-
Mobilarena
Samsung Galaxy S6 Edge - Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérünk olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok,
másfél év "boldogság" után ma megváltam kedvemcemtől..S6 Edge 32gb-t.
És most ismét egy Huawei lett, ám ezuttal egy P10 Plus 128gb-t os készülék.
További sikeres együttműködést kívánok a mostani és leendő S6 tulajoknak a továbbiakra is. -
Apollo_21
addikt
válasz
Kékes525 #7996 üzenetére
Igen, néztem ezeket a trükköket.
Bár nemszívlelem a factory reset-et de megcsináltam.subset
Ezzel semmi baj nincs hogy másis "rinyás" nem csak az S6e csak eddig nemzárt be ezért alkalmazásokat, pedig eddig is ugyanígy nyomattam vele.
A másik h nemkell csodát várni..oké erre a válaszom, akkor nemkell akkuidő javító csodának beharangozni ha nemsikerül! -
Apollo_21
addikt
válasz
Kékes525 #7994 üzenetére
Az okés...csak arról volt szó, jobb lesz az akkuidő..én ebből tényleg csak pár napig amíg hozzánem szoktam az új felületekhez volt így, azóta ugyanolyan borzalmas..sőt most olyan dolgai is vannak hogyha párszáz mb-ra csökken a tárterület kiírja hogy a galériát se tudom elérni mert nincs hozzá elegendő rendszer erőforrás vagymi..hát lol
-
Apollo_21
addikt
Énis frissültem 7-re kb 2hete..olyan 2-3napig aztéreztem mintha az Akku megtáltotosodd volna állandó net/wifi és egyebek mellett, pedig munkamellett játszani ilyen 1-2órát szoktam és neten barangolni, mégis ha reggel 6kor levettem örültem ha este 7kor még ment a telefon, nah a 7-es andró ezt átvariálta pár napra és simán hoztam ilyen full 24órás müködést azonos használat mellett..nah az az időszak csak arra a pár napra volt, most ua szar
-
Apollo_21
addikt
Nálam semmi baja
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
Addig várunk erre a 7esre hogy addigra a telefon egyenlő lesz egy 386-ossal, de nembaj, töltő mindíg kéznél, a többivel eddig se volt bajom
-
Apollo_21
addikt
De őszintén...te vennél sima 6edge-t most? ha nemlenne már "jó" telód?
Én nem adnám akkormár edge+ alá...persze mos lehet h mér te kihasználod a te s6edge-d és esetleg kevés?
Nem, egyáltalán nemkevés..de ez olyan mint most iphone 4S-t venni..már régieske..+ tudjuk h s6 edge-n tré az akkuidő.
Mér választaná pont ezt? Akcióban még oké, de én speciel nemvenném. -
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz
::Trunks:: #6937 üzenetére
Itt nem az "android" limitál..maga az akku túl tré egy ekkora tudáshoz...sokan ezért vettek plus-t.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Marquess #6861 üzenetére
Nemsoká itt az S8...hova várjanak
Akik meg használtan vennék vehetik a sima edge-ket szépen 80-100között kb.
Bár énis fontolóra vettem h eladom a sajátomat. De nincs olyan amire szívesen váltanék...
150+ pedig nincs újabb csúcs készülékre amit miután megvettem rá 3-4hónapra elavult erős köz kateg. fogunk tekinteni -
Apollo_21
addikt
válasz
senki66 #6825 üzenetére
Nekem épp az ominózus "fekete" verzió van..tehát a k...ra sötétkék magyarul
És igazából sztem csúfolhatnánk inkább nagyon mély acélkéknek is...sztem ebben a legszebb
Sokan aztmondják hogy a hajlítottból inkább az üveg és azt is csak boltba feltetetni...bár nekem még a saját gyári rácsukódós tok van, vettem már spigen armor-t de pont a kijelző védelmet hiányolom, ezért nincs csak rajta -
Apollo_21
addikt
válasz
Marquess #6636 üzenetére
Szia, én ilyen cuccokkal is foglalkozom...szállítok is Holland partner által 2féle VR cuccot..telefonokhoz..
A lent említett Auchan áruházi is az én kezemen megy át ez több mint 100%...ha a műanyag amit legutóbb hoztunk, talán még nem tették ki akcióba NE vedd meg!
Beletettem a telefonomat, müanyag ultragagyi a külseje...az S6 edge-m képernyőjére a közepénél ráilleszkedik "elvileg" egy müanyag elválasztó, namost itt a baj.. a hátlapja a Vr nek annyira kivan "párnázva" kb 2centi vastag szivaccsal, hogy a telót ha beleteszem annyira feszíti az egészet hogy rossz nézni.
Elöbb utöbb baja lesz, van az olcsóbb verzió..félek leírni is..na az fekete kartonpapírból van, az meg mi?
Úgyancsak saját kezemen megy át
Ha kell holnap fotózom a bentlévőből...a müanyag verziót, hogy milyen is. -
Apollo_21
addikt
Kár rápörögni a kókány boltos kijelzőre meg a törés milyenségére...ha elejted törik mint a többi..ennyi kész passz...kicsit vigyázósabb mert hajlított..aki ezt nemtudja megszokni annak ott az lg vagy a többi nem hajlított.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Marquess #6605 üzenetére
Én a cirka 1,5évében most 3hónapja dobtam el véletlen, ügyetlenül kb 5perc alatt vagy 2x
De kutya baja....tehát ez a betörik dolog eléggé szubjektív......nekem egy 4sarkon plexikarmos tokom van mely rácsukódik a telóra, asszem ez a gyári szöveg valet tok vagyminek hívják...a 4sarokplexi a tokon elrepedt, a telónak 1 hajszála se görbült meg -
Apollo_21
addikt
válasz
Csarli85 #6504 üzenetére
Hali. Nekem ilyen tok van fent mióta nálam.
Lassan másfél éve..és kb 2honapja kezdett kopni .
Nem koptatja a teló üveget semmit. Fixen f án fogja.
Nemrég a sarkára is esett de a plexi sarok tok felfogásoknak hála a tok megvédte és csak plexi sarok repedt meg.
Nem érzem vastagnak. Mostam is már a tokot, sztem jól bírja. -
Apollo_21
addikt
válasz
tomee007007 #6496 üzenetére
Persze, azért írtam ki h amennyiben játszom...az enyémnél valszeg a "fő" gondja az állandó wifin lógása a telefonnak..az szívja ennyire. Az h használom épp vagy a zsebben van az már mind1 neki
-
Apollo_21
addikt
válasz
Marquess #6491 üzenetére
1napnál többet aktív wifi-vel és 3-4óra net vagy játékkal ne várj tőle.
Nekem kb 16-18órás cikklust húz ki, de állandóan rajta lógok a wifi-n, illetve elég hw igényes játékokkal tolom. hacsak fél-1órákra akkor is képesek szívni 20-30%ot.
Nemtudom mennyire megváltás ezzel szemben a kicsit nagyobb akku de nemhiszem hogy nagyon kitolná.
Kérdés hogy mit és mennyire használnál vele... -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Nemrég..talán 2hete jött egy kijelző felébredés..fényerő szabályzásos..nemtudom mit optimalizáló frissítés..
Na azóta használhatatlan kb a telefon..elötte sose volt gond a kijelző fényerejének auto módjával..szépen a flip tok nyitására fokozatosan emelte a fényerőt a kellő szintre..most kb 10ből 4alkalommal..sötétmarad vagy 5-6másodpercig de full fekete majd a po..ba vág kb 80% fényerővel h akkor "felébredt", ez tűző napsütésben is..illetve este is sikerül neki...ezt a frissítést visszalehet róla valahogy szedni?
Mert nekem igazából ezelött semmi baja nemvolt, se az akkuidőnek se a kijelző fényerő zzabályzásnak.Köszönöm!
-
Apollo_21
addikt
válasz
tomee007007 #5662 üzenetére
Persze, megtörtént, bár már sokadjára kerül terítékre az akku dolog..meg a megoldások.
Eddig nemakartam beállni a csináld ez csináld azt táborba, de kénytelen vagyok minden fronton kipróbálni minden lehetőséget, eddig sikertelenül.Az egyetlen negatívum hogy nekem a 6os droid elött sem bírta sokkal tovább
Max ilyen 3-4órávalViszont kicsit akadósabban indul be a készülék...
Lassabban "éled" fel a rendszer egy kikapcs után.. -
Apollo_21
addikt
válasz
Markizmark #5440 üzenetére
Énis arról beszélek mármint a vezeték nélküliről..csak elirtam...de látom azóta 1 használó se írt be akik alátámasszák..pedig volt jó pár...
-
Apollo_21
addikt
Amióta megvan, 2hónap múlva lesz 1éve, ez az első hogy ennyire nemtetszik rajta vmi...ami a működéséről szól...eddig lehetett egész éjjel netezni meg minden, ennyit erősödött volna a játék front?
Mind1...sztem elengedem ezt a játék bosszantás dolgot...MM frissítés után is kell idő hogy beálljon pár nap használat után az akkufelhasználás ilyesmi?
-
Apollo_21
addikt
válasz
Markizmark #5308 üzenetére
kicsit rosszabbul ment, az gyengébb volt hw-ben..de ment rajta, igen.
Annyi a változás hogy azzal 3-4órát simán tudtam tolni...ezzel a 2is necces a game-val.
Torque burnout a neve... -
Apollo_21
addikt
válasz
guriga1234 #5306 üzenetére
Nem "csak" de gondolnám buta fejjel hogy nem egy össz 2órás aktív nyomkodás a hatás ami miatt fog egy többszázezres valami lemerülni...oké h véges az akku kapacítás, de ennyire?
A P6-om mikor az volt a csúcs bírta majd 2napig is... -
Apollo_21
addikt
válasz
Viktor0610 #5303 üzenetére
Az eléggé gáz...azért neh már egy béna játék koppra tegyen egy telefont...
Így 2016-ban lehet csak én érzem úgyh pont ez a telefon nemaz ami csak arra lenne való hogy józsinéni felhívjon hogy kész az ebéd?...mind1 valahogy túlélem. Ha annyira rossz marad megy a lecsóba. Thx
-
Apollo_21
addikt
Épp most frissülök MM-re
Remélem mindenkinek csak javult az akkuideje..épp van egy játék, kb 1hete mely olyan 2óra alatt képes 0-ra tenni az akkum
Állandó wifi+bluetooth és kb 70%-os fényerővel....
-
Apollo_21
addikt
Az én készülékem még 5el fut
nemakarja a 6ost
Még 1 levél rezdülés sem történt abban az irányban h jelen van a 6 tedd fel bolond
Úgyh én türelmesen várom
-
Apollo_21
addikt
válasz
Taknyoshal #4853 üzenetére
Meglehet hogy még nemérkezett meg rá.. a sajátomra sem jelentkezett még
-
Apollo_21
addikt
Nálam sem találja a marsot...
-
Apollo_21
addikt
Így hogy nemsoká kint a legújabb cuccok..nemhiszem h elöbb kapjuk a Marsmelót mint reméltük...
Én reménykedtem h az új széria elött megkaphatom majd az S6 Edge-re.
De kb 2hét és debütál a 7...szal sztem örülhetek ha Márc. végén ideér a frissítés... -
Apollo_21
addikt
válasz
freezespider #4356 üzenetére
Ez nálam kb talán 1 hete, írtam is ezügyben ide, azóta lassú is a telóm, mert kb akkortájt jött vmi javító frissítés pár száz mega volt. Rr3 azóta van h durván akad, kb jatszhatattlan, random produkál, képernyő nem ébred fel....nyomom vagy 5x a középső gombot semmi, oldalsórá 2-3-ra reagálja le . És láthatóan lassú, majd magára talál. ... se a tàrhely se a ram ilyenkor nincs tele.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Markizmark #4312 üzenetére
Mitől jöhet ilyen elő? Sürün fordult neki elő?
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Esetleg valaki tapasztalt olyat az S6 Edge-n hogy fogod magad feloldod a képernyőt..majd rámennél esetleg az üzeneteidre vagy csupán a híváslistára kattintanál és a telefon fogja elköszön és kikapcsol?
Majd kb a 4-5. ki-be kapcs után tér csak annyira magához hogy újra használható legyen?Köszi előre is!
-
Apollo_21
addikt
válasz
expendables #4244 üzenetére
Weboldalukat áttekintve én nemtaláltam... függetlent.
Náluk sztem nincs.
De mondjuk ha én függetlent keresnék tuti vmi edigital vagy egyéb helyen venném.... -
Apollo_21
addikt
válasz
Balazska15 #4176 üzenetére
Nekem kb 40%ra lemegy mire hazaérek...mondjuk wifi állandóan megy...bluetooth szintén...
Cégesnetre néha felfel megyek..olyan óránként, max 2-3weblapot megnyitok akár levelezés bármi..
Mondjuk amíg nyomkodom az kb a napból olyan 14óra...tehát korántsem mondanám jónak az akkuidőt..deez vanReggel 5kor lekapom a töltőről este 7kor felteszem...
-
Apollo_21
addikt
válasz
CharlieBrown #4026 üzenetére
Helló!
Nekem még au Omnia 1es időkből vannak róluk emlékeim..illetve az lg kg800as időkből...
Lehet azóta változtak de írok pár sort a sztorimról velük...de ez ilyen 4-5éves..tehát javulhatott a dolog.
Mindkét telefon úgyjött ide h újak, és 0 kilóméteresek..igen az lg full idegennyelvű volt..a gombok nemazokat a menüket nyitották vagy funkciókat indították mint a kicsit rozoga itthonlévő ugyanolyan készülék...+ nemment fel az adatkábellel a gépre..és bemagyarázták h a gépem is **** na akkor mentem be..és a kis eladó csaj volt olyan butácska h a fönök tudta nélkül elkezdett velem foglalkozni..jah igen..csak a fönöknek ez utánna nemnagyon tetszett...Szóval hosszú és rossz tapasztalat...
Az omnia-t is hagyjuk..16ost vettem..lett 8as...fehér foltos kijelzővel..aztán lett 8as jó kijelzővel és 3.ra már inkább be sem mentem intézni... -
Apollo_21
addikt
válasz
Csabesz1 #3991 üzenetére
kb az én gyári tokom is ilyen...sztem nincs vele baj, én szeretem_D
Eddig nemkezdett el foszlani mivel h szövet külseje van....nembántota a kijelzőt eddig.
Párszor esett már le, kifejezetten sarokra ill a "pofájára" képernyőre..de mivel a 4sarkán+ plexi sarok van..ill a tok rácsukódik a kijelzőre semmi baja nemlett... -
Apollo_21
addikt
Sziasztok, vki tud egy megbízható és jelenleg is kapható üvegfóliát(üzlettel megjelölve) ami nemjön fel a széleken?
Megköszönném. -
Apollo_21
addikt
válasz
freezespider #3565 üzenetére
Mortal kombat X, real racing 3..igy elsőre ezek ugranak be amik fent is vannak
-
Apollo_21
addikt
Sztem 10%simán vállalható úgyh nincs hozzányúlkálva...nekem 1-1,5óra alatt esik cirka 5-6%ot ha nemnyúlok hozzá..oké állandóan rajta a wifi-n. De max csak frissíti az órát magának..pár óránként.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Wapmester #3009 üzenetére
Ez egy szép cikk..de úgy tudom..és ez szinte biztos hogy 1000%, hogy minél többször merited le mondjuk 10-15%ig és utánna maxra töltöd annál nagyobb az akku élettartama..namost ittmeg azt írja h minél gyakoribb töltéseket javasol..bullshit..pont h az nemtesz neki jót h 5-10%okat rátöltök..ez biztos..!
A töltéstől melegedés meg sztem 9ből 9töltővel fentáll...mondjuk nem extrém meleg a sajátom...épp ezért nemis töltöm csak adatkábellel gépről.
-
Apollo_21
addikt
válasz
Santantica #2770 üzenetére
ez a screenshot genyó nemmegy...
a többi még ugy-ugy...
bár nemsok időm van "buzizni" amióta megvan..kb örülök neki, tudok 1-2extra funkciót..és telefonálok vele
Az egyik ilyen a build számon 6szor kattintás...és elöjön a fejlesztői mód menüje... -
Apollo_21
addikt
válasz
Wapmester #2698 üzenetére
Hátja...nemis értem ezt a fekete dolgot énsem...
Akitől a sajátom van" fekete "...mondom ember ez nem sapphire black hanem inkább vmi baromi sötét kék ami a napfényben látszódik csak...vagy vmi..
NeNe most tuti megne mondjam már neki hogy ez idáig is kék volt mert hülyeség
Én speciel örülök neki -
Apollo_21
addikt
válasz
Dr.FantastiK #2502 üzenetére
Nemvagyok még túl jártas, edge-Ben. . Bár fura lett volna új frissítés hisz kb 1 hete ment fel
-
Apollo_21
addikt
Nemigen érkezik a frissítés
-
Apollo_21
addikt
válasz
Dr.FantastiK #2465 üzenetére
maradjunk csak annál h nála rossz
Az enyémmel semmi baj
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Végül megvettem a 32es Edge-t amiről pár napja írtam..tegnap belefaragtam netes útmutatók alapján a sim-et nano-ra
Teljesen üzemképes, az áráról annyit h az év vására volt...
1 miliméteres kis karc van rajta jobb oldalt a fémcsíkon..és ennyi
Tokban van, május 16. az üzembehelyezés első napja. Remélem nem lesz hálátlanabb társ mint a Huawei Ascend P6-om volt. Annyi h töltő és gyári head set nemvolt hozzá, de ez filléres. -
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Nemláttam vagy csak épp nem vettem észre összefoglalót mely az Edge cuccait taglalná..tudom van Sima S6 topic, nagyjából 2órája van meg az Edge 32gb-os verzió nekem....
Trükkök tippek? Észrevételek amikre figyelnem kell h mi lehet esetleg benne hibás ilyesmi?
Hátránya amivel jókat lehet szívni....
Minden telónak megvannak az ilyen szivató faktorai, ahogy az Ascend P6-omnak is vannak/voltak...Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest