kell foglalkozni vele.
-
Markizmark
addikt
válasz
Cingáriusz #6290 üzenetére
Nálam csak akkor volt sárgás az amoled amikor már beégett, az előző készülékeimen.
-
madgie
titán
válasz
Cingáriusz #6290 üzenetére
Ok, akkor tudod mi az a D65?
Na mindegy...
-
bounty123
őstag
válasz
Cingáriusz #6286 üzenetére
A samsungnál állítható a színkalibráció, kérdés ugyanarra volt-e beállítva mindkét teló. Mindenesetre nekem ez az első amoled-es telefonom, minden eddigi saját és ismerős (pl. LG G4) IPS-es kijelzőjéhez képest ég és föld az S6 javára.
-
madgie
titán
válasz
Cingáriusz #6286 üzenetére
Ezt már körbejártuk, ha nekem nem hiszel, ennek talán fogsz. Ezzel kalibrálom a monitorokat és ezzel mértem meg az S6 Edge-et is. A fehér kicsit zöldes, ennyi (ez engem is zavar, tény), de AMOLED fotó módban annyira színhű, hogy az átlag IPS telefon megirigyelhetné.
-
icemad
nagyúr
válasz
Cingáriusz #6281 üzenetére
Engem pl. kimondottan érdekel, hogy ki milyen telefonról váltott, és menyire jött be neki az s6. A negatív kritika is hasznos, így látom, hogy nem csak nekem keserű a szám íze az s6 miatt.
-
guriga1234
addikt
válasz
Cingáriusz #6278 üzenetére
Rendesen szoktam olvasni. Nekem nagyon is szarozásnak tűnt, egyébként meg miért váltottál az LG-ről? Nem lennének problémáid, ha ahhoz vagy szokva. Már írtam, hogy add el gyorsan az S6-ot, és vegyél egy LG-t.
-
madgie
titán
válasz
Cingáriusz #6278 üzenetére
Hát persze, hogy szokatlan annyi év eldzsó után. Én meg iOS-ről jöttem, gondolhatod
-
guriga1234
addikt
válasz
Cingáriusz #6268 üzenetére
Szerintem add el azonnal és vegyél LG-t, felesleges itt az S6-ot leszaroznod.
-
madgie
titán
válasz
Cingáriusz #6272 üzenetére
"Igazából nem tudom mi a bajod az LG UI-val. Végletekig letisztult és egyszerű. "
Ebbe ne menjünk bele. Meglátom például azokat az I/O kapcsolókat és sírva fakadok.
-
icemad
nagyúr
válasz
Cingáriusz #6272 üzenetére
Na ezeket a hardveres problémákat nem nagyon értem... (gombok, hangszóró helye) Ezekről csak tudtál mikor megvetted.
-
icemad
nagyúr
válasz
Flex 2 nekem is az egyik kedvenc telóm. Bár én ott is meg itt is nova launchert használok/használtam.
-
toompa
őstag
válasz
Én is hozzá szólnék kicsit.
"PC-re kötve az S6-ot van, hogy 3-4szer is le-fel kell csatlakoztatni, mire látja a gép. Flex2 ugyan azzal a kábellel azonnal működik minden alkalommal a géppel..."
Nem tudom hogy tényleg ilyen-e,mert én már lassan 10 éve nem dugom össze a telót a pc-vel.
Ftp progi a telóra és a pc-re. Nem bajlódok a dugdosással. -
madgie
titán
válasz
Egyáltalán nem sárgás a fehér, hovatovább alapból hűvös és kékes, köszönőviszonyban sincs az elfogadott 6500 Kelvinhez. Azt nagyjaból AMOLED fénykép és Alapvető módokban tudja, de a fehér mindig kicsit zöldes lesz, úgy tűnik, ez AMOLED sajátosság (minden amoled telefonom ilyen volt eddig).
Az Edge részt valóban könnyű elnyomkodni, az engem is az őrületbe kerget időnként, de amitől agyhugykövet kapnék, az az LG UI. Persze szubjektív műfaj ez, de a Samsung a Lolli óta nagyon szépen összerázta a TouchWiz-t.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest