- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
znagy69
őstag
válasz
Viper26 #4508 üzenetére
Nem biztos, hogy az a csc lesz mint emit letöltesz, mert a független romok multi csc-k és lehet pl nem xeu lesz hanem más (amit tartalmaz) Pl: reggel felraktam a francia romot é a csc portugál lett. A miértet nem tudom, de ott FR (factory reset) sem segített. Ez általéban aegit. Pl BTU romot raktam a francia után és ott beállt BTU-ra. Majd vissza TMH-s rom és visszaállt TMH-ra. A csc, ha nem tévedek ország vagy szolgáltató specifikációt vagy valami hasonlót tartalmaz. A működést nem befolyásolja, de ha nem áll be fixre, akkor nem frissít úgy ahogy várod.Kicsit sok lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest